מקיף ד' חוזר לחיים! בואו לצבוע את היציעים באדום!!!

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: מקיף ד' חוזר לחיים! בואו לצבוע את היציעים באדום!!!

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אליק כתב:הבנתי שניצחנו 98-73.
כל הכבוד!
ספרו קצת על האווירה מסביב. איך היה? כמה קהל? איך הקבוצה?
1. אז אחרי שעברנו את המחזור הראשון והבכורות המרגשות הגיע אלינו המחזור השני:

המשחק שפתח את המחזור התקיים בעומר שם הפועל עומר השיגה את ניצחונה הראשון העונה על קבוצת הפועל אופקים 87-66. אני בטוח שבהמשך נקבל פרטים נוספים על הניצחון.
מה שמעניין אצל אופקים, שהובסה במחזור הקודם על ידי דימונה החזקה, היא שמדובר בקבוצה משפחתית.
6 שחקנים בקבוצה משתייכים למשפחת בן קימון מאופקים - ההורים שמעון ויוסף (ילדי 61 ו57) והילדים אריאל, יוגב, יעקב ועמיחי (ילדי 82, 88, 88 ו91).
אל משפחת בן קימון יש להוסיף גם את משפחת פדידה עם האב דוד (ילידי 1960) והבן יקיר (יליד 86).
כל אלו הופכים את המשחקים של אופקים לקודם כל סוג של גיבוש וכיף משפחתי. לפעמים זה שווה יותר מכל ניצחון.

המשחק המרכזי במחזור ה2 היה משחקה הביתי הראשון של הפועל באר שבע החדשה מול אליצור עזתה/אשקלון.
זאת דעתו של דודו עזריה על המשחק:
כדורסל : נתנו בראש

אם להוסיף, אני חושב שהפערים המקצועים הגדולים בין הצדדים וההפרש הגדול גרמו למשחק להיות גמור הרבה לפני סופו. בניגוד למשחק מול עומר, הפועל באר שבע נתנה לשחקנים המובילים שלה לנוח הרבה לפני הסוף וניסתה לשלב במשחק את כל השחקנים בסגל.

אבל אם כל הכבוד לפן המקצועי, הלא פחות חשוב, הסיפור של המשחק היה הצד הלוגיסטי של משחקה הביתי הראשון של הפועל באר שבע החדשה.
מאות אוהדים אדומים ביציעים עם דגלים אדום לבן, תופים והרבה רעש רקע שנתנו למשחק אווירה של ליגה בכירה הרבה יותר.
גם הנהלת הקבוצה הראתה ניהול ברמה גבוהה עם ההתרמה בכניסה למשחק (כל אחד משלם בכניסה כמה שהוא יכול ורוצה), עם הבאת תקליטן שנתן אווירה נעימה ואפילו עם צלם אישי לקבוצה.
אווירה נעימה מאוד במשחק. הכל היה יכול להיות מושלם לולא אותה התנהגות מכוערת שהעיבה על האירוע (ועל זה עוד מעט בנקודה נפרדת).

המשחקים שסגרו את המחזור :
הפועל רמת הנגב - הפועל מיתר 74:69 ניצחון שני רצוף להפועל מיתר
הפועל מבועים/מרחבים - מכבי דימונה 76:60 הפתעת המחזור כשדימונה אחת מהחזקות בליגה מפסידה.

סיום המחזור השני, הפועל באר שבע מובילה את ליגה ב'.

