מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
https://www.one.co.il/Article/17-18/1,1,3,0/118625.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אין כמו בבית
אין כמו בבית
שיהיה לו בהצלחה בשיקום ושיחזור לכושר כמה שיותר מהר עד המפגש בטרנר שנזיין אותו גם על המגרש וגם ביצעים
מה יעקב ברבר במגרש פתוח?
החמיא לבאר שבע, כדי ליצור אליבי שכשישרקו בוז למאור הוא יגיד ״אני לא מבין מה הם רוצים, סיימנו יפה בהפועל באר שבע והחמאנו להם על כל במה אפשרית, כנראה כואב להם שאין להם שחקן כמו מאור״zivmay כתב:מה יעקב ברבר במגרש פתוח?
שמור תהודעה ותחזור אלי כשזה יקרה כי זה יקרה
בהצלחה למאור בתחנה האחרונה בקריירה.
שבור רגל כפרה.
שבור רגל כפרה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אמרת רבע.אלדר כתב: החמיא לבאר שבע, כדי ליצור אליבי שכשישרקו בוז למאור הוא יגיד ״אני לא מבין מה הם רוצים, סיימנו יפה בהפועל באר שבע והחמאנו להם על כל במה אפשרית, כנראה כואב להם שאין להם שחקן כמו מאור״
שמור תהודעה ותחזור אלי כשזה יקרה כי זה יקרה
אמר ככה "שהוא והבן הקקוסינל אין להם טענות לברק בכר,הוא בטוח שמי שנתן את ההוראה לבכר זאת אלונה ורק בגללה מאור לא שיחק בתקופה הכי טובה שלו".
אמרו לו "תקשיב,מה שאתה אומר חמור".
עונה "כן זו האמת לתחושתי",משפט חזק האמת לתחושתי.
המשפחה הזו עשתה הכל כדי שהוא יוצג לפני המשחק מולנו , זה כל כך ברור ושקוף .
מאור יכנס דרך עשן הסיגריות של יעקב, נישא על כפות ידיהם של שחקני מכבי חיפה
כשזר משטרות של 100 יורו לראשו.
זה בחוזה
כשזר משטרות של 100 יורו לראשו.
זה בחוזה
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
שבור רגל זה פאסה קרע רצועה זה יותר רלוונטיניב כתב:בהצלחה למאור בתחנה האחרונה בקריירה.
שבור רגל כפרה.
זה הכי ישראלי לעשות יום ראשון בחיפה פסטיבל לילד ואז לחטוף בראש.
מקווה מאוד שתהיה חגיגה ירוקה כאשר המשיח עושה סיבוב על קביים באיצטדיון ומודה לקהל הנרגש ואז על הדשא נתפוצץ עליהם.
מקווה שיקרינו על המסך את יקוב עם השלט האלמותי: "יעקב שחר גרוע מחיזבאללה"
מקווה מאוד שתהיה חגיגה ירוקה כאשר המשיח עושה סיבוב על קביים באיצטדיון ומודה לקהל הנרגש ואז על הדשא נתפוצץ עליהם.
מקווה שיקרינו על המסך את יקוב עם השלט האלמותי: "יעקב שחר גרוע מחיזבאללה"
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
"אני חוזר הביתה"
בבקשה תגידו הכול, תלקקו כמה שאתם רוצים לאוהדים החדשים שלכם, רק תפסיקו עם המשפט המביך הזה. אתם פתטיים!!!
מה נסגר עם השחקנים היום?
מאור היקר, גדלת בדירת שלושה חדרים בחולון עם הורים שהתגרשו כדי לעקוץ קצבת אם חד הורית (לכאורה כמובן), אבא שלך עמד מחוץ למגרשים של היענק'לה עם שלט "גנב תחזיר 1.3 מיליון דולר שגנבת מהמשפחה", איפה אתה ואיפה אני חוזר הביתה?!
יוסי בניון, גדלת במעברה בדימונה עם אבא שיכור שבלי באר שבע לא היה לו אוטו להסיע אותך לאימונים. איפה הבית שלך עכשיו?!
זה פשוט פתטי ומביך, זה זילות של המילה "בית" ו"סמל", כאילו אם הוא היה קורע את הרצועה הוא היה חושב בכלל על הבית שלו ולא חותם באירופה כמו שהוא אמר אחרי שנפצע.
ואיך אפשר בלי הציטוט האלמותי? https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=164666" onclick="window.open(this.href);return false;
איש מעורר רחמים.
בבקשה תגידו הכול, תלקקו כמה שאתם רוצים לאוהדים החדשים שלכם, רק תפסיקו עם המשפט המביך הזה. אתם פתטיים!!!
מה נסגר עם השחקנים היום?
מאור היקר, גדלת בדירת שלושה חדרים בחולון עם הורים שהתגרשו כדי לעקוץ קצבת אם חד הורית (לכאורה כמובן), אבא שלך עמד מחוץ למגרשים של היענק'לה עם שלט "גנב תחזיר 1.3 מיליון דולר שגנבת מהמשפחה", איפה אתה ואיפה אני חוזר הביתה?!
יוסי בניון, גדלת במעברה בדימונה עם אבא שיכור שבלי באר שבע לא היה לו אוטו להסיע אותך לאימונים. איפה הבית שלך עכשיו?!
זה פשוט פתטי ומביך, זה זילות של המילה "בית" ו"סמל", כאילו אם הוא היה קורע את הרצועה הוא היה חושב בכלל על הבית שלו ולא חותם באירופה כמו שהוא אמר אחרי שנפצע.
ואיך אפשר בלי הציטוט האלמותי? https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=164666" onclick="window.open(this.href);return false;
איש מעורר רחמים.
לא במקום גבר. וגם לא נכוןSouth Boy כתב: יוסי בניון, גדלת במעברה בדימונה עם אבא שיכור שבלי באר שבע לא היה לו אוטו להסיע אותך לאימונים. איפה הבית שלך עכשיו?!