עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
בדוק יש משהו מסריח בין כבירי לג׳ורדי
אני בטוח שקבוצות בארץ לא יתנגדו לשירותיוסניור כתב:משאיל לאן? למכבי או לחיפה?
וכמה יוכלו לשלם לו?
היצעהפועלעולה כתב:שוינפלד ישראלי. אני רוצה כל ישראלי טוב אצלנו. בטח בעמדה שאין בה ביקוש מי יודע מה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
שנה שעברה סיימו 2 נק פחות מאיתנו, בקלות זה יכל להיות שלהם. אם הם עשו עונה חלשה ואנחנו עונה מהסרטים ועדיין הפער היה 2 זה מראה על חוזקה ולא חולשה.The red one כתב:אמרתי את זה פה כבר כמה פעמים ואגיד את זה שוב גם בהקשר של (בואנ'ה) ג'ורדי (הגזמת) - מכבי תל אביב שלטה בכדורגל הישראלי ב3 השנים הללו כי לא הייתה לה יריבה *אמיתית* ראוייה. אולי רק בעונה של סוזה היא הייתה סוג של אימתנית...אבל לא בשאר הזמן..
3 אליפויות ברציפות זה לא משהו שאפשר לזלזל בו. גם באירופה הם הצליחו מאוד יחסית לקבוצה ישראלית.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא כנראה יגיע למכבי תל אביב שכמהים לחלוץ רחבה נוסף.
כרגע מצבת החלוצים שלהם עומדת על: יצחקי, עדן בב"סט וקיארטנסון.
אני אישית לא אתנגד למצב שבו נחתים אותו ונשאיל אותו לחצי עונה ובעונה הבאה במידת הצורך נחזיר אותו במקום לוסיו (או בנוסף ללוסיו גאדיר ושהר) נניח ונתחזק בהתאם נניח בקשר במקום בוזגלו שעדיין עושה קולות של אחד שרוצה לעזוב.
כרגע מצבת החלוצים שלהם עומדת על: יצחקי, עדן בב"סט וקיארטנסון.
אני אישית לא אתנגד למצב שבו נחתים אותו ונשאיל אותו לחצי עונה ובעונה הבאה במידת הצורך נחזיר אותו במקום לוסיו (או בנוסף ללוסיו גאדיר ושהר) נניח ונתחזק בהתאם נניח בקשר במקום בוזגלו שעדיין עושה קולות של אחד שרוצה לעזוב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה שמדהים בסיפור עם שוינפלד ובומבה זה שהפועל ת״א, מועדון גדול ומפואר בסדר גודל ישראלי בדרך להיות מכבי נתניה ולהתפרק במדרגות בדרך ללאומית.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אף פעם לא הייתי מחסידי המועדון הזה אבל זה פשוט כואב לראות מהצד אימפריה נופלת והופכת בצורה כל כך משפילה ומעליבה לכלום ושום דבר, גם במישור המקצועי וגם במישור הניהולי.
ליבי עם אוהדי הפועל, מזכיר לי את באר שבע של פוסט אלי להב בואכה אלי זינו. יש להם מזל שהרמה בתחתית כל כך חלשה זה הדבר היחיד שיציל אותם מלסיים כמונו בשנים ההן.
ליבי עם אוהדי הפועל, מזכיר לי את באר שבע של פוסט אלי להב בואכה אלי זינו. יש להם מזל שהרמה בתחתית כל כך חלשה זה הדבר היחיד שיציל אותם מלסיים כמונו בשנים ההן.
- ForeverRed
נתחיל בהפועל ת"א. בדיחה מה שנהיה מהמועדון הזה והליצן העומד בראשו. מאחל להם להתפרק ולעוף לנו מהעיניים. לא מצליח להבין איך אף אחד לא עוצר את הביזיון הזה.
נמשיך עם שוינפלד.
גם טוב מקצועית, גם צעיר, גם ישראלי וגם ללא דמי העברה. לא יודע איפה נדחוף אותו אבל חובה לנסות ללכת עליו.
אנחנו צריכים תמיד לשאוף לשמור את הישראלים המובילים אצלנו. זה מה שהביא אותנו למקום בו אנחנו נמצאים.