* יש לציין כי בעקבות העובדה שנתיבות התפרקה כל שבוע קבוצה אחת לא תשחק. השבוע מדובר בבני שמעון (:

2. כאב לי מאוד לראות את אריק אבקסיס ואייל חטאב, ממייסדי העמותה ומאלה שעשו הכל כדי שכולם יהנו מהחזרה של הפועל באר שבע החדשה לביתה במקיף ד', מתמודדים בסיום המשחק בעיקר עם סוגיית ההתנהגות של שחקן הקבוצה רועי אלוש.
למי שפיספס, לאורך כל המשחק, גם אחרי שהפועל באר שבע פתחה הפרש של 20 ו30 נקודות על פני יריבתה, המשיך אלוש להתגרות בשחקני היריבה ולהגיע איתם לעימותים שהסתיימו פעם אחרי פעם כשהשופטים או שחקנים אחרים מפרידים בין אלוש לשחקן התורן.
עמוק ברבע הרביעי כשהניצחון של באר שבע כבר מזמן בכיס, החליט אלוש לנגוח, כן קראתם נכון לנגוח, בצורה מכוערת בפניו של שחקן יריב. השחקן פונה ישירות לבית החולים עם חשש לשבר באפו.
הרוחות התחממו וכמעט נוצרה תיגרה בין הצדדים. כל זאת כשביציע ישנם לא מעט ילדים שבאו לראות את המשחק.
לפי שיחות עם חברי ההנהלה של הקבוצה זאת הפעם השלישית השנה שאדון הרוש מתנהג בצורה מכוערת במשחקי הקבוצה.

לא ראוי ששחקן כזה ישחק בהפועל באר שבע החדשה שהאנשים הטובים כאן מנסים לבנות.
לא ראוי שששחקן שמתנהג בצורה כל כך מכוערת עוד יגיע בסוף המשחק להתנצל כשבני רווה לוקח אותו בכוח וכשהוא כולו מחויך.
זה לדעתי מעבר לפן מקצועי כזה או אחר.
הנהלת הקבוצה צריכה להתכנס ולהחליט שהבחור מסלק מהקבוצה באופן מיידי.
חבל שבסיום של אירוע כל כך חגיגי מה שאנשים יזכרו ומה שאנשים דיברו עליו ביציאה מהמגרש זה ההתנהגות המכוערת של הבחור.

מתוך מטרות העמותה של הפועל באר שבע (מהאתר הרשמי של הקבוצה):

מטרות העמותה
...

3. העצמת המותג "הפועל באר-שבע" ובאמצעותו שיפור תדמית העיר באר-שבע.

5. שינוי ושיפור הרגלי הצריכה של תרבות הספורט ואפשרויות הבילוי המקומיים.

וכל זאת באמצעות:

10. הטמעת חינוך לטוהר הספורט, תרבות הגוף והנפש, משחק הוגן וכבוד לזולת.

כדי לעמוד במטרות שהדגשתי אין ספק מה קבוצת הכדורסל של הפועל באר שבע צריכה לעשות במקרה של רועי אלוש.
שיהיה סוף שבוע נעים לכולם.

תמונה

סמל אישי של משתמש
רן אלתר
Title: הפועל באר-שבע כדורסל

שליחה על ידי רן אלתר »

משה אוחיון כתב: 2. כאב לי מאוד לראות את אריק אבקסיס ואייל חטאב, ממייסדי העמותה ומאלה שעשו הכל כדי שכולם יהנו מהחזרה של הפועל באר שבע החדשה לביתה במקיף ד', מתמודדים בסיום המשחק בעיקר עם סוגיית ההתנהגות של שחקן הקבוצה רועי אלוש.
למי שפיספס, לאורך כל המשחק, גם אחרי שהפועל באר שבע פתחה הפרש של 20 ו30 נקודות על פני יריבתה, המשיך אלוש להתגרות בשחקני היריבה ולהגיע איתם לעימותים שהסתיימו פעם אחרי פעם כשהשופטים או שחקנים אחרים מפרידים בין אלוש לשחקן התורן.
עמוק ברבע הרביעי כשהניצחון של באר שבע כבר מזמן בכיס, החליט אלוש לנגוח, כן קראתם נכון לנגוח, בצורה מכוערת בפניו של שחקן יריב. השחקן פונה ישירות לבית החולים עם חשש לשבר באפו.
הרוחות התחממו וכמעט נוצרה תיגרה בין הצדדים. כל זאת כשביציע ישנם לא מעט ילדים שבאו לראות את המשחק.
לפי שיחות עם חברי ההנהלה של הקבוצה זאת הפעם השלישית השנה שאדון הרוש מתנהג בצורה מכוערת במשחקי הקבוצה.

