עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות

שליחה על ידי Totti »

The red one כתב: לא מתאים לך
9 משחקי ליגה אחרונים, הפסד אחד בלבד (מה שציינת)
5 משחקי ליגה אחרונים, 4 ניצחונות והפסד אחד (מה שציינת)
בסדר, נתון מכובד. אבל מתעלם משתי תוצאות מרכזיות שהשיגה בחודש האחרון ומעידות על חוסר בשלות;

תבוסות בגמר גביע הטוטו ומול סכנין.

עם יד על הלב? אני חושב שדווקא שני המשחקים הללו יותר מאפיינים את קרית שמונה העונה. קבוצה לא רעה בכלל, אבל מאוד לא צפויה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ראינו כבר את ק"ש, קבוצה מאוד בינונית.
אתם עדיין מתייחסים לחיפה כאל קבוצה גדולה שניצחון עליה אומר משהו. תפנימו שזה לא שונה מלנצח כל קבוצת מרכז טבלה אחרת.
בסגל הנוכחי של חיפה זה אפילו קל יותר.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ליגת העל 2017;

יובל נעים יושב על צידנית
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

שער של הפועל שאולי שווה לה 6 נקודות.
מקווה שינצחו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הפועל תל אביב עם הקמע עמית ביטון - נצחון חשוב

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מכבי תל אביב מביאים לוסיו משלהם (רק קשר) : ״מרסלו מאצ׳אדו דוס סנטוס״ מוויטוריה הברזילאית. בן 22

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

נראה שזה סולל את הדרך של נוסא החוצה, וכל כך בא לי שיביאו אותו כי הוא שחקן מעולה שיכול להשתלב בצורה מפחידה בבאר שבע.
בכלל אני חושב שהוא מאוד אנדרייטד, נכון הוא מחמיצן גדול אבל בתפקוד שלו על המגרש זה לא אמור להיות התפקיד שלו וזה אומר הרבה על מכבי אם הם בונים על נוסא שיהיה הפינישר שלהם ומאוכזבים שהוא לא כובש.
מצבת קישור של אוגו נוסא ראדי אוחנה ובראון זה קישור כל כך עמוק איכותי ומגוון שכמעט אף קבוצה לא תוכל להתמודד איתו.

סמל אישי של משתמש
Red Temple

שליחה על ידי Red Temple »

South Boy כתב:נראה שזה סולל את הדרך של נוסא החוצה, וכל כך בא לי שיביאו אותו כי הוא שחקן מעולה שיכול להשתלב בצורה מפחידה בבאר שבע.
בכלל אני חושב שהוא מאוד אנדרייטד, נכון הוא מחמיצן גדול אבל בתפקוד שלו על המגרש זה לא אמור להיות התפקיד שלו וזה אומר הרבה על מכבי אם הם בונים על נוסא שיהיה הפינישר שלהם ומאוכזבים שהוא לא כובש.
מצבת קישור של אוגו נוסא ראדי אוחנה ובראון זה קישור כל כך עמוק איכותי ומגוון שכמעט אף קבוצה לא תוכל להתמודד איתו.
חלום לראות קישור של אוגו ונוסא

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

South Boy כתב:נראה שזה סולל את הדרך של נוסא החוצה, וכל כך בא לי שיביאו אותו כי הוא שחקן מעולה שיכול להשתלב בצורה מפחידה בבאר שבע.
ועל איזה זר תוותר?

סמל אישי של משתמש
Red Temple

שליחה על ידי Red Temple »

delta7 כתב: ועל איזה זר תוותר?
הובאן

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

delta7 כתב: ועל איזה זר תוותר?
דיברתי על הקיץ האמת, אבל אם אתה מדבר על ינואר אז התשובה נמצאת בגוף ההודעה. מי לא נמצא במצבת הקישור שהזכרתי?
לצערי אין מנוס מלהפרד.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

שני דברים שמפריעים לי בנוסא, בעצם שלושה:
1. יותר מדי דיווחים על אי מחוייבות.
2. שחקן מאוד לא יציב
3. הוא אמור להיות 50/50. לא אוהב בכלל את ההשפעה שלו בחצי ההתקפי.
הייתי מעדיף שחקן שמסוגל לתת את הפס החכם, סטייל הובאן בשיאו.

