הפועל ת"א ממשיכה במסורת

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
dudi2002

Re: הפועל ת"א ממשיכה במסורת

שליחה על ידי dudi2002 »

Chen כתב:סלטיק הייתה מספיק פעמים בצ'מפיונס ככה שיש מקום לקרוא לה מהחזקות של אירופה. זה שהיא בתקופה גרועה והיו לה גם עונות מחורבנות לפעמים לא פוסל אותה.

גם בואבישטה וספורטינג ליסבון היו מספר פעמים בליגת האלופות. האם זה הופך אותם לקבוצות חזקות באירופה? :לאלא:

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

א. אני אומר בלי קשר לכלום שלדעתי הפועל ת"א הקבוצה הכי טובה בארץ היום.
ב. כל קבוצה בארץ כולל מכבי חיפה שתשחק נגד הפועל ת"א כמו שהיא נראתה היום תפסיד.
ג. מכבי חיפה קבוצה טובה מאוד אין ספק בכלל, הבעיה שהיא מסתמכת על יותר מדי על צעירים. משמע חוסר ניסיון, פיק ברכיים, טעויות מיותרות, התלהבות יתר. בטווח הרחוק לחיפה יש שחקנים לשנים רבות קדימה, נכון לעכשיו האליפות של הפועל ת"א.
ד. העונה האירופית המדהימה שעשתה הפועל ת"א לפני מס' שנים ממש אבל ממש לאהייתה נגד קבוצות "בינוניות" אלא אם כן אתם מחשיבים את פארמה צ'לסי ומילאן לכאלה...

כן להפועל ת"א יש כבר מסורת מסויימת אבל שום דבר שבזכותו היא תעלה שלב. השנה היא תצטרך להוכיח את עצמה מחדש באירופה. והיא התחילה ברגל ימין.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

nitsande כתב: ד. העונה האירופית המדהימה שעשתה הפועל ת"א לפני מס' שנים ממש אבל ממש לאהייתה נגד קבוצות "בינוניות" אלא אם כן אתם מחשיבים את פארמה צ'לסי ומילאן לכאלה...

.

1. פארמה בהחלט כזו.

2. צ'לסי של אז רחוקה מלהיות צ'לסי של היום.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

dudi2002 כתב:

1. פארמה בהחלט כזו.

2. צ'לסי של אז רחוקה מלהיות צ'לסי של היום.
תשמע, לא משנה איך תהפוך את זה הפועל ת"א של אז התמודדה מול קבוצות ענק! באירופה.
ולא משנה איך תהפוך את זה הפועל ת"א של היום התמודדה מול קבוצת ענק! בכדורגל האירופי.
כן כן ידידי סלטיק הוא מועדון ענק בקנה מידה אירופאי. בטח בקנה מידה ישראלי.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

דודי , שכחת לציין שהיא ניצחה את מילאן גם 1:0 למרות שבגולמין היא הפסחדה 2:1, ''מהבינוניות'' שציינת .
הפועל ת''א הקבוצה הכי אירופאית שקיימת בארץ.
סלטיק קבוצות ליגת האלופות לגיטימית ובשנים האחרונות היא בת-בית במפעל הזה, זה שהיא נתקלה בארסנל הקשה עלייה מאוד להגיע שוב למפעל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

כל הכבוד להפועל תל אביב.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dudi2002 כתב:די!! די!! די!! עד מתי שטויות בשקל?! :דופק את הראש בקיר:

"קבוצה הכי טובה בארץ"?! אז הלך לה קלף היום. איך אפשר בכלל להשוות אותה למכבי חיפה (כפי שאבא שלי אמר: "לפחות יש לנו נציגה ישראלית שמכבדת אותנו, ולא כמו מכבי חיפה") - פערים תהומיים בין ליגת האלופות לליגה האירופית. בהכל.

אז הלך להם היום קלף. הקהל שלהם באמת נתן להם אווירה ביתית. חכה, יתחילו הפציעות, ההיעדרויות ונראה לאן הקבוצה הזו תגיע.

