מאור בוזגלו
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס
בבוקר ראיתי את הראיון של אבא יעקב
בערוץ הספורט, הם פשוט לא יודעים איך לאכול את העבודה שאלי ברקת ככה מנהל איתם משא ומתן
יעקב חשב שזה יהיה התנהלות שכונה שיהיה לו את הסכום והם ימשכו וימשכו וזה קורה לו בדיוק הפוך...
בערוץ הספורט, הם פשוט לא יודעים איך לאכול את העבודה שאלי ברקת ככה מנהל איתם משא ומתן
יעקב חשב שזה יהיה התנהלות שכונה שיהיה לו את הסכום והם ימשכו וימשכו וזה קורה לו בדיוק הפוך...
לא אומר לשרוק בוז אבל יהיה לי קשה לא לשרוק,אבל מי שיעודד אותו כנראה יעודד אותו גם כשהוא יגיע בשנה הבאה לפה לשחק נגדנו
למה המועדון צריך להיגרר לכל שטות שאבא יעקב פולט לאוויר (תהיו בטוחים שגם בפוסט הזה הוא היה מעורב)?dardasmiley כתב:קראתי בטמקא שהמועדון מתייחס לזה בשוויון נפש ולא מתכוונים להעניש אותו. לא נראה לי שהמועדון מבין את ההשלכות של להתעלם מזה.
יום שבת מול בני יהודה כל הקהל יעסוק רק בו, מי שישרוק בוז ומי שהפועל בש לא מעניינת אותו ויעודד את בוזגלו.
ככה או ככה, עידוד מוצלח לא יצא מזה.
הגיע הזמן שתבינו שיעקב הוא בנאדם הזוי, אפילו אופירה אמרה אתמול בתכנית שלה שהיא חסמה אותו בוואטסאפ כי הבנאדם פשוט מפציץ אותה בהודעות ומנבל את הפה, ברקוביץ הוסיף שפעם אחת יעקב העיר אותו בחמש בבוקר בגלל משהו שהוא אמר על מאור/יעקב.
המועדון נמצא היום במקום אחר וטוב שכך, בתקופה של אלי זינו זה היה נגמר בקרב תרנגולים בתקשורת, אבל לא באמת בא לי לחזור לתקופה ההיא.
התשובה הכי טובה של המועדון ליעקב היא לא להגיב לו בכלל.
- ForeverRed
ההתפתחויות האחרונות מעמידות בספק את הקש שאתה מדבר עליו.izguy83 כתב: בינתיים המועדון האכיל את הקהל והתקשורת קש בכל מה שקשור לטיפול בבוזגלו.
סומך עליהם גם במקרה הזה.
- ForeverRed
הכעס שלו נובע ממקום אחד בלבד - שמליקסון עלה לפניו בהרכב.אדום זקן כתב: אני לו הייתי בעלים לא הייתי עובר על העניין בשתיקה,אבל זה אני.
בעיניי זה לא סביר שאדם יוצא ככה על מעסיקיו והמקום שפירנס ומפרנס אותו.
זה מראה על חוסר כבוד וזלזול במקום העבודה.
יכול להיות שהשקט הזה שעושה המועדון עוד יותר מעצבן את בוזגלו וזה נעשה בכוונה,לא יודע.
בכל מקרה לי נראה שהכעס שלו נובע מהעובדה שהוא כביכול מאוד רוצה להישאר אבל לא קיבל שום הצעה שתאפשר לו להישאר ובגלל זה כל הטרראם אחרת אין שום הסבר להתפרצות הזאת.
הרי ההגיון הבריא אומר שאם לא רוצים אותי במקום מסויים ויש לי הצעות ממקום אחר אז אני הולך,אז לא הבנתי מה הבעיה שלו?
הילד בטוח שהוא כוכב ושהשמש זורחת לו מהתחת. זה לעולם לא ישתנה.
סבבה,כוכב אז אין בעיה.ForeverRed כתב: הכעס שלו נובע ממקום אחד בלבד - שמליקסון עלה לפניו בהרכב.
הילד בטוח שהוא כוכב ושהשמש זורחת לו מהתחת. זה לעולם לא ישתנה.
אם הוא חושב שהוא לא פחות טאלנט מזהבי אז תג המחיר הינו 8 מליון דולר.
עכשיו בוא נראה אם הבחור יחזיק כאן מעמד עד סוף העונה.
מתתי סופית.
מתוך אוהדי ב"ש "צודק לא צריך חייבים להחתים את מאור כי רק בזכותו אנחנו עדיין באירופה ורק בזכותו אנחנו במקום 1 בכר מתייעץ עם דוד דהן כי עם מאור היה שחקן של דודו דהן אז מאור היה שחקן של ב"ש עוד 4 שנים"
בזכות מאור יש תמועדון הפועל ב"ש, בזכות מאור אלונה הגיעה לפה, בזכות מאור אצטדיון טרנר מלא כל משחק.
