מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: הסאגה שלא נגמרת

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב:הסתפרתי עכשיו אצל שי(יצא עקום כרגיל)
הוא אמר לי את שכתב כאן לא מעט; "על ברדה אני כועס יותר".

כן אני כעסתי על אליניב, אבל מרגיש צורך לשתף כאן קצת מהתחושות שלי לגבי מה שעובר על הקפטן הותיק ואני חייב בגילוי נאות לומר שאני כבר לא חושב שיש לו מה לתרום לנו מקצועית.

כואב לו לברדה. הפועל באר שבע היתה התחנה היחידה אליה שאפ לחזור כשעוד היו לו לא מעט מחזרים. הוא הוביל אותה בצורה מדהימה לאליפות היסטורית.

פעם הוא חלם על תפקיד מקצועי, דיברו אפילו על מנהל מקצועי. הגיע בכר שהוא הסמכות העליונה וברור לכל שברדה לא יהיה לעולם מעליו בהיררכיה. לפני שבועיים הוא מתראיין ומצהיר שיש לו עוד כוח לשחק שנתיים כדורגל-

חוזה לא מוצע לו. ראדי בגילו ומחזרים אחריו, ברדה "סוס מת"(חוזר ומדגיש, ראדי במצב פיזי אחר). כך נותר לו האליניב קירח משני הכיוונים, מצד אחד לא בונים עליו מקצועית-כדורגלנית, מצד שני התפקיד המקצועי ממש לא מונח לפתחו.

בקיצור, כואב לו לברדה, הוא נפל בין הכסאות. יש לו אגו לא קטן וחלק מהמצב בהחלט באשמתו, אבל אם לא יקר צעד דרמטי או לא יזכה לרגע של עדנה לפני שיתלה את הנעליים, בעונה הבאה הוא צפוי לשחק במקום אחר.

אז כעסתי על אליניב, אבל אני סולח.
קשה לי להאמין שאלונה תוותר על ברדה.
היא מאוד מאוד מאוד אוהבת ומעריכה אותו.
דבר שני,בחיים צריך ללמוד לדעת לקרוא סיטואציות.
היום והדגש על היום אין סיכוי שאליניב גם אם יהיה מנהל מקצועי יהיה הסמכות מעל בכר.
בכר רכש לעצמו ובצדק את המעמד שלו הוא זוכה היום גם בקרב אלונה וגם בקרב הקהל.
אבל.. בכר לא יישאר כאן לנצח ולכן גם אליניב צריך לדעת להתפשר,אז אולי זה לא יהיה התפקיד האידיאלי לו הוא מצפה,אבל הוא יוכל להשפיע בדברים אחרים,לצבור לעצמו מעמד וניסיון ובבוא היום לקחת את המושכות לידיים.
אבל כמו שכתבת האגו הוא שמוביל ולא בטוח שזה יסתדר.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב: קשה לי להאמין שאלונה תוותר על ברדה.
היא מאוד מאוד מאוד אוהבת ומעריכה אותו.
דבר שני,בחיים צריך ללמוד לדעת לקרוא סיטואציות.
היום והדגש על היום אין סיכוי שאליניב גם אם יהיה מנהל מקצועי יהיה הסמכות מעל בכר.
בכר רכש לעצמו ובצדק את המעמד שלו הוא זוכה היום גם בקרב אלונה וגם בקרב הקהל.
אבל.. בכר לא יישאר כאן לנצח ולכן גם אליניב צריך לדעת להתפשר,אז אולי זה לא יהיה התפקיד האידיאלי לו הוא מצפה,אבל הוא יוכל להשפיע בדברים אחרים,לצבור לעצמו מעמד וניסיון ובבוא היום לקחת את המושכות לידיים.
אבל כמו שכתבת האגו הוא שמוביל ולא בטוח שזה יסתדר.
אשאל אותך את שאלת הדוגרי. אתה בין המשתמשים היחידים כאן שלא יכתבו לי את מגילת רות מחדש ויזבלו בשכל;

חוזה חדש מוצע בהפועל באר שבע על פי הוראת המאמן(עד כמה שידוע לי) או בהחלטת הצוות מקצועי-ניהולי.

אתה רואה כרגע סצנה בה בכר ממליץ באוזני אלונה להאריך לברדה את החוזה?

