רק חסר שאלו יהיו השיקולים שלנו...niv1 כתב:לא מבין למה שמו אותם ביום של הגמר של האח הגדול, בכל יום אחר זה היה מקבל הרבה יותר הד..
קריית שמונה
Re: קריית שמונה
פשוט מרגש.
אם אני לא טועה השנה זה 30 שנה לאליפות האחרונה שלא הגיעה ממשולש חיפה-ירושלים-ת"א (מכבי נתניה), עיתוי מושלם.
אם אני לא טועה השנה זה 30 שנה לאליפות האחרונה שלא הגיעה ממשולש חיפה-ירושלים-ת"א (מכבי נתניה), עיתוי מושלם.
עכשיו כל התקשורת תהיה על האח הגדול ועל קותי, אני חושב שמגיע לקריית שמונה לקבל הרבה יותר יחס מהתקשורת מה שעכשיו מאוד יתגמד בתקשורת..yedidel כתב:
רק חסר שאלו יהיו השיקולים שלנו...
אם למשל ביום שבת היה המשחק יומיים רק עליהם היו מדברים בתקשורת שזה המינימום שהם צריכים לקבל..
אם משחק של הנבחרת ניסו להקדים בגלל האח, אז את זה שהרבה יותר קל להזיז היה צריך להזיז
בכל מקרה שאפו לקריית שמונה ולבן שמעון על עונה אדירה
לפי העמוד הראשי ב- YNET התיאוריה שלך לא ממש נכונה..niv1 כתב: עכשיו כל התקשורת תהיה על האח הגדול ועל קותי, אני חושב שמגיע לקריית שמונה לקבל הרבה יותר יחס מהתקשורת מה שעכשיו מאוד יתגמד בתקשורת..
אם למשל ביום שבת היה המשחק יומיים רק עליהם היו מדברים בתקשורת שזה המינימום שהם צריכים לקבל..
אם משחק של הנבחרת ניסו להקדים בגלל האח, אז את זה שהרבה יותר קל להזיז היה צריך להזיז
בכל מקרה שאפו לקריית שמונה ולבן שמעון על עונה אדירה
באמת שאם לא הייתה פתיחת הרגליים והמשחק הנרפה במתכוון (!!!!) נגד בית"ר הייתי מפרגן מכל הלב..
אבל אני פשוט לא מסוגל, זה חירפן אותי!! חוסר ספורטיביות מגעיל ממדרגה ראשונה. הייתי שמח אם כל שבוע היו דוחים להם את החגיגות עד 2 מחזורים לסוף.
קבוצה דוחה חסרת זהות, סניף צפוני של בית"ר, בעל בית שחצן ומנתשא.
שייגמרו כמו בית שאן
אבל אני פשוט לא מסוגל, זה חירפן אותי!! חוסר ספורטיביות מגעיל ממדרגה ראשונה. הייתי שמח אם כל שבוע היו דוחים להם את החגיגות עד 2 מחזורים לסוף.
קבוצה דוחה חסרת זהות, סניף צפוני של בית"ר, בעל בית שחצן ומנתשא.
שייגמרו כמו בית שאן
נכון, עדיף את אלונה...לא שחצנית, לא מתנשאת , לא מבינה כלום מהחיים שלה....Chen כתב:בעל בית שחצן ומנתשא.
ואיזה ניהול.. ללקק את האצבעת ממש, בגלל זה ככה אנחנו ניראים.
איזי יכול להעביר לה שיעורים באיך כן לתרום באמת לעיר ולקהילה.
הפועל אני כבר משתגע
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
נניח.8red כתב: נכון, עדיף את אלונה...לא שחצנית, לא מתנשאת , לא מבינה כלום מהחיים שלה....
ואיזה ניהול.. ללקק את האצבעת ממש, בגלל זה ככה אנחנו ניראים.
איזי יכול להעביר לה שיעורים באיך כן לתרום באמת לעיר ולקהילה.
אבל מעניין היה לקרוא מה היה לך להגיד כשהם ירדו ליגה...
סתם ריב טיפשי שניהם בעלים נהדרים שכל קבוצה (חוץ מחיפה) הייתה רוצה שיהיה להם בעלים כזה, לשירצקי יש כבר יותר ניסיון והוא עושה פחות טעויות מאלונה אבל אין לי ספק שאם אלונה תשאר לעוד כמה שנים טובות והיא תלמד מטעויות העבר נוכל להרוויח בענק, אם ק"ש הצליחה לקחת אליפות בלי קהל אז אין לי ספק בכלל שעם ניהול מנוסה יותר בתמיכת קהל(באצטדיון חדש?)אפשר גם לקחת אליפות ולא חד פעמית..
כל אדם עושה טעות ובוודאי אם הוא איש ניהול.RedRock כתב:
נניח.
אבל מעניין היה לקרוא מה היה לך להגיד כשהם ירדו ליגה...
החכמה היא להפיק לקחים וללמוד מטעויות.
אלונה לא יודעת לנהל ולצערנו היא חוזרת שוב ושוב על הטעויות שלה כשהעונה זה ככל הניראה יעלה לנו בירידה.
אם אתה חושב שבעוד שנה, שנתיים או חמש נגיע להישג דומה לזה של ק״ש, מבלי שאלונה תפסיק להתעקש לעשות את הסטאז׳ שלה בניהול על חשבוננו ותמנה אנשים רציניים לתפקידי המפתח - אז שיבושם לך.
תמשיכו להלל אותם, לפרגן להם, תגידו גם שהם עלו היום עם הרכב חסר כי הם שומרים את החזקים ליורו.
פחי אשפה מוכרי משחקים. בית שאן כבר אמרנו?
פחי אשפה מוכרי משחקים. בית שאן כבר אמרנו?