בחירות 2019

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: בחירות 2019

שליחה על ידי yedidel »

ns75 כתב:
מה זה ״מותר לבקר״? זה רז שכניק בטור של יום שישי? זה פאקינג ראש ממשלת ישראל שזורק את משטרת ישראל מתחת לגלגלים בשביל להציל את התחת שלו
זה לא ביבי שלח את המפכל להופעה אצל אילנה דיין. מה זה השטויות האלה?

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

yedidel כתב:
זה לא ביבי שלח את המפכל להופעה אצל אילנה דיין. מה זה השטויות האלה?
לא הבנתי מה הקשר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ns75 כתב:
אני לא צריך להסביר כלום וגם לא להתעסק בזה

יש אנשים במדינה שזה תפקידם, עוברים על ראיות, חוקרים עדים, נוברים בניירות, מה שהם מחליטים קדוש בעיניי, בין אם מדובר בביבי, משה או עוזי גופיה

מה שלא לגיטימי בעיניי זה שיש ראש ממשלה שמנסה לערער את כל יסודות המדינה רק בשביל להציל את עורו ולהמשיך למשול
איזה יסודות בדיוק?
משטרה? שכל מה שהיא עושה זה להאדיר את השם שלה בתיקי סלב ושמדובר באזרח הקטן שזה אני ואתה שמה ז**?
להזכיר לך את תכנית התחקירים שעשו לא מזמן על יזמים רמאים או זוג רמאים שלקחו כסף לאנשים בזה שמכרו להם מכוניות שלא שייכות להם והמשטרה לא עשתה כלום?
או המפכל שמתראיין בעובדה וחורץ דין?
או אולי במערכת המשפט שראינו היטב איך המינויים מתבצעים שם?
דחילאק,גם אני חשבתי כמוך עד שהתפכחתי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

קצת מצחיק לסנגר על גופים כושלים ומושחתים כמו המשטרה והפרקליטות בימים אלו.
אם הם קדושים בעיניכם מצבנו רע מאוד.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 22 פברואר 2019, 00:01, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ForeverRed כתב:קצת מצחיק לסנגר על גופים כושלים ומושחתים כמו המשטרה והפרקליטות בימים אלו.
אם הם קדושים בעיניכם מצבו רע מאוד.
1+
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ForeverRed כתב:קצת מצחיק לסנגר על גופים כושלים ומושחתים כמו המשטרה והפרקליטות בימים אלו.
אם הם קדושים בעיניכם מצבנו רע מאוד.
נראה לי שהוא הבהיר את עצמו דיי בבירור: כן לביקורת לגיטימית, לא לזריקת הגופים האלה לקיבינמט תמורת הבטחת תחת פוליטית.

והתגובות שלכם כאן מעידות בדיוק שהמטרה הצליחה. אין ספק שהמשטרה לא מתעסקת בשום דבר ובכלל לא דואגת שנחיה כאן בצורה בטוחה (עד כמה שאפשר, בכל זאת לא שוויץ) אלא אך ורק דואגת לכך שהמפכל יחרוץ גורלות בטלוויזיה כדי להפיל ראש ממשלה מכהן ולא להתעסק במקרה עוקץ מסויים. מעבר לזה? כלום

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

The red one כתב: נראה לי שהוא הבהיר את עצמו דיי בבירור: כן לביקורת לגיטימית, לא לזריקת הגופים האלה לקיבינמט תמורת הבטחת תחת פוליטית.

והתגובות שלכם כאן מעידות בדיוק שהמטרה הצליחה. אין ספק שהמשטרה לא מתעסקת בשום דבר ובכלל לא דואגת שנחיה כאן בצורה בטוחה (עד כמה שאפשר, בכל זאת לא שוויץ) אלא אך ורק דואגת לכך שהמפכל יחרוץ גורלות בטלוויזיה כדי להפיל ראש ממשלה מכהן ולא להתעסק במקרה עוקץ מסויים. מעבר לזה? כלום
לא, אבל לחלוטין אחד הגופים הרקובים במדינה, וחשבתי ככה הרבה לפני שנפתחו כל התיקים נגד ביבי

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ידעתי שיש עליו שלדים בארון, אבל לא שלד כזה.
חוזר בי מהאמרה שהוא ״ראוי״.