לא ראוי ששחקן כזה ישחק בהפועל באר שבע החדשה שהאנשים הטובים כאן מנסים לבנות.
לא ראוי שששחקן שמתנהג בצורה כל כך מכוערת עוד יגיע בסוף המשחק להתנצל כשבני רווה לוקח אותו בכוח וכשהוא כולו מחויך.
זה לדעתי מעבר לפן מקצועי כזה או אחר.
הנהלת הקבוצה צריכה להתכנס ולהחליט שהבחור מסלק מהקבוצה באופן מיידי.
חבל שבסיום של אירוע כל כך חגיגי מה שאנשים יזכרו ומה שאנשים דיברו עליו ביציאה מהמגרש זה ההתנהגות המכוערת של הבחור.

משה, עם כל הכבוד, ואני לא מנסה להצדיק חס וחלילה את המעשה המכוער, אבל לא אלוש היה זה שהחל בהתגרויות. כבר בתחילת הרבע הראשון אותו אלי כהן ש'זכה' לנגיחה מאלוש, ייצר את הפרובוקציה המתגרה הראשונה, כאשר מהרגע הראשון ניסו להוציא אותו מכליו. התקרית ברבע הראשון, מי שלא ראה\זוכר\היה, הגיעה לאחר שאלוש נעמד לסחיטת עבירת תוקף שלבסוף לא נשרקה אלא עבירה של אלוש עצמו, ובעוד אלוש שוכב על הפרקט מן הנפילה, מגיע אלי כהן ומושך את אלוש למעלה מחולצתו בתוספת 'לטיפה'. כך שזה ממש לא נכון להגיד שאלוש היה הגורם לכל התקריות במשחק, וברובן הכמעט מוחלט(כולל הנגיחה) הוא לא היה זה שהתחיל.

כאמור אין זה מתרץ בשום אופן את הנגיחה, ואכן השחקן עבר היום בירור בועדת משמעת פנימית של העמותה שבה הוחלט שהשחקן מושעה מפעילות עד להודעה חדשה.
[highlight=#FF0000]הפועל באר שבע כדורסל שוב כאן, והיא של כולנו!!![/highlight]

[highlight=#FF0000]www.hb7.co.il[/highlight]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

רן אלתר כתב:

משה, עם כל הכבוד, ואני לא מנסה להצדיק חס וחלילה את המעשה המכוער, אבל לא אלוש היה זה שהחל בהתגרויות. כבר בתחילת הרבע הראשון אותו אלי כהן ש'זכה' לנגיחה מאלוש, ייצר את הפרובוקציה המתגרה הראשונה, כאשר מהרגע הראשון ניסו להוציא אותו מכליו. התקרית ברבע הראשון, מי שלא ראה\זוכר\היה, הגיעה לאחר שאלוש נעמד לסחיטת עבירת תוקף שלבסוף לא נשרקה אלא עבירה של אלוש עצמו, ובעוד אלוש שוכב על הפרקט מן הנפילה, מגיע אלי כהן ומושך את אלוש למעלה מחולצתו בתוספת 'לטיפה'. כך שזה ממש לא נכון להגיד שאלוש היה הגורם לכל התקריות במשחק, וברובן הכמעט מוחלט(כולל הנגיחה) הוא לא היה זה שהתחיל.

כאמור אין זה מתרץ בשום אופן את הנגיחה, ואכן השחקן עבר היום בירור בועדת משמעת פנימית של העמותה שבה הוחלט שהשחקן מושעה מפעילות עד להודעה חדשה.

אז מה נהיה משה, להיטות יתר?..
חשוב מאוד במקרים מעין אלו לתת משקל ראוי לעובדות הבסיסיות. ועל אחת כמה וכמה לא להפוך אותן!!

