המונדיאל בפתח - בואו נכנס לאווירה
Re: המונדיאל בפתח - בואו נכנס לאווירה
אל תדאג סוארז ישחק בגמר.. הולנד לוזרים
ישששש ארגטינה השחצנים בחוץ!!!
תודה לך מסי שהראית לכל העולם מה שאני כבר ראיתי!! אתה אפס!! אתה שחקן בינוני ולא יותר!! יאללה הביתה יאללה הביתה!!!
השחקן הטוב בעולם?! פחחח בדיחה קודם שיהיה יותר טוב מפודולסקי!! כמה רמות מתחת לרונאלדו, רוני וייה ודרוגבה!! אעלק השחקן הטוב בעולם חחחח בלי צאבי יש לו 10 שערים!!!
תודה לך מסי שהראית לכל העולם מה שאני כבר ראיתי!! אתה אפס!! אתה שחקן בינוני ולא יותר!! יאללה הביתה יאללה הביתה!!!
השחקן הטוב בעולם?! פחחח בדיחה קודם שיהיה יותר טוב מפודולסקי!! כמה רמות מתחת לרונאלדו, רוני וייה ודרוגבה!! אעלק השחקן הטוב בעולם חחחח בלי צאבי יש לו 10 שערים!!!
נגיד שאתה לא אוהד ארגנטינה.niv1 כתב:ישששש ארגטינה השחצנים בחוץ!!!
אבל מאיפה השטנה?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אני אוהד את ברזיל ופרטוגל אז קצת קשה לא לשנוא את ארגנטינה:)
בס"ד
עד מתי דל בוסקה?
גם היום, ההרכב היום מול פרגוואי היה זוועתי. המאמן הזה לא עושה שיעורי בית לפני משחקים,לא אכפת לו מי היריבה.
תראו לי עוד מאמן אחד בעולם שהיה עולה עם שני קשרים אחוריים ועוד שני קשרי אמצע מול פרגוואי? למה שוב פעם וייה משחק בצד שמאל וטורס בודד למעלה? הבנאדם לא רואה את הזוועות שמתרחשות על המגרש? הוא לא רואה איזה דברים איומים קורים בגלל ההרכב שהוא מציב? אני פשוט לא מצליח לעכל את הדבר הזה.
לא יתכן שססק לא שיחק מול פרגוואי על חשבון קשר אחורי,לא ייתכן שפדרו\סילבה לא ישחקו בהרכב הראשון כשאין שום אופציה מצד ימין. ..
וואלה אפשר לבנות כול כך הרבה הרכבים נהדרים מהסגל הזה והוא בוחר בהרכב כל כך לא קשור...
בדר"כ כייף לראות אותם אבל הפעם אני פשוט לא מצליח להנות מהניצחונות הדוחים האלה של ספרד. רבאק. (תוכן התגובה הועתק ממשתמש מפורום אחר,אני כל כך מסכים איתו שהייתי חייב לפרסם גם כאן.)
עד מתי דל בוסקה?
גם היום, ההרכב היום מול פרגוואי היה זוועתי. המאמן הזה לא עושה שיעורי בית לפני משחקים,לא אכפת לו מי היריבה.
תראו לי עוד מאמן אחד בעולם שהיה עולה עם שני קשרים אחוריים ועוד שני קשרי אמצע מול פרגוואי? למה שוב פעם וייה משחק בצד שמאל וטורס בודד למעלה? הבנאדם לא רואה את הזוועות שמתרחשות על המגרש? הוא לא רואה איזה דברים איומים קורים בגלל ההרכב שהוא מציב? אני פשוט לא מצליח לעכל את הדבר הזה.
לא יתכן שססק לא שיחק מול פרגוואי על חשבון קשר אחורי,לא ייתכן שפדרו\סילבה לא ישחקו בהרכב הראשון כשאין שום אופציה מצד ימין. ..
וואלה אפשר לבנות כול כך הרבה הרכבים נהדרים מהסגל הזה והוא בוחר בהרכב כל כך לא קשור...
בדר"כ כייף לראות אותם אבל הפעם אני פשוט לא מצליח להנות מהניצחונות הדוחים האלה של ספרד. רבאק. (תוכן התגובה הועתק ממשתמש מפורום אחר,אני כל כך מסכים איתו שהייתי חייב לפרסם גם כאן.)
niv1 כתב:ישששש ארגטינה השחצנים בחוץ!!!
הלו הלו... לאט לך, חבר... בא ונעמיד דברים על דיוקם לאט לאט בלי לשבור את כל הכלים:
1. ארגנטינה שחצנים? מה הביא אותך לקביעה הזו? ההתבטאות של מראדונה? ואת ההתבטאות של יורגן קלינסמן, אוליבר בירהוף, שוונשטייגר ואחרים שמעת? כנראה שלא. ארגנטינה עשתה מה שכל נבחרת היתה עושה שמתבטאים בצורה בוטה כלפיה.
