זה המשפט החשוב:Sir Alex Ferguson כתב: ↑28 מרץ 2023, 19:33אני לא מזלזל באף חייל מילואים.
גם לא מזלזל באיש צוות אוויר מקריית מלאכי שעבר הסללה בתיכון למגמת חשמל ולאחר מכן כשהלך לצבא נשלח ישר לחייל האוויר ובלי העבודה השחורה והמלוכלכת שהוא עשה ועושה המטוסים בכלל לא היו ממריאים. למה הקול שלו בקלפי שווה פחות? למה כשקוראים לו למילואים הוא תמיד התייצב אבל בגלל שיש לטייסים מעמד מיוחד הם יכולים להגיד שמבחינה פוליטית זה לא מתאים להם? למה הם שווים יותר? כשאני הייתי לאחר השחרור בחופשה בלונדון והמ"פ של המילואים שלי התקשר ואמר תבוא דחוף נכנסים לעזה אני שאלתי את עצמי האם נכון לי מבחינת דעות פוליטית לוותר על חצי גמר ליגת אלופות של ברצלונה - צ'לסי בלונדון בשביל להגיע למילואים? האם חייל שעושה פחות ימי מילואים בשנה מהטייסים אבל כשיש מבצעים נכנס לעומק השטח ומסכן את חייו הקול שלו או הדעה שלו שווה פחות מהטייסים? כולנו אחים, כולנו צריכים להיות שווים, הטייס ואיש האחזקה, הלוחם ואותו מסייע תמיכה שדאג לי לכל הציוד שאני צריך כי מהשדה טסתי להתכנסות לפני הכניסה לעזה.
אני מעריך את הטייסים והתנגדתי קשות לאותם פוליטיקאים שזלזלו בהם ובתרומה שלהם למדינה, ובאותה נשימה אני מרגיש חופשי להגיד שהצעד שלהם הוא חציית קו אדום ומסוכן מאוד וכמו שאמרתי אני אישית הייתי עד גם למשרת מילואים פעיל (לא מתנדב) שהודיע ליחידה שהוא לא יגיע לזימונים עתידיים (היום פשוט מאוד לא להגיע למילואים למי שמחפש בכך, בטח ללוחמים, גם למי שלא מתנדב).
ואני שוב כותב, לפעול מתוך פוזיציה זה הכי קל, הייתי עד לרגעים קריטיים בחברה הישראלית שבה חיילים מהצד הימני של המפה והצד השמאלי של המפה הבינו את הסכנות בסרבנות בטח במבט לעתיד ולכן השאירו את הסרבנות מחוץ לצה"ל.
איש צוות אוויר מקריית מלאכי שעבר הסללה בתיכון למגמת חשמל ולאחר מכן כשהלך לצבא נשלח ישר לחייל האוויר.
שיטפלו בזה כדי שיהיה גם טייס מרוקאי או אתיופי מקריית מלאכי במקום להמשיך לטפח בורות ונחשלות.
זה יעלה לש"ס ולליכוד במצביעים עתידיים אז הסבירות שזה יקרה שווה לסבירות שזה קרה מאז שנת 77.