(אני בכלל חושב שאם אכן כך הם פני הדברים, גם העונש היה אמור להיות פחות חמור..)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אורי אדום בנשמה כתב:

אז מה נהיה משה, להיטות יתר?..
חשוב מאוד במקרים מעין אלו לתת משקל ראוי לעובדות הבסיסיות. ועל אחת כמה וכמה לא להפוך אותן!!

(אני בכלל חושב שאם אכן כך הם פני הדברים, גם העונש היה אמור להיות פחות חמור..)
אורי, שום להיטות יתר. אלי כהן באותו מקרה שצוין כאן בא להרים אותו מהריצפה ולא הייתה מצד אלי כהן שום כוונה למכות.

את דעתי בנושא כבר אמרתי. זאת פעם שלישית, לא ראשונה, לא שנייה, פעם שלישית העונה שהבחור מתנהג באופן לא ראוי.
אפשר למצוא תירוצים מכאן ועד מחר, הבחור קיבל כבר 2 צאנסים לאחר 2 תקריות בעבר.
אין שום סיבה לשבור למישהו את האף ב30 הפרש.

הפועל באר שבע קיבלו החלטה לא לכאן ולא לכאן. לא משאירים אותו ולא זורקים אותו.
אני את שלי אמרתי, שחקן שבא להרביץ, לא מראה שום חרטה, להפך, בסוף המשחק הוא היה מרוצה מעצמו כשהוא כולו מחויך, אין לו מקום בפרויקט של הפועל באר שבע החדשה.

מספיק לקרוא את הדברים של דודו עזריה, שהביא את בנו ראם למשחק, כדי להבין איזה תדמית הבחור הזה נתן להפועל באר שבע.
אם ככה אתם רוצים שהפועל באר שבע החדשה תראה, אם זה מי שאתם רוצים שיהיה הפנים של הפועל באר שבע וילבש את מדיה, אז אל תבואו בטענות לתוצאות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
רן אלתר
Title: הפועל באר-שבע כדורסל

שליחה על ידי רן אלתר »

משה אוחיון כתב: אורי, שום להיטות יתר. אלי כהן באותו מקרה שצוין כאן בא להרים אותו מהריצפה ולא הייתה מצד אלי כהן שום כוונה למכות.

את דעתי בנושא כבר אמרתי. זאת פעם שלישית, לא ראשונה, לא שנייה, פעם שלישית העונה שהבחור מתנהג באופן לא ראוי.

אני את שלי אמרתי, שחקן שבא להרביץ, לא מראה שום חרטה, להפך, בסוף המשחק הוא היה מרוצה מעצמו כשהוא כולו מחויך, אין לו מקום בפרויקט של הפועל באר שבע החדשה.

מספיק לקרוא את הדברים של דודו עזריה, שהביא את בנו ראם למשחק, כדי להבין איזה תדמית הבחור הזה נתן להפועל באר שבע.
אם ככה אתם רוצים שהפועל באר שבע החדשה תראה, אם זה מי שאתם רוצים שיהיה הפנים של הפועל באר שבע וילבש את מדיה, אז אל תבואו בטענות לתוצאות.

משה, אלי כהן לא רצה 'רק' רצה להרים אותו ללא כוונה פרובוקטיבית... מהספסל שומעים ורואים דברים שלא רואים מהיציע, והיה ברור כשמש מה שהוא ניסה לעשות באותו מקרה שצויין בתחילת הרבע הראשון, ויש לי את התקרית הזו גם בוידאו כך שבמקרה הזה אני יוצא חוצץ כנגד הקביעה שלך.
דבר חמור נוסף שנאמר כאן - רועי ממש לא היה מרוצה מעצמו ומהתקרית בסיום המשחק. זה אני יודע בוודאות משיחות איתו על הספסל לאחר התקרית ולאחר המשחק אחרי שהיציעים התרוקנו...