איילה חסון: ״גבי אשכנזי דאג להדליף ש-3 החטופים בהר דב היו סוחרי סמים כדי שזה לא יכתים את דש חולצתו״

https://twitter.com/ZioNLight1/status/1 ... 21760?s=20" onclick="window.open(this.href);return false;
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 22 פברואר 2019, 01:47, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

באוקטובר 2000
נחטפו בהר דב (שעל גבול הצפון) שלושה חיילי צה"ל. במסגרת חקירת האירוע, אף על פי שדו"ח החקירה ניקה את אשכנזי מאשמה, הועלו טענות קשות על כך שהדו"ח נכתב שלא כראוי, בלי לשמוע מספיק עדויות שטח. אף נטען כנגד אשכנזי כי ניסה להפיץ סיפור כאילו החיילים עסקו בעסקת סמים אף שידע שהדבר לא נכון, על מנת לנקות את שמו.

(דן מרגלית ורונן ברגמן, "הבור - הסודות האפלים מאחורי משבר המנהיגות החמור בתולדות צה"ל", כנרת, זמורה-ביתן, 2011, עמוד 83).

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7 ... te_note-25" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

CrazyRed7 כתב:בחדשות 12 פותחים אולפן מיוחד בשעה 19:00. אתם מבינים?
שימשיכו כך הם יקבלו ליכוד עם 40 מנדטים.
תוכל להסביר את הקשר בין המשפט הראשון לשני?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אלדר כתב:באוקטובר 2000
נחטפו בהר דב (שעל גבול הצפון) שלושה חיילי צה"ל. במסגרת חקירת האירוע, אף על פי שדו"ח החקירה ניקה את אשכנזי מאשמה, הועלו טענות קשות על כך שהדו"ח נכתב שלא כראוי, בלי לשמוע מספיק עדויות שטח. אף נטען כנגד אשכנזי כי ניסה להפיץ סיפור כאילו החיילים עסקו בעסקת סמים אף שידע שהדבר לא נכון, על מנת לנקות את שמו.

(דן מרגלית ורונן ברגמן, "הבור - הסודות האפלים מאחורי משבר המנהיגות החמור בתולדות צה"ל", כנרת, זמורה-ביתן, 2011, עמוד 83).

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7 ... te_note-25" onclick="window.open(this.href);return false;
לא מאמין לזה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

גדי כתב:
1. מי רודף אחרי ראש הממשלה? היועמש? אלשך? לא הגיוני בעליל.
2. הכבוד שביבי מקבל בעולם זה בעיקר מדינות עם שלטון ימיני שחלקו ממש אנטישמי. ה"כבוד" שפוטין נותן לנתניהו באמת מצטלם יפה מאוד אבל בפועל פוטין פועל לחיזוק החדירה של אירן בסוריה עד כדי עובדה מוגמרת.
1. אני לא חלק מהמערכת ואני לא יודע, עובדתית הגיעו למצב שחוקרים את הפאקינג חמגשיות שהוזמנו לבית ראשהממשלה וסופרים לו סיגרים מ 1980 כדי להגיד שהוא קיבל "שוחד" במאות אלפי שקלים.
אין לך מושג איזה קל להדביק לאדם אישום ב"טובות הונאה" או "שוחד".
מי שגונב שייענש, ביבי לא גנב ומעולם לא היה צריך לגנוב וכל אוהביו ושונאיו כאחד יודעים את זה.

2. גדי להסתכל באופן צר על הישגיו של אדם אפשר תמיד, על אותו משקל יגידו שונאי בכר שזכה בשלוש אליפויות בזכות טוני.
שורה תחתונה לא היה ראש ממשלה כל כך מוכר בעולם, ראש ממשלה שאשכרה שינה מדיניות של המעצמה הגדולה בעולם להסכם שכבר חתמה עליו ב 180 מעלות.
שפיתח קשרים שמעולם לא היו קיימים עם מעצמות כלכליות כמו הודו, ברזיל, סין, מדינות המפרץ הפרסי.
שמקבלים אותו בכבוד במדינות מוסלמיות ומפתחים קשרים דיפלומטיים, בוא זה לא מובן מאליו.
לא היה כדבר הזה מעולם, הרי אם הוא לא היה עושה היו אומרים שהוא לא יודע לפתח קשרים עם מדינות מסוג אחר וכשהוא עושה מבקרים על סוג המדינות?

תבקר על מה שמגיע (דיור למשל) תקבל חיזוק ממני גם כתומך שלו.
כשהביקורת מתחילה להריח כמגמתית ולא אובייקטיבית זה רק מרחיק אותך מהמטרה (אם המטרה היא לשכנע אחרים למה לא נתניהו) וזה הכישלון הגדול של השמאל (לפי דעתי לפחות).
את כל הדברים הטובים זוקפים לזכות השרים בממשלתו, מנכ"לי המשרדים, הפקידים, המפקדים בצבא, במוסד ובשב"כ והאנשים שהם לא ביבי.
אבל כל הדברים הרעים ישר זוקפים לרעתו ורק הוא האשם האחד והיחיד גם במקרים שבכלל לא קשורים אליו (לדוג' "ביבי מכר את משאבי'הטבע שלנו לאחים עופר", זה קרה בערך כשהוא היה בן 20).

אז או שכל הטוב והרע בתקופתו נזקפים כנגדו או ששום דבר מהם, אי אפשר להצטייר כאובייקטיבי ולהגיד שמה שהוא עושה במדיניות חוץ זה קשרים עם מדינות ימניות פאשיסטיות ולבטל את ההישגים שלו'בתחום הזה, הם עובדתיים ומוצקים ובלתי ניתנים לערעור.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ns75 כתב:
אני לא צריך להסביר כלום וגם לא להתעסק בזה

יש אנשים במדינה שזה תפקידם, עוברים על ראיות, חוקרים עדים, נוברים בניירות, מה שהם מחליטים קדוש בעיניי, בין אם מדובר בביבי, משה או עוזי גופיה

מה שלא לגיטימי בעיניי זה שיש ראש ממשלה שמנסה לערער את כל יסודות המדינה רק בשביל להציל את עורו ולהמשיך למשול
מדוע מה שעושה פקיד משטרתי/משפטי כזה או אחר קדוש בעיניך ומה שעושה ראש הממשלה לא?
מה החוקר או התובע או השופט עשו שהם מקבלים ממך אמון עיוור וראש ממשלה או שר או חבר כנסת לא?

הרי כולם בני אדם, כולם יכולים לטעות, כולם יכולים להיות מושחתים.
הצילומי חקירה של זדורוב לא הספיקו לך כדי שתהיה אפשרות להטיל ספק באמינותה של המשטרה?
המשטרה על כלל עובדיה (כולל האנסים והמטרידים) הם טאבו שלא ניתן לערער עליו?
השופטת שסוגרת דיל עם סניגור בבתי קפה ובוואטסאפים היא הקדושה שכל החלטה שלה לא ניתנת לערעור? או אולי הזיין הגדול אפי נווה שמינה שופטות ופרקליטות אחרי שלכאורה זיין אותן כל הדרך לבית'המשפט הוא טאבו בעיניך? או אותן שופטות ותובעות שפתחו רגליהן לכאורה הן אלה שקדושות בעיניך?

אתה רציני אחי?
ניתן לערער על כל מערכת בין אם היא מבצעת, שופטת או מחוקקת.
אם אסור לערער על השופטת והמבצעת והם קדושים מבחינתך אז גם המחוקקת, אני חושב שאף אחד לא קדוש ובכל מקום יש אנשים טובים וישרים וגם גנבים ורמאים וזה כבר הוכח אגב גם בבית המשפט, גם במשטרה וגם'בכנסת, ההסתכלות שלך על הדברים לא נכונה למציאות לטעמי.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אלדר כתב:ידעתי שיש עליו שלדים בארון, אבל לא שלד כזה.
חוזר בי מהאמרה שהוא ״ראוי״.

