אתם מבינים כמה זה לא סביר שמשחק אחרי משחק, כמעט שנה אחרי שנה הקבוצות יקבלו את הכאפות האלו במשחקים באירופה?
שלא נדבר על הנבחרת. אנחנו לא קשורים לרמה הזאת בשום צורה.
וכרגיל בספטמבר הקבוצה שעולה לאירופה מרגישה על גג העולם כשבנובמבר המפעל הזה גורם להם לרצות לקפוץ מאותו גג.
נותן עוד 3-4 שנים וגם הקונפרנס יהיה יעד שרחוק שנות אור מאיתנו. הקבוצות בדרג שלנו מביאות זרים מכל העולם ונכנסות לגלגל של אקזיטים והכנסות יפות מהקונפרנס כשמאגר השחקנים שלהם הוא כמעט בלתי נגמר, ככה בונים מסורת.
2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
זה נראה כמו סבוטאז.
לא סתם אמרתי שזה שבוע מפתח, זה שבוע שאם ניקח בו 9 מ9, זה סיכוי לא קטן יגמור אותם סופית.
לא סתם אמרתי שזה שבוע מפתח, זה שבוע שאם ניקח בו 9 מ9, זה סיכוי לא קטן יגמור אותם סופית.
כמה כיף לראות אותם נאנסים.
יש קבוצות שאין ספק שהפער מהן הוא מטורף ואנחנו רק מגדילים אותו עם ההגבלת זרים המטומטמת הזאת בשביל ה״שחקן הישראלי״.
אבל אני לא חושב שהפער היה נראה כך אילו המשחקים היו מתקיימים גם בארץ, אי אפשר לזלזל בקצב טיסות הרצחני הזה שגורר איתו שבועות שלמים עם כמות אימונים מינימלית.
נקווה כמובן לא לראות את המשחקים חוזרים לארץ כבר העונה אבל אין ספק שבלי החזרת האירוח אין לנו מה למכור בזירה הזאת ושאירופה תהפוך לנטל בשלבים האלה.
יש קבוצות שאין ספק שהפער מהן הוא מטורף ואנחנו רק מגדילים אותו עם ההגבלת זרים המטומטמת הזאת בשביל ה״שחקן הישראלי״.
אבל אני לא חושב שהפער היה נראה כך אילו המשחקים היו מתקיימים גם בארץ, אי אפשר לזלזל בקצב טיסות הרצחני הזה שגורר איתו שבועות שלמים עם כמות אימונים מינימלית.
נקווה כמובן לא לראות את המשחקים חוזרים לארץ כבר העונה אבל אין ספק שבלי החזרת האירוח אין לנו מה למכור בזירה הזאת ושאירופה תהפוך לנטל בשלבים האלה.
זה בא ושורף אותי מבפנים זה כמו שש על הפנים
איזה קמפיין מרגש יש להם. חוטפים השפלות, פציעות ואפס כבוד מהשופטים.
קצת תיקון לכדורגל הישראלי המטונף.
איזה קמפיין מרגש יש להם. חוטפים השפלות, פציעות ואפס כבוד מהשופטים.
קצת תיקון לכדורגל הישראלי המטונף.
וואי איזה כיף
אין שמחה כמו שמחה לאיד.
מביך למכבי, אבל גם לכדורגל שלנו.
אולי ייראה טוב יותר אם נחזור לארח בארץ.
אולי ייראה טוב יותר אם נחזור לארח בארץ.
- Melikson24
- Title: CrazyRed