ההחמצה הזאת... זה גד עובדיה המפורסם שלנו?הפועלעולה כתב:יוואווו איזו החמצה של מרמורק בשנייה האחרונה. וקליימן הגיבור שנותן 2 משחקים טובים בעונה ועל זה בונה את השם שלו עם השמטה של שוער מליגה ג'.
משחק מביך של בית"ר. אבל הם מנצחים. שוב. סעמק.
ONE - "יוסי יודיע על עזיבה אחרי המשחק". נחכה ונראה. מניח שילך להפועל חיפה אם נכון
עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
הבן של קוקו מאילתyedidel כתב:
ההחמצה הזאת... זה גד עובדיה המפורסם שלנו?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:
ההחמצה הזאת... זה גד עובדיה המפורסם שלנו?
אכן.גדי כתב:
הבן של קוקו מאילת
ו... קבלו - https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... f=4&t=2874" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
העיקר שהחלום שלו היה לשחק בביתר.
לא שמח בנופלו, אבל הגיע הזמן שיפרוש, הוא מתבזה
לא שמח בנופלו, אבל הגיע הזמן שיפרוש, הוא מתבזה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
סכנין עוקבת אחריי ההתפתחויות בעניינו.
שיעשה לעצמו טובה ויפרוש.
הכי גדול שהיה פה (בישראל), הגיע הזמן לשחרר
שיעשה לעצמו טובה ויפרוש.
הכי גדול שהיה פה (בישראל), הגיע הזמן לשחרר
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
וואלה גם אני חשבתי ככה ואמרתי לעצמי שיפרוש מה הוא צריך את זה?
אבל הבן אדם אוהב כדורגל,רוצה לשחק ועוד יש לו מה לתת.
אפשר רק להעריך אנשים כמוהו שאוהבים את המשחק באמת מהלב,כסך הוא לא צריך,רק רוצה להנות קצת.
כל מקום שיילך יקבל כבוד עצום וישחק.
אבל הבן אדם אוהב כדורגל,רוצה לשחק ועוד יש לו מה לתת.
אפשר רק להעריך אנשים כמוהו שאוהבים את המשחק באמת מהלב,כסך הוא לא צריך,רק רוצה להנות קצת.
כל מקום שיילך יקבל כבוד עצום וישחק.
פארסה, עוד אחד שפשוט לא יודע מתי לסגור את הבאסטה.הפועלעולה כתב: ONE - "יוסי יודיע על עזיבה אחרי המשחק". נחכה ונראה. מניח שילך להפועל חיפה אם נכון
- ForeverRed
לא מסכים בכלל.delta7 כתב: פארסה, עוד אחד שפשוט לא יודע מתי לסגור את הבאסטה.
כשהוא משחק הוא מוכיח שיש לו מה לתרום.
הוא לא אשם שנפל על קבוצה שכונה.
תמיד יש עוד מה לתרום, תלוי למי.ForeverRed כתב: לא מסכים בכלל.
כשהוא משחק הוא מוכיח שיש לו מה לתרום.
הוא לא אשם שנפל על קבוצה שכונה.
מאיגרא רמה (ווסטהאם, ליברפול, צ'לסי, ארסנל, שער נצחון בברנבאו, שלושער בליגת האלופות ועוד אינספור פסגות מקצועיות) לבירא עמיקתא (מכבי חיפה, בית"ר, הביזיון של ההחזרה לנבחרת...) - מה אתה צריך את זה??? לצד הזיכרון כישראלי הגדול בכל הזמנים ייזכר הפרצוף תחת שלו על הספסל של בית"ר, הקרבות עם אוהדי מכבי חיפה וזה שגם בגיל 38 (כמעט) לא יודע לחתוך.
לא מתיימר גדול להבין בתורת העמה, אבל מן הראוי שהיה שוקל לחזור לבית האמיתי שלו, שהיה שומר לו חסד נעורים למרות שזה היה פעם בית עני וחסר שאיפות. יכל להיזכר לעולמים יחד עם ברדה כאחראי על הדלקת הניצוץ מחדש אצל עשרות אלפי באר שבעים. חבל על קריירה מפוארת שהוא דואג להכתים.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

מסכים איתך, אבל זו חכמה בדיעבד.Guevara כתב:לא מתיימר גדול להבין בתורת העמה, אבל מן הראוי שהיה שוקל לחזור לבית האמיתי שלו, שהיה שומר לו חסד נעורים למרות שזה היה פעם בית עני וחסר שאיפות. יכל להיזכר לעולמים יחד עם ברדה כאחראי על הדלקת הניצוץ מחדש אצל עשרות אלפי באר שבעים. חבל על קריירה מפוארת שהוא דואג להכתים.
