2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
איפה קראתם את זה?
ראיתי:
"אם תופעל אלימות, לא נעלה"
ראיתי:
"אם תופעל אלימות, לא נעלה"
- Melikson24
- Title: CrazyRed
יש כאוס דיווחים.
עכשיו אני קורא שהם מאיימים לא להופיע בעקבות פרסום הסירטון שעלול לגרום לפגיעה באוהדים שלהם
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 28 אוקטובר 2025, 15:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
יש כאלה שבאים לחבל. כן.Melikson24 כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 15:44די די.
המשטרה בימים האחרונים מתנהגת כאילו אוהדי כדורגל הם מינימום מחבלים.
ועוד אחרי שפיצצו משחק על אבוקות.
המשטרה כאן לשרת את הציבור. לא הפוך.
ולשרת את הציבור זה גם לדאוג שתגיע ותחזור בשלום.
וואו איזה סרטון של מטורפים.Melikson24 כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 15:40משטרת ישראל ירדה מהפסים אה?
איזה התנהלות קיצונית. כאילו הם מתכוננים להיכנס לקרב עם החמאס ולא לאירוע כדורגל.
אשכרה משווים בין פירוטכניקה במשחק כדורגל לבין אירועים במזרח ירושלים, פשוט פסיכופתים.
כל הכבוד להפועל ת״א שמאיימת לא להופיע, אסור להם להפקיר שוב את האוהדים ואני לא מסיר אחריות מהפורעים שביניהם, צריך לטפל בהם ביד קשה, ועדיין ההשוואות לחמאס הן מופרעות.
מצד אחד אשמח שיתפוצץ המשחק, עד שהאפסים בהתאחדות יתעוררו על המוצר הגמור שלהם, מצד שני התשובה הכי טובה תהיה ניצחון מוחץ על הקבוצה של בן גביר.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אהא ראינו איך דאגו שכולם יחזרו בשלום אחרי שפיזרו את הדרבי.
להתעלל ב30 אלף איש בגלל כמה עשרות זה תכליתה של משטרה שמקבלת מאות אלפי ש"ח על כל משחק כזה?
זה כמו שהמשטרה תחליט שאף אחד לא נוסע בכבישים כי יש עברייני תנועה.
יש למשטרה מספיק כלים לטפל בעברייני הפירוטכניקה. הם פשוט מעדיפים את הדרך הקלה עם ענישה קולקטיבית.
תמים כמו כבש שמובל לשחיטה.
חבל שלקהל בארץ אין עמוד שדרה להחרים את הזבל הזה.
הלוואי והנהלת הפועל תגדל ביצים ולא תעלה באם תופעל כל אלימות כנגד אוהדיה.
הגיע הזמן להעמיד את הגוף העברייני הזה שנקרא משטרת ישראל במקום.
- ForeverRed
צריך להיות גולם אמיתי כדי לבזבז זמן וללכת למשחקים עם אווירה כזאת.
צריך להיות הורה גרוע כדי להביא לשם את הילדים שלך.
אני מלכלך המון על האולטראס בשנה האחרונה ועדיין אין לי ספק שאם מתישהו גם אנשים נורמטיבים כמוני וכמו שאר הפורום אי פעם יפגעו במגרש כדורגל זה יקרה אך ורק בגלל המשטרה.
להקיא. אין פה כלום חוץ מקהל שנותן צבע ועניין, ועדיין הם מרגישים בנוח לרמוס אותם.
אין פתרון חוץ מלהחרים. מכאן יש רק לאן להתדרדר.
צריך להיות הורה גרוע כדי להביא לשם את הילדים שלך.
אני מלכלך המון על האולטראס בשנה האחרונה ועדיין אין לי ספק שאם מתישהו גם אנשים נורמטיבים כמוני וכמו שאר הפורום אי פעם יפגעו במגרש כדורגל זה יקרה אך ורק בגלל המשטרה.
להקיא. אין פה כלום חוץ מקהל שנותן צבע ועניין, ועדיין הם מרגישים בנוח לרמוס אותם.
אין פתרון חוץ מלהחרים. מכאן יש רק לאן להתדרדר.
המשטרה לדעתי הכינה היום את כתב ההגנה של הפועל ת''א.
הם מודים שמבחינתם אוהדי הפועל ת''א זה מחבלים,
ופירו זה פיגוע.
בנוגע ליחס לאוהדי הפועל ת''א מגבש סרטונים של המכות אחרי המשחק+ בעוד משחקים ומראה שמבחינתם ביטול המשחק הוא כי אלה אוהדי הפועל ת''א ולא בהכרח חומרת המעשה.
בנוגע לפירו מראה דוגמאות מכל העולם לרבות ארגנטינה, יוון ,סרביה וכו' ומראה שמשחקים לא מפוצצים על זה ורק אצלנו משטרה מפחדת לטפל בנושא כנדרש.
זה לא יעזור אבל מכין להם את הקרקע לערעור בבית דין אזרחי , שם כמובן מראים שהחלטת בית הדין גם חרצה את גורל האליפות ובהצלחה לכולם.
הם מודים שמבחינתם אוהדי הפועל ת''א זה מחבלים,
ופירו זה פיגוע.
בנוגע ליחס לאוהדי הפועל ת''א מגבש סרטונים של המכות אחרי המשחק+ בעוד משחקים ומראה שמבחינתם ביטול המשחק הוא כי אלה אוהדי הפועל ת''א ולא בהכרח חומרת המעשה.
