ומי שהצביע לליכוד מכיר את המצע שלהם?אדום זקן כתב: המשפט האחרון שלך מסכם את הכל.
נשבע לך שמי שהצביע לכחול לבן 90% לא מכירים את המצע שלהם בשום תחום.
אבל מה,העיקר לא ביבי.
נטו עיצוב דעת קהל.
אה נכון אין להם כזה
ומי שהצביע לליכוד מכיר את המצע שלהם?אדום זקן כתב: המשפט האחרון שלך מסכם את הכל.
נשבע לך שמי שהצביע לכחול לבן 90% לא מכירים את המצע שלהם בשום תחום.
אבל מה,העיקר לא ביבי.
נטו עיצוב דעת קהל.
מפלגת שלטון לא צריכה מצע, יש לה תוצאות בשטח.blueman כתב: ומי שהצביע לליכוד מכיר את המצע שלהם?
אה נכון אין להם כזה
זה שאנשים לא מאמינים בבית המשפט זאת הקביעה שלך. לא יודע על מה ביססת אותה.gooner כתב: קודם כל שלטון החוק לא מורכב רק מבתי משפט, הם כן הפוסקים האחרונים.
גם הפרקליטות, המשטרה, השב"ס וכן הלאה הם זרועות של שלטון החוק,
וזה מצב נוראי לדמוקרטיה אם כל פעולה שלהם מול כל ימני תחשב אוטומטית לפסולה.
אבל, בכל מקרה, אנשים פה מאמינים לבית המשפט עוד פחות מליועץ המשפטי, אז על מה הוויכוח?
בו נניח עבירה חמורה יותר, שכנראה מטרידה אותך יותר מקבלת שוחד מאלוביץ'.
נניח שהשב"כ מציג בפומבי ראיות שנגיד שר הביטחון פועל למען מדינת אויב, אתה חושב שהוא
צריך לשמש בתפקידו עד סיום המשפט?
התשובה ברורה, והחשדות נגד ביבי הרבה פחות חמורים, ועדיין יש מקרים רבים שבהם
אי אפשר להתייחס עד לסיום המשפט כאילו לא אירע דבר.
גם אם החוק מאפשר המשך כהונה, אני חושב שיותר מראוי שגם הבוחרים וגם פוליטיקאים אחרים יציבו רף גבוה יותר.
והכי ראוי, שבן אדם שמבין שהוא מכתים את הדמוקרטיה, יפרוש בעצמו אם הוא באמת אוהב כל כך את המדינה שלו.
וזאת הבעיה הכי גדולה.dor69 כתב: מפלגת שלטון לא צריכה מצע, יש לה תוצאות בשטח.
למרות זאת, אני בדעה ש90 אחוזים מהציבור מצביע כמו רולטה בלי היכרות של המערכת הפוליטית ובלי אידיאולוגיה שמניעה אותו
התקשורת שמזינה את הציבור מעודדת את הסטיגמות ולא תאפשר לציבור הבנה רחבה של המערכת הפוליטית. אני לדוגמא בתור מצביע ליכוד לא מאמין לקמפיין ההפחדה שגנץ ימכור את המדינה לערבים כמו שאני לא מאמין לקונטרה שלו שהילדים שלנו ילמדו גמרא במקום לימודי ליבה. גם אם הציבור ייצא מהתחת של התקשורת ואשכרה יישב ללמוד מצעים ולהכיר את חברי הכנסת הוא יכול ליפול בנקל תחת מצג שווא כמו מצע מפלגת העבודה למשלyedidel כתב:
וזאת הבעיה הכי גדולה.
כל הזמן יתלוננו שיש לנו פוליטיקאים חרא שכל היום מתעסקים בתדמית ובשטויות, ואז הולכים לקלפי ומצביעים רק לפי תדמית.
תשאל 90% מהאנשים למה הצביעו יגידו לך "הוא חברתי", "היא ערכית", "ההוא קיצוני". אז מה אנחנו מתלוננים שמתעסקים בתדמית וכותרות כל היום?
כי הציבור עצלן.dor69 כתב: התקשורת שמזינה את הציבור מעודדת את הסטיגמות ולא תאפשר לציבור הבנה רחבה של המערכת הפוליטית. אני לדוגמא בתור מצביע ליכוד לא מאמין לקמפיין ההפחדה שגנץ ימכור את המדינה לערבים כמו שאני לא מאמין לקונטרה שלו שהילדים שלנו ילמדו גמרא במקום לימודי ליבה. גם אם הציבור ייצא מהתחת של התקשורת ואשכרה יישב ללמוד מצעים ולהכיר את חברי הכנסת הוא יכול ליפול בנקל תחת מצג שווא כמו מצע מפלגת העבודה למשל
חחח איזה שטויות אלה תגיד לי?blueman כתב: ומי שהצביע לליכוד מכיר את המצע שלהם?
אה נכון אין להם כזה
הדיון איתך לגבי נתניהו הוא עקר מיסודו.gooner כתב: לא החלטתי שהוא אשם,
אבל כמו בדוגמא שהבאתי לך, אתה היית משאיר את הכסף שלך בבנק כזה עד לבירור סופי?