**חשוב להדגיש, בכר חתום עוד שלוש עונות קדימה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

נמאס לי לשמוע כבר את השטות הזאת של "ברדה לא מסוגל לתרום לנו מקצועית". הוא שיחק כולה 200 דקות כל העונה. באוגוסט הוא עוד היה החלוץ הפותח אחרי עונה שבה סיים כמלך השערים בדרך לאליפות. גאדיר ביותר דקות מעמיד מספרים בערך כמו שלו ושהר נעלם בהמון משחקים.
בקיצור, אין לכם מה לרחם עליו. הוא ירוויח את מקומו בעבודה קשה כמו תמיד.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב: אשאל אותך את שאלת הדוגרי. אתה בין המשתמשים היחידים כאן שלא יכתבו לי את מגילת רות מחדש וי***ו בשכל;

חוזה חדש מוצע בהפועל באר שבע על פי הוראת המאמן(עד כמה שידוע לי) או בהחלטת הצוות מקצועי-ניהולי.

במצב העיניינים הנוכחי לא.
אבל שנינו יודעים כמה נזיל הכדורגל,מספיק שאליניב חוזר לעצמו בפלייאוף וזה גם לא תלוי בבכר.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

bs war כתב:נמאס לי לשמוע כבר את השטות הזאת של "ברדה לא מסוגל לתרום לנו מקצועית". הוא שיחק כולה 200 דקות כל העונה. באוגוסט הוא עוד היה החלוץ הפותח אחרי עונה שבה סיים כמלך השערים בדרך לאליפות. גאדיר ביותר דקות מעמיד מספרים בערך כמו שלו ושהר נעלם בהמון משחקים.
בקיצור, אין לכם מה לרחם עליו. הוא ירוויח את מקומו בעבודה קשה כמו תמיד.
אתה כמו זוגתי שתחיה.
רואה את המכונת כביסה מקרטעת אבל עדיין אומרת לי בכל פעם שאנחנו צריכים להחליף;

"זו מכונה מצויינת, לפני חודשיים היא עשתה 4 כביסות ביום בקלות. תוצרת גרמניה".

(כן כן, אצלנו זה הפוך. אנ עם היד הקלה על ההדק)

לאליניב ברדה אין איך לשדרג את אלופת המדינה ומי ששואפת לרוץ חזק גם באירופה מעבר לפן המנטלי. לצערי.

*לא רוצה להכנס לוויכוחי משה והודעות באורך של סמי-סמינריון, מותר לכל אחד לחשוב אחרת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב: אשאל אותך את שאלת הדוגרי. אתה בין המשתמשים היחידים כאן שלא יכתבו לי את מגילת רות מחדש וי***ו בשכל;

בכר מבין גם שיש דברים יותר גדולים מהרצונות הפרטיים שלו. בשיקול קר כנראה שהוא היה מעדיף להמשיך הלאה בלעדיו.

אדום זקן, לא שאני חושב שהמקרים דומים, אבל אלונה מאוד מאוד אוהבת גם את בוזגלו.
אני לא רואה שזה קידם במשהו את עתידו בקבוצה.

ועוד מילה לגבי ההשוואות לגאדיר. מיותר לחלוטין. אי אפשר לצפות מחלוץ שמשחק 10 דקות פעם בשבועיים לייצר מספרים. הוא מעולם לא קיבל הזדמנות אמיתית לרוץ כמות ראויה של דקות לאורך מספר משחקים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ForeverRed כתב:
ועוד מילה לגבי ההשוואות לגאדיר. מיותר לחלוטין. אי אפשר לצפות מחלוץ שמשחק 10 דקות פעם בשבועיים לייצר מספרים. הוא מעולם לא קיבל הזדמנות אמיתית לרוץ כמות ראויה של דקות לאורך מספר משחקים.
איזה קטע, בדיוק כמו ברדה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Totti כתב: אתה כמו זוגתי שתחיה.

לאליניב ברדה אין איך לשדרג את אלופת המדינה ומי ששואפת לרוץ חזק גם באירופה מעבר לפן המנטלי. לצערי.