2. תסכים איתי שמסי = ארגנטינה היא משוואה לא נכונה ולא מדוייקת. מסי שחקן ענק, יחיד בדורו, ואת זה לא צריך להוכיח (ולכן צר לי אבל קשה לי להתייחס ל- "אתה אפס", "אתה שחקן בינוני ולא יותר" שלך...) מה מסי יכול לעשות כשכל הנבחרת שלו לא מתפקדת?! מה, הוא קוסם? הוא יכול לקחת את הכדור, להעביר 10 גרמנים ולכבוש?
3. מה ההשוואה לפודולסקי? אין ספק שגם הוא שחקן לא רע אבל מה מהות ההשוואה שלך? "כמה רמות מתחת לרונאלדו? לרוני? לדרוגבה? אחחחחח.... עיין בהערותיי בסעיף 2. אין שחקן היום בעולם שמשתווה למסי! (אה, סליחה, אתה צודק! רונאלדו הפגין יכולות שיא ווירטואוזיות במונדיאל הזה..

4. אתה מאשים את מסי שצ'אבי מוסר לו ובזכותו הוא מבקיע שערים?! הרי זה התפקיד של צ'אבי!!! לאן הגענו?

5. (כמעט שכחתי) - מה לעשות? נבחרת גרמניה פשוט טובה יותר.. זה ממש לא פוקס להכניס 8 שערים ולקבל רק 1 באותו שבוע מול נבחרות חזקות כדוגמת אנגליה וארגנטינה..
עזוב דודי,מה אתה מתייחס ברצינות להודעה שכתוב בה בין השאר ""תודה לך מסי שהראית לכל העולם מה שאני כבר ראיתי!! אתה אפס!! אתה שחקן בינוני ולא יותר!!"
או "השחקן הטוב בעולם?! פחחח בדיחה קודם שיהיה יותר טוב מפודולסקי!! כמה רמות מתחת לרונאלדו, רוני וייה ודרוגבה!"
כן ניב,הפעם אני באמת מתנשא ומזלזל...הרווחת את זה ביושר.
או "השחקן הטוב בעולם?! פחחח בדיחה קודם שיהיה יותר טוב מפודולסקי!! כמה רמות מתחת לרונאלדו, רוני וייה ודרוגבה!"
1. מראדונה שחצן...
2. מסי שחקן מעולה, אבל במונדיאל הזה הוא הוכיח שהוא רמה מתחת לרונאלדו ושאין זכות בכלל להשוות אותו למראדונה..
3. למה רונאלדו לא הרשים? כי חסמו אותו 4 שחקנים! על מסי אי אפשר לעשות את זה כי אז טבס, היגוואין, די מריה ואפילו מסצראנו יהיו פנויים למסירה! רק סמי גדרה(איך שלא קוארים לו) שמר עליו והוא לא הסתדר! לאומת זאת למי רונאלדו ימסור? בגלל זה שמו עליו 4 שחקנים וזהו לפורטוגל יש רק הגנה.. למי הוא ימסור? לאלמידה שרק בראש כובש? ללידסון שצריך לקבל כדור מול השער בשביל לכבוש? שלא לדבר על זה שאפעם שניהם לא שיחקו ביחד..
4. (1) אני אומר רק שצאבי לא פחות טוב ממסי
(2) לרונאלדו אין גאונים בקישור שימסרו לו ובכל זאת שניהם סיימו עם 0.9 שערים למשחק...
5. גרמניב נבחרת מעולה.. אבל תסכים אתי שמסי עשה בתחתונים ברגע האמת?
2. מסי שחקן מעולה, אבל במונדיאל הזה הוא הוכיח שהוא רמה מתחת לרונאלדו ושאין זכות בכלל להשוות אותו למראדונה..
3. למה רונאלדו לא הרשים? כי חסמו אותו 4 שחקנים! על מסי אי אפשר לעשות את זה כי אז טבס, היגוואין, די מריה ואפילו מסצראנו יהיו פנויים למסירה! רק סמי גדרה(איך שלא קוארים לו) שמר עליו והוא לא הסתדר! לאומת זאת למי רונאלדו ימסור? בגלל זה שמו עליו 4 שחקנים וזהו לפורטוגל יש רק הגנה.. למי הוא ימסור? לאלמידה שרק בראש כובש? ללידסון שצריך לקבל כדור מול השער בשביל לכבוש? שלא לדבר על זה שאפעם שניהם לא שיחקו ביחד..
4. (1) אני אומר רק שצאבי לא פחות טוב ממסי
(2) לרונאלדו אין גאונים בקישור שימסרו לו ובכל זאת שניהם סיימו עם 0.9 שערים למשחק...
5. גרמניב נבחרת מעולה.. אבל תסכים אתי שמסי עשה בתחתונים ברגע האמת?
תגיד מה שאתה רוצה אתה אוהב את מסי אבל כל אלה שנטרלים ראו את הרמה האמתית של מסיmessiah כתב:עזוב דודי,מה אתה מתייחס ברצינות להודעה שכתוב בה בין השאר ""תודה לך מסי שהראית לכל העולם מה שאני כבר ראיתי!! אתה אפס!! אתה שחקן בינוני ולא יותר!!"

איך אתה מעז להגיד שהוא הוכיח שהוא רמה מתחת לרונאלדו איך?!?!?!
