הכל הולך לחזיר ההולנדי כרגע. אפילו קבלת ההחלטות של רפואה.
עד שמכבי פ"ת התחילה להיות מסוכנת ולשחק על האגפים, רפואה עשה טעות והוציא את מיחאי רומן במקום את מלמד החלש מאוד היום.
ואז מגיע טב"ח שכובש מאגף ימין, גם משהו שלא קורה הרבה.
delta7 כתב:
ההגנה שלהם התייצבה.
עד לא מזמן זו היתה הגנה ששווה ספיגה בכל משחק.
את השער מקדימה הם (כמעט) תמיד נותנים.
אולי ייני משרה אצליהם שקט טיפה, אבל סטטיסטית הם סופגים כמעט באותה כמות.
גם אתמול מכבי פ"ת הביכה אותם מספר פעמים ובמזל הם לא ספגו.
אני מרגיש שהם בעיקר פחות מהוססים במשחק שלהם.
עדיין מניעים כדור בלי יותר מדי ת'כלס (מגמה שחשבתי שתשתנה אחרי המחצית הראשונה מול סכנין)
ForeverRed כתב:כמה עוד משחקים אנשים צריכים כדי להבין שהמשחק נגד סכנין נראה כפי שהוא נראה בגלל סכנין ולא בגלל מכבי?
אם אתה טוען שסכנין חיפשה שמכבי תחזיק בכדור כדי לעקוץ אותה במתפרצות, המשחק הזה לא דמה לשום משחק אחר של מכבי מבחינת הת'כלס.
במחצית הראשונה הם דחפו כל הזמן קדימה והיו באיזורים המסוכנים. בשאר המשחקים הנעת הכדור שלהם התבססה בחלקים הרבה יותר רחוקים מהשער.
Eelect כתב:
אם אתה טוען שסכנין חיפשה שמכבי תחזיק בכדור כדי לעקוץ אותה במתפרצות, המשחק הזה לא דמה לשום משחק אחר של מכבי מבחינת הת'כלס.
במחצית הראשונה הם דחפו כל הזמן קדימה והיו באיזורים המסוכנים. בשאר המשחקים הנעת הכדור שלהם התבססה בחלקים הרבה יותר רחוקים מהשער.
אני טוען שסכנין לא הגיעה למשחק הזה. משום בחינה. היא הייתה רכה ושאננה. זה היה מקרה יוצא דופן ולא מייצג. אי אפשר לשפוט את מכבי על סמך המשחק הזה.
ForeverRed כתב:
אני טוען שסכנין לא הגיעה למשחק הזה. משום בחינה. היא הייתה רכה ושאננה. זה היה מקרה יוצא דופן ולא מייצג. אי אפשר לשפוט את מכבי על סמך המשחק הזה.
אין לך דרך לבסס את זה. זה לא שכל שאר המשחקים של סכנין היו מטורפים ורק זה ספציפית חרא (פחות או יותר מה שקרה פה למכבי פתח תקווה בסיבוב הראשון)
וחוץ מזה מה זה משנה מה היה לא היה? שורה תחתונה - מכבי ת"א נראו מפחידים מאוד במשחק ובעיקר במחצית הראשונה. למזלנו נראה שזה לא ממש ממשיך מבחינת יכולת.