עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
תשמעו באמת שני מאמנים בדיחה.
אחד שחצן ועל מה.
והשני אין לו מושג איך קוראים לשחקנים שלו.
אחד שחצן ועל מה.
והשני אין לו מושג איך קוראים לשחקנים שלו.
חחחחחח מכבי לא מנצחת את רעננה חחחחח אני מתאדום זקן כתב:יא אללה שבוע אפשר לגמור תליגה.
נצחון שלנו על חיפה וזורקים אותם קיבינימאט ממחשבות האליפות,פותחים פער 11 ומכבי ברעננה גם עם 7 חלוצים לא שמה גול.
- ForeverRed
האמת? בדרך כלל אני בלחץ מטורף בדקות הסיום. היום היה די ברור שמכבי לא קרובה אפילו לחזור.
הם פחים.
בכל מקרה לא אהיה רגוע לגמרי עד שנחזור לעצמנו.
ביום שלישי הכל יכול להתהפך שוב.
הם פחים.
בכל מקרה לא אהיה רגוע לגמרי עד שנחזור לעצמנו.
ביום שלישי הכל יכול להתהפך שוב.
יש כדורגלן יותר עלוב מדסה?״התעמת עם אוהד בית״ר שנהם לעברו״.
חתיכת אפס. כשהייתה שחקן במועדון הזה הנהמות לעבר כהי עור וערבים עניינו לך את הביצה אבל כשזה נהמות של קהל היריב פתאום הוא נהיה מרטין לותר קינג.
גם כשהאוהדים של קבוצתו הנוכחית קוראים קריאות גזעניות זה לא ממש מעניין את הצבוע הזה.
חתיכת אפס. כשהייתה שחקן במועדון הזה הנהמות לעבר כהי עור וערבים עניינו לך את הביצה אבל כשזה נהמות של קהל היריב פתאום הוא נהיה מרטין לותר קינג.
גם כשהאוהדים של קבוצתו הנוכחית קוראים קריאות גזעניות זה לא ממש מעניין את הצבוע הזה.
פח אשפה של בן אדם.CrazyRed7 כתב:יש כדורגלן יותר עלוב מדסה?״התעמת עם אוהד בית״ר שנהם לעברו״.
- red and white
- Title: Almog
אחרי שכל העונה הם קוראים לרב"ש להתפטר, היה נראה דבילי אם פתאום בגלל שהם ניצחו הם לא חושבים שהוא צריך להתפטר.South Boy כתב:איך אתם אוהבים לשמוח בתיקו 0:0 איךךך יא זוונוותתתת, משבר שלנו או לא הם פשוט נוראיים.
דרך אגב, שני הקהלים הכי טובים בארץ (בעיקר בעיני עצמם) בתחרות מי יותר גרוע, אלה שהיציע שלהם נראה כמו בית קברות או אלה שצועקים למאמן תתפטר אחרי ניצחון.
שני מועדוני המיץ של ה*** של הכדורגל.
יצחקי מפגר עולמי, גם בשכל הוא דומה לגלגל שווארמה.
וואלה אני שם כסף.Noam98 כתב: חחחחחח מכבי לא מנצחת את רעננה חחחחח אני מת
רוצה להתערב?
- The red one
לא הבנתי מה הקשר.CrazyRed7 כתב:יש כדורגלן יותר עלוב מדסה?״התעמת עם אוהד בית״ר שנהם לעברו״.
הוא איבד את העשתונות מול מישהו שקילל אותו מול הפנים ונהם לעברו מטר ממנו (כך על פי מה שאומרים). מה הקשר לותר קינג מה הקשר מה היה כשהוא היה בבית"ר. נטו איבוד עשתונות רגעי של בן אדם.
זהו? כל הלוזרים נרגעו? הלכה הפאניקה?
קיבלת בפעם האלף את פרס המתחסד של העשור. שחקן צבוע שמחא להם כפיים כל תחילת משחק כשהם שרו "הקבוצה הגזענית של המדינה" ונהמו. עכשיו זה מפריע לו? צבוע מסריחThe red one כתב: לא הבנתי מה הקשר.
הוא איבד את העשתונות מול מישהו שקילל אותו מול הפנים ונהם לעברו מטר ממנו (כך על פי מה שאומרים). מה הקשר לותר קינג מה הקשר מה היה כשהוא היה בבית"ר. נטו איבוד עשתונות רגעי של בן אדם.
- The red one
avivgolan כתב:
קיבלת בפעם האלף את פרס המתחסד של העשור. שחקן צבוע שמחא להם כפיים כל תחילת משחק כשהם שרו "הקבוצה הגזענית של המדינה" ונהמו. עכשיו זה מפריע לו? צבוע מסריח

נשאר קצת שאריות.avivgolan כתב:זהו? כל הלוזרים נרגעו? הלכה הפאניקה?
תיכף אחי אל תלחץ אני משתדל.
זורםאדום זקן כתב: וואלה אני שם כסף.
רוצה להתערב?
תן להם קצת בראש זה נותן לי שלווהאדום זקן כתב: נשאר קצת שאריות.
תיכף אחי אל תלחץ אני משתדל.
וואי וואי וואי לשמוע את שגיא כהן מדבר על מכבי זה משהו לפנתיאון.
הקלטתי, וכל פעם שתספרו לי על כמה הם "יריבים" אני אשמיע לכם אותו.
הקלטתי, וכל פעם שתספרו לי על כמה הם "יריבים" אני אשמיע לכם אותו.