עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
לא מבין למה מזלזלים בבית"ר.
יש שם שחקנים טובים מאוד. יהיה לאופיר הרבה עבודה מול עומר אצילי, אלא אם כן דראפיץ׳ יעשה שינוי.
יש שם שחקנים טובים מאוד. יהיה לאופיר הרבה עבודה מול עומר אצילי, אלא אם כן דראפיץ׳ יעשה שינוי.
יש להם שחקנים מעולים. כקבוצה הם חלשים מאוד. לא יודעים להניע כדור ובעיקר סומכים על לזרוק כדורים לרחבה או לקוות שאצילי יבוא טוב.
ובן ביטון ישמור את אצילי.
גיא לוי מאמן מעולה שנכשל מסיבות שלא קשורות ליכולות שלו כמאמן.הפועלעולה כתב:גיא לוי ממש לא יותר טוב מגוטמן
עבר זמנו של גוטמן. מעולם לא ראיתי קבוצה שלו משחקת בצורה שהרשימה אותי או שגרמה לי להגיד - 'וואלה יש לקבוצה הזאת מאמן'
- ForeverRed
העמדה הטבעית שלו היא בימין.הפועלעולה כתב:יש להם שחקנים מעולים. כקבוצה הם חלשים מאוד. לא יודעים להניע כדור ובעיקר סומכים על לזרוק כדורים לרחבה או לקוות שאצילי יבוא טוב.
מעולם? הקבוצה של הפועל ת"א תחתיו הייתה הקבוצה הכי טובה שאי פעם ראיתי.
גיא לוי מבין כדורגל, אבל כבר נמאס להגיד שהוא נכשל בגלל סיבות לא מקצועיות.
אני זוכר שבטדי אוחיון שמר אישית את אצילי כל המשחק. אני חושב שלידור כהן משחק בימין, אצילי בשמאל ורוקיאביצה בחוד.
אני זוכר שבטדי אוחיון שמר אישית את אצילי כל המשחק. אני חושב שלידור כהן משחק בימין, אצילי בשמאל ורוקיאביצה בחוד.
הפועל ת"א של הדאבל ב 2010 הייתה הקבוצה ששיחקה את הכדורגל הכי יפה שראיתי מאז מכבי חיפה של 1994nir767676 כתב: גיא לוי מאמן מעולה שנכשל מסיבות שלא קשורות ליכולות שלו כמאמן.
עבר זמנו של גוטמן. מעולם לא ראיתי קבוצה שלו משחקת בצורה שהרשימה אותי או שגרמה לי להגיד - 'וואלה יש לקבוצה הזאת מאמן'
אני אוהב מאוד את גיא לוי. אבל להשוות אותו לגוטמן? מוגזם.
אולי בעתיד. כרגע ממש לא.
אחלה. בוא נראה אותו בלי זהבי, אניימה, נאתכו, שכטר, ידין, ורמוט, דה סילבה, בונדר, באדיר, יבואה וכל זה בזכות הקיזוז ומול אלישע.הפועלעולה כתב:מעולם? הקבוצה של הפועל ת"א תחתיו הייתה הקבוצה הכי טובה שאי פעם ראיתי.
שיהיה לו בהצלחה עם נאסר וזינו, בטוח יצליח.
- ForeverRed
לפעמים הוא משחק בשמאל, משם הוא הרבה פחות אפקטיבי.הפועלעולה כתב:מעולם? הקבוצה של הפועל ת"א תחתיו הייתה הקבוצה הכי טובה שאי פעם ראיתי.
העמדה הטבעית בימין ולידור כהן בשמאל.
אתה שוכח שהוא הגיע להפועל כשהם היו במצב יותר גרוע מעכשיו עם סגל עלוב ובמקום האחרון.
כי גיא לוי יקח אליפות עם נסאר וזינו, נכון?nir767676 כתב:
אחלה. בוא נראה אותו בלי זהבי, אניימה, נאתכו, שכטר, ידין, ורמוט, דה סילבה, בונדר, באדיר, יבואה וכל זה בזכות הקיזוז ומול אלישע.
שיהיה לו בהצלחה עם נאסר וזינו, בטוח יצליח.
ובלי קשר עזבו אתכם 2010 ועזבו אתכם מי מאמן יותר טוב בתכלס. זה לא רלוונטי, מה שרלוונטי זה האם באמת נראה לכם שגוטמן יוציא יותר נק' מלוי? לדעתי בחיים לא. נדבר עוד 10 משחקים
- ForeverRed
אתם שוכחים שלמרות כל המחמאות עם הסגל הטוב ביותר שזכור פה הוא הפסיד לאלישע תואר אחרי תואר ולקח אליפות בחסות הקיזוז.
בואו לא נפריז ביכולותיו של האיש. קוסם הוא לא.
לא ייקח, אבל לקחת פיאט אונו ולהחליף לה צמיגים בתקווה שזה מה שיהפוך אותה למכונית מירוץ זה קצת מטומטם.שמעון א כתב: כי גיא לוי יקח אליפות עם נסאר וזינו, נכון?
חילוף מוזר של אבוקסיס
לא מבין מה הוא מנסה לעשות
לא מבין מה הוא מנסה לעשות
- OMERREMO33
אפשר לזכור לו גם גביע(היסטורי) איתנו ואליפות (היסטורית) עם הפועל חיפה...עדיף מלזכור את גיא "העלתי את הצעירה ליורו לפני 200 שנה ואת ב"ש ליגה(מתוך 5 עולות) לוי.ForeverRed כתב:אתם שוכחים שלמרות כל המחמאות עם הסגל הטוב ביותר שזכור פה הוא הפסיד לאלישע תואר אחרי תואר ולקח אליפות בחסות הקיזוז.
לבן אדם יש הפרעות אישיויות,חסר כל מושג ביחסי אנוש ורב בכל מקום בכל קבוצה עם כל אדם. יכול להיות שהוא מבין כדורגל אבל מאמן הוא לא.