גם אני לא מבין מה הסיפור עם הבחור הרוסי פה..yedidel כתב:
אליק, מה הקטע להיות בעד אלה שמשחקים יותר מגעיל בכל מקום? או שנהנית לראות את הבושידו ההולנדי?
המונדיאל בפתח - בואו נכנס לאווירה
Re: המונדיאל בפתח - בואו נכנס לאווירה
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ישש ספרד אלופה! נצחתי בהתערבות:)
וייה מוכיח שוב פעם מחדש שברגעי האמת הוא עושה בתחתונים..
אם מישהו יראה בעוד כמה שנים יראה את סטיסטיקת המונדיאל הוא יחשוב ספרד בונקריסטים.. להכניס רק 8 שערים ב7 משחקים ולזכות באליפות..
אם מישהו יראה בעוד כמה שנים יראה את סטיסטיקת המונדיאל הוא יחשוב ספרד בונקריסטים.. להכניס רק 8 שערים ב7 משחקים ולזכות באליפות..
בס"דniv1 כתב:ישש ספרד אלופה! נצחתי בהתערבות:)
עושה בתחתונים?
אני מתנצל בשמו שלא כבש אתמול שלושער.
וייה הביא כמעט לבדו את ספרד לחצי הגמר ששם הוא הפסיק לכבוש.
אז נכון שהוא פחות דומיננטי שהוא משחק כחלוץ מרכזי והוא בא יותר לידי ביטוי במונדיאל הזה כשחקן כנף אבל מפה ועד עשה בתחתונים?
המרחק עצום.
זה לא קשור רק לאתמול... בחצי ובגמר שיחק חלש... ביורו האחרון היה בין הטובים שוב עד החצי והגמר ששם היה חלש... את ולנסיה הצליח בגביעים השונים כמעט תמיד עד הרבע-חצי גמר ושוב היה חלש... זה ממש לא קשור רק לאתמול..yossi כתב: בס"ד
עושה בתחתונים?
אני מתנצל בשמו שלא כבש אתמול שלושער.
וייה הביא כמעט לבדו את ספרד לחצי הגמר ששם הוא הפסיק לכבוש.
אז נכון שהוא פחות דומיננטי שהוא משחק כחלוץ מרכזי והוא בא יותר לידי ביטוי במונדיאל הזה כשחקן כנף אבל מפה ועד עשה בתחתונים?
המרחק עצום.
הנבחרת הטובה בעולם הניפה אתמול גביע.
אכן לא קל להגיע למעמד הגמר שלוש פעמים ולמעוד. ההולנדים מתקשים אמנם לקבל את ההפסד אבל גם הם בעוד חודש-חודשיים או שנה-שנתיים יפנימו שהם פשוט הפסידו לקבוצה טובה יותר מהם ומכל העולם ושהגביע מגיע רק להם.
כל כך שמחתי בשביל קסיאס (לא השיג כלום עם ריאל, אז לפחות עם הנבחרת...
), ומצד שני מאוד כאב לי לראות את סניידר, שנתן באמת טורניר ענק, עם דמעות חנוקות בעיניים.. 
אכן לא קל להגיע למעמד הגמר שלוש פעמים ולמעוד. ההולנדים מתקשים אמנם לקבל את ההפסד אבל גם הם בעוד חודש-חודשיים או שנה-שנתיים יפנימו שהם פשוט הפסידו לקבוצה טובה יותר מהם ומכל העולם ושהגביע מגיע רק להם.
כל כך שמחתי בשביל קסיאס (לא השיג כלום עם ריאל, אז לפחות עם הנבחרת...

בס"ד
לראות את קסיאס פורץ בבכי בגול של אינייסטה היה אחד מהרגעים המרגשים בטורניר.
הייתי כל כך שמח בשבילו,נתן שני הצלות (או החמצות של רובן תחליטו אתם) ענקיות והיה שוער ענק כל הטורניר (שכחו את המשחק מול שוויץ).בשבילי השוער הטוב בעולם.
דודי אל תתרגלו למצב,מוריניו הגיע וישונו סדרי עולם
לראות את קסיאס פורץ בבכי בגול של אינייסטה היה אחד מהרגעים המרגשים בטורניר.
הייתי כל כך שמח בשבילו,נתן שני הצלות (או החמצות של רובן תחליטו אתם) ענקיות והיה שוער ענק כל הטורניר (שכחו את המשחק מול שוויץ).בשבילי השוער הטוב בעולם.
דודי אל תתרגלו למצב,מוריניו הגיע וישונו סדרי עולם