*לא רוצה להכנס לוויכוחי משה והודעות באורך של סמי-סמינריון, מותר לכל אחד לחשוב אחרת
לא מבין למה זה או מנהל מקצועי או כלום, יש מיליון תפקידים במעקכת בריאה.
סקאוט, עוזר מאמן, מנהל מחלקות הנוער, מנהל קשרי קהילה, מאמן חלוצים, מנטור התקפה. אם שני הצדדים רוצים, תהיה חתונה. אבל! פה זה לא תימן, אין חתונה במעמד צד אחד!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אם נזכה גם העונה באליפות(בע"ה), ברדה ישאר. הוא ירצה לנסות להגיע איתנו לליגת האלופות, ואלונה תשמח להשאיר אותו.
אם לא, לדעתי הוא כבר לא ירצה להמשיך לשחק ויקבל תפקיד במועדון.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

bs war כתב:
איזה קטע, בדיוק כמו ברדה
לא דומה בכלל.
ברדה רק חזר מפציעה וכבר עולה ברוטציה לפניו.
זה לא שמתחילת העונה הוא יושב בחוץ ומחכה להזדמנות.

גאדיר שחקן. אני מחזיק ממנו. חבל לי מאוד שאנחנו לא נותנים לו הזדמנות כי נוכל להרוויח אותו לשנים קדימה.
במקרה הכי גרוע לא יילך. מה כבר נפסיד?

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

Totti כתב: אתה כמו זוגתי שתחיה.

אתה רואה את ברדה הולך לעונת פרישה בבני יהודה או בני סכנין?

הוא לא ילך לשום מקום, ישאר בבאר שבע נקודה

גורלו יהיה דומה לגורל אביתר פחות או יותר

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ForeverRed כתב: לא דומה בכלל.
ברדה רק חזר מפציעה וכבר עולה ברוטציה לפניו.
זה לא שמתחילת העונה הוא יושב בחוץ ומחכה להזדמנות.

גאדיר שחקן. אני מחזיק ממנו. חבל לי מאוד שאנחנו לא נותנים לו הזדמנות כי נוכל להרוויח אותו לשנים קדימה.
במקרה הכי גרוע לא יילך. מה כבר נפסיד?
גאדיר כשחזר מפציעה קיבל בערך את הדקות שברדה מקבל עכשיו. וגם עכשיו עם כל הרעש והצלצולים שאתם עושים על שיתוף יתר של ברדה אני מתאמץ להיזכר מתי הוא קיבל דקות בליגה על חשבון גאדיר.
אין לי בעיה שאתה מחזיק מגאדיר, גם אני חושב שהוא שחקן טוב, אבל להציג את זה כאילו הבדלי הרמות בינו לבין ברדה הם כמו ההבדלים בין קורהוט לתורג׳מן ולקבוע בצורה חד משמעית שהדקות שהוא מקבל לא נובעות משיקולים מקצועיים זה הזוי.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

הסיטואציה בעיתית
ברדה ישאר בב"ש כשחקן וינשוך הרבה שפתיים עד שבכר לא יהיה פה ואז ילך להיות מנהל מקצועי שבכר לא פה
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

bs war כתב:
גאדיר כשחזר מפציעה קיבל בערך את הדקות שברדה מקבל עכשיו. וגם עכשיו עם כל הרעש והצלצולים שאתם עושים על שיתוף יתר של ברדה אני מתאמץ להיזכר מתי הוא קיבל דקות בליגה על חשבון גאדיר.
אין לי בעיה שאתה מחזיק מגאדיר, גם אני חושב שהוא שחקן טוב, אבל להציג את זה כאילו הבדלי הרמות בינו לבין ברדה הם כמו ההבדלים בין קורהוט לתורג׳מן ולקבוע בצורה חד משמעית שהדקות שהוא מקבל לא נובעות משיקולים מקצועיים זה הזוי.
היו מספר מקרים שככה זה היה נראה.
במשחקים האחרונים למשל, ברדה עלה לשחק לפני גאדיר וגם לפני בוזגלו. תסכים איתי שלפחות כרגע, הם צריכים לשחק לפניו. בטח בוזגלו.

לגבי ההבדלים ביכולת, אומר בגילוי לב שכרגע ברדה הוא מניה בירידה. הוא ישחק חצי עונה או עונה נוספת לכל היותר. גאדיר ושהר לעומת זאת, הם מניות בעלייה. כאלה שאם תשקיע בהם תוכל להרוויח שחקנים טובים לשנים קדימה.
אז אם ההבדלים ממילא לא גדולים, אני מעדיף לשים את הזמן והכסף במקומות שבהם הוא יכול לצמוח.

אני לא אומר שצריך לפסול את ברדה, אבל כן חושב שצריך לתת מספיק הזדמנויות לשחקנים שאמורים להוביל לאחר פרישתו. בטח כשהוא מגלה יכולת בינונית מאז תחילת העונה ועוד לפני הפציעה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אין רגע דל. פרטים בווינט
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

נעול