הישג היסטורי: ישראל בחצי גמר גביע דייויס!
Re: גביע דיוויס ישראל ב-0:2 מדהים על רוסיה בתום היום הפותח.
היה לי העונג להיות שותף היום לאחת מחוויות הספורט הגדולות שנראו בארץ, היתה אוירה
מטורפת בהיכל. הראל לוי באחד ממשחקיו הגדולים בקריירה ודודי סלע ענק כרגיל.
נקווה שאנדי ויוני ינצחו והשמפניות יפתחו, במידה ולא אני סומך על דודי ביום ראשון שיעשה את העבודה.
מטורפת בהיכל. הראל לוי באחד ממשחקיו הגדולים בקריירה ודודי סלע ענק כרגיל.
נקווה שאנדי ויוני ינצחו והשמפניות יפתחו, במידה ולא אני סומך על דודי ביום ראשון שיעשה את העבודה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אכן שאפו לארגון הטניס שלמרות הביקורת העצומה נגדו על המעבר ליד אליהו, שהטענה הייתה שהמעבר הוא בעצם הודאה בהפסד ודאגה לזה שלפחות נכניס כסף מהמפגש, גרם לאווירה במפגש שאני לא יודע אם הייתה בישראל במשחק טניס.
אם אנחנו מפנטזים, אני מאוד מקווה שאנדיוני יעשו את העבודה, ואז נוכל ללכת ולעודד את גרמניה במפגש מול ספרד. המנצחת מהמפגש הזה תתמודד מולנו, כשאם המפגש יהיה מול ספרד הוא יהיה בחימר בספרד (יתכן גם מול נדאל שצפוי להבריא), בעוד אם גרמניה תנצח, המפגש יהיה בישראל.
אבל קודם לנצח בזוגות.
אם אנחנו מפנטזים, אני מאוד מקווה שאנדיוני יעשו את העבודה, ואז נוכל ללכת ולעודד את גרמניה במפגש מול ספרד. המנצחת מהמפגש הזה תתמודד מולנו, כשאם המפגש יהיה מול ספרד הוא יהיה בחימר בספרד (יתכן גם מול נדאל שצפוי להבריא), בעוד אם גרמניה תנצח, המפגש יהיה בישראל.
אבל קודם לנצח בזוגות.

חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אוי הייתי בהיכל ופשוט זה היה מדהים! איזה אוירה...
יעלה עוד 3 שעות אני יראה בהיכל את אנדיוני:)
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
כיף לך..niv1 כתב:אוי הייתי בהיכל ופשוט זה היה מדהים! איזה אוירה...

אל אל ישראל! אל אל ישראל!
אל אל ישראל! אל אל ישראל!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- אימפריה באדום
זה לא אמור לעבוד ככה. יש גבול למה שמגרש ביתי ומוטיבציה יכולים לעשות. עם כל הכבוד לאווירה בהיכל או לרצון של שחקנינו לנצח, הפערים האיכותיים גדולים מדי. לא צריך להיות מומחה גדול בטניס כדי לדעת שלא במקרה שחקנים כמו יוז'ני ואנדרייב שומרים כבר שנים על דירוגם בצמרת העולמית, שלא במקרה רוסיה זכתה בגביע דייויס רק לפני שלוש שנים, שלמרות הדברים האופטימיים שנשמעו מכיוון נציגינו - אין לנו באמת סיכוי. המקסימום שיכולנו לעשות זה לגנוב מערכה פה ושם, למתוח אותם קצת במשחק הזוגות, להטריף אותם מעט בעזרת הקהל, אבל בסופו של דבר היינו אמורים להפסיד בצורה מוחצת, ולקבל את זה בהשלמה. "מה לעשות", היינו אמורים להגיד לעצמנו באכזבה, "הם פשוט הרבה יותר טובים". ככה זה תמיד, לא?
אז מה לעזאזל קורה פה? האם אנחנו באמת מובילים 0:2? על אימפריית הטניס הרוסית? האם באמת נציגינו מצליחים להתעלות על עצמם, ועוד ברגע האמת? האם באמת העברנו את אחר הצהריים של יום שישי – אולי השעות הנפלאות ביותר בחייו של יהודי – בצפייה באחת מסנסציות השנה של הספורט העולמי? האם הטניס הישראלי, אותו ענף מושמץ וחסר חיים, אכן הדהים את כל חובבי הענף בכל רחבי העולם? זה ייתכן? זה אפשרי? אומנם מעולם לא הייתי מחביביה הגדולים של הלאומנות או הפטריוטיות, לא פעם אני ספוג בשנאה עצמית ובביקורת בלתי פוסקת על המדינה, אך ברגעים כאלה כל שמתחשק לי זה לעלות לירושלים, להתעטף בדגל ישראל, להניח יד על הלב ולשיר "התקווה" מול הכותל המערבי. האם יכול להיות שמדובר באחד הנסים הגדולים בתולדות העם היהודי? כן אחיי, בשעה זו כל פקפוק שהיה לי אי פעם חולף כלא היה: יש אלוהים, והוא משלנו.
https://sports.walla.co.il/?w=/3782/1517878" onclick="window.open(this.href);return false;
אז מה לעזאזל קורה פה? האם אנחנו באמת מובילים 0:2? על אימפריית הטניס הרוסית? האם באמת נציגינו מצליחים להתעלות על עצמם, ועוד ברגע האמת? האם באמת העברנו את אחר הצהריים של יום שישי – אולי השעות הנפלאות ביותר בחייו של יהודי – בצפייה באחת מסנסציות השנה של הספורט העולמי? האם הטניס הישראלי, אותו ענף מושמץ וחסר חיים, אכן הדהים את כל חובבי הענף בכל רחבי העולם? זה ייתכן? זה אפשרי? אומנם מעולם לא הייתי מחביביה הגדולים של הלאומנות או הפטריוטיות, לא פעם אני ספוג בשנאה עצמית ובביקורת בלתי פוסקת על המדינה, אך ברגעים כאלה כל שמתחשק לי זה לעלות לירושלים, להתעטף בדגל ישראל, להניח יד על הלב ולשיר "התקווה" מול הכותל המערבי. האם יכול להיות שמדובר באחד הנסים הגדולים בתולדות העם היהודי? כן אחיי, בשעה זו כל פקפוק שהיה לי אי פעם חולף כלא היה: יש אלוהים, והוא משלנו.
https://sports.walla.co.il/?w=/3782/1517878" onclick="window.open(this.href);return false;
נערך לאחרונה על ידי אימפריה באדום ב 11 יולי 2009, 12:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
אם המשחק היה בחוץ זה היה כך... רק בגלל יתרון הביתיות התוצאה הזאת...אימפריה באדום כתב:זה לא אמור לעבוד ככה. יש גבול למה שמגרש ביתי ומוטיבציה יכולים לעשות. עם כל הכבוד לאווירה בהיכל או לרצון של שחקנינו לנצח, הפערים האיכותיים גדולים מדי. לא צריך להיות מומחה גדול בטניס כדי לדעת שלא במקרה שחקנים כמו יוז'ני ואנדרייב שומרים כבר שנים על דירוגם בצמרת העולמית, שלא במקרה רוסיה זכתה בגביע דייויס רק לפני שלוש שנים, שלמרות הדברים האופטימיים שנשמעו מכיוון נציגינו - אין לנו באמת סיכוי. המקסימום שיכולנו לעשות זה לגנוב מערכה פה ושם, למתוח אותם קצת במשחק הזוגות, להטריף אותם מעט בעזרת הקהל, אבל בסופו של דבר היינו אמורים להפסיד בצורה מוחצת, ולקבל את זה בהשלמה. "מה לעשות", היינו אמורים להגיד לעצמנו באכזבה, "הם פשוט הרבה יותר טובים". ככה זה תמיד, לא?
יאלה לעודד את אנדיוני!

