מאור בוזגלו
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס
אם השחקן הזה בסוף יקבל חצי מיליון יורו, אני מכתיר את יעקב בוזגלו לסוכן הכי טוב בגלקסיה.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
למה שלא יקבל? אנחנו לא עולים לסכומים האלה אבל מכבי וחיפה כן.zivmay כתב:אם השחקן הזה בסוף יקבל חצי מיליון יורו, אני מכתיר את יעקב בוזגלו לסוכן הכי טוב בגלקסיה.
כן, זה נכון.Noam98 כתב: דשה*
- The red one
אבא יעקב פותח את הפה בטוויטר על פשכצקי
תשתף אותנוThe red one כתב:אבא יעקב פותח את הפה בטוויטר על פשכצקי
- The red one
נשבע לך שאין לי מושג איך השתרבבה המילה "טוויטר" להודעה, כנראה אני מכור מדיי. זה היה בפייסבוק ואלו המילים:CrazyRed7 כתב: תשתף אותנו
"בעידן של היום כל אחד חש את עצמו עיתונאי רם מן המעלה ופשכצקי הוא דוגמא מעולה לכך. באופן סיסטמתי הוא ממציא דברים שלא היו ולא נבראו וחמור מזה, הוא פוגע במאור בכלל ובבאר שבע בפרט. הוא מסית בחוסר אחריות משווע את הקהל כלפי מאור אבל אני בטוח שהאוהדים יודעים את האמת. מה שבטוח הם הרבה יותר חכמים מפשכצקי שמסתבר גם כשקרן, חג שמח"
בצירוף 3 תמונות של כתבות של פשכה
https://www.facebook.com/permalink.php? ... nref=story" onclick="window.open(this.href);return false;
נראה כמו המשך ישיר של ההודעה הקודמת עם הברכה על הניצחון. שינוי פאזה.The red one כתב: נשבע לך שאין לי מושג איך השתרבבה המילה "טוויטר" להודעה, כנראה אני מכור מדיי. זה היה בפייסבוק ואלו המילים:
"בעידן של היום כל אחד חש את עצמו עיתונאי רם מן המעלה ופשכצקי הוא דוגמא מעולה לכך. באופן סיסטמתי הוא ממציא דברים שלא היו ולא נבראו וחמור מזה, הוא פוגע במאור בכלל ובבאר שבע בפרט. הוא מסית בחוסר אחריות משווע את הקהל כלפי מאור אבל אני בטוח שהאוהדים יודעים את האמת. מה שבטוח הם הרבה יותר חכמים מפשכצקי שמסתבר גם כשקרן, חג שמח"
בצירוף 3 תמונות של כתבות של פשכה
https://www.facebook.com/permalink.php? ... nref=story" onclick="window.open(this.href);return false;
שינוי פאזה? אוי לתמימות.
כיסוי תחת וקידום אינטרסים, שום דבר מעבר.
נו, זה לא סותר.South Boy כתב:שינוי פאזה? אוי לתמימות.
- dardasmiley
שום שינוי ושום פאזה, אתמול העלה פוסט שסוקר את המשחקים של הילדים שלו וסיים במשהו כמו "יש חיים מחוץ לבאר שבע". הבנאדם בשיאו של משא ומתן וכל האמצעים כשרים, הוא מנסה למקסם רווחים או למזער נזקים והבין שעם אלונה לא עובדת השיטה הכוחנית-מצ'ואיסטית אז הוא מנסה בכיוון אחר. זה הכל.Noam98 כתב: נראה כמו המשך ישיר של ההודעה הקודמת עם הברכה על הניצחון. שינוי פאזה.
אם מאור לא מאריך חוזה יעקב יפתח עלינו פה כמו שפתח על כל קבוצה שסיימו אצלה.
עצוב וכואב לו שמאור לא פותח כוס אימא שלך ביחד עם מאור הפיסבוק שלך ואתר one שירד לנו מהווריד כבר
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 5504333963" onclick="window.open(this.href);return false;
מוזמנים.
מוזמנים.
- The red one
איך מאור נותן לאבא שלו להמשיך לעשות לו כאלה בושות..
חחחחחחחחחחחחחח מה שהולך שם בתגובות
אבא בוזגלו פתח שם צ'אט
אבא בוזגלו פתח שם צ'אט
יאללה עוד כמה חודשים והשקט יחזור למועדון.