עכשיו, זה לא נכון שהעונש הוא לא לכאן ולא לכאן. הוא קיבל עונש.נקודה.
מעבר לכך, אתה מוזמן להצטרף לעמותה ולבקש להתמנות לועד המנהל, ולקבוע תקנון משמעת מחמיר יותר.
ההחלטות אשר נעשות בעמותה נעשות בהתאם לרוחה, הרי כולנו היינו ממקימי העמותה ומגיעים מאותו מקום, ומאותה ראייה של דרך.

זה מאוד קל להעביר ביקורת מבחוץ, כאשר לא יודעים מה קורה בפנים. אני באמת אשמח אם יצטרפו אלינו עוד אנשים לעשייה, שיוסיפו עוד נקודות מבט אחרות. כמה שיותר - יותר טוב.

אני לא חושב שהעמותה פעלה בצורה לא נכונה
[highlight=#FF0000]הפועל באר שבע כדורסל שוב כאן, והיא של כולנו!!![/highlight]

[highlight=#FF0000]www.hb7.co.il[/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

רן אלתר כתב:

משה, אלי כהן לא רצה 'רק' רצה להרים אותו ללא כוונה פרובוקטיבית... מהספסל שומעים ורואים דברים שלא רואים מהיציע, והיה ברור כשמש מה שהוא ניסה לעשות באותו מקרה שצויין בתחילת הרבע הראשון, ויש לי את התקרית הזו גם בוידאו כך שבמקרה הזה אני יוצא חוצץ כנגד הקביעה שלך.
דבר חמור נוסף שנאמר כאן - רועי ממש לא היה מרוצה מעצמו ומהתקרית בסיום המשחק. זה אני יודע בוודאות משיחות איתו על הספסל לאחר התקרית ולאחר המשחק אחרי שהיציעים התרוקנו...

עכשיו, זה לא נכון שהעונש הוא לא לכאן ולא לכאן. הוא קיבל עונש.נקודה.
מעבר לכך, אתה מוזמן להצטרף לעמותה ולבקש להתמנות לועד המנהל, ולקבוע תקנון משמעת מחמיר יותר.
ההחלטות אשר נעשות בעמותה נעשות בהתאם לרוחה, הרי כולנו היינו ממקימי העמותה ומגיעים מאותו מקום, ומאותה ראייה של דרך.

זה מאוד קל להעביר ביקורת מבחוץ, כאשר לא יודעים מה קורה בפנים. אני באמת אשמח אם יצטרפו אלינו עוד אנשים לעשייה, שיוסיפו עוד נקודות מבט אחרות. כמה שיותר - יותר טוב.

אני לא חושב שהעמותה פעלה בצורה לא נכונה
אהבתי את התגובה של דודו בנושא:
דודו עזריה כתב: מבלי להביע דעתי על ההחלטה אני רוצה להגיד שכל נסיון להגיד שהיריב את התחיל זה לחלוטין לעשות הנחות.
בכדורסל יש, היו ויהיו טראשטוקס . נגיחות כאלו רואים הרבה פחות. למען האמת פעם ראשונה שיצא לי לראותץ
זה שאלי כהן ההוא הוא לא מריה טרזה זה ברור, אבל בעיני אפילו לא טיעון לעונש.

אין לי ספק שזה מנוגד לרוח שאתם מעוניינים ליצור, כשם שברור לי שממשחק הכדורסל הראשון שלו זה מה שראם יזכור וחבל, הוא הכה בתוף, צעק יש בסלים.. אבל הוא זוכר רק שאיש באדום הרביץ לאיש עם כחול

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

משה אוחיון כתב: אורי, שום להיטות יתר. אלי כהן באותו מקרה שצוין כאן בא להרים אותו מהריצפה ולא הייתה מצד אלי כהן שום כוונה למכות.