לפני שבוע, כשהם עוד היו במיני משברון, טענת משום מה שהם "בכושר אימתני"..כעת, אחרי שתי תצוגות מרשימות לכל הדעות תוך 4 ימים, אתה מבטל את פועלם בהינף יד. תהרוג אותנו ולא נבין אותך..

הלך לה קלף, אתה אומר? אז כנראה שאת המשחק הערב לא ראית...כי מי שראה - יודע שהתוצאה עוד סופר מחמיאה לסקוטים. שני פנדלים ברורים לזכות הפועל שלא נשרקו, ספיגת שער מטעות בהגנה, ושליטה ברוב שלבי המשחק, שלא לדבר על המחצית השנייה בה השליטה האדומה היתה אבסלוטית.
dudi2002 כתב:אתה אומר זאת על סמך הבלחה חד פעמית והגעה לרבע גמר גביע אופ"א אי שם בתחילת העשור?!

מה הפועל תל אביב עשתה מאז באירופה? אה? על איזה מסורת אתה בדיוק מדבר? אני לא אומר שהיא קבוצה לא טובה. בקנה מידה ישראלי, הפועל קבוצה מצויינת אבל מה לה ול"מסורת מכובדת באירופה"?

חחח..וואלק אתה חי בוואחד סרט עצבני...מה לה ול"מסורת מכובדת באירופה"?!.. מה שהקבוצה הזו עשתה באירופה, ספק אם אי פעם ישוחזר ע"י קבוצה ישראלית. עצם העובדה שהיא נחשבת לישראלית המצליחה באירופה למרות שתי ההעפלות של חיפה לצ'מפיונס, אומרת למעשה הכל. במושגים של קבוצה ישראלית, מדובר במסורת מפוארת. לא פחות
dudi2002 כתב:מנצחונות על פ.ס.ז', סולנה, חטאפה וגטבורג (!!!!!!!) לא בונים מסורת. ממש ממש לא - שכח מזה, אחי.

אז כדאי שתרענן דחוף ת'זיכרון אלו קבוצות, ובאיזה תצוגות הירואיות היא ניצחה..

ואה, כן - הקבוצות שציינת משחקות בליגה האוזבקית...באות מליגות שעולות ב3-4 דרגות מליגת העלק שלנו. לפחות ב-3 מהקבוצות הללו שציינת, הניצחון שהושג היה בגדר סנסציה. לא פחות. כנראה שבשבילך מסורת נבנית רק אחרי 5 זכיות רצופות בצ'מפיונס..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

א. דודי אחי - כדאי שתחזור בך. אמרת הרבה שטויות בטופיק הזה, מצטער. ביחס לכל קבוצה ישראלית יש לה ועוד איך מסורת באירופה והיא העיפה קבוצות ענק וכמעט ולא התבזתה מעולם.

ב. אלי גוטמן מאמן ענק. תרצו או לא תרצו.

ג. עונג צרוף לראות את ווצ'יצ'ביץ' משחק כדורגל. אה וכן, זה מתחבר יופי לסעיף ב'.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

סלטיק לא בליגת האלופות רק בגלל השיטה החדשה שעושים!!!
הם הפסידו לארסנל!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אליק כתב:ב. אלי גוטמן מאמן ענק. תרצו או לא תרצו.

ג. עונג צרוף לראות את ווצ'יצ'ביץ' משחק כדורגל. אה וכן, זה מתחבר יופי לסעיף ב'.

גדולה של מאמן נמדדת במכלול פרמטרים. לא רק בהבנה טקטית של המשחק ויכולת לקלוע בזרים. אייל לחמן לדוג', סקאוט מס' 1 בארץ אבל מאמן בינוני מאוד.

