בחירות 2019S

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: בחירות 2019S

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ForeverRed כתב: איך אתם עדיין מגיבים לו?
אני התעייפתי כבר מזמן.
לא חושב שזה נכון להתעלם ממנו. לא מדובר באיזה דביל שמגחיך את עצמו, אלא בטוקבקיסט מדופלם, אינטלקטואל וליטיגטור בחסד עליון. וכשאחד כזה מתעל את יכולותיו לשקרים על גבי שקרים שאין הדעת יכולה לסבול, הדבר המתבקש הוא להקהות את שיניו ולשים זרקור על הנכלוליות, הצביעות ואחיזות העיניים שעוברות כחוט השני בכל התנהלותו. שים לב שעל רוב ההודעות שלי אשר ריסקו את תגובותיו קטע אחר קטע הוא דילג. וכמובן שבנימוק של ''סגנון אלים'' :נוגח:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

Guevara כתב:שמעו סיפור, אחי עובד בחדשות 12 ויצא לי להגיע איזה פעם לאולפנים בת"א. היו שם מירי רגב ואחמד טיבי במסדרונות שותים קפה ומדברים בינהם כאילו היו באותו צוות בצבא ומעלים חוויות מהמסכמים.

אחרי זה עניין אותי לראות את התכנית והם כמובן יצאו אחד על השני ב200 קמ"ש. הכל בשביל המצלמות והתדמית. 95% מהקקות בפוליטיקה מדברים מפוזיציה, שמאל ימין ערבים וחרדים, לא משנה מי, את כולם מעניינת השררה והכח - לא הבוחרים שלהם. אותנו הם צריכים רק בשביל להישאר בעמדות כוח אז הם מנצלים את מיטב כישורי המשחק שלהם מול נמצלמות כדי להבטיח פנסיה תקציבית, מעמד וחיים של האלפיון העליון.

כולם צבועים וכולם משנים את דעתם בהתאם לדיעות בחברה, עזבו שטויות ותראו כדורגל - יותר אמיתי מה שקורה על המגרש מאשר בפוליטיקה.
איתך לגמרי

סמל אישי של משתמש
gooner
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי gooner »

dor69 כתב: פסקת ההתגברות המדוברת היא ב״חוק יסוד- כבוד האדם וחירותו״ שבו בגץ משתמש שנים על מנת להתערב לכנסת בחקיקה כמו למשל בנושא המסתננים, כבר קיימות פסקות התגברות לעוד כמה חוקי יסוד ואני לא רואה את הממשלה משתמשת בהן תדיר בשביל להפוך את ישראל לאוליגרכיה אז תעשה לי טובה
חוק החסינות הוא לא המצאה של הליכוד שנועדה למלט את נתניהו אלא נוסח של חוק שהיה קיים עד שנת 2005 ושונה, מה הבעיה? אלא אם כן לפני 2005 היה פה משטר דיקטטורי ולא ידעתי
מוסר כפול זה משהו
קיימת היום פיסקת התגברות רק בחוק יסוד חופש העיסוק.
זה לא כל כך חשוב מה הדעה הספציפית שלך על החוק,
התעסקו בו וועדות ואישים שהיו מעוניינים בו מאוד ועדיין
העניין לא חוקק בשל הרגישות שלו וההשלכות שלו.
להעביר אותו עכשיו באופן מזורז כדי שלא ניתן יהיה לבטל
חסינות של ראש הממשלה, היא באמת מקרית בעינייך?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Guevara כתב:שמעו סיפור, אחי עובד בחדשות 12 ויצא לי להגיע איזה פעם לאולפנים בת"א. היו שם מירי רגב ואחמד טיבי במסדרונות שותים קפה ומדברים בינהם כאילו היו באותו צוות בצבא ומעלים חוויות מהמסכמים.