במציאות בה ברדה נמצא בשלהי הקריירה, גאדיר עדיין לא נכנס לעניינים ולא ברור עד מתי ישאר, ולוסיו נחשב עדיין לסוג של סימן שאלה המשמעות אפילו גדולה יותר.
מה גם שאם לא יגיע אלינו, סביר להניח שיחזק את היריבה הגדולה שלנו.
נמשיך עם שוינפלד.
גם טוב מקצועית, גם צעיר, גם ישראלי וגם ללא דמי העברה. לא יודע איפה נדחוף אותו אבל חובה לנסות ללכת עליו.
אנחנו צריכים תמיד לשאוף לשמור את הישראלים המובילים אצלנו. זה מה שהביא אותנו למקום בו אנחנו נמצאים.
במציאות בה ברדה נמצא בשלהי הקריירה, גאדיר עדיין לא נכנס לעניינים ולא ברור עד מתי ישאר, ולוסיו נחשב עדיין לסוג של סימן שאלה המשמעות אפילו גדולה יותר.
מה גם שאם לא יגיע אלינו, סביר להניח שיחזק את היריבה הגדולה שלנו.
אין לנו שום שימוש בשוינפלד, ולמען האמת אני באופן אישי סולד מאוד מחלוצים בסגנון שלו ושל אחרים כמו פלט, הכדורגל המודרני עושה שימוש הרבה יותר מופחת במשחק ראש שזה בערך כל מה שיש לחלוץ כמו שוינפלד להציע, הוא כבד מאוד איטי כמו צב יש לו סיומת לא טובה בכלל והרבה גולים מקריים. לא רואה שום סיבה להביא אותו, במיוחד שיש לנו על הספסל שחקנים יותר טובים משוינפלד שלא מצליחים למצוא להם דקות.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אסי, דגים כתב:מה שמדהים בסיפור עם שוינפלד ובומבה זה שהפועל ת״א, מועדון גדול ומפואר בסדר גודל ישראלי בדרך להיות מכבי נתניה ולהתפרק במדרגות בדרך ללאומית.
לא יקרה,
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
יש גם את דמארי שיכול להגיע למכבי בינואר פלוס שויפלד ווידר יהיה להם התקפה טובה
איזה סעיף? שאם לא משלמים לך שכר אתה יכול להתיר את החוזה?dardasmiley כתב:חחחחחח איזה גנובים אתם עלאק להביא.
כל המהלך הזה מסריח מהחזיר ההולנדי למרחקים.
לא אתפלא אם עורכי הדין שלו הם אלה שאמרו לשוינפלד לבקש סעיף כזה, ובטח שלא אפול לרצפה כשיגלו שהחזיר ההולנדי הטריף אותו מאחורי הקלעים לקבל שחרור
אני לא משפטן אבל נראה לי שזה הסעיף הכי בסיסי בכל חוזה של כל עובד
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עומר דמארי יעבור אליהם כמו שברדה יעבור לשחק בהפועל כוסילמלם.hb7 כתב:יש גם את דמארי שיכול להגיע למכבי בינואר פלוס שויפלד ווידר יהיה להם התקפה טובה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
לא בצורה כזו פשטנית, לא מאמין שיש הרבה שחקנים בארץ שיש להם סעיף שכל עיכוב של 30 יום בתשלום הופך אותם אוטומטית לשחקנים חופשיים.bs war כתב:
איזה סעיף? שאם לא משלמים לך שכר אתה יכול להתיר את החוזה?
אני לא משפטן אבל נראה לי שזה הסעיף הכי בסיסי בכל חוזה של כל עובד
עובדה שעד היום לא שמענו אף אחד ממולני השכר, הממורמרים, אנשי המגיע לי ואחרים שמשתמשים בסעיף כזה או אפילו מאיימים איתו. ולא חסרים כאלו בכדורגל הישראלי.
מילה גם על כבירי, כמה טיפש אתה שהסכמת להכניס לשחקן הכי מחוזר שלך סעיף כזה בקבוצה שכבר שלוש שנים לא משלמת סדיר.