המונדיאל בפתח - בואו נכנס לאווירה

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: המונדיאל בפתח - בואו נכנס לאווירה

שליחה על ידי bs war »

niv1 כתב:סטיסטיקה של מסי:
0 שערים ובישול מנבדל! זה מה שזוכרים את הסטיסטיקה!
גם רונאלדו יכול להגיד שהוא פגע ב קורה ובמשקוף ורבגלל חוסר מזל לא היה לו עוד בישולים..

ועוד למסי היה את הבית הכי קל במונדיאל... חוץ מהמשחק נגד ניגריה (ותודה לאניימה) לא היה לו שום משחק טוב
ואתה שוכח עוד שתי בעיטות שלו שניתזו מהקורה ישר לרגליים של היגוואין ופאלרמו ומשם לרשת.

עזוב, איך שלא תסתכל על זה מסי שחקן הרבה יותר יעיל ואפקטיבי מאשר רונאלדו. הוא כובש יותר, מבשל יותר, וגם זוכה בתארים.
אז על מה לעזאזל אתה מתבסס כשאתה אומר שרונאלדו יותר טוב?

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ניב בחייך על תהיה ליצן.
מסי שחקן ענק, ולדעתי אפילו הטוב בעולם ללא ספק.
רונלדו גם שחקן גדול, אבל הרוב חושב שהוא אפילו לא מתקרב למסי.
אפשר להתווכח על זה הרבה זמן,
אבל אי אפשר להתווכח למי היה מונדיאל טוב יותר.
רונאלדו לא הגיע למונדיאל, חוץ מלמשחק מול הנבחרת החלשה ביותר בטורניר.
מסי אמנם לא עשה את מה שהוא רגיל, אבל בהחלט תרם מאוד לארגנטינה והביא אותם עד לרבע גמר.
מי יותר טוב הזמן יגיד, אבל לפחות על תעשה מעצמך צחוק.

אגב זה שפורטוגל חלשה זה לא עושה את רונאלדו לגדול אם היא לא מצליחה, ולהיפך.
(ובלי קשר גם לפורטוגל יש שחקנים ברמה גבוהה מאוד: טיאגו, סימאו, מיירלש, אלמיידה, וכו')
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אוסיף ואומר שלדעתי ארגנטינה נבחרת חלשה, חוץ מההתקפה שלהם אין להם יותר מדי מה למכור.
לי זה היה די ברור שברגע שהם יפגשו נבחרת באמת חזקה היא תדע לנצל את העובדה שלארגנטינאים פשוט אין הגנה.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אתה משווה את טיאגו למסצראנו?! את סימאו לדי מריה!? את אלמידה לאחד מהחלוצים של ארגנטינה?!
כן מה אני יגיד לך אתה מבין גדול בכדורגל.. השחקנים הטובים היחידים של פורטוגל זה רונאלדו, פפה שחזר מפציעה, קראבליו שכבר זקן וקונטראו שרק בטורניר הזה פרץ... כמו שאתה רואה שום שחקן שיכול לעזור לו בחלק ההתקפי!!

ואם אתם אומרים שלמסי היה טורניר טוב אתם רק מחזקים אותי שאתם אומרים שהוא לא השחקן הטוב בעולם..

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

niv1 כתב:ואם אתם אומרים שלמסי היה טורניר טוב אתם רק מחזקים אותי שאתם אומרים שהוא לא השחקן הטוב בעולם..
לא היה לו טורניר טוב, אבל בהחלט היה לו טורניר סביר, בטח שיותר טוב משל רונאלדו.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

bs war כתב:
ואתה שוכח עוד שתי בעיטות שלו שניתזו מהקורה ישר לרגליים של היגוואין ופאלרמו ומשם לרשת.

עזוב, איך שלא תסתכל על זה מסי שחקן הרבה יותר יעיל ואפקטיבי מאשר רונאלדו. הוא כובש יותר, מבשל יותר, וגם זוכה בתארים.
אז על מה לעזאזל אתה מתבסס כשאתה אומר שרונאלדו יותר טוב?
על פי מה אני קובע?!
1. רונאלדו הצליח ב-כ-ל קבוצה שהוא שיחק! אם זה בליסבון שהוא רק בן 17, אם זה במנצסטר שהוא סחב עונה אחת קבוצה שלמה על הגב שלו בליגה הקשה בעולם ובמיוחד במדריד שבעונה הראשונה שלו בקבוצה ושחוץ מפפה אין לו עם מי לדבר הוא מסיים עונה עם 0.9 שערים בעונה!
2. בליגת האלופות מסי השתווה לשערים שלו רק במשחק ה10 שלו ברבע הגמר בעוד רונאלדו עשה זאת כבר בשלב הבתים!
3. בקבוצה שלו אין גאוני כדורגל "מהנדסים" כמו צאבי ואיניסטה ובכל זאת כבש עם אותו ממוצע של שערים למשחק!
4. נאני השחקן היחיד שרונאלדו יכול להעיזר בו בקישור ובהתקפה לא בא! לאומת זאת למי יש למסי למסור? מסצ'ראנו, דה מריה, היגוואין, אגוארו, טבס כל השחקנים האלה בטופ של הכדורגל!! האפשרות הכי "גרועה" שלו למסירה זה מקסי רודריגז ובכל זאת סיים רק עם בישול מנבדל.. בהחלט שחקן גדול