חבורה של הזויים שלוחים.
מתוך אוהדי ב"ש "צודק לא צריך חייבים להחתים את מאור כי רק בזכותו אנחנו עדיין באירופה ורק בזכותו אנחנו במקום 1 בכר מתייעץ עם דוד דהן כי עם מאור היה שחקן של דודו דהן אז מאור היה שחקן של ב"ש עוד 4 שנים"
בזכות מאור יש תמועדון הפועל ב"ש, בזכות מאור אלונה הגיעה לפה, בזכות מאור אצטדיון טרנר מלא כל משחק.
חבורה של הזויים שלוחים.

לא מבין מה אתם מתרגשים. 70% מהם מציפים את הפייסבוק תוכ משחקים, הם לא באמת קיימים מחוץ לאינטרנט.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הזייה ענקית.maor20094 כתב:מתתי סופית.
חבורה של הזויים שלוחים.
מאור בוזגלו ברא את העולם מבחינתם.
לא אלוהים או המפץ הגדול רק מאור בוזגלו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הודעת המועדון בשמה של אלונה- תאווה לעיניים.
חד, קצר, קולע ומשאיר את משפחת המלוכה ואוהדי הפייסבוק עם המכנסיים למטה.
חד, קצר, קולע ומשאיר את משפחת המלוכה ואוהדי הפייסבוק עם המכנסיים למטה.
- The red one
בוםםםםםםםם אלונה נכנסה בו!!!
הודעתה של אלונה ברקת:
אוהדים יקרים,
אני מבקשת להעמיד דברים על דיוקם בעניין מאור בוזגלו. מאור שחקן אהוב ומוערך עלינו. לכן, הצענו לו מספר פעמים חוזה חדש וגם נפגשנו עם אביו. מאור יודע על כך וגם נציגיו. זו האמת כפשוטה.
חשוב ואהוב ככל שיהיה, הפועל באר שבע לא תעבור בשתיקה על האשמה פומבית ובוטה של שחקן כנגד המאמן וכשרות שיקוליו. זו חצית קו אדום.
המועדון שלנו זכה במאמן ישר ומקצוען שכל שיקוליו מקצועיים. מי שמבין שכדורגל הוא משחק קבוצתי ולא אישי מבין זאת היטב.
לא נעבור על כך לסדר היום ומאור יעמוד לועדת משמעת. כמו כן, אני מצפה ממאור שיבין שטעה טעות חמורה ויחזור בו מדבריו.
הפועל באר שבע אינה מועדון של ״אני״ הפועל ב״ש היא מועדון של ״אנחנו״.
שלכם,
אלונה ברקת
אוהדים יקרים,
אני מבקשת להעמיד דברים על דיוקם בעניין מאור בוזגלו. מאור שחקן אהוב ומוערך עלינו. לכן, הצענו לו מספר פעמים חוזה חדש וגם נפגשנו עם אביו. מאור יודע על כך וגם נציגיו. זו האמת כפשוטה.
חשוב ואהוב ככל שיהיה, הפועל באר שבע לא תעבור בשתיקה על האשמה פומבית ובוטה של שחקן כנגד המאמן וכשרות שיקוליו. זו חצית קו אדום.
המועדון שלנו זכה במאמן ישר ומקצוען שכל שיקוליו מקצועיים. מי שמבין שכדורגל הוא משחק קבוצתי ולא אישי מבין זאת היטב.
לא נעבור על כך לסדר היום ומאור יעמוד לועדת משמעת. כמו כן, אני מצפה ממאור שיבין שטעה טעות חמורה ויחזור בו מדבריו.
הפועל באר שבע אינה מועדון של ״אני״ הפועל ב״ש היא מועדון של ״אנחנו״.
שלכם,
אלונה ברקת
- dardasmiley
מלכת עולם! אין אין אין עליה
- ForeverRed
מישהו מופתע?
אתמול כבר אמרתי שהבחור לא רוצה להיות פה, הוא מבין שהוא לא כוכב ברמה של ברדה ומליקסון, לא משנה מה.
הוא שיקר לכאורה שהמועדון לא הציע לו חוזה, ואז BOOM - אלונה בעטה לו בביצים.
הוא ניסה לצאת מפה יפה עם האוהדים ורק עשה לעצמו נזק, הוא חשב שאלונה לא תגיב.
אתמול כבר אמרתי שהבחור לא רוצה להיות פה, הוא מבין שהוא לא כוכב ברמה של ברדה ומליקסון, לא משנה מה.
הוא שיקר לכאורה שהמועדון לא הציע לו חוזה, ואז BOOM - אלונה בעטה לו בביצים.
הוא ניסה לצאת מפה יפה עם האוהדים ורק עשה לעצמו נזק, הוא חשב שאלונה לא תגיב.