בנוגע לפירו מראה דוגמאות מכל העולם לרבות ארגנטינה, יוון ,סרביה וכו' ומראה שמשחקים לא מפוצצים על זה ורק אצלנו משטרה מפחדת לטפל בנושא כנדרש.
זה לא יעזור אבל מכין להם את הקרקע לערעור בבית דין אזרחי , שם כמובן מראים שהחלטת בית הדין גם חרצה את גורל האליפות ובהצלחה לכולם.
כתב זיבי. מה שהיה בעונה שעברה יהיה גם עכשיו. הפועל ת"א יתבכיינו, יכעסו וירעידו את העולם אבל בסוף בית דין אזרחי לא יהפוך החלטה של ההתאחדות.
מה שהיה הוא מה שיהיה. מי שרוצה לשנות משנה, לא מתלונן ברדיו ובטוויטר. הכלים בידיים של הבעלים, הם בוחרים לא לעשות כלום. שימשיכו לבכות.
מה שהיה הוא מה שיהיה. מי שרוצה לשנות משנה, לא מתלונן ברדיו ובטוויטר. הכלים בידיים של הבעלים, הם בוחרים לא לעשות כלום. שימשיכו לבכות.
לא תמים ולא נאיבי.
אני האחרון שיפרגן למשטרה על משהו - מבחינתי לא הייתי נותן להם לנהל תנועת רכבים בכיכר. הם עד כדי כך ברמה נמוכה מבחינתי.
אבל מה קשר התגובה שלך לארועים ?
גם אני חושב שפירו ואבוקות זה סופר יפה ומוסיף ומשדרג אווירה ב-200% . אבל מה לעשות שמי שמפעיל את זה הוכיח לא פעם ( ולא רק אצלנו ) שמעבר לאווירה אין יותר מידי מחשבה על בטיחות.
מזכיר לכל החכמולוגים פה שאצלנו מנואלה עלתה באש ( הליצן עם ה-nightmare ) ובנס לא קרה כלום ליציע שלם .
אז אל תספרו לי סיפורים על נאיביות ותמימות.
בנוסף ומה לעשות - כרגע זה לא חוקי.
ביום שיכשירו פה אנשים להדליק את זה בצורה נכונה, בטוחה ובמקומות מוסדרים ובמסגרת החוק - אני הראשון שאתמוך .
כרגע זה מסוכן ואפילו מרחיק קהל צעיר שמגיע למגרש ורואה סיכונים כאלה ובטח את ההורים של אותו קהל צעיר.
והמשטרה צריכה להתנצל על הסירטון המכוער שהפיצה.
המסר שיצא ממנו שאוהדים זה כמו מחבלים במזרח ירושלים
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 28 אוקטובר 2025, 20:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
חד וחלק.הפועלעולה כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 19:33כתב זיבי. מה שהיה בעונה שעברה יהיה גם עכשיו. הפועל ת"א יתבכיינו, יכעסו וירעידו את העולם אבל בסוף בית דין אזרחי לא יהפוך החלטה של ההתאחדות.
אני חייב להיות כנה ולהגיד שאם הסרטון הזה היה מופעל נגד כל קבוצה אחרת הייתי מתנער ומתרגז אבל במקרה של הפועל ת״א אני נוטה להיות אדיש מכיוון שאני זוכר בדיוק מי זה מועדון הפועל תא ואהדיו האלימים ביותר שזכו עד לא מזמן להגנה מלאה.
אוהדים שתלו שלט שהם מייצגים את הפועל ולא ישראל,אוהדים שזרקו בובות עם השם של הבן של אובארוב כהתרסה כל המחלה של אשתו.
אוהדים שקרעו במכות אוהד הפועל חיפה בכדורסל על לא עוול בכפו,אוהדים שבטוחים שהם גדולים יותר מהמועדון,אוהדים שאלימות זה השם הנרדף שלהם וזכו להגנה תמידית וצבא של תקשורת,אנשי רוח,עיתונאים,מגישים ופרשנים.
שיהיה להם בהצלחה.
אוהדים שתלו שלט שהם מייצגים את הפועל ולא ישראל,אוהדים שזרקו בובות עם השם של הבן של אובארוב כהתרסה כל המחלה של אשתו.
אוהדים שקרעו במכות אוהד הפועל חיפה בכדורסל על לא עוול בכפו,אוהדים שבטוחים שהם גדולים יותר מהמועדון,אוהדים שאלימות זה השם הנרדף שלהם וזכו להגנה תמידית וצבא של תקשורת,אנשי רוח,עיתונאים,מגישים ופרשנים.
שיהיה להם בהצלחה.
אז תתנער ותתרגז.Red Tiger כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 20:02אני חייב להיות כנה ולהגיד שאם הסרטון הזה היה מופעל נגד כל קבוצה אחרת הייתי מתנער ומתרגז אבל במקרה של הפועל ת״א אני נוטה להיות אדיש מכיוון שאני זוכר בדיוק מי זה מועדון הפועל תא ואהדיו האלימים ביותר שזכו עד לא מזמן להגנה מלאה.
שיהיה להם בהצלחה.
כי דובר המשטרה התראיין ואמר שזה לא ספציפית מכוון להפועל ת"א.