אחרי זה עניין אותי לראות את התכנית והם כמובן יצאו אחד על השני ב200 קמ"ש. הכל בשביל המצלמות והתדמית. 95% מהקקות בפוליטיקה מדברים מפוזיציה, שמאל ימין ערבים וחרדים, לא משנה מי, את כולם מעניינת השררה והכח - לא הבוחרים שלהם. אותנו הם צריכים רק בשביל להישאר בעמדות כוח אז הם מנצלים את מיטב כישורי המשחק שלהם מול נמצלמות כדי להבטיח פנסיה תקציבית, מעמד וחיים של האלפיון העליון.

כולם צבועים וכולם משנים את דעתם בהתאם לדיעות בחברה, עזבו שטויות ותראו כדורגל - יותר אמיתי מה שקורה על המגרש מאשר בפוליטיקה.
+1
ימין ושמאל זה בעצם הפרד ומשול.
פעם אולי זה היה רלוונטי, היום זה חלף מן העולם.

סמל אישי של משתמש
dh2311

שליחה על ידי dh2311 »

מציע לכם גם לקרוא את "הנסיך" של ניקולו מקיוואלי. בעצם ספר חובה לכל פוליטקאי, וביבי אחד מהפולטיקאים שלמדו ממנו הכי טוב.

(ההמלצה הגיעה לאחר מה שכתבתם על טיבי ורגב)

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

gooner כתב: קיימת היום פיסקת התגברות רק בחוק יסוד חופש העיסוק.
זה לא כל כך חשוב מה הדעה הספציפית שלך על החוק,
התעסקו בו וועדות ואישים שהיו מעוניינים בו מאוד ועדיין
העניין לא חוקק בשל הרגישות שלו וההשלכות שלו.
להעביר אותו עכשיו באופן מזורז כדי שלא ניתן יהיה לבטל
חסינות של ראש הממשלה, היא באמת מקרית בעינייך?
מה באופן מזורז? דנים על זה לפחות 6 שנים

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

תודה

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

bs war כתב:
מה באופן מזורז? דנים על זה לפחות 6 שנים
יש נסיונות לחוקק אותו כבר מעל 10 שנים.
בכל פעם שעולה נסיון כזה, מנסים להגיע להסכמה רחבה
על אופי ההתגברות, נושאיה והרוב המיוחס הנדרש עבורה.
לעתים ע״י הקמת וועדה.
החוק לא הבשיל עד היום גם כשלימין שמעוניין בו היה רוב
הרבה יותר גדול.
להעביר חוק כזה עכשיו בתוך כמה חודשים לפני הגשת כתבי
האישום זה מזורז מאוד ופרסונלי.
תחשוב על התוצאה המדוברת, הקואליציה תחליט בעצמה אם להעמיד לדין את חבריה. זה נשמע לך סביר?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

"כחול לבן התחייבה למשותפת לבטל חוק שהחמיר ענישת עברייני בניה"

#גנץלפידהתחלנו

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

gooner כתב: יש נסיונות לחוקק אותו כבר מעל 10 שנים.
בכל פעם שעולה נסיון כזה, מנסים להגיע להסכמה רחבה
על אופי ההתגברות, נושאיה והרוב המיוחס הנדרש עבורה.
לעתים ע״י הקמת וועדה.
החוק לא הבשיל עד היום גם כשלימין שמעוניין בו היה רוב
הרבה יותר גדול.
להעביר חוק כזה עכשיו בתוך כמה חודשים לפני הגשת כתבי
האישום זה מזורז מאוד ופרסונלי.
תחשוב על התוצאה המדוברת, הקואליציה תחליט בעצמה אם להעמיד לדין את חבריה. זה נשמע לך סביר?
עשית סלט שלם, כמו התקשורת, כנראה הכניסו לך טוב לראש את המסרים.
פסקת ההתגברות המדוברת היא לחוק יסוד כבוד האדם וחירותו. משמע הכנסת יכולה להתגבר על פסילת חוק של בג"צ על בסיס סתירה עם חוק יסוד זה.
חוק חסינות, אם וכאשר ישונה, לא סותר אף חוק יסוד, ואני בספק אם בג"צ יפסול אותו. וגם אם כן, זה לא יהיה על בסיס כבוד האדם וחירותו (אין שום קשר) והכנסת לא תוכל להתגבר על הפסילה גם עם פסקת ההתגברות

