עדיף שלא תרשום כאן (ועל הדרך תגיד לי בפרטיTotti כתב:מתלבט,מצד אחד זה מצחיק ומעניין...מצד שנח יש כאן עיתונאים/מרגלים שרק מחכים לחומר חם

עדיף שלא תרשום כאן (ועל הדרך תגיד לי בפרטיTotti כתב:מתלבט,מצד אחד זה מצחיק ומעניין...מצד שנח יש כאן עיתונאים/מרגלים שרק מחכים לחומר חם
גם אני רוצה לשמוע !!Totti כתב:מתלבט,מצד אחד זה מצחיק ומעניין...מצד שנח יש כאן עיתונאים/מרגלים שרק מחכים לחומר חם
גם אני! אין כמו לשמוע רכילות טובה.Totti כתב:אם אספר לכם מה אמר מקורב(מאוד) לאחד השחקנים אתמול בטרנר...יש מצב לא רע כל המהלכים האחרונים במועדון יקבלו מימד אחר
אחי אתה לא יכול לזרוק משהו ולהדליק את כולם,Totti כתב:עזבו חברים, לא משהו דרמטי בטירוף...סתם קשקושי מחנאות.
שמעון בכל מקום עבודה צריך לשים גבולות, והמועדון צריך לשים גבולות. בקשר לאוהדים אני מסכים שצריך להתעלם מהבנאדם במלוא מובן המילה. דבר אחד לא נכון, שם דבר פה כבר לא בגדר שמועה.שמעון א כתב:אנחנו נופלים בפח של התקשורת ;-(
אסור לנו, האוהדים, להיכנס ללופ הזה של השמועות מתוך המועדון. אנחנו עוד נחריב את הקבוצה הכי טובה הייתה לנו אי פעם.
בא לי שיום שבת בוזי יפתח בהרכב מול בני יהודה, יהיה טוב, והמועדון שלנו יוכיח לנו שאנחנו יותר חזקים מנטאלית וחברתית מכל השמועות האלה שרצות בשעות האחרונות.
אם זה מגובליבלביסיסיקי נארגן לו קבלת פנים יפה פה.Totti כתב:עזבו חברים, לא משהו דרמטי בטירוף...סתם קשקושי מחנאות.
לא לא...אחד ההוריםmaor20094 כתב: אם זה מגובליבלביסיסיקי נארגן לו קבלת פנים יפה פה.
אשכרה.שמעון א כתב:אנחנו נופלים בפח של התקשורת ;-(
אסור לנו, האוהדים, להיכנס ללופ הזה של השמועות מתוך המועדון. אנחנו עוד נחריב את הקבוצה הכי טובה הייתה לנו אי פעם.
בא לי שיום שבת בוזי יפתח בהרכב מול בני יהודה, יהיה טוב, והמועדון שלנו יוכיח לנו שאנחנו יותר חזקים מנטאלית וחברתית מכל השמועות האלה שרצות בשעות האחרונות.
אשכרה.nir767676 כתב: