סניור כתב:
מצטער, אבל זו חתיכת פרשנות מרחיקת לכת..
עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
- The red one
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
אין צורך להצטער
זאת אומרת שבקרוב החוזה פוקע... טביב מתעורר תמיד מאוחר, לשים עיין ואיזה מילה לסוכן.
מישהוא ציין חברה באר שבעית, גם חזית לפעולה...
מישהוא ציין חברה באר שבעית, גם חזית לפעולה...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז לדעתך בוזגלו הוא חלוץ?CrazyRed7 כתב:מה ההבדל בין טב״ח לבוזגלו?הם משחקים באותו תפקיד אבל האחד בימין והשני בשמאל.
אז למה לאחד אתה לא יכול לקרוא חלוץ ולשני כן?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לדעתו בוזגלו וטב"ח החלוץ משחקים באותה העמדה רק בצד השני של המגרש. אם אחד מהם חלוץ, אז גם השני. אם אחד מהם קשר, אז גם השני. לבחירתך.
סומך על הקבוצה שלי ועל בכר
גם גוהו נורו שנדדה לא יעזרו להם
זה שי !
גם גוהו נורו שנדדה לא יעזרו להם
זה שי !

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם אני אגיד שששנניהם קשרים אז יגידו שאני טועה ושהם חלוצים.סניור כתב:לדעתו בוזגלו וטב"ח החלוץ משחקים באותה העמדה רק בצד השני של המגרש. אם אחד מהם חלוץ, אז גם השני. אם אחד מהם קשר, אז גם השני. לבחירתך.
אני כבר מבולבל מהעמדות של שניהם אז עזוב בוא נחזור לדיון על מכבי תל אביב וגוהו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הסוכן של דור אלו עובד שעות נוספות... מזכיר את עוז ראלי בזמנו. או ז׳אורז׳יניו, השחקן הכי מבוקש בתולדות ליגת העל
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
הלוזונים יודעים את העבודה.
ה״התעניינות״ שלנו זה האמא של הספינים. יש לנו את ביטון שטוב ממנו וכמחליף הוא לא יגיע ובכל מקרה יש את אוחיון שעושה עבודה טובה.
ה״התעניינות״ שלנו זה האמא של הספינים. יש לנו את ביטון שטוב ממנו וכמחליף הוא לא יגיע ובכל מקרה יש את אוחיון שעושה עבודה טובה.
- ForeverRed
נטען שם שביטון בדרך לאירופה.CrazyRed7 כתב:הלוזונים יודעים את העבודה.
מינה את דודו דהאן כסוכן לאחרונה.
אחרי דוידזאדה הכל אפשריForeverRed כתב: נטען שם שביטון בדרך לאירופה.
שלא יעשה את הטעות של אופירForeverRed כתב: נטען שם שביטון בדרך לאירופה.
אל תוליך שולל את הקהל הרחב עם המנטרות הלא נכונות שלך, אלו בעיקר הזרים ששמו אותנו רמה מעליהם, בישראלים אנחנו לגמרי שווים.MikiRed כתב:סכומים מטורפים לחלוטין. אני מקווה שברגע מסויים לגולדהר יימאס מהצעצוע והוא ישליך אותו.
גם כך הקבוצה לא ממש מעניינת אותו, לא ראה אותם יותר משנה...
דרך אגב, נשמור על עליונות רק אם נצליח לשים יד על הישראלים הטובים ביותר. ייתכן שבהפוך על הפוך, חלוצים (אצילי) יירתעו מקצועית מלבוא לקבוצה שיש לה שני חלוצים כל כך יקרים כשלמערכת יש מחויבות לשתפם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
הישראלים הם אלה שבסופו של דבר נותנים את הטון.Totti כתב: אל תוליך שולל את הקהל הרחב עם המנטרות הלא נכונות שלך, אלו בעיקר הזרים ששמו אותנו רמה מעליהם, בישראלים אנחנו לגמרי שווים.
לדעתי זה השילוב בין השניים.
טוטי היקר,
אכן היום הזרים שלנו טובים משלהם ועשו את ההבדל לצד הישראלים הטובים או בשנה שעברה לפחות שווים (לדעתי) לשלהם. אבל הטיעון שלי הוא לגבי העתיד. גם טמבלים עם הכסף המטורף שמוכנים להשקיע יפגעו בסופו של דבר בזרים מצויינים, לא נוכל לאורך זמן להתחרות הכסף הגדול של גולדהר.
אכן היום הזרים שלנו טובים משלהם ועשו את ההבדל לצד הישראלים הטובים או בשנה שעברה לפחות שווים (לדעתי) לשלהם. אבל הטיעון שלי הוא לגבי העתיד. גם טמבלים עם הכסף המטורף שמוכנים להשקיע יפגעו בסופו של דבר בזרים מצויינים, לא נוכל לאורך זמן להתחרות הכסף הגדול של גולדהר.
++MikiRed כתב:טוטי היקר,
האפשרות היחידה שמישהו ידגדג אותם זה אם נעלה לליגת האלופות. אני חושב שגולדהאר אחרי הכסף הגדול שקיבל בשנה שעברה (אשכרה הגיע לאיזון אחרי השקעות בלתי פוסקות במשך 3 שנים) קיבל תיאבון והבין שפה קבור הכסף שיכול לתת לו גמישות מירבית ואפשרות להמשיך להוציא סכומים בלי תחרות על זרים שהוא רוצה
נערך לאחרונה על ידי adomi ב 14 נובמבר 2016, 21:33, נערך פעם 1 בסך הכל.