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

bs war כתב:
עשית סלט שלם, כמו התקשורת, כנראה הכניסו לך טוב לראש את המסרים.
פסקת ההתגברות המדוברת היא לחוק יסוד כבוד האדם וחירותו. משמע הכנסת יכולה להתגבר על פסילת חוק של בג"צ על בסיס סתירה עם חוק יסוד זה.
חוק חסינות, אם וכאשר ישונה, לא סותר אף חוק יסוד, ואני בספק אם בג"צ יפסול אותו. וגם אם כן, זה לא יהיה על בסיס כבוד האדם וחירותו (אין שום קשר) והכנסת לא תוכל להתגבר על הפסילה גם עם פסקת ההתגברות
חוק החסינות כשלעצמו לא סותר אף חוק יסוד, אבל הניסוח שלו ומטרתו הם לא להעניק חסינות לעבריינים באשר הם, אלא לאפשר לחברי כנסת יותר חופש במהלך עבודתם ולמנוע רדיפה של הממשלה.
במקרה שמנסה הכנסת להעניק חסינות ללא סיבה מוצדקת, ברור
שתהיה עתירה לבג״צ כדי למנוע את המהלך.
מטרת ההתגברות בפעם הזו, הוא למנוע את ההתערבות הזו.
אם היינו מוציאים את ביבי מהמשוואה, אתה כאזרח, היית מעוניין
להגיע למצב משפטי שבו יש חוק אחד לכל אזרחי המדינה, ול60-70 חברי קואליציה יש חוק אחר שמאפשר להם חסינות לכל עבירה שהם יחליטו בינם לבין עצמם?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

gooner כתב: חוק החסינות כשלעצמו לא סותר אף חוק יסוד, אבל הניסוח שלו ומטרתו הם לא להעניק חסינות לעבריינים באשר הם, אלא לאפשר לחברי כנסת יותר חופש במהלך עבודתם ולמנוע רדיפה של הממשלה.
במקרה שמנסה הכנסת להעניק חסינות ללא סיבה מוצדקת, ברור
שתהיה עתירה לבג״צ כדי למנוע את המהלך.
מטרת ההתגברות בפעם הזו, הוא למנוע את ההתערבות הזו.
אם היינו מוציאים את ביבי מהמשוואה, אתה כאזרח, היית מעוניין
להגיע למצב משפטי שבו יש חוק אחד לכל אזרחי המדינה, ול60-70 חברי קואליציה יש חוק אחר שמאפשר להם חסינות לכל עבירה שהם יחליטו בינם לבין עצמם?
לא. וזה גם לא מה שיקרה, לא יודע איך הסקת את זה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

https://www.idi.org.il/articles/26691" onclick="window.open(this.href);return false;

אבל ממליץ להתייחס לכתוב בערבון מוגבל כיוון שמדובר במוסד שמאלני, על גבי האינטרנט שנשלט ע״י השמאל וכתוב בשפה העברית שחודשה ע״י שמאלנים

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

bs war כתב:
לא. וזה גם לא מה שיקרה, לא יודע איך הסקת את זה
במועד א' גם אני חשבתי כמוך, אחרי שביבי ענה "מה? מה פתאום"
אבל במועד ב' זה כבר היה ברור לכולם.
הרב פרץ הדליף בכיף:
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001285343" onclick="window.open(this.href);return false;

אגב, סתם פיקנטריה, לא מצאתי את ההוכחה, אבל כיוון שמיקי איתן היה מיוזמי שינוי חוק החסינות
לגרסה של היום, אני מניח שבנימין נתניהו היה מתומכיה, אבל אופס עכשיו כבר פחות.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

למה שתהיה להם חסינות בכלל? הם לא צריכים להיות מעל החוק

שלח תגובה