הוא הרבה יותר מזוהה עם מכבי חיפה ולא יכל לצפות שהקדנציה השניה שלו שם תגמר כמו שנגמרה.
לא מבין את האובססיה בלהפריש שחקנים. לפני שהם אגדות הם בני אדם. אם מה שעושה להם טוב זה לשחק אז אני מכבד את זה. שכל אחד יבחר איך הוא יזכור אותם אבל הם בני אדם. יש הרבה אנשים שברגע שהם מסיימים לעבוד או פורשים ולא משנה המקצוע הם מרגישים שהם כבר לא שווים. לא רואה מדוע זה אחרת לכדורגלנים. זה שריי אלן לא פרש בשיא שלו בכדורסל לא עושה אותו פחות אגדה. גם לא מייקל גורדן או טוטי.
זה שיוסי בניון נפל על אלי טביב ואלי אוחנה זה משהו אחר. פשוט עבדו עליו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הוא ידע לאן הוא נכנס וזו הבעיה שלוגדי כתב:לא מבין את האובססיה בלהפריש שחקנים. לפני שהם אגדות הם בני אדם. אם מה שעושה להם טוב זה לשחק אז אני מכבד את זה. שכל אחד יבחר איך הוא יזכור אותם אבל הם בני אדם. יש הרבה אנשים שברגע שהם מסיימים לעבוד או פורשים ולא משנה המקצוע הם מרגישים שהם כבר לא שווים. לא רואה מדוע זה אחרת לכדורגלנים. זה שריי אלן לא פרש בשיא שלו בכדורסל לא עושה אותו פחות אגדה. גם לא מייקל גורדן או טוטי.
ואם בא לו להמשיך לשחק אז שישחק
אני מסכים עם רוח הדברים, אבל חייב להוסיף הערה בהקשר של בניון;גדי כתב:לא מבין את האובססיה בלהפריש שחקנים. לפני שהם אגדות הם בני אדם. אם מה שעושה להם טוב זה לשחק אז אני מכבד את זה. שכל אחד יבחר איך הוא יזכור אותם אבל הם בני אדם. יש הרבה אנשים שברגע שהם מסיימים לעבוד או פורשים ולא משנה המקצוע הם מרגישים שהם כבר לא שווים. לא רואה מדוע זה אחרת לכדורגלנים. זה שריי אלן לא פרש בשיא שלו בכדורסל לא עושה אותו פחות אגדה. גם לא מייקל גורדן או טוטי.
פיזית, הוא אותת בגיל 30 ששנותיו היפות מאחוריו. אין לי הסבר ממשי מדוע, כנראה העדר עבודה קשה מחוץ למגרש, אבל הבחור "מבוגר" מאז שעזב את צלסי.
אם אין לך את היכולות הגופניות לסחוב 90 דקות ברמות הגבוהות, ראוי שלא תכתים קרירה מפוארת בשנים חלשות מקצועית ומלאות בעסקנות ופוליטיקה שלא מוסיפות לך כבוד.
ריאן באבל ודירקט קויט בני גילו וקבוצתו לשעבר, עדיין שייכים לרמות הגבוהות ואיש לא קורא להם לפרוש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
באבל לפני חודש סגר 31Totti כתב: אני מסכים עם רוח הדברים, אבל חייב להוסיף הערה בהקשר של בניון;
פיזית, הוא אותת בגיל 30 ששנותיו היפות מאחוריו. אין לי הסבר ממשי מדוע, כנראה העדר עבודה קשה מחוץ למגרש, אבל הבחור "מבוגר" מאז שעזב את צלסי.
אם אין לך את היכולות הגופניות לסחוב 90 דקות ברמות הגבוהות, ראוי שלא תכתים קרירה מפוארת בשנים חלשות מקצועית ומלאות בעסקנות ופוליטיקה שלא מוסיפות לך כבוד.
ריאן באבל ודירקט קויט בני גילו וקבוצתו לשעבר, עדיין שייכים לרמות הגבוהות ואיש לא קורא להם לפרוש.

אבל ברמת העיקרון אני מסכים