תרענן את זכרונך למה בכל מקום בו דרכה כף רגלו, רוחשים לו עד היום שנאה יוקדת...אין טעם אפילו שנתחיל לפרט.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

דודי רק מעצם העובדה שאתה מזלזל בהעפלה של קבוצה ישראלית לרבע גמר גביע אופ"א הדיון איתך מיותר.

אגב, להזכירכם הפועל גם לא הייתה רחוק מלהגיע לחצי הגמר כשאר כבר היתה באמתחתה ניצחון על מילאן אולם רק בגלל שערי חוץ היא הודחה בסן סירו.

היום שקבוצה כמו המבורג פוגשת את הפועל תל אביב היא בשום אופן לא יכולה לזלזל בה, ובהחטל מדובר בקבוצה בעלת ניסיון אירופאי.גם אם כאמור לפניי הפועל לא זכתה בחמישה תארי צ'פניוס.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

אורי, אליק, ניב ועוד כמה ששכחתי - אני מדבר שטויות? אתם לא חייבים לקרוא! דפדפו לטופיק הבא או לתגובה הבאה.

אני עדיין חושב (וזכותי לחשוב - אלא אם כן, גם את זה, אתם רוצים לקחת ממני) שסלטיק היא לא קבוצה מהרמות הגבוהות באירופה - כמו שאר הקבוצות שמשחקות נגד הפועל תל אביב בבית. לכן עצם ההשוואה שלה למכבי חיפה כל כך מיותרת - אינן משחקות נגד אותן קבוצות, לא באותן הרמות וכו'.

אה, והערה אישית לאורי - את זה שאתה נוהג לקטול אנשים רק מהסיבה שהם לא מסכימים איתך - את זה כבר כולנו יודעים.
חשבתי שאולי לקראת ראש השנה תשרה עליך רוח נוחה יותר, ומתברר שטעיתי... זה לא חכמה לקטול אותי ככה על גבי דפי הפורום כשה"חטא" היחיד שלי הוא - שאני לא מסכים איתך!

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אתעלם מהויכוחים האישיים ואתייחס לדיון. אין ספק שהפועל ת"א השיגה ניצחון מרשים על
קבוצה שלכאורה הרבה יותר טובה ממנה. לגבי סלטיק, מבחינה תקציב ברור לכולם שאנחנו בכלל לא
ברמה אבל מבחינת כדורגל היא מאוד איכזבה אותי, במיוחד העובדה שב-20 דקות אחרונות הסוסים
מסקוטלנד שבנויים לתלפיות קרסו. מבחינתי הפועל היתה אמש הפייבוריטית ואם הגעתי למצב כזה
כנראה שהמסורת שלה באירופה והעובדה שגוטמן מאמן אותה מראים עד כמה הם באמת טובים בעיני.

לגבי גוטמן, הדיון כבר שבר שיאים בעבר אבל מבחינתי האישית מדובר במאמן ענק ואיו ספק שבכל
רגע במשחק רואים שמדובר בקבוצה מאומנת לתפארת, ממושמעת טקטית ובעלת אופי לא ישראלי
בעליל. אין הרבה קבוצות שבהן ניתן לראות טביעת יד בולטת של מאמן, הפועל היא אחת מהן.
קראתי בשבוע שעבר ראיון עם גוטמן שבו נשאל על ה-"שנאה" שרוחשים לו בכמה מקומות והוא אמר
שהרבה קהלים קיבלו לגיטימציה מאוהדי בית"ר וכדור השלג התגלגל. בינתיים גוטמן תופס את מקומו
כמאמן המצליח ביותר בארץ (יסלח לי אלישע הוא לא מתקרב אפילו) ובסרמיל/טדי/אורווה יכולים
להמשיך לקלל ולגדף, הוא בסוף זה שצוחק אחרון.

לדבי הקהל של הפועל, כל מילה מיותרת.

