מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: הסאגה שלא נגמרת

שליחה על ידי The red one »

Red Temple כתב:אם בוזגלו מעלה פוסט שהוא מתנצל על כל מה שקרה
ומהיום הוא סוכן לעצמו ואבא שלו כבר לא פקטור בשבילו ומתנתק ממנו לגמרי וחותם על חוזה ל3 שנים מקבלים באהבה ?
לא! אין דבר כזה שאבא שלו לא מעורב. זה בולשיט.

וזה לא שאאזוק עצמי בשלשלאות למשרדים בוסרמיל כדי שלא יחתום. פשוט לא אעודד אותו.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

ומהיום הוא סוכן לעצמו ואבא שלו כבר לא פקטור בשבילו ומתנתק ממנו לגמרי וחותם על חוזה ל3 שנים מקבלים באהבה ?
שכחת להוסיף ששכר המינימום יוכפל לאלתר ושלום עולמי יוכרז ביום החתימה.
ספק אם מה שכתבת יקרה, וספק גדול יותר אם הקהל יעבור לסדר היום פעם נוספת.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

The red one כתב: לא! אין דבר כזה שאבא שלו לא מעורב. זה בולשיט.

וזה לא שאאזוק עצמי בשלשלאות למשרדים בוסרמיל כדי שלא יחתום. פשוט לא אעודד אותו.
אם (זה בחיים לא יקרה אבל..) בוזגלו אומר שהוא מתנתק מאבא שלו, יש מצב שזה מה שיגרום לי לסלוח לו. ברור שהוא יהיה באיזשהו מקום מעורב, אבל עצם האמירה חשובה ומשנה. כמובן שלא במנותק מחוזה.

סתם לחתום על חוזה ל-3 שנים? אני לפחו לא חזרתי לעודד אותו מתחילת השנה, עוד לפני האירוע האחרון. בזמנו אמרתי שחתימה על חוזה תגרום לי לחזור לעודד אותו. האירוע הזה כבר כ"כ חמור שזה פשוט לא מספיק...
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

מה זה להזמין את כולם לארוחה? נגיד יבואו 25 איש, בהנחה שכל אחד אוכל במקסימום 100 שקל (אלא אם מאיר אדוני פתח סניף בבאר-שבע), יוצא לו 2500? הוא מוציא יותר כל חודש על כובעים ותספורות. אם אני בכר אני מזמין את הויסקי היקר.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

יבוא יום וזה קצת קשה אתם תבינו שמאור ויעקב חד הם.
האחד אוסף קרשים למדורה והשני מדליק אותה.
גם אני לו הייתי בעלים בסיטואציה הנוכחית היתה לי התלבטות גדולה מאוד אם להאריך לו את החוזה.כי בוזגלו נשאר בוזגלו ועוד שנה ייפתח הסיפור שוב והכל זה שאלה של זמן.
באמת שכשחקן אני מאוד מערך אותו ואפילו חושב שיש צדק בדבריו אבל הדרך שלו כל כך עקומה שהיא מטשטשת את הצדק שלו.
הילד ענק,כשרון אדיר אין ספק.
צריך להיות באמת כשרון יוצא דופן כדי לקחת קבוצה כושלת כמו הפועל ב"ש ולהיות חלק משמעותי מאוד בהפיכתה לקבוצה הטובה ביותר בישראל,לסיים כל עונה עם מספרים דו ספרתיים,לשחק בה ארבע עונות ועדיין לקבל בוז מהקהל.
באמת כשרון ענק.

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

אני מבין את הראש של המועדון, לא רוצים לזעזע את המערכת יותר מדי ולא רוצים להוריד את הרכבת מהפסים, ננשך שפתיים עד הקיץ נקווה לעמוד בכל היעדים שהצבנו ובקיץ כבר יגמר הסיפור שלו, הוא את הקהל איבד כבר.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

ניראה איך הוא יתמודד עם השריקות בוז מציע לו שיתחיל לחזור לכושר כיבוש ומהר אבל כבר גם זה לא יעזור לו

סמל אישי של משתמש
The red one

אני רק שאלה -

איך כל אלה שמגנים פה על מאור יכולים להמשיך לעשות את זה כשהסטטוס עוד ברשת והוא לא מחק אותו גם ארבעה ימים אחריי?

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

מוכן לקעקע "ns75 ובוזגלו לנצח" על הכתף

של דר

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אלונה ובוזגלו יפגשו כדי לדון על הארכת החוזה.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

צריך לשאול שאלה אחרת.
אם אלונה ובכר שיודעים טוב יותר מכל גורם צמא דם כזה או אחר בתקשורת מה בוזגלו חושב על מקומו בקבוצה,
רוצים אותו בבאר שבע בשנים הקרובות, האם הם לא ראויים לקבל את הגב של הקהל באם יקבלו החלטה
על השארתו של בוזגלו גם בשנים הבאות?