עריכה:
4. בעיות ברכיים.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

מאוד מקווה שברק והצוות שואפים למשהו אחר לגמרי.
קישור שכולל את אוגו, נוסא ובראון הוא הרבה דברים. מגוון הוא לא ממש.

ומה שאמרו מעליי.
בקושי את אוגו אנחנו יכולים להכיל עם הברכיים שלו, אתם רוצים להוסיף עוד אחד?

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

Eelect כתב:שני דברים שמפריעים לי בנוסא, בעצם שלושה:
1. יותר מדי דיווחים על אי מחוייבות.
2. שחקן מאוד לא יציב
3. הוא אמור להיות 50/50. לא אוהב בכלל את ההשפעה שלו בחצי ההתקפי.
הייתי מעדיף שחקן שמסוגל לתת את הפס החכם, סטייל הובאן בשיאו.

עריכה:
4. בעיות ברכיים.
1. כשאוהדי הקבוצה שלך מקללים אותך ולא עומדים מאחוריך בתקופות פחות טובות, אפשר לבוא אליו בטענות על חוסר מחויבות? הרי בהפועל ובתחילת הקדנציה שלו במכבי הוא היה מצוין.
2. שוב, זה הכול עניין של איך אתה מסתכל על זה. נוסא הוא קודם כל עוגן הגנתי ושחקן פיזי שקשה להתמודד איתו, האספקטים ההתקפיים שלו תלויים הרבה מאוד בביטחון שלו שנראה שנעלם לגמרי במכבי ובמקום אחר הוא יכול להביא אותם לידי ביטוי כמו שעשה בהפועל ובמכבי עד העונה.
3. מי לא היה מעדיף שחקן סטייל הובאן בשיאו? תמצא לי אחד כזה ואז אין על מה לדבר. לא יודע אם נצליח למצוא שחקן כזה ולהביא אותו לארץ.
4. גם לאוגו יש בעיות ברכיים, לליגה שלנו כל עוד אתה ניגרי גם רגל אחת זה מספיק. סתם, אבל באמת לא שמעתי שום דבר על בעיות ברכיים בהקשר שלו.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

South Boy כתב: 1. כשאוהדי הקבוצה שלך מקללים אותך ולא עומדים מאחוריך בתקופות פחות טובות, אפשר לבוא אליו בטענות על חוסר מחויבות? הרי בהפועל ובתחילת הקדנציה שלו במכבי הוא היה מצוין.
2. שוב, זה הכול עניין של איך אתה מסתכל על זה. נוסא הוא קודם כל עוגן הגנתי ושחקן פיזי שקשה להתמודד איתו, האספקטים ההתקפיים שלו תלויים הרבה מאוד בביטחון שלו שנראה שנעלם לגמרי במכבי ובמקום אחר הוא יכול להביא אותם לידי ביטוי כמו שעשה בהפועל ובמכבי עד העונה.
3. מי לא היה מעדיף שחקן סטייל הובאן בשיאו? תמצא לי אחד כזה ואז אין על מה לדבר. לא יודע אם נצליח למצוא שחקן כזה ולהביא אותו לארץ.
4. גם לאוגו יש בעיות ברכיים, לליגה שלנו כל עוד אתה ניגרי גם רגל אחת זה מספיק. סתם, אבל באמת לא שמעתי שום דבר על בעיות ברכיים בהקשר שלו.
היו לו בעיות עם הקהל גם בהפועל, גם בבטיס וגם עכשיו במכבי. 3 קבוצות שונות זה כבר יותר מסתם צירוף מקרים. כנראה שהוא לא שה תמים ומתעסק יותר מדי בדברים שלא על המגרש.
כל עוד יש לנו את אוגו אין לנו צורך בנוסא. למרות שמדובר בכלל בתפקידים שונים. את הפן ההגנתי אוגו נותן ויתן לא פחות מנוסא, ובפן ההתקפי מדובר בשחקן בלי יותר מדי אינטילגנציית משחק. מדובר בשחקן עם אתלטיות נהדרת, סגירה הגנתית טובה וזהו פחות או יותר. אולי לא נמצא תואם הובאן אבל זה הסגנון שחקן שצריך לשאוף אליו.
בקשר לברכיים. הרבה פעמים לא שיחק בגלל כאבים בברך. נראה לי שיש לו שם משהו כרוני. הוא סוחב את זה כבר מהתקופה בספרד.

שלח תגובה