ינואר בשאר הקבוצות בליגה
Re: ינואר בשאר הקבוצות בליגה
בדקתי לך, שיחק 3 שנים בקולומבוס קרו מהמ.ל.ס, רשם בערך 50 הופעות ו5 שערים.
מתוך השלוש שנים היה שנה אחת מושאל לדייטון דאץ׳ לייונס מהD ליג(ליגת פיתוח-ליגת מילואים), רשם 18 הופעות ו12 שערים.
ממש לא נשמע לי כמו מסי היהודי.
מתוך השלוש שנים היה שנה אחת מושאל לדייטון דאץ׳ לייונס מהD ליג(ליגת פיתוח-ליגת מילואים), רשם 18 הופעות ו12 שערים.
ממש לא נשמע לי כמו מסי היהודי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
קראתי שזה היה בליגה השלישית שם איפשהו.Noam98 כתב:אהרון שוינפלד, מתאזרח יהודי מארה"ב(כמו בכדורסל) שחתם בנתניה. חלוץ, ועל פי פשכה מדובר בשחקן מצויין שקרע רשתות בארה"ב. דרך אגב הוא לא אמר באיזה ליגה, אז יכול להיות שמדובר בליגה אמריקאית שנייה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תראה את ההודעה מעליך, פירוט מלאדר אדום בנשמה כתב:קראתי שזה היה בליגה השלישית שם איפשהו.
- The red one
ליגה שלישית זה נבחן ששוחרר מבני יהודה
מזכיר קצת את ג'ורדן היהודי!
- simply-red
הפועל תל אביב פנו להובאן, שמצידו דורש 300K יורו.
אה?simply-red כתב:הפועל תל אביב פנו להובאן, שמצידו דורש 300K יורו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אוקי, עכשיו ראיתי בוואלה.
בסדר, אין לי הרבה מה לומר, הייתי נותן את הדעת על השארת הובאן אחרי יורו הנבחרות בקיץ, לטעמי זו צפויה להיות פסגת הקרירה שלו ומשם יכולה להגיע ירידה מאוד תלולה.
לא הייתי ממהר לשלם 300 אלף אירו על שחקן ב-34, גדול ככל שיהיה והובאן גדול. צריך לדעת גם מתי לחתוך לפעמים
בסדר, אין לי הרבה מה לומר, הייתי נותן את הדעת על השארת הובאן אחרי יורו הנבחרות בקיץ, לטעמי זו צפויה להיות פסגת הקרירה שלו ומשם יכולה להגיע ירידה מאוד תלולה.
לא הייתי ממהר לשלם 300 אלף אירו על שחקן ב-34, גדול ככל שיהיה והובאן גדול. צריך לדעת גם מתי לחתוך לפעמים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- red ultras
אני חושב שבלי קשר להצעה של הפועל תל אביב אנחנו לא צריכים לחדש לו את החוזה. הוא כבר לא ילד וכנראה שלא תהיה לו בכלל פגרה השנה - דבר שיכול להיות בעוכרינו בעונה הבאה
- ForeverRed
לאבד גם את הובאן וגם את אוגו ביחד זה יותר מדי.red ultras כתב:אני חושב שבלי קשר להצעה של הפועל תל אביב אנחנו לא צריכים לחדש לו את החוזה. הוא כבר לא ילד וכנראה שלא תהיה לו בכלל פגרה השנה - דבר שיכול להיות בעוכרינו בעונה הבאה
- The red one
אנחנו גם ככה מאבדים לאט לאט את הובאן, אז אם אוגו יעזוב בקיץ איבדנו את שנייהם. אם הובאן כרגע בתקופה לא משהו - תחשוב מה יקרה לו בעונה הבאה אחרי ההופעות ביורו.ForeverRed כתב: לאבד גם את הובאן וגם את אוגו ביחד זה יותר מדי.
- red ultras
אני מבין שכבר החלטת שאוגו עוזב.ForeverRed כתב: לאבד גם את הובאן וגם את אוגו ביחד זה יותר מדי.
לבחור יש חוזה ובמועדון יעשו הכל כדי להשאיר אותו.
הוא לא ניראה לי יחתום לפני תום העונה בשום קבוצה יבדוק איך אנכנו מסימים את העונה או אחרי היורו,
אם אלונה הייתה רוצה הוא כבר אתמול היה חתום
אם אלונה הייתה רוצה הוא כבר אתמול היה חתום
- The red one
לא הכל הכל.red ultras כתב: אני מבין שכבר החלטת שאוגו עוזב.
לבחור יש חוזה ובמועדון יעשו הכל כדי להשאיר אותו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
את אוגו עדיין לא איבדנו וגם אם נאבד את שניהם תמיד אפשר להביא שחקנים אחרים במקומם.ForeverRed כתב: לאבד גם את הובאן וגם את אוגו ביחד זה יותר מדי.
אתה כותב כאילו כבר איבדנו אותם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!