המונדיאל בפתח - בואו נכנס לאווירה
Re: המונדיאל בפתח - בואו נכנס לאווירה
אני חושב שאין שום קשר בין האי ניצול של פדרו לבין אם ספרד תזכה או לא תזכה בגביע...מצחיק אפילו לדבר על הקשר הזה.
אם פדרו בסופו של דבר היה מכניס את הכדור לשער,נראה לי שכולם היו מהללים ומשבחים אותו...
אגב,לפי דעתי? פדרו נכנס לתסבוכת בגלל שהוא ראה שטורס שמור והוא העדיף לנסות להבקיע כדי לא לאבד הזדמנות.
אם פדרו בסופו של דבר היה מכניס את הכדור לשער,נראה לי שכולם היו מהללים ומשבחים אותו...
אגב,לפי דעתי? פדרו נכנס לתסבוכת בגלל שהוא ראה שטורס שמור והוא העדיף לנסות להבקיע כדי לא לאבד הזדמנות.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
פורצה ספרד
היתה ההימור שלי מתחילת המונדיאל

היתה ההימור שלי מתחילת המונדיאל

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מצד אחד אתה אומר את זה... אבל אם התקפה דקה אחק כך של הגרמנים הייתה נכנסת ובסוף הגרמנים היו מנצחים גם היו משבחים את פדרו? ממש לא, להפך!
וזה ממש לא קשור שאני שונא את ברסה אם אני מעדיף איזשהי נבחרת אני רוצה שהיא תנצח ולא אכפת לי מי כובש! כמו שיש משחק של נבחרת ישראל לא אכפת לי אם ארביטמן שכטר בוזגלו מליקסון או אוואט יכבוש העיקר שיהיה גול! ואני אתמול ראיתי את המשחק עם חברים ואפילו אמרתי להם דקה 80 ככה שפויול ופדרו הכי טובים וצריכים לקבל ציון 9 ככה.. אז רואה אין שום קשר! באותה מידה שלא קרה כלום הם יכלו לעוף על זה.
ואולי זה לא קשוא לזכייה במונדיאל, אבל טורס עם בטחון ובכושר זה החלוץ הטוב והמפחיד בעולם.. ולדעתי הוא לא מסר כי הוא ידע שאם הוא יכבוש משחק הבא הוא יפתח שוב ולא טורס ובגלל זה לא מסר לו
וזה ממש לא קשור שאני שונא את ברסה אם אני מעדיף איזשהי נבחרת אני רוצה שהיא תנצח ולא אכפת לי מי כובש! כמו שיש משחק של נבחרת ישראל לא אכפת לי אם ארביטמן שכטר בוזגלו מליקסון או אוואט יכבוש העיקר שיהיה גול! ואני אתמול ראיתי את המשחק עם חברים ואפילו אמרתי להם דקה 80 ככה שפויול ופדרו הכי טובים וצריכים לקבל ציון 9 ככה.. אז רואה אין שום קשר! באותה מידה שלא קרה כלום הם יכלו לעוף על זה.
ואולי זה לא קשוא לזכייה במונדיאל, אבל טורס עם בטחון ובכושר זה החלוץ הטוב והמפחיד בעולם.. ולדעתי הוא לא מסר כי הוא ידע שאם הוא יכבוש משחק הבא הוא יפתח שוב ולא טורס ובגלל זה לא מסר לו
בס"ד
פדרו יכל למסור לטורס ולהעמיד אותו מול נוייר אחד על אחד אך לא עשה זאת.
דל בוסקה עשה את המעשה הנכון שהוציא את פדרו החוצה והכניס את סילבה,הוא בסה"כ ילד צעיר אני מאמין שהוא למד את הלקח.
חוץ מזה היה לו משחק מצויין.
הקשר בין המקרה הזה לאם ספרד תזכה או לא?
מיותר אפילו לחשוב על זה.
טורס?
להתראות ביורו 2012.
פדרו יכל למסור לטורס ולהעמיד אותו מול נוייר אחד על אחד אך לא עשה זאת.
דל בוסקה עשה את המעשה הנכון שהוציא את פדרו החוצה והכניס את סילבה,הוא בסה"כ ילד צעיר אני מאמין שהוא למד את הלקח.
חוץ מזה היה לו משחק מצויין.
הקשר בין המקרה הזה לאם ספרד תזכה או לא?
מיותר אפילו לחשוב על זה.
טורס?
להתראות ביורו 2012.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
