כדורסל ישראלי (ובכלל)
Re: כדורסל ישראלי (ובכלל)
סטטיסטיקות זה לא הכל.
אני די בטוח שאם ניקח את הסטטיסטיקות של קליבלנד כקבוצה בסדרה האחרונה ונשווה לשיקגו של מייקל - הסטטיסטיקות יהיו לטובת קליבלנד. זה אומר שהיא קבוצה טובה יותר?
המשחק השתנה. ואיתו גם מספרים.
מייקל לא מככב במספרים. לווילט צ׳מברליין יש מספרים מטורפים. אז?
בנוסף, אל תשכח שלברון בליגה מגיל 18. מייקל נכנס לליגה בגיל 21, פרש בשיא(מות אביו) ואחר כך חזר ושוב פרש(מוקדם מדי לדעתי).
אני די בטוח שאם ניקח את הסטטיסטיקות של קליבלנד כקבוצה בסדרה האחרונה ונשווה לשיקגו של מייקל - הסטטיסטיקות יהיו לטובת קליבלנד. זה אומר שהיא קבוצה טובה יותר?
בנוסף, אל תשכח שלברון בליגה מגיל 18. מייקל נכנס לליגה בגיל 21, פרש בשיא(מות אביו) ואחר כך חזר ושוב פרש(מוקדם מדי לדעתי).
מסכים איתך במאה אחוז שסטיסטיקה לא אומרת כלום.. אבל הבאתי את הסטיסטיקה רק בשביל לגבות בעובדות את זה שאני אומר שהוא פשוט שחקן שלם ואין דבר שהוא עושה שהוא לא בטופ...CrazyRed7 כתב:סטטיסטיקות זה לא הכל.
גם לברון וגם ג'ורדן שיחקו 13 שנים (לא מחשיב את העונות בוושינגטון למרות שגם שם שיפר את המיקום שלו בסטיסטיקות) ככה שזה דווקא השוואה מתבקשת, אם כבר בזה שלברון הגיע בגיל 18 זה חסרון לעומת מייקל שהגיע בשל לליגה ולברון הגיע ישר אחרי תיכון קפץ למים...
אבל כמו שאמרתי, אני לא מנסה להשוות אותו למייקל, אי אפשר להתווכח אם בן אדם שיש מישהו שיותר טוב מגורדן ולכן אני אפילו לא מנסה. אתה אמרת שהוא לא בטופ 10, אני אומר שלדעתי הוא השני הכי גדול בהיסטוריה והבאתי כל מיני דברים שיחזקו את הטענה... אולי שכנעתי אותך ואולי לא בסופו של דבר זה דעה ולכל אחד דעה אחרת

כן, זה לא מדע מדויק, זה עניין של דעה
אני נשאר עם מייקל וקובי
אני נשאר עם מייקל וקובי

העלו את תקרת השכרת בליגה וזה פשוט פסיכי הסכומים ששחקנים בינוניים מקבלים.. הנה כמה דוגמאות לכמה שחקנים ירוויחו העונה (עונה שעברה) במיליונים כמובן
קונלי 30.6 (9.7)
דרוזן 29 (9.5)
דראמונד 26 (3)
ביל 25.6 (5.7)
ווטסייד 24.5 (פחות ממיליון)
באטום 24 (12)
פרסונס 23.5 (15)
עונה שעברה חוץ מקובי אף אחד לא עבר את ה23 מיליון, פשוט הזוי ששחקנים בינוניים פלוס מקבלים שכר כזה... קונלי מקבל את השכר הכי גבוה בהיסטוריה והוא אפילו לא אולסטאר
חבל כספי לא שחקן חופשי היה יכול בקלות בקיץ כזה לקבל מינימום 8 מיליון בעונה
קונלי 30.6 (9.7)
דרוזן 29 (9.5)
דראמונד 26 (3)
ביל 25.6 (5.7)
ווטסייד 24.5 (פחות ממיליון)
באטום 24 (12)
פרסונס 23.5 (15)
עונה שעברה חוץ מקובי אף אחד לא עבר את ה23 מיליון, פשוט הזוי ששחקנים בינוניים פלוס מקבלים שכר כזה... קונלי מקבל את השכר הכי גבוה בהיסטוריה והוא אפילו לא אולסטאר
חבל כספי לא שחקן חופשי היה יכול בקלות בקיץ כזה לקבל מינימום 8 מיליון בעונה
קווינסי מילר גמר את העונה.
כמה הוא דיבר
כמה הוא דיבר

