הקבוצה גם הייתה שונה לגמרי ( לא מבחינת סגל שחקנים).ns75 כתב:
הגזמת לגמרי
נתן מספרים הכי משמעותיים בקבוצה בשנתיים הקודמות
יש לו בעיות, לא אומר שלא (מחויבות, פיסיות, הגעה למשחקים גדולים) אבל להפוך אותו לדובב גבאי זה כבר הגזמה
מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
איזו משחטה פתחתם פה בימים האחרונים.
זה בדיוק הזמן שלנו להרים את השחקנים לא לקבור אותם יותר, את השימוע לפני פיטורים אפשר לעשות בסוף העונה.
זה בדיוק הזמן שלנו להרים את השחקנים לא לקבור אותם יותר, את השימוע לפני פיטורים אפשר לעשות בסוף העונה.
בוזגלו הוא ממש לא הבעיה בעייני ולא רואה אף שחקן ישראלי שיכול להחליף אותו במשבצת הזו.
נכון עונה מאוד פושרת שלו אבל אל תשכחו שנפצע בתחילת העונה ויצא מהקצב ועד עכשיו הוא לא מצליח להדביק אותו. אותו דבר אגב קרה גם למליקסון בעונה הקודמת והשנה כולם ראו האיזה רוח סערה כל המתח סביבו נגמר. המספרים והיכולות של בוגזלו ידועים ואני מקווה ומתפלל שהוא יביא אותם במחזורים שנשארו.
נכון עונה מאוד פושרת שלו אבל אל תשכחו שנפצע בתחילת העונה ויצא מהקצב ועד עכשיו הוא לא מצליח להדביק אותו. אותו דבר אגב קרה גם למליקסון בעונה הקודמת והשנה כולם ראו האיזה רוח סערה כל המתח סביבו נגמר. המספרים והיכולות של בוגזלו ידועים ואני מקווה ומתפלל שהוא יביא אותם במחזורים שנשארו.
מקצועית,מי שאומר לוותר על בוזגלו לא מבין כדורגל.talb55 כתב:בוזגלו הוא ממש לא הבעיה בעייני ולא רואה אף שחקן ישראלי שיכול להחליף אותו במשבצת הזו.
אנשים פה מחפשים את הסקסי והשרמנטי אבל שוכחים שהכדורגל גם בנוי מדברים אחרים.
אין היום לבוזגלו תחליף בבעיטות החופשיות,מצבים נייחים ובישולים שהם מה לעשות חלק מהמשחק.
הבעיה שלו היא שהוא נעלם להרבה מאוד דקות במהלך המשחק וכן הוא לא מנהיג וכדאי שכולם יבינו את זה.
הבעיה של בוזגלו היא בהתנהלות סביבו,יותר מדי דיבורים,יותר מדי קשקושים וזה מה שיוצר את האנטי כלפיו,כי מקצועית אין לו תחליף.
- The red one
דווקא ספיצפית בקבוצה שלנו יש לבוזגלו תחליף במצבים נייחים וקרנות ואפילו כמה תחליפים, וזה כאשר בוזגלו לא בכושר טוב - מה שללא ספק קורה בתקופה הזו.אדום זקן כתב: מקצועית,מי שאומר לוותר על בוזגלו לא מבין כדורגל.
אנשים פה מחפשים את הסקסי והשרמנטי אבל שוכחים שהכדורגל גם בנוי מדברים אחרים.
אין היום לבוזגלו תחליף בבעיטות החופשיות,מצבים נייחים ובישולים שהם מה לעשות חלק מהמשחק.
הבעיה שלו היא שהוא נעלם להרבה מאוד דקות במהלך המשחק וכן הוא לא מנהיג וכדאי שכולם יבינו את זה.
הבעיה של בוזגלו היא בהתנהלות סביבו,יותר מדי דיבורים,יותר מדי קשקושים וזה מה שיוצר את האנטי כלפיו,כי מקצועית אין לו תחליף.
בוזגלו לטעמי שחקן כנף ימין הטוב בארץ.
אבל מעבר לעמדה הזאת הוא בינוני מאוד. וכל עוד הוא השחקן היצירתי היחיד על הדשא (כמו בחודש האחרון) הוא לא יכול להתחבא באגף וזאת הבעיה. אני מאמין שביחד עם מליקסון וטוני שייקחו את ניהול המשחק עליהם הוא יוכל לברוח לאגף ולתת משם את התפוקה שלו.
אבל מעבר לעמדה הזאת הוא בינוני מאוד. וכל עוד הוא השחקן היצירתי היחיד על הדשא (כמו בחודש האחרון) הוא לא יכול להתחבא באגף וזאת הבעיה. אני מאמין שביחד עם מליקסון וטוני שייקחו את ניהול המשחק עליהם הוא יוכל לברוח לאגף ולתת משם את התפוקה שלו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
התגעגעתם?
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 27,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מאור קיבל פנייה מהאלופה היוצאת וממתין להצעה מבית"ר"
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 27,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לאSir Alex Ferguson כתב:התגעגעתם?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רק לשחקן לא לאבא...Sir Alex Ferguson כתב:התגעגעתם?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ב-ס-ד-ר.
רץ עכשיו להביא אותו,מונית ספיישל עליי.
צאו מהאגו.
צאו מהאגו.
ברדה תיווך בין הצדדים
אלונה הסכימה, גם בכר.
עכשיו נשאר לנהל מו"מ
אלונה הסכימה, גם בכר.
עכשיו נשאר לנהל מו"מ
עכשו רק צריך מנתח טוב ולחבר את אורן מיגל ואותו ויהיה לנו שחקן אחד להרכב
בא לי להקיא. אם היה תורם מיקצועית והיה ברור שאני לא רוצה שיחזור בגלל אגו אולי הייתי מבין את אלה שרוצים בו. מקצועית השחקן גמור! לא צריכים אותו על המגרש ובשביל חדר הלבשה אני לא מוכן לסבול שניה עם האבא הדוחה שלו
גם אם יחזור לשיא שלו, לא יכול לראות את הדבר הזה חוזר לפה.