ללכת נגד בוזגלו במצב שכזה יהיה ללכת נגד ההחלטה של אלונה ובכר.
במילים אחרות, הבעת אי אמון בהחלטה שלהם.

סמל אישי של משתמש
The red one

Eelect כתב:צריך לשאול שאלה אחרת.
אם אלונה ובכר שיודעים טוב יותר מכל גורם צמא דם כזה או אחר בתקשורת מה בוזגלו חושב על מקומו בקבוצה,
רוצים אותו בבאר שבע בשנים הקרובות, האם הם לא ראויים לקבל את הגב של הקהל באם יקבלו החלטה
על השארתו של בוזגלו גם בשנים הבאות?

ללכת נגד בוזגלו במצב שכזה יהיה ללכת נגד ההחלטה של אלונה ובכר.
במילים אחרות, הבעת אי אמון בהחלטה שלהם.
בוזגלו אמר בצורה מפורשת לכולם מה הוא חושב על מקומו בקבוצה. בכר ואלונה לא יודעים יותר טוב, תאמין לי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שני הצדדים טיפסו על עץ ולא ידעו איך לרדת ממנו.
בתחושה שלי דווקא הפיצוץ האחרון גרם להם לשבת ולדבר ולכן לא אופתע אם יהיו בקרוב התפתחויות.

אם בוזגלו מאריך חוזה ומצהיר חד משמעית שהוא רואה את עתידו כחלק מהמועדון אז אפשר להחליק לו את הסיפור הזה, בכפוף ליישור קו עם בכר כמובן.

בכל תסריט אחר, אני לא רואה איך הוא ממשיך לשחק בקבוצה.
הקהל יקרע אותו.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

CrazyRed7 כתב:אלונה ובוזגלו יפגשו כדי לדון על הארכת החוזה.
מה? איפה ראית את זה?
אני מקווה שזה לא נכון, לא יכול להיות שכל פעם מחדש נכנע למניפולציות הזולות האלה, לא יכול להיות שכל פעם מחדש הוא יצא עם ידו על העליונה, לא יכול להיות שהוא מצא שיטה כדי להשיג דקות משחק שדרוג בחוזה ומה לא, זה פשוט מתסכל.
שחקן טוב ככל שיהיה אי אפשר להיכנע לסחטנות הזאת, לא יכול להיות שכל מה שהילד המפונק והכפוי טובה הזה רוצה הוא יקבל, מתי יקום מישהו שיבהיר לו ולכל החצופים מהסוג שלו שאף שחקן לא יותר גדול מהמועדון?
האיש הזה מעורר בי תחושת גועל אני רק רוצה שהוא ילך מהקבוצה שלי, בחיים לא סלדתי מאופי והתנהגות של שחקן כמו שאני סולד מהאיש הזה, הוא יכול להיות הכוכב הכי גדול ולנצח לבאר שבע משחקים אבל ברגע שהוא שם עצמו מעל המועדון ולא מהסס לפגוע בו כדי לקדם את עצמו הוא לא שווה כלום מבחינתי, פשוט כלום.
נכווינו יותר מדי פעמים ממנו ומהאבא הפסיכי שלו צריך לחתוך את זה בסוף העונה וזהו, זה גומר אותי מבפנים איך הם עושים מאיתנו צחוק כל פעם ואנשים בשביל כמה גולים ובישולים מוכרים את הכבוד של המועדון בשביל הנערת פוסטר הזאת. להקיא עליו!

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

The red one כתב:בוזגלו אמר בצורה מפורשת לכולם מה הוא חושב על מקומו בקבוצה. בכר ואלונה לא יודעים יותר טוב, תאמין לי.
זה יהיה באמת מדויק לקבוע מה בוזגלו חושב על פי פוסט ילדותי בפייסבוק עם רמת ניסוח אמוציונאלית של ילד בן 12?
ועזבו רגע את הפוסט הזה, יש לנו איזושהי סיבה לחשוב ולו לרגע שבכר ואלונה לא יעשו את ההחלטה הטובה ביותר עבוד המועדון?
הנקודה שלי היא שמה שהם לא יחליטו, הקהל צריך להיות מאחוריהם. ואם אחרי ניתוח עמוק של בכר ואלונה על המצב הם יחליטו שעתידו של
בוזגלו איתנו, אז צריך להיות גם מאחוריו.

נעול