- אימפריה באדום
Re: צפו בשידור החי מהיכל נוקיה,: אנדיוני - סאפין וקוניצין
מהיכל נוקיה: אנדיוני-סאפין וקוניצין 3:6, 0:1
Re: צפו בשידור החי מהיכל נוקיה: אנדיוני-סאפין וקוניצין 3:6
אנחנו כבר מרחק נגיעה מהחצי גמר !
חמסה חמסה, טפו טפו טפו רק שאני לא יביא נאחס
יאללה אנדיוני מ-ל-ח-מ-ה !
חמסה חמסה, טפו טפו טפו רק שאני לא יביא נאחס

יאללה אנדיוני מ-ל-ח-מ-ה !
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
Re: חי: ישראל -רוסיה 3:6, 4:6, 7:6
ישששששששששש
סנצציה ישראל בחצי גמר עכשין אנדיוני ניצחו ישראל מובילה 3-0
עלינו ומחר יגמר 4-1 הראל יפסיד הוא דודי ואחד מהם ינצח יאלהה מלחלמה!!
אל אל ישראל אל אל ישראל
סנצציה ישראל בחצי גמר עכשין אנדיוני ניצחו ישראל מובילה 3-0
עלינו ומחר יגמר 4-1 הראל יפסיד הוא דודי ואחד מהם ינצח יאלהה מלחלמה!!
אל אל ישראל אל אל ישראל
- Sir Alex Ferguson
מטורף, אין דברים כאלה, אחד מהשיגי הספורט הישראלי הגדולים ביותר, אם לא הגדול שבניהם.
מה שקצת מבאס זה שאנחנו הולכים להתארח בספרד ולא לשחק בבית, שיהיה בהצלחה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- Sir Alex Ferguson
לא בטוח. 1-1 בין ספרד לגרמניה בסיכום הכללי, 2-1 ספרד מובילה במערכות במשחק הזוגות כרגע, בכלל לא בטוח.ניב כתב:מטורף, אין דברים כאלה, אחד מהשיגי הספורט הישראלי הגדולים ביותר, אם לא הגדול שבניהם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מוזמנים להתעדכן כאן:
https://ls.daviscup.com/dc/2009/WG/qf/l ... =100012245" onclick="window.open(this.href);return false;
איזה כיף, אנחנו בחצי גמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://ls.daviscup.com/dc/2009/WG/qf/l ... =100012245" onclick="window.open(this.href);return false;
משחק גדול אכלתם אותהאליק כתב:מוזמנים להתעדכן כאן:

חחחחחחחחחחחאריק כתב:
משחק גדול אכלתם אותה

"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,