מאור בוזגלו
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: הסאגה שלא נגמרת
הקבוצה שוב עושה צחוק מכל התקשורת המאוסה שמתה, פשוט מתה לדם במועדון שלנו.
פשוט תענוג. התקשורת רצתה אש, רצתה קנסות גבוהות, רצתה שהוא יודח ליציע ושזה יספק להם דלק להתסיס כל דבר שקשור אלינו בשבועות הקרובים, בסוף קיבלו ארוחה וגיבוש קבוצתי.
פשוט תענוג. התקשורת רצתה אש, רצתה קנסות גבוהות, רצתה שהוא יודח ליציע ושזה יספק להם דלק להתסיס כל דבר שקשור אלינו בשבועות הקרובים, בסוף קיבלו ארוחה וגיבוש קבוצתי.
- The red one
אני דווקא רואה את זה מזווית אחרת לגמריי -Eelect כתב:הקבוצה שוב עושה צחוק מכל התקשורת המאוסה שמתה, פשוט מתה לדם במועדון שלנו.
או שבוזגלו עושה צחוק מהמועדון או שהמועדון עושה צחוק מעצמו.
ירק בפנים וזה העונש שקיבל? בושה. והפוסט עוד בפייסבוק שלו! 4 ימים אחריי!
הוא יצא נגד המאמן, אם המאמן מחליט ששיחה איתו מספיקה ,ואף אחד פה לא יודע מה היה בשיחה, אז זה מספיק טוב. ואני, אתה או אף אחד אחר לא יכולים להחליט וטוב שכך.The red one כתב: אני דווקא רואה את זה מזווית אחרת לגמריי -
לא צריך לחפש דם, ואני האחרון בעולם שיגן על בוזגלו.
לאורך כל השבוע אני חי עם התחושה שהפוסט הזה הוא 80% כתוצאה משטיפת מוח של יעקוב ו-20% מאור עצמו.The red one כתב:אני דווקא רואה את זה מזווית אחרת לגמריי -
במקרה הזה צריך לסמוך על בכר ואלונה שנמצאים קרוב מאוד ללב העניינים ויודעים
מהן התחושות האמיתיות שלו. חוץ מזה תזכרו שמאווירה רעה ביציעים תצא רק מורווחת אחת, התקשורת.
המטרה הכי חשובה מכל העסק הזה היא לצאת מזה בשקט, תזכרו. כל בלאגן פועל נגדנו.
מקצועית סומך על בכר שיחליט נכון, וגם אוהב את הכיוון של להבהיר לבוזגלו פנים מול פנים את מעמדו.
בין אם יקבל את זה ובין אם לא. שידע איפה הוא עומד.
אין צורך להתחיל שוב עם האבא שלו ולא להפיל את זה עליו. הוא ילד גדול, אם הוא עשה משהו זה באשמתו בלבדEelect כתב: לאורך כל השבוע אני חי עם התחושה שהפוסט הזה הוא 80% כתוצאה משטיפת מוח של יעקוב ו-20% מאור עצמו.
במקרה הזה צריך לסמוך על בכר ואלונה שנמצאים קרוב מאוד ללב העניינים ויודעים
מהן התחושות האמיתיות שלו. חוץ מזה תזכרו שמאווירה רעה ביציעים תצא רק מורווחת אחת, התקשורת.
המטרה הכי חשובה מכל העסק הזה היא לצאת מזה בשקט, תזכרו. כל בלאגן פועל נגדנו.
מקצועית סומך על בכר שיחליט נכון, וגם אוהב את הכיוון של להבהיר לבוזגלו פנים מול פנים את מעמדו.
בין אם יקבל את זה ובין אם לא. שידע איפה הוא עומד.
חלאס כבר עם אבא שלו, הוא אפס גדול בדיוק כמו כל המשפחה המטומטמת הזאת.
לתת לו לשחק יעשה לא פחות בלאגן מלהעיף אותו ליציע כמו שמגיע לו כי הוא יקבל את הבוז של החיים וסתם יצור אווירת פילוג ביציעים.
לתת לו לשחק יעשה לא פחות בלאגן מלהעיף אותו ליציע כמו שמגיע לו כי הוא יקבל את הבוז של החיים וסתם יצור אווירת פילוג ביציעים.