ברור שיש מקרים מצערים ונדירים שבהם אדם זכאי לגמרי משלם מחיר מיותר,
ועדיין, אם אין אמון מינימלי ברשויות החוק, בחקירה של ראש ממשלה, שבה היועץ המשפטי (חבר של המשפחה) נוקט
את כל אמצעי הזהירות ולקוח את כל הזמן, ומפרסם בפומבי את כל עיקרי האשמה ואת העדויות,
ואנשים חושבים שהוא זך כשלג והכל המצאה מופרכת, אז אין יסוד לדמוקרטיה.
ואגב, למה להתמם ולומר שמחכים לתוצאות המשפט?
הרי מי שלא מאמין למנדלבליט, פי כמה לא מאמין לבית המשפט (לפי מה שהבנתי פה בפורום).
במצב הזה, אין צורך לשחק בכאילו דמוקרטיה,
עדיף שמשמרות המהפכה ישתלטו על מוקדי הכח ולפחות נדע איפה אנחנו עומדים.
כמובן שלא חייבים להתדיין איתי.אדום זקן כתב: הדיון איתך לגבי נתניהו הוא עקר מיסודו.
אתה מגיע טעון ונטוף שנאה לאיש,לכן כל מה שאגיד ונגיד לא יעזור.
אתה לא שונה מאנשים כמו עו"ד ברק כהן,אלדד יניב ודומיהם.
הכל אישי.
אתה גם לא מתייחס למה שאנחנו כותבים,אני חושב שהיינו מספיק ברורים שאמרנו שהליכוד כמפלגה לא ייתן לו ללכת לעוד מערכת בחירות כי אז המפלגה תתרסק.
לכן היה מאוד נחמד להתדיין איתך אבל באמת שאי אפשר.
אתה עוד מדבר על צבועים? הערך במילון הוא על תומכי ביבי.MikiRed כתב:הצביעות ממשיכה לפרוח, הלו, אנחנו כבר אחרי הבחירות.
נשיא המדינה הנוכחי, שאימצתם לחייכחם, טען טענות נוראיות נגד הפרקליטות וכו', שכח... זה הגיל
פרופסור נאמן, הגיע כשר משפטים, נפתח תיק בלע על מנת להעיף אותו. זוכה, אבל עף לפני זה, נצחון לכוחות "הצדק"
רמון, לא אוהד אותו, אבל גם אותו הצליחו להעיף
קהלני, גיבור ישראל, מונה לשר בטחון הפנים (משטרה), נתפר לו תיק
להמשיך??
לפחות אנשי השמאל שמציירים את עצמם ככוחות האור וכליברלים, צריכים להסתכל על הדברים בצורה ביקורתית יותר.
לגבי נתניהו, לא היה אדם במדינת ישראל, כולל במשפחות הפשע, שעברו נחקר ונסרק כמו נתניהו... זו עובדה. כל מה שנמצא מעיד שמדובר באדם ישר, כל התיקים יקרסו או בשימוע (למרות השמועות שהיועץ המשפטי מוחזק באיברים העדינים על ידי פרקליט המדינה) או בבית המשפט.
ועכשיו לפרקטיקה. בהנחה שהברירות הן או בחירות נוספות או אחדות.
מישהוא מכם, כולל גנץ עצמו, חושב שגנץ בשל היום להנהיג את המדינה??
לא עדיף לו ולמדינה להיות שר בטחון שנתיים, ללמוד ולהתנסות, ורק אז לשבת על הכיסא הקשה ביותר בעולם.
כל עדת האברמוביצ'ים של רק לא נתניהו צריכים לעשות ריסט ולחשוב מה באמת נכון למדינה.
ההפגנות הן מסיבה אחת בלבד - המאמצים של ביבי למנות שומרי סף שישרתו אותו אישית,yedidel כתב:
כמה שזכור לי, לא הימין הפגין כל מוצש מול בית היועץ המשפטי.
בסוף הכל עניין של לאיזה צד ההחלטה, אף אחד לא יותר "מכבד את שלטון החוק" מהשני
אף אחד לא אומר אחרת ואל תהיה דמגוג ותצטט מה שנוח לך.gooner כתב: כמובן שלא חייבים להתדיין איתי.
אתה אמרת שהליכוד לא ייתן לו ללכת לעוד מערכת בחירות, ומצביעי ליכוד אחרים פה אומרים בדיוק להיפך.
לא יודע מי מכם הוא הליכודניק הבכיר.
יועמ"ש הוא לא שומר סף. הוא יועץ, תפקידו לייעץ לממשלה בעניינים משפטיים. הוא עובד של הממשלה ומן הסתם יהיה מינוי מטעמהgooner כתב: ההפגנות הן מסיבה אחת בלבד - המאמצים של ביבי למנות שומרי סף שישרתו אותו אישית,
ויסרסו את הדמוקרטיה.
המינוי של מנדלבליט, אחד שהיה כל כך מקורב למשפחת נתניהו, הוא עלבון לדמוקרטיה.
ביבי ולא אחר גרם לזה שכל החלטה של מנדלבליט בעניינו תהיה חשודה.
ואפילו הוא לא יכול למלט אותו מכתבי אישום.
מאז הוא רק מינה את אחיו התאום מתניהו לתפקיד מפרגן המדינה.
לא נכון. מתוך ויקיפדיה:bs war כתב:
יועמ"ש הוא לא שומר סף. הוא יועץ, תפקידו לייעץ לממשלה בעניינים משפטיים. הוא עובד של הממשלה ומן הסתם יהיה מינוי מטעמה