ForeverRed כתב:
אני לא חושב שאפשר להציג עמדה חד משמעית בעניין הזה.
כן, מבחינה מקצועית יש לבוזגלו הרבה מה לתרום במאבק האליפות. השאלה הגדולה היא מה יתלווה לתרומה המקצועית הזאת. איך יגיב הקהל? איך זה ישפיע על בוזגלו עצמו ועל האנרגיות של הקבוצה כולה?
גם לגודל הפער תהיה חשיבות. אם הוא יגדל אז האינטרס צריך להיות לספק את הדקות לשחקנים שיהיו פה גם בשנה הבאה ולא לשכירי חרב.
אני יהיה טיפה בוטה ואולי גם קצת מתנשא, אבל הדבר האחרון שמעניין אותי אלה שורקי הבוז בקהל.
שיקחו את המריבה שלהם עם יעקב ויקחו חדר.
בוזגלו ילחם על החוזה הבא שלו וכל שער/בישול חשוב. יש לך ספק שיתן את הכל?
מי בדיוק יהיה פה גם בעונה הבאה ששווה להפסיד דקות של בוזגלו בשבילו?
זריהן? גאדיר?
לא חושב ששווה את זה.
ביום שנהיה במומנטום חיובי ופער מספיק גדול לא יהיה אכפת לי שזריהן יעלה. היום?
זה להתגרות בגורל.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 09 פברואר 2017, 00:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
red ultras כתב:
נחלק את זה לשתיים
1. למה אני מתומכיו? קודם כל מבחינה מקצועית הוא שחקן נהדר, שחקן של מספרים.
מבחינה לא מקצועית אני מבין את התסכול שלו - הוא הגיע לכאן והיה הדמות האהובה והיה קונצנזוס עד שמליקסון הגיע. מהרגע שמליקסון חזר הוא בכל חימום הרגיש את ההבדלים בווליום של השירה, בתגובות ברשתות החברתיות וגם בהיררכיה של ברק בכר. ברגע שהוא הבין שהוא לא יכול להיות פה כינור ראשון אין לו סיבה לעשות וויתורים ובגלל שמדובר במישהו שאין לו זיקה אמיתית למועדון וכל היחסים שעלו על שרטון (לא משנה באשמת מי, כולם אשמים) אין לו מה לחפש כאן. ואני מבין אותו.
2.למה אני חושב שהוא צריך לראות ספסל?
כי ברגע שהוחלט שהוא לא ממשיך פה, צריך לעבור הלאה. אני חושב שכולנו נוכחנו לדעת שכשבוזגלו בפורמה מליקסון חלש ולהפך. אני חושב שברגע שברק יוציא את בוזגלו מההרכב מליקסון יבין שזה עליו ויחד עם טוני ואוחנה יעלו את הרמה. כל ההתעסקות הבלתי נגמרת הזו בבוזגלו עושה נזק. והדבר הכי חשוב - מבחינתי מליקסון בכושר טוב מועיל יותר מבוזגלו בכושר טוב. ראינו את זה בעונה שעברה שבוזגלו נראה כמו הצל של עצמו ומליקסון סחב אותנו לאליפות.
אחי, אתה מייצר ציור שכאילו על פיו הכל צריך להיות סובב סביב מליקסון והכל יקום ויפול עליו.
אנחנו לא בעונה שעברה, בוזגלו טוב יותר עד כה, מליקסון טוב פחות, ודברים משתנים.
לספסל את בוזגלו רק כי דברים לא מסתדרים בינו לבין המועדון מבחינת מו"מ תהיה התנהלות לא מקצועית שתפגע אנושות בסיכויים שלנו לקחת אליפות.
חברים, אתם יכולים להתכחש עד מחרתיים לכך שלקהל יש השפעה. אתם מוזמנים גם לכעוס על שוקי הבוז, ובצדק. אבל אי אפשר לשנות את העובדות. והעובדות אומרות שכשקהל יוצא נגד שחקן, אז לשחקן קשה להציג יכולת גבוהה. וכשקהל מסוכסך בינו לבין עצמו, שורק בוז ומקלל, אז תרצו או לא - בסופו של דבר זה ישפיע גם על הקבוצה.