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

niv1 כתב:
על פי מה אני קובע?!
1. רונאלדו הצליח ב-כ-ל קבוצה שהוא שיחק! אם זה בליסבון שהוא רק בן 17, אם זה במנצסטר שהוא סחב עונה אחת קבוצה שלמה על הגב שלו בליגה הקשה בעולם ובמיוחד במדריד שבעונה הראשונה שלו בקבוצה ושחוץ מפפה אין לו עם מי לדבר הוא מסיים עונה עם 0.9 שערים בעונה!
2. בליגת האלופות מסי השתווה לשערים שלו רק במשחק ה10 שלו ברבע הגמר בעוד רונאלדו עשה זאת כבר בשלב הבתים!
3. בקבוצה שלו אין גאוני כדורגל "מהנדסים" כמו צאבי ואיניסטה ובכל זאת כבש עם אותו ממוצע של שערים למשחק!
4. נאני השחקן היחיד שרונאלדו יכול להעיזר בו בקישור ובהתקפה לא בא! לאומת זאת למי יש למסי למסור? מסצ'ראנו, דה מריה, היגוואין, אגוארו, טבס כל השחקנים האלה בטופ של הכדורגל!! האפשרות הכי "גרועה" שלו למסירה זה מקסי רודריגז ובכל זאת סיים רק עם בישול מנבדל.. בהחלט שחקן גדול
1. גם מסי.
2. בשורה התחתונה מסי סיים עם יותר שערים, אז זה לא רלוונטי.
3. קאקה, אלונסו, גוטי, היגוואין, בנזמה, ראמוס... מה אני אגיד לך, ממש חבורה של אפסים.
4. אמנם למסי יש יותר אופציות, אבל גם לרונאלדו יש סביבו שחקנים מספיק איכותיים (מיירלש, סימאו, טיאגו, קונטראו, אלמיידה).

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

1. מה גם מסי?! מה הקשר?! הוא שיחק רק בקבוצה אחת!
2. רק ששחכת שרונאלדו היה פצוע חודשיים..
3. מה הקשר?! הכוונה לשחקנים שצריכים לבשל! קאקה נתן את העונה החלשה בקרירה שלו! אלונסו הוא יותר שחקן שמבשל לזה שמבשל וכאמור לא היה את זה.. מה הקשר היגוואין ובנזמה?! אני מדבר איתך על שחקנים שמבשלים!!
4. אתה משווה את השחקנים שהבאתי לשחקנים שאתה הבאת?! חחחח חוץ מקונטראו שהוא מגן בכלל אלה שחקנים חלשים מאוד!

הקיצר לא ענית על שום דבר שרשמתי

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

ניב תפסיק, אתה עושה מעצמך צחוק, יכול להיות שרונלדו שחקן גדול וכנראה שהוא באמת כזה.
זה לא הופך את שאר השחקנים בעולם לבינונים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

מישהו אמר שכל השחקנים בינוניים? רק עמוד לפני רשמתי שמסי שחקן מעולה... הוא אולי השחקן הטוב בעולם שמשחקים מאחוריו גאני כדורגל אבל באופן כללי לדעתי רונאלדו יותר טוב ממנו

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

niv1 כתב:רק עמוד לפני רשמתי שמסי שחקן מעולה...י

כן, כן, ותגובה אחת לפני כן רשמת את זה: "תודה לך מסי שהראית לכל העולם מה שאני כבר ראיתי!! אתה אפס!! אתה שחקן בינוני ולא יותר!! יאללה הביתה יאללה הביתה!!!"

בקיצור: לך תיסגר על עמדה מסויימת לגבי מסי ואז תגיב בפורום..

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אני רשמתי מהר מה שהתכוונתי לרשום זה שהוא אפס ברגעי האמת.. אבל בגלל שכולם כבר ראו אז לא היה לי בשביל מה לערוך...

תמשיכו עם האהבה העיוורת שלכם למסי, העונה רונאלדו (כל עוד לא יפצע) יראה לכולם שהוא הטוב מכולם!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

בקיצור, זה ויכוח סרק.

מסי הוכיח במונדיאל הזה שהוא אגואיסט גדול ונכשל בגדול.
מסירה אחת לא ראיתי שיצאה לו מהרגל...
בניגוד לאותו רונאלדו אגב...

ומראדונה שילם את המחיר על ההתעללות בארגנטינאים של אלופת אירופה.
לא נתן צ'אנס למיליטו.
הוציא מההרכב בצורה שערורייתית את סמואל (וראינו איך נראה מרכז ההגנה בלעדיו).
ובכלל לא זימן את קמביאסו וזאנטי.
מגיע לו!

יאללה הולנד!

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

כריסטיאנו רונאלדו הודיע: יש לי ילד ואגדל אותו
החלוץ הפורטוגלי בן ה-25 הדהים בטוויטר: "זהות האמא תישאר סודית והוא ייגדל תחת חסותי המלאה". עפ"י השמועות, האמא אמריקנית והתינוק נולד ביוני
https://www.one.co.il/Article/161309.html" onclick="window.open(this.href);return false;

חח נראלי הוא בכלל לא זכר מי זאת...

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

מגיע לשחצן שלא משחק עם סמואל, קמביאסו זנאטי ומיליטו.
העיקר שהוא קפץ משמחה כשמרטין פאלרמו כבש שער כאילו הוא המאמן הכי טוב בעולם.

שלח תגובה