- red and white
- Title: Almog
אם עמה יעמיק לא יעלו את הראיון שלו בone ליד הכתבה שהוא גמר את העונה זו שערורייה.
- yanivnew91
כבר עשו משהו כזה עם הכתבה שהוא נפצעred and white כתב:אם עמה יעמיק לא יעלו את הראיון שלו בone ליד הכתבה שהוא גמר את העונה זו שערורייה.
- red and white
- Title: Almog
צודקyanivnew91 כתב: כבר עשו משהו כזה עם הכתבה שהוא נפצע
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אמרה סטודאמייר מגיע להפועל ירושלים.
לא יודע אם יהיה טוב או לא אבל יהיה מעניין.
מעניין מאוד.YallaHapoel כתב:אמרה סטודאמייר מגיע להפועל ירושלים.
לדעתי עדיין מספיק טוב כדי לשחק באירופה, אבל לא יהיה המפלצת שאולי יצפו ממנו להיות.
איזה 4/5 במכבי מסוגל להתמודד איתו, בגיל 77 על הליכון?CrazyRed7 כתב: מעניין מאוד.
לדעתי עדיין מספיק טוב כדי לשחק באירופה, אבל לא יהיה המפלצת שאולי יצפו ממנו להיות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הוא לא יהיה שובר הטבעות שהיה ב 2005 וגם לא שחקן פיק אנד רול קטלני כמו שהיה בעבר (גם אין לו את סטיב נאש שימסור לו...) אבל הוא מביא איתו ניסיון, עצמה ואתלטיות שלא מגיעים לכאן בדרך כלל. בשנים האחרונות שדרג מאוד את המשחק שלו עם הגב לסל ותלוי פחות ביכולת לקבור שחקנים עם הכדור בתוך הטבעת שאפיינה אותו בעבר. אם מגיע לעבוד ולא בתור כוכב עליון יכול להיות שיחוק אדיר (מזכיר את השיחות על אלמיידה...) .
- yanivnew91
אחי מדובר פה בקנה מידה שונה לגמרי בהשוואה לאלמיידה.סניור כתב:הוא לא יהיה שובר הטבעות שהיה ב 2005 וגם לא שחקן פיק אנד רול קטלני כמו שהיה בעבר (גם אין לו את סטיב נאש שימסור לו...) אבל הוא מביא איתו ניסיון, עצמה ואתלטיות שלא מגיעים לכאן בדרך כלל. בשנים האחרונות שדרג מאוד את המשחק שלו עם הגב לסל ותלוי פחות ביכולת לקבור שחקנים עם הכדור בתוך הטבעת שאפיינה אותו בעבר. אם מגיע לעבוד ולא בתור כוכב עליון יכול להיות שיחוק אדיר (מזכיר את השיחות על אלמיידה...) .
במיוחד בענף שהנתונים הפיזיולוגים בו הרבה יותר משמעותיים מבכדורגל
א. הזכרתי את זה כמשהו שמזכיר.yanivnew91 כתב: אחי מדובר פה בקנה מידה שונה לגמרי בהשוואה לאלמיידה.
במיוחד בענף שהנתונים הפיזיולוגים בו הרבה יותר משמעותיים מבכדורגל
ב. אתה צודק- סטודמאייר בשיאו היה גדול בהרבה(!) מאלמיידה בשיאו .
ג. דווקא בכדורסל, חכמת משחק מאפשרת להרבה שחקנים עם נחיתות פיזית (או הרבה מעבר לשיאם הפיזי) להיות רלבנטיים. החל ממאיר טפירו שלנו דרך שחקני ענק כמו נדב הנפלד כאן בארץ או למשל, לארי בירד ועוד אין ספור דוגמאות.
נראה.Totti כתב: איזה 4/5 במכבי מסוגל להתמודד איתו, בגיל 77 על הליכון?
אני חושב שהציפיות ממנו מוגזמות לגמרי.
מבחינה מקצועית נטו?היה עדיף להם על מישהו אחר שישאר לטווח ארוך ובעיקר יתן הגנה.