איילה חסון: ״גבי אשכנזי דאג להדליף ש-3 החטופים בהר דב היו סוחרי סמים כדי שזה לא יכתים את דש חולצתו״

https://twitter.com/ZioNLight1/status/1 ... 21760?s=20" onclick="window.open(this.href);return false;
צריך להיות הוגנים ולומר שכמו שנוהגים להזדעק ברחבי הרשת על כל פיפס שיוצא מכתבים שנחשבים כ"אנטי ביבי" נגדו, שגם מניעיה של איילה חסון נגד גבי אשכנזי לא נקיים לכאורה. מודה שלא ירדתי לעומקי הסכסוך, אבל זה כנראה אי שם בפרשת הרפז ובצד, לכאורה, שתפסה חסון עם אהוד ברק ונגד אשכנזי.

חבר שיותר מבין ממני בעניינים האלה אמר לי אתמול "אשכנזי רוטט מפחד ממה שחסון תגיד עליו מחר (יעני היום) בחדשות 13" וכשראיתי את זה אמרתי לו שכנראה היא לא התאפקה והתחילה כבר בחמישי.

אבל וזה אבל גדול - מחזיק מחסון עיתונאית רצינית ואמינה. לא יודע אם הדברים האלה נכונים (כן, ראיתי שבתגובה השנייה זה אוזכר בכמה מילים בספר שלא קשור אלייה) וייתכן שכן. כשזה הגיע לבית המשפט, לפחות על פי הכתבה הזאת, שמו של אשכנזי לא הוזכר
https://b.walla.co.il/item/2599587" onclick="window.open(this.href);return false;

מכל מקום, באמת נראה שהארון של אשכנזי מלא בשלדים ועוד נשמע עלייהם הרבה עד ה-9.4.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

oranu כתב: מדוע מה שעושה פקיד משטרתי/משפטי כזה או אחר קדוש בעיניך ומה שעושה ראש הממשלה לא?
מה החוקר או התובע או השופט עשו שהם מקבלים ממך אמון עיוור וראש ממשלה או שר או חבר כנסת לא?

הרי כולם בני אדם, כולם יכולים לטעות, כולם יכולים להיות מושחתים.
הצילומי חקירה של זדורוב לא הספיקו לך כדי שתהיה אפשרות להטיל ספק באמינותה של המשטרה?
המשטרה על כלל עובדיה (כולל האנסים והמטרידים) הם טאבו שלא ניתן לערער עליו?
השופטת שסוגרת דיל עם סניגור בבתי קפה ובוואטסאפים היא הקדושה שכל החלטה שלה לא ניתנת לערעור? או אולי הזיין הגדול אפי נווה שמינה שופטות ופרקליטות אחרי שלכאורה זיין אותן כל הדרך לבית'המשפט הוא טאבו בעיניך? או אותן שופטות ותובעות שפתחו רגליהן לכאורה הן אלה שקדושות בעיניך?

אתה רציני אחי?
ניתן לערער על כל מערכת בין אם היא מבצעת, שופטת או מחוקקת.
אם אסור לערער על השופטת והמבצעת והם קדושים מבחינתך אז גם המחוקקת, אני חושב שאף אחד לא קדוש ובכל מקום יש אנשים טובים וישרים וגם גנבים ורמאים וזה כבר הוכח אגב גם בבית המשפט, גם במשטרה וגם'בכנסת, ההסתכלות שלך על הדברים לא נכונה למציאות לטעמי.
א. לא מדובר על פקיד כזה או אחר אלא על גופים שלמים

ב. מראש ממשלת ישראל אני מצפה להתנהגות אחרת, אחראית יותר וממלכתית יותר

ג.מי אחראי על משטרת ישראל? זה לא השר לביטחון פנים ( שבמקרה גם מהמפלגה שלו)?

אתה באמת מאמין שמנהיגים קודמים כמו בגין, רבין או שמיר היו מתנהלים ככה? אתה לא רואה שיש פה בנאדם שמוכן לשרוף הכול רק בשביל להישאר בכיסא?

בכל מקרה, הסר דאגה אח יקר, הוא ימשיך להיות ראש ממשלה גם אחרי הבחירות, לא רואה סרט אחר

התקווה היחידה שלי כרגע זה שכולם יתגייסו למענו, הימין החדש לא יעבור את אחוז החסימה ואלונה תחזור לפחות לעוד 4 שנים של ראש שקט

שלח תגובה