yossi כתב: דודי אל תתרגלו למצב,מוריניו הגיע וישונו סדרי עולם
יוסק'ה אחי, לא נהפוך כמובן את הדיון הזה למלחמת ברצלונה - ריאל מדריד, אבל האם זה לא מה שאמרתם כשהגיעו כריסטיאנו רונאלדו, קארים בנזמה, קאקה ושאר הכוכבים שלכם? וראה איזה פלא... גם לאחר הגעתם לא השתנו סדרי עולם (שתי הפסדים כ"כ משכנעים בסופר קלאסיקו, 'בעיטה' מליגת האלופות כבר בשמינית בגמר ע"י האימפריה הצרפתית ליון ועוד..

ובהחלט יהיה מעניין לראות איך תתפתח הדינמיקה של הסופר קלאסיקו השנה כשבשני צידי המתרס יהיו אלופי עולם, בטח ובטח אם הסופר קלאסיקו יתרחש באחד מהמחזורים הראשונים של ה"לה ליגה".
הפועל אני כבר משתגע
בתור אוהד ברצלונה אני חייב לציין שההגעה של מוריניו יוצרת אצלי הרתעה ופחד הרבה יותר מאשר הגעתם של רונאלדו ושאר ה"כוכבים".dudi2002 כתב:
יוסק'ה אחי, לא נהפוך כמובן את הדיון הזה למלחמת ברצלונה - ריאל מדריד, אבל האם זה לא מה שאמרתם כשהגיעו כריסטיאנו רונאלדו, קארים בנזמה, קאקה ושאר הכוכבים שלכם? וראה איזה פלא... גם לאחר הגעתם לא השתנו סדרי עולם (שתי הפסדים כ"כ משכנעים בסופר קלאסיקו, 'בעיטה' מליגת האלופות כבר בשמינית בגמר ע"י האימפריה הצרפתית ליון ועוד..)
ואותי בתור אוהד ברצלונה ההגעה של מוריניו לא ממש מפחידה.
ריאל יכולה להביא את מוריניו ויכולה להביא לו 11 גרזנים שיודעים לעשות הגנה 24/7,אבל ריאל מדריד לא תרשה לעצמה
להתבזות ולשחק מול ברצלונה כמו שאינטר שיחקה. הכבוד המדרידאי לא יעמוד כאן למבחן-להתבזות ולהתבנקר מול ברצלונה משחק שלם
ולבנות על אולי עקיצה? לא,לא ריאל מדריד. לקבוצה בלי כבוד עצמי כמו אינטר זה לא מפריע,מוראטי רק רצה את הגביע המחורבן.
ריאל יכולה להביא את מוריניו ויכולה להביא לו 11 גרזנים שיודעים לעשות הגנה 24/7,אבל ריאל מדריד לא תרשה לעצמה
להתבזות ולשחק מול ברצלונה כמו שאינטר שיחקה. הכבוד המדרידאי לא יעמוד כאן למבחן-להתבזות ולהתבנקר מול ברצלונה משחק שלם
ולבנות על אולי עקיצה? לא,לא ריאל מדריד. לקבוצה בלי כבוד עצמי כמו אינטר זה לא מפריע,מוראטי רק רצה את הגביע המחורבן.
בס"ד
משיח,מסכים איתך במאה אחוז שמוריניו לא יעשה לריאל את מה שהוא עשה לאינטר.
ברצלונה היא בלי ספק קבוצה כמעט מושלמת,וכאוהד ריאל שאני רואה את כל הילדים שאתם מעלים מקבוצות הנוער ומטפחים בבוגרים אני אשקר אם אגיד שאני לא מקנא.
ממוריניו אני מצפה שישדרג את ריאל מבחינה מנטאלית ואת זה הוא עושה מצויין,פלגריני עשה עונה טובה לטעמי עם ריאל אבל ראו שגם בקלאסיקו וגם באלופות הקבוצה נפלה בעיקר בגלל המנטליות.
ריאל חייבת להתחזק בלי ספק בהגנה ושמו של וידיץ' ממנצ'סטר כבר עלה,עם הגנה חזקה ועם ההתקפה הקיימת השמיים עם הגבול מבחינת ריאל.
משיח,מסכים איתך במאה אחוז שמוריניו לא יעשה לריאל את מה שהוא עשה לאינטר.
ברצלונה היא בלי ספק קבוצה כמעט מושלמת,וכאוהד ריאל שאני רואה את כל הילדים שאתם מעלים מקבוצות הנוער ומטפחים בבוגרים אני אשקר אם אגיד שאני לא מקנא.