נחזור שוב לעניין המקצועי. אני אומר פה בצורה הכי ברורה שיש, שחור על גבי לבן, מאור בוזגלו הוא אוברייטד. אפשר להסתדר גם בלעדיו. כמובן שיהיה קל יותר איתו, אבל אם אין ברירה אז נמצא את הפתרונות.
ההשוואה בינו לבין מליקסון מגוכחת. התדמית שיש לבוזגלו הופכת אותו להרבה יותר גדול ממה שהוא באמת.
הבעיה היחידה שלי בעזיבה המסתמנת שלו היא לא שנאבד אותו, אלא שאין כל כך תחליפים ישראלים בשוק.
כשמליקסון וטוני ביכולת טובה בוזגלו רמה מתחתם, היום זה לא ממש המצב. ראינו מצוין גם בפ"ת וגם מול ק"ש שהכניסה שלו תורמת המון. מדמיינים את זריהן עולה במקום?
שוב, כשנחזור ליכולת טובה ומומנטום חיובי עם פער שנותן מרווח ביטחון לא יהיה לי בעיה לעלות את זריהן לפניו.
עד אז יש זמן.
קהל?
שיהיה בוגר ויבין שאליפות היא מעל הכל.
באמת שאני לא מבין מה הסיפור של כל אלה שנורא מדגדג להם לשרוק בוז.
וזה אכן יכול לפגוע, והם צריכים לדעת את זה מצוין.
שיעשו חושבים מה יותר חשוב להם, אליפות או להמשיך להציק עם הנושא בזה.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 09 פברואר 2017, 00:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
ForeverRed כתב:חברים, אתם יכולים להתכחש עד מחרתיים לכך שלקהל יש השפעה. אתם מוזמנים גם לכעוס על שוקי הבוז, ובצדק. אבל אי אפשר לשנות את העובדות. והעובדות אומרות שכשקהל יוצא נגד שחקן, אז לשחקן קשה להציג יכולת גבוהה. וכשקהל מסוכסך בינו לבין עצמו, שורק בוז ומקלל, אז תרצו או לא - בסופו של דבר זה ישפיע גם על הקבוצה.
נחזור שוב לעניין המקצועי. אני אומר פה בצורה הכי ברורה שיש, שחור על גבי לבן, מאור בוזגלו הוא אוברייטד. אפשר להסתדר גם בלעדיו. כמובן שיהיה קל יותר איתו, אבל אם אין ברירה אז נמצא את הפתרונות.
ההשוואה בינו לבין מליקסון מגוכחת. התדמית שיש לבוזגלו הופכת אותו להרבה יותר גדול ממה שהוא באמת.
הבעיה היחידה שלי בעזיבה המסתמנת שלו היא לא שנאבד אותו, אלא שאין כל כך תחליפים ישראלים בשוק.
הקהל זה משהו מאוד רחב. אני לא מאמין בטימטום קולוסאלי. כל עוד נבין כמה מטומטם זה לשים את האגו לפני הקבוצה,
שורקי הבוז יהיו מינוריים ויורגשו כמו ציפורים שייצייצו להנאתן מעל שמי המשחק.
הטענות המקצועיות שלך נכונות אולי למה שיהיה בשנה הבאה בעידן פוסט בוזגלו, ננסה למצוא דרכים להסתדר בלעדיו, אבל כרגע כל הסימנים מראים שאנחנו תלויים בו וגם כשלא היו איתו בעיות פייסבוק זו היתה טענה שנשמעה לא מעט בפורום. זה שאין לו תחליפים ישראלים בשוק זה לא בעיה יחידה אלא ה-בעיה. זו הנגזרת של הערך שלו וככה עובד השוק אבל הוא בטח לא זה שצריך להתנצל על זה שאין לו חלופות טובות יותר. מה גם שלקרוא לו אוברייטד, קצת לא פייר כלפיו בעיני לאור מה שנתן לנו עד כה השנה.
yossi כתב:כשמליקסון וטוני ביכולת טובה בוזגלו רמה מתחתם, היום זה לא ממש המצב. ראינו מצוין גם בפ"ת וגם מול ק"ש שהכניסה שלו תורמת המון. מדמיינים את זריהן עולה במקום?
שוב, כשנחזור ליכולת טובה ומומנטום חיובי עם פער שנותן מרווח ביטחון לא יהיה לי בעיה לעלות את זריהן לפניו.