דין פדרו בע"ה יהיה כדין מסי במונדיאל הזה.
אגואיסט חצוף.
לאורך כל המשחק הולך עם הראש בקיר ולא משחרר כדור אחד לרפואה. כל הזמן לבד לבד לבד, והשיא היה כשהוא לא נתן את הכדור לטורס. הייתי מחליף אותו הרבה קודם. הרבה רעש ובלאגן הרבה יכולים לעשות, העניין הוא היעילות.
ובלי שום קשר - פברגאס חייב להיות בהרכב ספרד, זה פשע שהוא לא נמצא שם.
בכל מקרה - יאללללללללללללללה הולנד!!!! הפייבוריטית שלי עוד לפני הטורניר...
יאללה סניידר!!! תהיה הראשון בהיסטוריה שלוקח בערך כל תואר אפשרי!
אגואיסט חצוף.
לאורך כל המשחק הולך עם הראש בקיר ולא משחרר כדור אחד לרפואה. כל הזמן לבד לבד לבד, והשיא היה כשהוא לא נתן את הכדור לטורס. הייתי מחליף אותו הרבה קודם. הרבה רעש ובלאגן הרבה יכולים לעשות, העניין הוא היעילות.
ובלי שום קשר - פברגאס חייב להיות בהרכב ספרד, זה פשע שהוא לא נמצא שם.
בכל מקרה - יאללללללללללללללה הולנד!!!! הפייבוריטית שלי עוד לפני הטורניר...
יאללה סניידר!!! תהיה הראשון בהיסטוריה שלוקח בערך כל תואר אפשרי!
בגלל מהלך אחד שלא מסר לטורס הרגתם את הילד ?
למה אתם לא מדברים על המהלך שעבר 3-4 שחקנים ואז מסר , ועל זה שהיה אחד המצטינים במשחק הזה.
ועל זה שהוא כנראה יפתח שוב ,בגמר מונדיאל (!!!) וטורס יהיה בספסל.
ואין ספק שלססק יש מקום בהרכב אבל השאלה על חשבון מי ? אני לא רואה שחקן שהוא יכול להחליף אותו . צ'אבי/אינייסטה/אלונסו/בוסקטס עושים עובדה נפלאה
למה אתם לא מדברים על המהלך שעבר 3-4 שחקנים ואז מסר , ועל זה שהיה אחד המצטינים במשחק הזה.
ועל זה שהוא כנראה יפתח שוב ,בגמר מונדיאל (!!!) וטורס יהיה בספסל.
ואין ספק שלססק יש מקום בהרכב אבל השאלה על חשבון מי ? אני לא רואה שחקן שהוא יכול להחליף אותו . צ'אבי/אינייסטה/אלונסו/בוסקטס עושים עובדה נפלאה
או בוסקט או אלונסו לספסל ולהכניס את פברגס.
פשע שהוא לא משחק.
פשע שהוא לא משחק.
רק אהבה תנצח...
בס"ד
גרמניה מנצחת 3-2 את אורגוואי במשחק נהדר ומסיימת במקום השלישי.עוד קליעה לתמנון פול.
גרמניה מנצחת 3-2 את אורגוואי במשחק נהדר ומסיימת במקום השלישי.עוד קליעה לתמנון פול.
גול מדהים של פורלאן.. שחקן המונדיאל לדעתי
אבל מה לעשות התמנון לא טועה..
היום ספרד לוקחת!
אבל מה לעשות התמנון לא טועה..
היום ספרד לוקחת!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
היום הרת עולם......
ויוה אספנייה!
ויוה אספנייה!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בס"ד
20 דקות לגמר הגדול.
יאלה ספרד!
20 דקות לגמר הגדול.
יאלה ספרד!
בס"ד
ספרד אלופת העולם! דאבל אדיר!
ספרד הנבחרת האירופית הראשונה שזוכה בגביע מחוץ לאדמת אירופה!
ספרד הנבחרת הראשונה שזוכה לאחר הפסד במשחק הפתיחה!
איזו נבחרת אדירה!

ספרד אלופת העולם! דאבל אדיר!
ספרד הנבחרת האירופית הראשונה שזוכה בגביע מחוץ לאדמת אירופה!
ספרד הנבחרת הראשונה שזוכה לאחר הפסד במשחק הפתיחה!
איזו נבחרת אדירה!

Viva Espania !!!

אליק, מה הקטע להיות בעד אלה שמשחקים יותר מגעיל בכל מקום? או שנהנית לראות את הבושידו ההולנדי?אליק כתב: