נותנים לגיטימציה למשתמטים...

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: נותנים לגיטימציה למשתמטים...

שליחה על ידי סניור »

blueman כתב: מסכים לגמרי, לרגע לא ניסיתי להסיר אחריות מאותו חייל. אבל שנינו יכולים להסכים שהמערכת לא הייתה מאחוריו אפילו שניה, המערכת לא הייתה שם עוד בשלב הזיהוי במטרה לזהות את אותו חייל שאולי כבר היה מעבר למה שהוא יכול להכיל, והמערכת לא הייתה שם להרגיע את הרוחות עד שתסתיים החקירה ויגיעו המסקנות הרישמיות של התחקיר
כשראש הממשלה הוא קשקשן חסר עמוד שדרה זה מחלחל לכל מי שתחתיו. אז המומחה הבינלאומי לענייני הכל רץ לרצות את התקשורת, ולאחר מכן רץ לרצות את הצד השני של התקשורת ולבסוף כולם מגלגלים הלאה. ברוכים הבאים לישראל 2016.
*כל זה נכתב ללא הסרת אחריותו האישית של החייל מהמעשה המאוד גרוע על פניו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

קראתי פה גם שחייל שמשרת בקרבי הוא בהגדרה מלח הארץ

האם גם חיילים קרבים שמסרבים לבצע פעילויות מסוימות בשטחים הם מלח הארץ?

לדעתי ממש לא. מקומם בכלא כמו כל חייל שמביא לצבא את דעתו הפוליטית.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

נ.ב:
החלק המאכזב ביותר לגבי המציאות שלנו והחברה שלנו הוא כמו שגדי אמר- הפיכה של כל נושא חברתי/ מוסרי/ תרבותי בו ישנם חילוקי דעות להתנצחות פוליטית. מי שלא תומך בחייל הוא שמאלן בוגד, מי שבעד הוא פאשיסט רוצח. מי שדעתו היא במרכז הוא לא קיים בכלל במפת האינטרסים הלאומית.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

סניור כתב:נ.ב:
החלק המאכזב ביותר לגבי המציאות שלנו והחברה שלנו הוא כמו שגדי אמר- הפיכה של כל נושא חברתי/ מוסרי/ תרבותי בו ישנם חילוקי דעות להתנצחות פוליטית. מי שלא תומך בחייל הוא שמאלן בוגד, מי שבעד הוא פאשיסט רוצח. מי שדעתו היא במרכז הוא לא קיים בכלל במפת האינטרסים הלאומית.
זוהי הדרך הבטוחה להשמדה עצמית. אני מתעב אירגונים כמו בצלם אבל לבושתי אני מתעקש על זה שאנחנו חייבים להיות מוסריים. בעיניי רבים אני בוגד.
רק השבוע נפטר מאיר דגן - הוא באמת מלח הארץ. בשנותיו האחרונות הוא נחשב כבוגד בעייני רבים. מה קרה לנו ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

גדי כתב:אבל לבושתי אני מתעקש על זה שאנחנו חייבים להיות מוסריים.

נגעת בשורש העניין.

אנשים בעלי מוסר מעוות מתיימרים להיות אפוטרופוסים על המוסר האוניברסלי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

גדי כתב:
זוהי הדרך הבטוחה להשמדה עצמית. אני מתעב אירגונים כמו בצלם אבל לבושתי אני מתעקש על זה שאנחנו חייבים להיות מוסריים. בעיניי רבים אני בוגד.
רק השבוע נפטר מאיר דגן - הוא באמת מלח הארץ. בשנותיו האחרונות הוא נחשב כבוגד בעייני רבים. מה קרה לנו ?
גדי אני מסכים איתך שזה הפך להיות הדיון הארצי, אבל רוב הדיון פה בפורום ניסה להימנע מזה ולהתייחס לנושא עצמו בלי להתייחס לימין ושמאל

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אורי אדום בנשמה כתב:

דחוק?

הפשיטו אותו וראו שאין עליו?
כן. לא כך מנטרלים חגורת נפץ.
בדקו אותו כמה דקות לפני. בזמן הירי המחבל היה לבוש כידוע לשנינו.
העדות מהבוקר לפיה היורה אמר לחברו לפני הירי שמי שדוקר חייל צריך למות לא מסייעת לטיעון שהעלת.

סמל אישי של משתמש
אריאל2

שליחה על ידי אריאל2 »

אורי אדום בנשמה כתב:

נגעת בשורש העניין.

