עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
רב"ש גומר היום על שיפוד.
מה גמר?ForeverRed כתב:איך כואב לי על רב"ש.. בלי טיפת ציניות.
גמר את הסיפור.
זהו אחי קבוצה הבאה שלו תהיה בין אזור כ"ס בואכה רעננה במקרה הטוב.
אם רן בן שמעון קיווה להגיע למשחק מולנו כמאמן בית"ר
שיגיד תודה אם הוא יגיע למשחק מולנו בחיים
שם כסף שבאגף מבצעים הקפיצו את היחידה לאבטחת אישים.South Boy כתב:אם רן בן שמעון קיווה להגיע למשחק מולנו כמאמן בית"ר
אגב, נדבר שוב על "הקהל הכי חם ותומך בליגה"? חבורת בבונים שיודעים לשיר שני שירים בפתיחת המשחק וכשהקבוצה שלהם מפסידה לא רק שלא שרים אלא פוגעים במכוון במועדון.
העיקר יספרו לעצמם שהם רמה מעל כולם, עלובים.
כואב על בן שמעון ובית"ר
היה ברור שסכנין יעקצו
היה ברור שסכנין יעקצו
- The red one
אף אחד באמת לא לוקח את האמירות האלה שלהם ברצינות חוץ מהםSouth Boy כתב:אגב, נדבר שוב על "הקהל הכי חם ותומך בליגה"? חבורת בבונים שיודעים לשיר שני שירים בפתיחת המשחק וכשהקבוצה שלהם מפסידה לא רק שלא שרים אלא פוגעים במכוון במועדון.
- dardasmiley
רן בן שמעון ממצב את עצמו כגנב הדעת הגדול ביותר שהיה בכדורגל הישראלי, הבלחה של עונה שתיים עם קרית שמונה ומאז כלום ושום דבר.
יעלה לתקשורת, יספר סיפורים, דרך, שיטה, התחברות, לחץ, שלטנו, נעקצנו, הכל חרטא! בשורה התחתונה הרבה יותר מדי פלצף הרבה פחות מדי תכלס.
כמה אני שמח שלאלונה היה מספיק שכל בזמנו לא להכנע לקולות בקהל (כולל אותי) שקראו להעדיף אותו על בכר.
יעלה לתקשורת, יספר סיפורים, דרך, שיטה, התחברות, לחץ, שלטנו, נעקצנו, הכל חרטא! בשורה התחתונה הרבה יותר מדי פלצף הרבה פחות מדי תכלס.
כמה אני שמח שלאלונה היה מספיק שכל בזמנו לא להכנע לקולות בקהל (כולל אותי) שקראו להעדיף אותו על בכר.
הערבים מהמגזר הערבי ניצחו את הערבים מהמגזר היהודי.
באופן אבסורדי, הייתי בעד הידידים מהמגזר הערבי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
דווקא באופן מאוד הגיוני. לצערנו זה המצב עם החבר'ה ההם.Totti כתב:הערבים מהמגזר הערבי ניצחו את הערבים מהמגזר היהודי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא ברור לי איך לא הזכירו את זה אבל טיסה של קבוצה ברזילאית שלפניי שנתיים עלתה לליגה הראשונה בברזיל בשם שאפקואנסה שטסו לגמר גביע בקולומביה התרסקה ומתוך 81 אנשים שהיו על המטוס מתוכם 72 אנשי הקבוצה 5 ניצולים בלבד כאשר מדברים על שני שחקנים שנשארו בחיים.
איום ונורא, אסון טראגי.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 04&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
איום ונורא, אסון טראגי.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 04&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בינתיים למרבה הצער אחד השחקנים הפצועים נפטר.דר אדום בנשמה כתב:לא ברור לי איך לא הזכירו את זה אבל טיסה של קבוצה ברזילאית שלפניי שנתיים עלתה לליגה הראשונה בברזיל בשם שאפקואנסה שטסו לגמר גביע בקולומביה התרסקה ומתוך 81 אנשים שהיו על המטוס מתוכם 72 אנשי הקבוצה 5 ניצולים בלבד כאשר מדברים על שני שחקנים שנשארו בחיים.
איום ונורא, אסון טראגי.
נשמע הזוי שוואלה פירסמו שנגמר הדלק במטוס
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא ממש, הטייס פיזר את הדלק שהטיסה עוד הייתה באוויר על מנת שהמטוס לא יתפוצץ ויגרום לכל האנשים בתוכו למות, בכך הטייס הציל את 5 הניצולים או 4 אני כבר לא סגור כמה ניצלו.hb7 כתב:נשמע הזוי שוואלה פירסמו שנגמר הדלק במטוס
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שאלה
קרית שמונה אירחה את מכבי ת"א..
אח"כ
אירחה את אשקלון..
והשבוע שוב מארחת, והפעם את הפועל חיפה
זה הגיוני 3 משחקי בית רצופים? או שיש טעות?
קרית שמונה אירחה את מכבי ת"א..
אח"כ
אירחה את אשקלון..
והשבוע שוב מארחת, והפעם את הפועל חיפה
זה הגיוני 3 משחקי בית רצופים? או שיש טעות?