עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
מבחינת החוק הם פשוט מפסיקים לפעול ונגרעים ממצבת הקבוצות, אבל כולנו יודעים שאף אחד כאן לא יעשה דבר כזה. אז לא.
אותי יותר מעצבן שההתאחדות והמנהלת דורשות מהפועל להסדיר את החוב שלהם בסך 1.2 מיליון שקל ואם הם לא ישלמו אותו (ולמה שהם כן ישלמו? הרי הם כבר שנים לא משלמים לאף אחד ועדיין לא עושים להם כלום) לא רק שהם בסוף לא יענשו אלא שאר קבוצות הליגה יצטרכו לשאת בנטל. יש יותר חוצפה מזה? לא הייתי שם אגורה שחוקה ורק בשביל העיקרון, למה קבוצות מאוזנות ובריאות צריכות לשלם על ההרפתקאות וההתנהלות המביכה של מועדון אחר?
אותי יותר מעצבן שההתאחדות והמנהלת דורשות מהפועל להסדיר את החוב שלהם בסך 1.2 מיליון שקל ואם הם לא ישלמו אותו (ולמה שהם כן ישלמו? הרי הם כבר שנים לא משלמים לאף אחד ועדיין לא עושים להם כלום) לא רק שהם בסוף לא יענשו אלא שאר קבוצות הליגה יצטרכו לשאת בנטל. יש יותר חוצפה מזה? לא הייתי שם אגורה שחוקה ורק בשביל העיקרון, למה קבוצות מאוזנות ובריאות צריכות לשלם על ההרפתקאות וההתנהלות המביכה של מועדון אחר?
אם המנהלת נתנה כסף הקבוצות כנראה הסכימו,מה זאת אומרת אף אחד לא יעשה דבר כזה?הם צריכים כל חודש שני מיליון שקל לתפעול עם אין כסף אין משכורות אין אוטובוסים שילכו קיבינימט לליגה ג,
עם מישהו מוכן להסביר לי למה שמישהו יקנה אותם עם חוב של 100 מיליון כאשר יש לו קבוצה כמו נתניה עם פוטנציאל קהל זהה עם איצטדיון חדש ובלי חובות
עם מישהו מוכן להסביר לי למה שמישהו יקנה אותם עם חוב של 100 מיליון כאשר יש לו קבוצה כמו נתניה עם פוטנציאל קהל זהה עם איצטדיון חדש ובלי חובות
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 27 דצמבר 2016, 19:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
גם אם עד עכשיו עוד היו לי רחמים כלפיהם, אחרי תצוגת הקהל שלהם ביום ראשון זה נגמר.
חבורה של עוכרי ישראל שלא יודעים לכבד אדם שנפטר בדקת דומיה ושרים שירים על אנטיוכוס בחנוכה.
מאחל לכם לרדת 10 ליגות יא קהל מיץ של ***.
קבוצה מפורקת זה מה שמגיע להם.
חבורה של עוכרי ישראל שלא יודעים לכבד אדם שנפטר בדקת דומיה ושרים שירים על אנטיוכוס בחנוכה.
מאחל לכם לרדת 10 ליגות יא קהל מיץ של ***.
קבוצה מפורקת זה מה שמגיע להם.
אפשר לבוא לטרנר ולנצח כמו פראג אין לי בעיה עם הדרך הזאת אבל מה שהיה יום ראשון זה לא כדורגל שילכו לשחק בעזה עם החברים שלהם
יאללה לפרק לפרק לפרק. ליגה א' אייייי
אני יודע שאני יוצא טמבל אבל לא מצליח לברר בדיוק
אם עד 5 לינואר אין רוכש התוצאות שלנו מולם מתקזזות בוודאות ???
אם הבנתי נכון הכול נמחק,אין תוצאות,אין קבוצהadomi כתב:אני יודע שאני טמבל אבל לא מצליח לברר בדיוק
אם עד 5 לינואר אין רוכש התוצאות שלנו מולם מתקזזות???
רק אני לא מבין למה לליגה א
הם צריכים להירשם מחדש בליגה ג
- ForeverRed
לא יקרה.
מטרת ההודעה של הנאמנים היא לעורר פאניקה.
בסוף ימצאו פיתרון.
מטרת ההודעה של הנאמנים היא לעורר פאניקה.
בסוף ימצאו פיתרון.
פירוק זה אומר שכל התוצאות שהם עשו העונה מבוטלות.adomi כתב:אני יודע שאני יוצא טמבל אבל לא מצליח לברר בדיוק
זאת אומרת שמורידים לנו 2 נקודות. למכבי מורידים 3.
אני נוטה להסכים עם foreverred
אבל במידה ואכן יפורקו אז crazyred7 אמנם לנו יורידו 2 ולמכבי 3 אבל אנחנו נהיה עם משחק חסר. מה עושים אז?
אבל במידה ואכן יפורקו אז crazyred7 אמנם לנו יורידו 2 ולמכבי 3 אבל אנחנו נהיה עם משחק חסר. מה עושים אז?
איזה משחק חסר חבר?בכל מחזור תהיה קבוצה אחת שלא תשחק.adomi כתב:אני נוטה להסכים עם foreverred
אבל לא מעלים קבוצה מהלאומית במקום?CrazyRed7 כתב: איזה משחק חסר חבר?בכל מחזור תהיה קבוצה אחת שלא תשחק.
אם כך הבנתי . תודה
ויש פה פוטנציאלית פער של 4 נוספות לטובתנו
איך 4 רק נקודהadomi כתב: אבל לא מעלים קבוצה מהלאומית במקום?
אם כך הבנתי . תודה
ויש פה פוטנציאלית פער של 4 נוספות לטובתנו
מורידים למכבי את השלוש נקודות שניצחו את הפועל ולנו מורידם שני תיקו
כי יהיה מחזור שמכבי לא ישחקו ואנחנו כןhb7 כתב: איך 4 רק נקודה
מורידים למכבי את השלוש נקודות שניצחו את הפועל ולנו מורידם שני תיקו
adomi כתב: כי יהיה מחזור שמכבי לא ישחקו ואנחנו כן