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

אריק כתב:אתעלם מהויכוחים האישיים ואתייחס לדיון. אין ספק שהפועל ת"א השיגה ניצחון מרשים על
קבוצה שלכאורה הרבה יותר טובה ממנה. לגבי סלטיק, מבחינה תקציב ברור לכולם שאנחנו בכלל לא
ברמה אבל מבחינת כדורגל היא מאוד איכזבה אותי, במיוחד העובדה שב-20 דקות אחרונות הסוסים
מסקוטלנד שבנויים לתלפיות קרסו. מבחינתי הפועל היתה אמש הפייבוריטית ואם הגעתי למצב כזה
כנראה שהמסורת שלה באירופה והעובדה שגוטמן מאמן אותה מראים עד כמה הם באמת טובים בעיני.

לגבי גוטמן, הדיון כבר שבר שיאים בעבר אבל מבחינתי האישית מדובר במאמן ענק ואיו ספק שבכל
רגע במשחק רואים שמדובר בקבוצה מאומנת לתפארת, ממושמעת טקטית ובעלת אופי לא ישראלי
בעליל. אין הרבה קבוצות שבהן ניתן לראות טביעת יד בולטת של מאמן, הפועל היא אחת מהן.
קראתי בשבוע שעבר ראיון עם גוטמן שבו נשאל על ה-"שנאה" שרוחשים לו בכמה מקומות והוא אמר
שהרבה קהלים קיבלו לגיטימציה מאוהדי בית"ר וכדור השלג התגלגל. בינתיים גוטמן תופס את מקומו
כמאמן המצליח ביותר בארץ (יסלח לי אלישע הוא לא מתקרב אפילו) ובסרמיל/טדי/אורווה יכולים
להמשיך לקלל ולגדף, הוא בסוף זה שצוחק אחרון.

לדבי הקהל של הפועל, כל מילה מיותרת.
מסכים על כל מילה איתך.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

dudi2002 כתב:אורי, אליק, ניב ועוד כמה ששכחתי - אני מדבר שטויות? אתם לא חייבים לקרוא! דפדפו לטופיק הבא או לתגובה הבאה.

אני עדיין חושב (וזכותי לחשוב - אלא אם כן, גם את זה, אתם רוצים לקחת ממני) שסלטיק היא לא קבוצה מהרמות הגבוהות באירופה - כמו שאר הקבוצות שמשחקות נגד הפועל תל אביב בבית. לכן עצם ההשוואה שלה למכבי חיפה כל כך מיותרת - אינן משחקות נגד אותן קבוצות, לא באותן הרמות וכו'.

אה, והערה אישית לאורי - את זה שאתה נוהג לקטול אנשים רק מהסיבה שהם לא מסכימים איתך - את זה כבר כולנו יודעים.
חשבתי שאולי לקראת ראש השנה תשרה עליך רוח נוחה יותר, ומתברר שטעיתי... זה לא חכמה לקטול אותי ככה על גבי דפי הפורום כשה"חטא" היחיד שלי הוא - שאני לא מסכים איתך!

טוב טוב, יאללה...שבענו די מהתגובות הסכיזופרניות שלך.
כל פעם מחדש חוזר אותו ריטואל של לנסות לעשות קולות של ידען ואינטלקטואל גדול ולהוכיח הלכה למעשה ההיפך הגמור, ואני עדין - ואח"כ ליילל על תגובות הנגד, גם כאשר הן נאמרות בעדינות יתרה ומתוך כוונה להעמיד עובדות על דיוקם ותו לא. ומה שבכלל מדהים, זה שהפוסל - במומו פוסל, ואתה עצמך חוטא באותו חטא שאתה מייחס לאחרים, ונוהג תכופות לקטול את אלו שבניגוד אליך דווקא מדברים לעניין..

שים לב שתגובות זהות קיבלת ממס' רב של גולשים, ולאו דווקא רק בזה הטופיק, כך שעשה טובה ואל תבלבל את המוח ש"החטא היחיד שלך שאתה חושב אחרת" וכאלה..בנושאים שאין לך מושג, עדיף פשוט שתדבר פחות. קצת צניעות לא תזיק לך..

שלח תגובה