אם אכן כדבריך - אז ברור שהצדק איתך. אולם מאחר וגרסתו של רן לתקרית שונה בתכלית, ואני די נוטה לקבל דווקא את זה שלו, מן הראוי שלא נתנהג כאחרוני הצבועים והצדקנים. אני מכיר לא מעט שחקנים וברמות הכי גבוהות שיש שהיו מגיבים בצורה זהה אם היו נהפכים ליעד להצקות והתגרויות בלתי פוסקות, אז בבקשה. חשוב שברמה ההצהרתית המועדון יוקיע כל סוג של התנהגות אלימה, אבל לא פחות שגם ינתן משקל ראוי למכלול העובדות.

ד"א, משה.. - מעניין מאוד שכמעט ולא ניסית להתווכח עם הגרסה של רן לתקרית, שלמעט התוצאה הסופית הפוכה ב-180 מעלות מזו שלך...אין מצב שהמטרה קידשה אצלך את האמצעים?..

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אורי אדום בנשמה כתב:

אם אכן כדבריך - אז ברור שהצדק איתך. אולם מאחר וגרסתו של רן לתקרית שונה בתכלית, ואני די נוטה לקבל דווקא את זה שלו, מן הראוי שלא נתנהג כאחרוני הצבועים והצדקנים. אני מכיר לא מעט שחקנים וברמות הכי גבוהות שיש שהיו מגיבים בצורה זהה אם היו נהפכים ליעד להצקות והתגרויות בלתי פוסקות, אז בבקשה. חשוב שברמה ההצהרתית המועדון יוקיע כל סוג של התנהגות אלימה, אבל לא פחות שגם ינתן משקל ראוי למכלול העובדות.

ד"א, משה.. - מעניין מאוד שכמעט ולא ניסית להתווכח עם הגרסה של רן לתקרית, שלמעט התוצאה הסופית הפוכה ב-180 מעלות מזו שלך...אין מצב שהמטרה קידשה אצלך את האמצעים?..
אורי אדום בנשמה;417990 כתב:וזה לא שמטארצי ישב לו 90 דקות על הוריד.
כאן, ע"פ דיווחו של רן, השחקן סבל לכל אורך המשחק מהצקות בלתי פוסקות. הרבה שחקנים אחרים לא היו מחכים עד הרבע הרביעי..
אני את שלי אמרתי אורי.
הבחור הוא זה שלאורך כל המשחק חיפש פעם אחר פעם את הפיצוץ. דיברתי עוד לפני התקרית עם מישל ולא הבנתי למה הבחור מחפש גם ב20 ו30 הפרש לריב ולהתגרות באחרים.
אני הבנתי מאריק שהבחור כבר התנהג כך פעמיים בעבר, האם גם אז אפשר לתרץ את ההתנהגות לאור התגרות?

בסופו של דבר, גם אם היה דיבור בינו לבין אחרים או חיכוך כזה או אחר, זה לא מצדיק לשבור למישהו את האף.

אהה כן, כמעט שכחתי:
ניב כהן כתב: לגבי אלוש. בשבוע שעבר, נגדנו, היה איזה קטע לא נעים מצד שחקן שלנו שעליו נשרקה עבירה טכנית - ממש בסיום. משום מקום הגיע אלוש ורצה 'להתערב'. על רקע ההיכרות - בכל זאת אני ובני, מתן המאמן ורן המנהל - נרגעו הרוחות. אבל קלטתי אותו בלא מעט טרש טוק לא לעניין....
להעיף ומהר... היה לנו שחקן דומה לפני שנתיים - חזק 'קצת יותר' מאלוש שבמשחק אימון מול הנוער שלנו שיפץ לאחד מהם את האף. ביקש עוד צ'אנס וזרק כדור על שחקן יריב במשחק הליגה הראשון. במחזור השני ובנחיתות גובה מובהקת נהננו הרבה יותר בלעדיו!!!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אוקיי, הבנתי.

אז רן מגונן על השחקן והופך את העובדות.. :בלה: :בלה:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אורי אדום בנשמה כתב:אוקיי, הבנתי.