ממוריניו אני מצפה שישדרג את ריאל מבחינה מנטאלית ואת זה הוא עושה מצויין,פלגריני עשה עונה טובה לטעמי עם ריאל אבל ראו שגם בקלאסיקו וגם באלופות הקבוצה נפלה בעיקר בגלל המנטליות.
ריאל חייבת להתחזק בלי ספק בהגנה ושמו של וידיץ' ממנצ'סטר כבר עלה,עם הגנה חזקה ועם ההתקפה הקיימת השמיים עם הגבול מבחינת ריאל.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ידידאל - עזוב שטויות. כדורגל מגעיל לעניות דעתך.
ואני אומר שהייתי בשמיים מהכדורגל של אינטר העונה, במיוחד מהכדורגל של סניידר שהביא את הולנד לגמר.
בלי קשר תמיד יש סימפטיה להולנדים.
תמיד יש שנאה לקטאלונים (מה שאתה קורא ספרדים).
שלא נדבר על הכדורגל שרחוק היה מלהרשים של הספרדים לאורך כל הדרך. 8 שערים ב-7 משחקים? נו באמת...אז הניעו כדור, ואללה יופי. מהקטאלונים, שקיבלו גם הגרלה נוחה בנוסף להכל - ציפיתי להרבה יותר.
רונן, אני מבין שהקנאה אוכלת אותך. אני מבין שאתה מנסה דרך הזכייה של האוייבים של הקטאלונים להרגיש שבארסה זכתה בתואר, אבל נחש מה? אתם חטפתם 3 בראש בצ'מפיונס ליג ונפרדתם מהטורניר לשלום.
רוצה תזכורת? אתה מוזמן להסתכל שוב על הכדור של סניידר מאתמול שחתך את פיקה ופויול כאילו לא היו והשאיר את רובן לבד מול הספרדי הגדול באמת.
בכל מקרה, באמת שאני מבין את הכאב רונן...אבל הדיבור המלוכלך ממש לא במקום.
ואם כבר כבוד עצמי - מי שלא יודע להפסיד בכבוד ומגרש את היריבה באמצעות ממטרות הרבה יותר פתטי.
ואני אומר שהייתי בשמיים מהכדורגל של אינטר העונה, במיוחד מהכדורגל של סניידר שהביא את הולנד לגמר.
בלי קשר תמיד יש סימפטיה להולנדים.
תמיד יש שנאה לקטאלונים (מה שאתה קורא ספרדים).
שלא נדבר על הכדורגל שרחוק היה מלהרשים של הספרדים לאורך כל הדרך. 8 שערים ב-7 משחקים? נו באמת...אז הניעו כדור, ואללה יופי. מהקטאלונים, שקיבלו גם הגרלה נוחה בנוסף להכל - ציפיתי להרבה יותר.
רונן, אני מבין שהקנאה אוכלת אותך. אני מבין שאתה מנסה דרך הזכייה של האוייבים של הקטאלונים להרגיש שבארסה זכתה בתואר, אבל נחש מה? אתם חטפתם 3 בראש בצ'מפיונס ליג ונפרדתם מהטורניר לשלום.
רוצה תזכורת? אתה מוזמן להסתכל שוב על הכדור של סניידר מאתמול שחתך את פיקה ופויול כאילו לא היו והשאיר את רובן לבד מול הספרדי הגדול באמת.
בכל מקרה, באמת שאני מבין את הכאב רונן...אבל הדיבור המלוכלך ממש לא במקום.
ואם כבר כבוד עצמי - מי שלא יודע להפסיד בכבוד ומגרש את היריבה באמצעות ממטרות הרבה יותר פתטי.

"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אה כן, ואני בכלל לא דיברתי על זה שהיתה אמורה להיות קרן להולנד ולא שער לקטאלונים...אבל למה שתתעסקו בזה חלילה.
צודק, ניב...עדיף עבירה קצת פחות חמורה כמו זאת:

שאם השופט רואה זה אדום לפויול ומצב מעולה לסניידר.
וכן, אולי הקטאלונים לא היו כל כך בוטים בברוטאליות שלהם אבל זה לא שההולנדים שיחקו נגד בלרינות במהלך הטורניר:

צודק, ניב...עדיף עבירה קצת פחות חמורה כמו זאת:
שאם השופט רואה זה אדום לפויול ומצב מעולה לסניידר.
וכן, אולי הקטאלונים לא היו כל כך בוטים בברוטאליות שלהם אבל זה לא שההולנדים שיחקו נגד בלרינות במהלך הטורניר: