נבחרת ישראל נושא מתעדכן

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן

שליחה על ידי The red one »

סניור כתב: לא מתאים לך להתמם ככה.
אתה יודע טוב מאוד על מה מדברים, ועל איך שונאי הזרים (או אוהבי החברים שלהם) בתקשורת ישחטו אותו בדעת הקהל תיקתק.
ועדיין - אתם באמת חושבים שמאמן נבחרת זר לא יכול להצליח בגלל מה ששגיא כהן ופרימו אומרים? אל תהיו מצחיקים.

הוא מקצוען ולהגיד שהתקשורת תגרום לו לא להצליח זה מצחיק. נעזוב את זה שבנתיים הוא דווקא פגש (לפחות ON AIR) את החלק הסבבה של התקשורת (ראיון ענייני מאוד עם יונתן כהן ושפיגלר, אתמול ראיינה אותו רותם ישראל המקסימה שלא שחטה אותו ואפילו ליטפה) אז בכלל.

BS WAR - איזה בדיוק צעדים ה"התאחדות שמושפעת מדעת קהל" תעשה שתגרום לאנדי הרצוג לא להצליח? הוא מאמן, הוא מקצוען, הוא מקבל החלטות מקצועיות. הוא לא קומבינטור ישראלי מצוי שיכניס את זהבי רק כדי שילקלקלו לו. לתקשורת אין כאן שום קשר!

כשהתקשורת 'תתגייס' לקמפיין פיטורים של הרצוג, אז נדבר. כנראה שכשזה יקרה, התקשורת לא תהיה היחידה שתרצה לפטר אותו. כדי שזה יקרה הוא צריך לנצח 0 משחקים מ-4 הקרובים, ולהראות רע. אתמול זה לא היה נראה רע והתקשורת (חוץ משגיא כהן) לא ממש שחטה אותו. ההיפך, דווקא פרגנו באופן יחסי. כולם היו בדעה שאין מה לשפוט אותו.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

The red one כתב: ועדיין - אתם באמת חושבים שמאמן נבחרת זר לא יכול להצליח בגלל מה ששגיא כהן ופרימו אומרים? אל תהיו מצחיקים.

הוא מקצוען ולהגיד שהתקשורת תגרום לו לא להצליח זה מצחיק. נעזוב את זה שבנתיים הוא דווקא פגש (לפחות ON AIR) את החלק הסבבה של התקשורת (ראיון ענייני מאוד עם יונתן כהן ושפיגלר, אתמול ראיינה אותו רותם ישראל המקסימה שלא שחטה אותו ואפילו ליטפה) אז בכלל.

BS WAR - איזה בדיוק צעדים ה"התאחדות שמושפעת מדעת קהל" תעשה שתגרום לאנדי הרצוג לא להצליח? הוא מאמן, הוא מקצוען, הוא מקבל החלטות מקצועיות. הוא לא קומבינטור ישראלי מצוי שיכניס את זהבי רק כדי שילקלקלו לו. לתקשורת אין כאן שום קשר!

כשהתקשורת 'תתגייס' לקמפיין פיטורים של הרצוג, אז נדבר. כנראה שכשזה יקרה, התקשורת לא תהיה היחידה שתרצה לפטר אותו. כדי שזה יקרה הוא צריך לנצח 0 משחקים מ-4 הקרובים, ולהראות רע. אתמול זה לא היה נראה רע והתקשורת (חוץ משגיא כהן) לא ממש שחטה אותו. ההיפך, דווקא פרגנו באופן יחסי. כולם היו בדעה שאין מה לשפוט אותו.
הסטנדרטים של התקשורת לגבי רע וטוב, כישלון והצלחה, הם לא ריאליים.
אני אישית לא מתכוון למדוד את הרצוג ואת המנהל המקצועי (סליחה פשוט השם שלו מסובך לי מדי) לפי ה- 3 קמפיינים הקרובים. אני מקווה שגם ההתאחדות הביאה אותם כי היא מאמינה בהם ומוכנה לתת להם את המפתחות לשנים קדימה, גם אם בהתחלה זה לא ייראה טוב (וזה לא ייראה טוב).

התקשורת לעומת זאת תדרוש תוצאות מיידיות וגם אתה יודע את זה. קמפיין אחד "כושל" (אי העפלה) ויתחילו לשחוט. הקהל ייגרר אחריה ויתחילו להפעיל לחץ על ההתאחדות לפטר את האוסטרים.
עכשיו השאלה אם ההתאחדות הפעם באמת הלכה לכיוון של תהליך עמוק ורציני ותהיה מוכנה לעמוד בלחץ הזה או לא.

אגב, בשנים האחרונות אנחנו עדים לתופעה מאוד דומה בנבחרת גדולה מאיתנו- ארגנטינה. גם שם התקשורת יצרה ציפיות לא ריאליות בכל טורניר (זכייה) וביחד עם התאחדות לחיצה וקפריזית הם נכנסו לסחרור של לחץ ובלאגן.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:
אני אישית לא מתכוון למדוד את הרצוג ואת המנהל המקצועי (סליחה פשוט השם שלו מסובך לי מדי) לפי ה- 3 קמפיינים הקרובים. אני מקווה שגם ההתאחדות הביאה אותם כי היא מאמינה בהם ומוכנה לתת להם את המפתחות לשנים קדימה, גם אם בהתחלה זה לא ייראה טוב (וזה לא ייראה טוב).

התקשורת לעומת זאת תדרוש תוצאות מיידיות וגם אתה יודע את זה. קמפיין אחד "כושל" (אי העפלה) ויתחילו לשחוט. הקהל ייגרר אחריה ויתחילו להפעיל לחץ על ההתאחדות לפטר את האוסטרים.
עכשיו השאלה אם ההתאחדות הפעם באמת הלכה לכיוון של תהליך עמוק ורציני ותהיה מוכנה לעמוד בלחץ הזה או לא.

אגב, בשנים האחרונות אנחנו עדים לתופעה מאוד דומה בנבחרת גדולה מאיתנו- ארגנטינה. גם שם התקשורת יצרה ציפיות לא ריאליות בכל טורניר (זכייה) וביחד עם התאחדות לחיצה וקפריזית הם נכנסו לסחרור של לחץ ובלאגן.
במהות אתה צודק.
אני הייתי עושה הפרדה בין המנהל המקצועי למאמן, ויותר מכך מנסה לבחון אם יש איזשהי בשורה להתנחם בה.

אתמול למשל, היכולת הייתה בסדר אבל שוב ראינו את אותם שמות מעייפים מקמפיינים קודמים. השינויים היחידים נבעו מפציעות.
לא ככה בונים קדימה וזה משהו שהייתי מצפה שישתנה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

bs war כתב:

אני לא בטוח שעל 'סתם' אי העפלה יתחילו לשחוט אותו.
אם הוא לא יעפיל ויראה כמו סוף הקדנציה של אלישע + כל הקדנציה של גוטמן אז ישחטו, ובצדק.

לגבי הקהל - אני מתקשה לראות מצב שבו במשחק של נבחרת ישראל מתחילים לצעוק הרצוג לך הביתה נמאס לנו ממך. זה לא קרה גם עם גוטמן ואלישע, זה לא הולך לקרות גם עם הרצוג.

זאת בדיוק הנקודה - שאתם רואים את זה אולי כמו משחקי הקבוצות. זה שונה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ForeverRed כתב: במהות אתה צודק.
אני הייתי עושה הפרדה בין המנהל המקצועי למאמן, ויותר מכך מנסה לבחון אם יש איזשהי בשורה להתנחם בה.

אתמול למשל, היכולת הייתה בסדר אבל שוב ראינו את אותם שמות מעייפים מקמפיינים קודמים. השינויים היחידים נבעו מפציעות.
לא ככה בונים קדימה וזה משהו שהייתי מצפה שישתנה.
אח שלי בחייאת מה זה משנה.
אז במקום כיאל היה פותח גלזר ובמקום זהבי חמד ומנור היה מקבל יותר דקות.
לא חושב שהתוצאה הייתה שונה וגם אם כן אז לא לאורך זמן.
אין פה כלום כרגע, יוסי הביא פה את ההרכב שעלה בצעירה השבוע וגם שם אין כלום. אנחנו מסונדלים לשני דורות קדימה לפחות.

שינויים פרסונליים כאלה ואחרים בהרכב ואפילו בסגל לא ישנו את התמונה הגדולה והיא זאת שחשובה- בלי מהפך בייצור הכדורגלנים והמאמנים כאן לא נתקדם לשום מקום.
בטווח הקצר יש פה מאמן, זרמו איתו תנו לו לעבוד. אז בחר להמשיך עם נאתכו וכיאל, יש לו את השיקולים הטקטיים שלו למשחק הקרוב, שיהיה. במקרה הטוב ישפר לנו קצת את הדירוג במקרה הרע נמשיך לדרוך במקום.

בכל מקרה הרצוג הוא לא הבעיה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

bs war כתב:
אח שלי בחייאת מה זה משנה.
אז במקום כיאל היה פותח גלזר ובמקום זהבי חמד ומנור היה מקבל יותר דקות.
לא חושב שהתוצאה הייתה שונה וגם אם כן אז לא לאורך זמן.
אין פה כלום כרגע, יוסי הביא פה את ההרכב שעלה בצעירה השבוע וגם שם אין כלום. אנחנו מסונדלים לשני דורות קדימה לפחות.

שינויים פרסונליים כאלה ואחרים בהרכב ואפילו בסגל לא ישנו את התמונה הגדולה והיא זאת שחשובה- בלי מהפך בייצור הכדורגלנים והמאמנים כאן לא נתקדם לשום מקום.
בטווח הקצר יש פה מאמן, זרמו איתו תנו לו לעבוד. אז בחר להמשיך עם נאתכו וכיאל, יש לו את השיקולים הטקטיים שלו למשחק הקרוב, שיהיה. במקרה הטוב ישפר לנו קצת את הדירוג במקרה הרע נמשיך לדרוך במקום.

בכל מקרה הרצוג הוא לא הבעיה.
1. זה ועוד איך משנה. צריך פה שינוי, משהו חדש, בנייה קדימה. יש צעירים מוכשרים. צריך להתחיל לבנות אותם מעכשיו ולתת להם לשחק ולא להמשיך לעשות עוד מאותו דבר ולצפות לתוצאה שונה.

2. בדיוק בגלל זה אמרתי שצריך לעשות הפרדה בין המנהל המקצועי למאמן. מרחב התמרון של הרצוג הוא לא גדול והציפיות צריכות להיות בהתאם. רוטנשטיינר לעומת זאת, הוא האיש עליו מוטלת האחריות להתחיל את השינוי מלמטה ואותו צריך לשפוט על פי הטווח הארוך. בינתיים אני לא רואה שהוא עושה משהו. ניתן לו את הזמן.

סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי REDZED »

עד שחמד נכנס הייתה קבוצה מרגע שהוא נכנס זה ממש היה כמו עשרה שחקנים.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ForeverRed כתב: 1. זה ועוד איך משנה. צריך פה שינוי, משהו חדש, בנייה קדימה. יש צעירים מוכשרים. צריך להתחיל לבנות אותם מעכשיו ולתת להם לשחק ולא להמשיך לעשות עוד מאותו דבר ולצפות לתוצאה שונה.

2. בדיוק בגלל זה אמרתי שצריך לעשות הפרדה בין המנהל המקצועי למאמן. מרחב התמרון של הרצוג הוא לא גדול והציפיות צריכות להיות בהתאם. רוטנשטיינר לעומת זאת, הוא האיש עליו מוטלת האחריות להתחיל את השינוי מלמטה ואותו צריך לשפוט על פי הטווח הארוך. בינתיים אני לא רואה שהוא עושה משהו. ניתן לו את הזמן.
כל שנתיים עושים פה מהפכת צעירים. כאילו הצעירים של היום טובים מהצעירים של אתמול

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

צריך לתת לו זמן כדי לראות אם יש שיטה ודרך. לצפות לתוצאות כבר במשחק ראשון זה טמטום

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yedidel כתב:
כל שנתיים עושים פה מהפכת צעירים. כאילו הצעירים של היום טובים מהצעירים של אתמול
על איזה מהפכות מדובר?
כבר עשר שנים אני שומע על מהפכות צעירים והשמות לא משתנים.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

הנבחרת צריכה קודם כל להחזיר את הביטחון שלה ולהפוך לקבוצה ביתית. ואז לנסות לגנוב נצחונות בחוץ.

אין מנוס מלעשות לפחות את ליגת האומות באצטדיון טרנר/טדי.
הנבחרת חייבת בית שירים ביטחון ואנרגיה.

הנבחרת חייבת את אמון הקהל, אי אפשר להצליח בלי דחיפה של קהל.

הנבחרת חייבת אולטרא, בשלב הראשון אפשר לשיר רק ״מחרוזות״ שקצת יוסיפו צבע, מאמין שככל שיעבור הזמן יצאו שירים לנבחרת.

הקהל חייב להפסיק לקטרג שחקנים לפי קבוצות.
כששחקן לובש את מדי הנבחרת לא אמור לעניין אותנו אם הוא ממכבי תא/חיפה/ביתר/בש/סכנין.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

אלדר כתב:הנבחרת צריכה קודם כל להחזיר את הביטחון שלה ולהפוך לקבוצה ביתית. ואז לנסות לגנוב נצחונות בחוץ.

הנבחרת חייבת אולטרא, בשלב הראשון אפשר לשיר רק ״מחרוזות״ שקצת יוסיפו צבע, מאמין שככל שיעבור הזמן יצאו שירים לנבחרת.

כששחקן לובש את מדי הנבחרת לא אמור לעניין אותנו אם הוא ממכבי תא/חיפה/ביתר/בש/סכנין.
אלבניה בבית(המשחק הכי חשוב בשלב הזה אם אנחנו באמת בונים על משהו) יהיה בטרנר

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אלדר כתב:הנבחרת צריכה קודם כל להחזיר את הביטחון שלה ולהפוך לקבוצה ביתית. ואז לנסות לגנוב נצחונות בחוץ.

ברגע שהתחננו לזהבי לחזור קברו את אמון הקהל

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

דור פרץ שחקן גדול. מאמין שהרצוג עוד מעט יבין שגלזר עדיף על כיאל. מכבי זכו עם השניים האלו.
מת שאוחנה יחזור טוב מהפציעה ויעשה כבר את קפיצת המדרגה, גלזר, פרץ ואוחנה בשל, בוגר ומשודרג זה משולש קישור נהדר. בטח יותר טוב ממה שהיה פה בשנים האחרונות.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

yossi כתב:דור פרץ שחקן גדול. מאמין שהרצוג עוד מעט יבין שגלזר עדיף על כיאל. מכבי זכו עם השניים האלו.
מת שאוחנה יחזור טוב מהפציעה ויעשה כבר את קפיצת המדרגה, גלזר, פרץ ואוחנה בשל, בוגר ומשודרג זה משולש קישור נהדר. בטח יותר טוב ממה שהיה פה בשנים האחרונות.
זה גם מאוד יתאים לשיטה של 5-3-2

שלח תגובה