מסי השנה בכל הזדמנות אפשרית הוכיח שאם הוא לא שווה לרונאלדו,אז הוא הרבה מעל.
מה, כי במשחק מול גרמניה כל הנבחרת שלו נראיתה כמו *** והוא נגרר אחריהם? או כי רונאלדו פשוט העלה את פורטוגל
לחצי גמר במו רגליו? אה אופס,שכחתי,הוא עף בשמינית וירק על צלם.
קל לשכוח למסי 2 אליפויות רצופות,צ'מפיונס במו רגליו וראשו,רביעיות לארסנל,שערים גאוניים מול ריאל ומי רק לי ועוד מי יודע כמה תארים...העיקר הזכרון הקצר והילדותי שלך ניב.
סלח לי שאני אומר את זה,כי אני באמת בד"כ לא נוהג לומר דברים כאלה לאחרים,אבל אין לך שמץ (אפילו טיפה) של מושג בכדורגל.
מסי השנה בכל הזדמנות אפשרית הוכיח שאם הוא לא שווה לרונאלדו,אז הוא הרבה מעל.
מה, כי במשחק מול גרמניה כל הנבחרת שלו נראיתה כמו *** והוא נגרר אחריהם? או כי רונאלדו פשוט העלה את פורטוגל
לחצי גמר במו רגליו? אה אופס,שכחתי,הוא עף בשמינית וירק על צלם.
קל לשכוח למסי 2 אליפויות רצופות,צ'מפיונס במו רגליו וראשו,רביעיות לארסנל,שערים גאוניים מול ריאל ומי רק לי ועוד מי יודע כמה תארים...העיקר הזכרון הקצר והילדותי שלך ניב.
סלח לי שאני אומר את זה,כי אני באמת בד"כ לא נוהג לומר דברים כאלה לאחרים,אבל אין לך שמץ (אפילו טיפה) של מושג בכדורגל.
מסי מוכיח שבשנתיים האחרונות הוא הרבה יותר טוב מרונאלדו.
הוא כובש יותר, מבשל יותר, משפיע יותר על הקבוצה/נבחרת שבה הוא משחק.
ניב, אם אתה חושב שהטורניר של רונאלדו היה יותר טוב משל מסי- מה אני אגיד לך, שיהיה לך לבריאות.
הוא כובש יותר, מבשל יותר, משפיע יותר על הקבוצה/נבחרת שבה הוא משחק.
ניב, אם אתה חושב שהטורניר של רונאלדו היה יותר טוב משל מסי- מה אני אגיד לך, שיהיה לך לבריאות.
ומסי שחקן מעולה אני יודע את זה אבל הוא לא ברמה של רונאלדו... הנה שאין לו מאחורה גאוני כדורגל כמו בוסקסט צאבי איניסטה ואפילו פדרו הוא לא מצליח לעשות משהו..
תגידו את משווים את ארגנטינה פיבוריטית לזכיה במונדיאל לנבחרת שסיימה מתחת לדנמרק ובקושי הצליחה לעבור את בוסניה במבחנים?! אף אחד אבל אף אחד מציאותי לא חשב שהם יגיעו לרבע בכלל..
כן אתה משווה את פורטוגל לארגנטינה אבל אין לי אין שמץ בכדורגל וואלה צודק...
כן אתה משווה את פורטוגל לארגנטינה אבל אין לי אין שמץ בכדורגל וואלה צודק...
רק אניימה ו- 2-3 קורות מנעו ממנו לסיים את הטורניר הזה עם לפחות 3 שערים. תוסיף לזה בישולים ואת העובדה ש- 99% מההתקפות של ארגנטינה עוברות דרכו ותקבל שחקן שנתן טורניר בהחלט מתקבל על הדעת (בטח ובטח שיותר טוב מהתצוגות העלובות של רונאלדו).niv1 כתב:ומסי שחקן מעולה אני יודע את זה אבל הוא לא ברמה של רונאלדו... הנה שאין לו מאחורה גאוני כדורגל כמו בוסקסט צאבי איניסטה ואפילו פדרו הוא לא מצליח לעשות משהו..
להגיד שהוא לא הצליח לעשות משהו במונדיאל זה פשוט שקר גס...
סטיסטיקה של מסי:
0 שערים ובישול מנבדל! זה מה שזוכרים את הסטיסטיקה!
גם רונאלדו יכול להגיד שהוא פגע ב קורה ובמשקוף ורבגלל חוסר מזל לא היה לו עוד בישולים..
ועוד למסי היה את הבית הכי קל במונדיאל... חוץ מהמשחק נגד ניגריה (ותודה לאניימה) לא היה לו שום משחק טוב
0 שערים ובישול מנבדל! זה מה שזוכרים את הסטיסטיקה!
גם רונאלדו יכול להגיד שהוא פגע ב קורה ובמשקוף ורבגלל חוסר מזל לא היה לו עוד בישולים..
ועוד למסי היה את הבית הכי קל במונדיאל... חוץ מהמשחק נגד ניגריה (ותודה לאניימה) לא היה לו שום משחק טוב