עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
הדשא של השכן תמיד ירוק יותר.
מול כל קבוצה שמגיעה עם טיפת הכנה טקטית הם מתקשים ולא נראים כאלה מאיימים. הבעיה שאין מספיק קבוצות כאלה, וכמובן זהבי שהופך את החיים שלהם לקלים יותר.
זה שגם אנחנו וגם הם מזייפים לא מעט מהמשחקים ועדיין נמצאים עם אחוזי הצלחה כאלו זה די פסיכי. באמת שהליגה פה עלובה.
ק"ש זו תוצאה משקרת כתוצאה משופט מכור אז אני לא לוקח את זה כדוגמא. 1-0 לצד השני וזה משחק אחר לגמרי.
וברור שהרתיעה מהם, ובעיקר מזהבי מעניקה להם גם כן לא מעט נקודות.
מול כל קבוצה שמגיעה עם טיפת הכנה טקטית הם מתקשים ולא נראים כאלה מאיימים. הבעיה שאין מספיק קבוצות כאלה, וכמובן זהבי שהופך את החיים שלהם לקלים יותר.
זה שגם אנחנו וגם הם מזייפים לא מעט מהמשחקים ועדיין נמצאים עם אחוזי הצלחה כאלו זה די פסיכי. באמת שהליגה פה עלובה.
ק"ש זו תוצאה משקרת כתוצאה משופט מכור אז אני לא לוקח את זה כדוגמא. 1-0 לצד השני וזה משחק אחר לגמרי.
וברור שהרתיעה מהם, ובעיקר מזהבי מעניקה להם גם כן לא מעט נקודות.
השורה האחרונה שלך יוסי. איזו סיבה יש לשחקנים שבשבוע לפני עומדים טקטית כמו גיבורים למסור פתאום כדורים לזהבי או לאבד כדורים בתוך הרחבה שלהם? ברור שהם לא מוכרים משחקים, אבל הם כן רועדים רק מהמחשבה על זהבי וחבורתו, ומשחקים כמו ילדים שעלו עכשיו מהנוער.
רוב קבוצות הליגה לא יודעות להניע כדור, ולחץ נכון באזורים מסוכנים יכול לגמור משחק לטובתך.
מכבי עושה לחץ טוב בחלקים מהמשחק וזה מספיק בשביל להכריע.
כשהם מרגישים שאפשר לתת עוד אז נותנים כשלא פשוט נחים עד לשבוע הבא
מכבי עושה לחץ טוב בחלקים מהמשחק וזה מספיק בשביל להכריע.
כשהם מרגישים שאפשר לתת עוד אז נותנים כשלא פשוט נחים עד לשבוע הבא
כנראה שהנוכחות של זהבי לא דומה לנוכחות של אף שחקן אחר. אין יותר מדי מה לעשות עם זה.סניור כתב:השורה האחרונה שלך יוסי. איזו סיבה יש לשחקנים שבשבוע לפני עומדים טקטית כמו גיבורים למסור פתאום כדורים לזהבי או לאבד כדורים בתוך הרחבה שלהם? ברור שהם לא מוכרים משחקים, אבל הם כן רועדים רק מהמחשבה על זהבי וחבורתו, ומשחקים כמו ילדים שעלו עכשיו מהנוער.
4 משחקים בסיבוב השני, ב-3 מהם הוא כובש ממתנה שמקבל מהגנת היריבה. אם זה השני מול סכנין, מימוני או שוקר היום.
וצריך לציין שהוא עובד ולוחץ כמו שאף שחקן אחר לא עושה.
על אותו משקל -delta7 כתב: טעות קשה, נכון.
אנחנו קורעים את התחת בשביל לעלות ליתרון דקה 70 נגד רעננה, הם בדקה 22 עולים ליתרון.
אנחנו מנצחים את קרית שמונה בשיניים עמוק בתוך תוספת הזמן, הם מעניקים חמישייה.
אנחנו מביאים 0:1 קטן מול הפועל חיפה לאחר 80 דקות, הם...
ואל תתחילו עם השופטים, המזל וכו', זה מתסכל לא פחות.
הקלות שהכל בא להם פשוט מטריפה אותי. וואלה תנו לפחות 60-70 דקות לחיות באשליה שתאבדו נקודות.
הם מקיאים דם נגד הפועל ת"א ומנצחים מקרן בדקה 85, אנחנו תופרים להם שלישייה תוך 10 דקות.
הם מגרדים תיקו בכפ"ס, אנחנו שמים להם 3 קל.
הם מפסידים לרעננה בבית, אנחנו מנצחים (לא קל).
זה מאבק ארוך בין שתי קבוצות ראויות. נקווה שנדע לקחת את זה.
- The red one
זר שיקרא את ההודעה שלך יחשוב שהם מובילים עלינו 6 הפרש.delta7 כתב: טעות קשה, נכון.
אנחנו קורעים את התחת בשביל לעלות ליתרון דקה 70 נגד רעננה, הם בדקה 22 עולים ליתרון.
אנחנו מנצחים את קרית שמונה בשיניים עמוק בתוך תוספת הזמן, הם מעניקים חמישייה.
אנחנו מביאים 0:1 קטן מול הפועל חיפה לאחר 80 דקות, הם...
ואל תתחילו עם השופטים, המזל וכו', זה מתסכל לא פחות.
הקלות שהכל בא להם פשוט מטריפה אותי. וואלה תנו לפחות 60-70 דקות לחיות באשליה שתאבדו נקודות.
כל מה שאמרת נכון, אבל לא לשכוח את זה שרעננה ניצחה אותם בבלומפילד ואנחנו 'קרענו את התחת' אבל בסוף ניצחנו. הם הפסידו לבית"ר ירושלים, אני לא צריך להזכיר לך מה אנחנו עשינו להם.
הקיצור, ממש לא אכפת לי שהכל יילך להם בקלות כמו שאתה מתאר אבל שימשיכו לאבד נקודות איפה שאנחנו לא.
- dardasmiley
אם ברדה מבקיע את הכדןר שהוא גנב מבלם רעננה בחצי הראשון אנחנו מדברים אחרת על הטעויות שעושים נגדם.
אין קבוצה בארץ (גם לא הם ואנחנו) שיודעת להתמודד עם לחץ בחצי שלה. זה מביא לאובדן עשתונות והרחקות סתמיות ומיותרות.
להם יש את המפלצת שלא נפצעת שמכל חצי מצב נותן גול, זה כרגע ההבדל היחיד. מתישהו הוא יכנס לתקופה פחות טובה, הוא יורחק, הוא יפצע, משהו יקרה לו ואז נראה קבוצה אנמית ולא מאומנת.
אין קבוצה בארץ (גם לא הם ואנחנו) שיודעת להתמודד עם לחץ בחצי שלה. זה מביא לאובדן עשתונות והרחקות סתמיות ומיותרות.
להם יש את המפלצת שלא נפצעת שמכל חצי מצב נותן גול, זה כרגע ההבדל היחיד. מתישהו הוא יכנס לתקופה פחות טובה, הוא יורחק, הוא יפצע, משהו יקרה לו ואז נראה קבוצה אנמית ולא מאומנת.
שנמשיך לחכות עוד ארבע שנים?dardasmiley כתב: מתישהו הוא יכנס לתקופה פחות טובה, הוא יורחק, הוא יפצע, משהו יקרה לו ואז נראה קבוצה אנמית ולא מאומנת.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
עוד מישהו כאן חושב שגיא לוי חף מאשמה במצב של הפועל?
הבנאדם חודשיים פלוס במועדון ולא רואים כלום.
אפשר להאשים את מדניונדו, להגיד שבנו עקום ולספר למצלמות אגדות מכאן ועד הודעה חדשה. בשורה התחתונה גיא לוי קיבל מספיק זמן לשנות וכרגע הוא נכשל הרבה הרבה יותר מהספרדי המושמץ שלא בנה את הסגל ונזרק בבעיטה לאחר שני מחזורים
הבנאדם חודשיים פלוס במועדון ולא רואים כלום.
אפשר להאשים את מדניונדו, להגיד שבנו עקום ולספר למצלמות אגדות מכאן ועד הודעה חדשה. בשורה התחתונה גיא לוי קיבל מספיק זמן לשנות וכרגע הוא נכשל הרבה הרבה יותר מהספרדי המושמץ שלא בנה את הסגל ונזרק בבעיטה לאחר שני מחזורים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אולי הקבוצה הגרועה בתולדות הכדורגל שתצליח לא לרדת ליגה.
כפס עשו בשכל שפיטרו את המאמן שלהם. אולי רק עטר גרוע ממנו.
אם בנתניה ישכילו גם כן לעשות את הצעד, אולי באמת יש סיכוי שהאפסים האלה ירדו ליגה.
הבנתי שזה היה אחד מהמשחקים הגרועים בתולדות הליגה. קשה להגיד שאני מופתע.
שלושה חודשים בלי שער זכות בבלומפילד. פשוט וואו.
אם בנתניה ישכילו גם כן לעשות את הצעד, אולי באמת יש סיכוי שהאפסים האלה ירדו ליגה.
הבנתי שזה היה אחד מהמשחקים הגרועים בתולדות הליגה. קשה להגיד שאני מופתע.
שלושה חודשים בלי שער זכות בבלומפילד. פשוט וואו.
מה אפשר לצפות מקבוצה שנבנתה ע"י אולטראס שער 5?
מי שמחליף 22 שחקנים שלא יצפה לניסים.
מי שמשלם מליון יורו על בן רייכרט,רק בגלל שהוא אוהד את הפועל הוא טיפש מוחלט.
נידון לכישלון מלכתחילה.
מי שמחליף 22 שחקנים שלא יצפה לניסים.
מי שמשלם מליון יורו על בן רייכרט,רק בגלל שהוא אוהד את הפועל הוא טיפש מוחלט.
נידון לכישלון מלכתחילה.
להזכיר לא כולם חשבו שזה כזה נורא. גם כאן אנשים קצת אוננו על זה ועל הרכש המפואר.
אנשים...סניור כתב:להזכיר לא כולם חשבו שזה כזה נורא. גם כאן אנשים קצת אוננו על זה ועל הרכש המפואר.
הפועלעולה ודר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ואני עדיין חושב שיש לסגל שלהם פוטנציאל מעולה. מההתחלה הם אמרו שהם לא בונים על העונה הנוכחית.
אם כבירי לא יעשה יותר מדי מהפכות בתוספת הרכש שמתוכנן בינואר אז הם ישתקמו לקראת פברואר-מרץ.
אם כבירי לא יעשה יותר מדי מהפכות בתוספת הרכש שמתוכנן בינואר אז הם ישתקמו לקראת פברואר-מרץ.