עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
מכבי שלטה פה 3 שנים כי ג'ורדי הביא סטנדרטים שלא היו מוכרים פה בארץ( על זה מגיע לו הרבה קרדיט), ברגע שאנחנו למדנו מהסטנדרטים האלה והתקדמנו למכבי נגמרה הבלעדיות, כאן ג'ורדי נכשל , בזה שהוא לא לקח את מכבי צעד נוסף קדימה בדרך להפוך באמת למפלצת
בשוק ההעברות הכישלון שלו הוא קולוסאלי והכי מצחיק שבלי אלונה אף אחד לא היה רואה את זה.שיש כתב:מכבי שלטה פה 3 שנים כי ג'ורדי הביא סטנדרטים שלא היו מוכרים פה בארץ( על זה מגיע לו הרבה קרדיט), ברגע שאנחנו למדנו מהסטנדרטים האלה והתקדמנו למכבי נגמרה הבלעדיות, כאן ג'ורדי נכשל , בזה שהוא לא לקח את מכבי צעד נוסף קדימה בדרך להפוך באמת למפלצת
כשאתה בונה סגל חלש מהמתחרה שלך כשהתקציב שלך כפול משלה כנראה שאתה עושה משהו לא נכון
תודה עוד אוסיף שאני זוכר שהתערבתי עם חבר שמבין השלושה הוא יבקיע תגולים הכי פחות משמעותיםdor69 כתב: הוביל אותנו? הבנאדם סיים עם שמונה או תשעה שערים כשרובם בפנדלים וחופשיות (למעשה, מקסימום גול אחד היה ממשחק שדה) והיה אחראי ביחד עם דובב גבאי ואקסברד (כן, ככה נראתה ההתקפה שלנו פעם) להתקפה שכבשה בממוצע פחות משער למשחק בעונה.
ב13/14 לא היה מושלם ולא נעליים, אני זוכר שלושה שערים שלו במשחקים שהיו גמורים ושהוא ביקש לעזוב עקב חוסר דקות אחרי המשחק השני הרשמי שלנו נגד הפועל תל אביב (לא היה גביע הטוטו באותה עונה ועוד לא שיחקנו באירופה)
אני לא צריך חלוץ שיתקע לי גולים בשתיים שלוש
חלוץ שנטו מתבסס על מזל וחופשיות אין לו מהירות אין לו דריבל ואין לו משחק ראש
זה שי !

שוינפלד עוזב את הפועל, כנראה בחינם.
מביאים?
מביאים?
אישית חושב שהוא חלוץ אש
לא יודע איפנ אפשר לדחוף אותו כרגע
זה שי !
לא יודע איפנ אפשר לדחוף אותו כרגע
זה שי !

- yanivnew91
בספורט5 פרסמו שאנחנו ומכבי תל אביב בענייניםהפועלעולה כתב:שוינפלד עוזב את הפועל, כנראה בחינם.
מביאים?
אין מקום, אין צורך.
- The red one
אין לנו צורך בעוד חלוץ וכל הכבוד לשוינפלד
ברור, מחתים ומשאיל עד סוף העונה. מהעונה הבאה שייכנס לרוטציההפועלעולה כתב:שוינפלד עוזב את הפועל, כנראה בחינם.
מביאים?
משאיל לאן? למכבי או לחיפה?
אפשר גם לאשאיל את לוסיו/גדיר,אבל אני מעדיף את שנייהם על פנוסניור כתב:משאיל לאן? למכבי או לחיפה?
אפילו לא בצחוק.
- dardasmiley
חחחחחח איזה גנובים אתם עלאק להביא.
כל המהלך הזה מסריח מהחזיר ההולנדי למרחקים.
לא אתפלא אם עורכי הדין שלו הם אלה שאמרו לשוינפלד לבקש סעיף כזה, ובטח שלא אפול לרצפה כשיגלו שהחזיר ההולנדי הטריף אותו מאחורי הקלעים לקבל שחרור
לא אתפלא אם עורכי הדין שלו הם אלה שאמרו לשוינפלד לבקש סעיף כזה, ובטח שלא אפול לרצפה כשיגלו שהחזיר ההולנדי הטריף אותו מאחורי הקלעים לקבל שחרור
שם על זה שקל בשביל לקבל 100dardasmiley כתב:חחחחחח איזה גנובים אתם עלאק להביא.
שוינפלד ישראלי. אני רוצה כל ישראלי טוב אצלנו. בטח בעמדה שאין בה ביקוש מי יודע מה