אנשים בעלי מוסר מעוות מתיימרים להיות אפוטרופוסים על המוסר האוניברסלי.
זה הולך לשני הכיוונים.
יש מי שחושב שסקילת גייז זה מוסרי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:
אני יכול להסכים עם הרבה מהדעות שלך,בנוסף אני יכול להגיד לך באופן נחרץ,שזה מעשה שלא יעשה.
אך יחד עם זאת,אף אחד לא מסכים עם העליהום הבזוי והמגוחך שאותו מנהלים כל מיני גורמים שכן,הם נחשבים בצד השמאלי של המפה.
השמאל הבוגדני כהגדרתך,הפך לכזה בעיניי אנשים בדיוק בגלל הדברים הללו שמצטרפים לכל מיני הזיות על שלום עולמי כולל עם אנשים שמתפוצצים באוטובוסים,ברכבות,יורים טילים למרכזי אוכלוסין ורוצחים אנשים חפים מפשע.
העם כבר מזמן איבד את תקוותו והפך יותר ריאליסטי ומפוכך.
וכן יש גם גורמים ימניים הזויים שמנצלים את הסיטואציות הללו לעשות באלגן כמו שהם יודעים.
אבל,עדיין השמאל הרוויח ביושר את כל הביקורות עליו ולכן הטענה של השמאלן הנרדף לא מחזיקה מים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אריאל2 כתב: כן. לא כך מנטרלים חגורת נפץ.
בדקו אותו כמה דקות לפני. בזמן הירי המחבל היה לבוש כידוע לשנינו.
העדות מהבוקר לפיה היורה אמר לחברו לפני הירי שמי שדוקר חייל צריך למות לא מסייעת לטיעון שהעלת.

העדות ההיא גם לא מפריכה אותו.

שנית - גם לפי הטענה שהמחבל עבר "נוהל זיכוי", אין עוררין על כך שהחייל לא נכח במהלכו וגם לא עודכן לגביו עם הגיעו לזירה, ככה שהטיעון שלך לא מחזיק מים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אריאל2 כתב: זה הולך לשני הכיוונים.
יש מי שחושב שסקילת גייז זה מוסרי.

כן, הטחת רפש שקרי בהעדר יכולת להתמודד עם הטיעונים זו טקטיקה די נדושה של המילייה הפוליטי אליו אתה משתייך. שא ברכה

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אורי אדום בנשמה כתב:

שנית - גם לפי הטענה שהמחבל עבר "נוהל זיכוי", אין עוררין על כך שהחייל לא נכח במהלכו וגם לא עודכן לגביו עם הגיעו לזירה, ככה שהטיעון שלך לא מחזיק מים.
אז הוא מגיע ויורה במי שלא בטוח שזוכה? גם הטיעונים האלו לא מחזיקים מים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

סניור כתב:
אז הוא מגיע ויורה במי שלא בטוח שזוכה? גם הטיעונים האלו לא מחזיקים מים.

לא, הוא ירה במחבל לאחר שעוברים ושבים צעקו שהוא חי ועוד זז, ויש עליו חגורת נפץ. ראית את הסרטון ההוא?

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אורי אדום בנשמה כתב:

לא, הוא ירה במחבל לאחר שעוברים ושבים צעקו שהוא חי ועוד זז, ויש עליו חגורת נפץ. ראית את הסרטון ההוא?
כן, ראיתי.
עוברים ושבים הם לא המפקד, הם לא גורם מוסמך בתחום החבלה, והם לבטח לא מחליטים במי יורים ובמי לא.
כמו שאמרתי קודם- החיילים בחברון מוקפים באזרחים מכל הכיוונים, כולם מלאים באינטרסים לצד זה או אחר, וידוע לכל מי שביקר שם שתושביה הישראלים של חברון, כשם שהם מקפידים לקלל ולגדף את החיילים שנשלחים לאכוף מולם את החוק, ככה הם "מחלקים להם פקודות" באירועים שונים כאילו שהם הסמכות בשטח. הייתי שם מספיק כדי לראות ולחוות משני הצדדים.

סמל אישי של משתמש
אריאל2

שליחה על ידי אריאל2 »

אורי אדום בנשמה כתב:

הסברה שהוא ניסה לנטרל מחבל לבוש בחגורת נפץ בירי חי בלי להתריע בפני אזרחים וחיילים שעמדו מסביב מחזיקה מים?

שלח תגובה