אז רן מגונן על השחקן והופך את העובדות.. :בלה: :בלה:
אורי, שורה תחתונה, הבחור לאורך כל המשחק חיפש את המכות ואז ב30 הפרש כשהיה לו את הצאנס הוא נגח ללא כדור וללא קשר למשחק בשחקן יריב ושבר לו את האף.
אתה רוצה להתעסק עכשיו במה אמר לו אותו שחקן 10 דקות קודם? אתה רוצה לחפש לו סיבות מקלות? זכותך.
אני, מנקודת מבט אוביקטיבית לחלוטיין חושב שגם בלי קשר ל2 המקרים שבהם היה הבחור מעורב בעבר, הוא היה צריך ללכת הביתה אחרי המקרה.
מי שחושב אחרת, זכותו. פשוט שיזכור שאחרי זה הוא ישא בתוצאות.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

משה, ללא קשר אם אתה מכיר את העובדות או לא, הכי קל זה להתלהם, לבקר ולהשתמש בביטויים
כמו "ביזיון" ו-"שערורייה". אנחנו כעמותה שיתופית מקבלים החלטות בצורה שקולה, מתונה והכי חשוב
משותפת. גם לנו כחברי הועד המנהל יש לא מעט חילוקי דיעות אבל בסוף אנחנו יודעים לכבד את דעת
הרוב. תאמין לי שלזרוק שחקן זה הדבר הכי קל למועדון ובמיוחד לנו. אנחנו יוצאים גדולים בתקשורת,
אין לנו שום הפסד כספי ומבחינה תדמיתית אנחנו "המחנכים הדגולים". צריך לזכור שכצעד ראשון השחקן
הושעה מהקבוצה ואני לא איכנס כרגע לטיעונים של בעד ונגד, גם לא אנסה להצטדק, רק אומר שמדובר
בעמותה וזו בחירה שלך לשבת מאחורי המקלדת ולבקר מצד אחד או להצטרף ולהשפיע מצד שני. יתכן
מאוד ואתה זה שהיית מכריע אם השחקן יושעה לצמיתות או לא...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אריק, זה לא קצת בעייתי ששחקן מקבוצה יריבה יהיה חבר בעמותה וישפיע על החלטות מעין אלו?
אם זה לא ניגוד אינטרסים - אז מה כן?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

8red כתב:אריק, זה לא קצת בעייתי ששחקן מקבוצה יריבה יהיה חבר בעמותה וישפיע על החלטות מעין אלו?
אם זה לא ניגוד אינטרסים - אז מה כן?
במקרה של משה אוחיון זה בהחלט ניגוד אינטרסים, הפנייה היא לכל המבקרים הנמנים על אוהדיה
של הפועל באר-שבע. אני מאמין שמשה יכול לתרום לעמותת האוהדים קצת יותר ממה שהוא תורם
בבני שמעון, אני מניח שהוא יסכים איתי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אריק כתב:
במקרה של משה אוחיון זה בהחלט ניגוד אינטרסים, הפנייה היא לכל המבקרים הנמנים על אוהדיה
של הפועל באר-שבע. אני מאמין שמשה יכול לתרום לעמותת האוהדים קצת יותר ממה שהוא תורם
בבני שמעון, אני מניח שהוא יסכים איתי.
אני הגעתי עד עכשיו ל2 מתוך 2 המשחקים של הפועל באר שבע, יותר ממה שרוב האנשים, רשומים או לא רשומים בעמותה, עשו.
אני אגיע גם לעוד משחקים אם הם לא יתנגשו לי עם המשחקים של בני שמעון.
אני נהנה בבני שמעון, משחק בקבוצה תחרותית ולכן אני עושה כרגע את המקסימום בתוך שחקן של בני שמעון.
לא הבנתי את ההשוואה בין בני שמעון לעמותה? האם אני אמור לוותר על הכדורסל בשביל להיות חבר בעמותה? כרגע אין לי קשר לעמותה בגלל הסיבות הידועות, בסוף השנה, אם הדברים ישתנו, אני אהיה הראשון לקנות מניית חבר בהפועל באר שבע.

שלח תגובה