הוא תמיד יהיה האחראי בסוף. אבל כשמבינים עד כמה אבא שלו טיפוס לא קל ויושב לו על הראש, זה גורם לי אוטומטית לכעוס עליו פחות.avivgolan כתב:
אין צורך להתחיל שוב עם האבא שלו ולא להפיל את זה עליו. הוא ילד גדול, אם הוא עשה משהו זה באשמתו בלבד
מה גם שאני מבין עד כמה יש רצון מצד התקשורת לגרום בתוכנו לאי שקט והתססה, וזה מדאיג אותי לא פחות מהסטטוסים של בוזגלו.
- dardasmiley
טעות קשה של המועדון.
מתרפסים בפני האםס הזה. מאמין שאת התוצאות נראה ונשמע כבר בשבת ביציע.
לא פוסל גם שזה יגיע לאלימות פיזית בין אוהדי בוזגלו לאןהדי בש
מקווה שהשנאה אליו אצל רוב הקהל לא תעבור למגרש...
מעניין מה יהיה בשבת שהוא יהיה בספסל/הרכב וישירו לו את השיר שלו, ואז חלק ישרקו בוז/יקללו.
ומה יקרה במהלך המשחק איתו.
הוא חייב לעזוב כאן ועכשיו
מעניין מה יהיה בשבת שהוא יהיה בספסל/הרכב וישירו לו את השיר שלו, ואז חלק ישרקו בוז/יקללו.
ומה יקרה במהלך המשחק איתו.
הוא חייב לעזוב כאן ועכשיו
מאיפה לך שבוזגלו הוא לא זה שהתרפס בפני המועדון בוועדת המשמעת?dardasmiley כתב:טעות קשה של המועדון.
המועדון אוחז בעמדה הרבה יותר חזקה מבוזגלו. אין להם שום סיבה להתרפס בפניו,
הוא זה שצריך לקושש הצעות בקבוצות תחתית בטורקיה בזמן שאנחנו על הגל.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
בוזגלו בכה במהלך הוועדה .
ההההה בגלל זה זה נימשך 4 שעותRed Temple כתב:בוזגלו בכה במהלך הוועדה .
- dardasmiley
Eelect כתב: מאיפה לך שבוזגלו הוא לא זה שהתרפס בפני המועדון בוועדת המשמעת?
המועדון אוחז בעמדה הרבה יותר חזקה מבוזגלו. אין להם שום סיבה להתרפס בפניו,
הוא זה שצריך לקושש הצעות בקבוצות תחתית בטורקיה בזמן שאנחנו על הגל.
מבחינתי ברגע שהוא יצא מכל הסיפור הזה בלי נזק משמעותי (להזמין את הקבוצה לארוחה זה לא באמת כואב) הוא ניתח, הוא הראה לכולנו שמאור בוזגלו יכול להגיד ולעשות מה שהוא רוצה.
בעיניי אנחנו יוצרים תקדים מסוכן שלא יאפשר להעניש שחקנים בעתיד.
יש פה נזק משמעותי, התדמית שלו. הוא קיבל מעמד אדיר העונה, בצדק, ועכשיו הוא שוב חוזר אחורה לעמדה שבה הוא צריך להוכיח את עצמו.dardasmiley כתב:מבחינתי ברגע שהוא יצא מכל הסיפור הזה בלי נזק משמעותי (להזמין את הקבוצה לארוחה זה לא באמת כואב) הוא ניתח, הוא הראה לכולנו שמאור בוזגלו יכול להגיד ולעשות מה שהוא רוצה.
בעיניי אנחנו יוצרים תקדים מסוכן שלא יאפשר להעניש שחקנים בעתיד.
אני ממש לא חושב שיש כאן תחושה שהוא יכול לאמר ולעשות מה שהוא רוצה. כל הסאגה הזו דווקא משדרת עד כמה בכר דומיננטי במועדון ועל פיו המקצועי יישק דבר.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
אם בוזגלו מעלה פוסט שהוא מתנצל על כל מה שקרה
ומהיום הוא סוכן לעצמו ואבא שלו כבר לא פקטור בשבילו ומתנתק ממנו לגמרי וחותם על חוזה ל3 שנים מקבלים באהבה ?
ומהיום הוא סוכן לעצמו ואבא שלו כבר לא פקטור בשבילו ומתנתק ממנו לגמרי וחותם על חוזה ל3 שנים מקבלים באהבה ?