עד אז יש זמן.
קהל?
שיהיה בוגר ויבין שאליפות היא מעל הכל.
באמת שאני לא מבין מה הסיפור של כל אלה שנורא מדגדג להם לשרוק בוז.
וזה אכן יכול לפגוע, והם צריכים לדעת את זה מצוין.
שיעשו חושבים מה יותר חשוב להם, אליפות או להמשיך להציק עם הנושא בזה.
אוקיי, אז בעוד שבוע זה יחזור להיות המצב.
בוזגלו נראה כמו כלום ושום דבר כבר חודשיים, להוציא שני משחקים בהם נכנס כמחליף. כבר הסברתי בפוסט אחר שהרבה יותר קל לשחקן ברמתו להשפיע כמחליף ולכן אני לא ממהר להתרגש מהעניין. גם אוחנה ושהר עשו את אותו הדבר, אבל כשהם פותחים בהרכב זה נראה אחרת.
התקופה הרעה שלנו התחילה עם בוזגלו וגם נמשכה איתו. לא הוא האיש שיוציא אותנו ממנה.
Eelect כתב:
הקהל זה משהו מאוד רחב. אני לא מאמין בטימטום קולוסאלי. כל עוד נבין כמה מטומטם זה לשים את האגו לפני הקבוצה,
שורקי הבוז יהיו מינוריים ויורגשו כמו ציפורים שייצייצו להנאתן מעל שמי המשחק.
הטענות המקצועיות שלך נכונות אולי למה שיהיה בשנה הבאה בעידן פוסט בוזגלו, ננסה למצוא דרכים להסתדר בלעדיו, אבל כרגע כל הסימנים מראים שאנחנו תלויים בו וגם כשלא היו איתו בעיות פייסבוק זו היתה טענה שנשמעה לא מעט בפורום. זה שאין לו תחליפים ישראלים בשוק זה לא בעיה יחידה אלא ה-בעיה. זו הנגזרת של הערך שלו וככה עובד השוק אבל הוא בטח לא זה שצריך להתנצל על זה שאין לו חלופות טובות יותר. מה גם שלקרוא לו אוברייטד, קצת לא פייר כלפיו בעיני לאור מה שנתן לנו עד כה השנה.
מאוחר לי מדי בשביל להסביר לך למה אתה טועה.
אולי אמצא זמן מחר, או שפשוט אתן לזמן לעשות את שלו.
ForeverRed כתב:אוקיי, אז בעוד שבוע זה יחזור להיות המצב.
בוזגלו נראה כמו כלום ושום דבר כבר חודשיים, להוציא שני משחקים בהם נכנס כמחליף. כבר הסברתי בפוסט אחר שהרבה יותר קל לשחקן ברמתו להשפיע כמחליף ולכן אני לא ממהר להתרגש מהעניין. גם אוחנה ושהר עשו את אותו הדבר, אבל כשהם פותחים בהרכב זה נראה אחרת.
התקופה הרעה שלנו התחילה עם בוזגלו וגם נמשכה איתו. לא הוא האיש שיוציא אותנו ממנה.
התקופה הרעה הזו לא קיימת גם עם מליקסון?
למעשה מאז שמליקסון חזר מול הפועל תל אביב תלו בו תקוות שהוא זה שיהווה איזושהי נקודת מפנה, וזה לא קרה.
ForeverRed כתב:מאוחר לי מדי בשביל להסביר לך למה אתה טועה.
אולי אמצא זמן מחר, או שפשוט אתן לזמן לעשות את שלו.
בוא נדבר על זה רגע:
לבוזגלו היה לאורך כל העונה הזו חודש אחד מעולה מבחינת מספרים:
כפר סבא חוץ - שער בבעיטה חופשית אחרי משחק חלש מאוד שלו ושל כל הקבוצה.
רגע קסום בסיינט מרי במשחק שלא הצליח לבוא לידי ביטוי
המשיך עם פנדל מוצלח מול אשדוד
נגמר עם צמד מול בית"ר - הראשון בפנדל לקראת הסיום, השני במהלך סולו יפהפה בתוספת זמן שביתר הפקירו בשביל תיקו. שוב במשחק חלש מאוד שלו (זכור לי הראיון אחרי המשחק "שחקן ברמה שלי אסור להילם 80 דק")