האינתיפדה השלישית יצאה הלילה לדרך
Re: האינתיפדה השלישית יצאה הלילה לדרך
טוב יאללה,לא נפתור את בעיות העולם.
בוא נחזור לכדורגל.
בוא נחזור לכדורגל.
את אותן המילים המזוויעות שמעו גם בגרמניה של שנות השלושים, כולם יודעים איך זה נגמר. מי שלא זוכר את ההיסטוריה סופו לחזור עליה.אדום זקן כתב: ילד לא ילד.
מחר יגדל יתגייס למוגיהדין ויוציא פיגוע בסבארו.
כואב לי על הילדים שלנו ועשו לי טובה בלי הטפות מוסר.
מחזיק ממך אדם חכם ומקווה שתחזור בך לפחות מהאמירה הזאת בלבד (כי הדעה שלך לגיטימית גם אם היא לא מוצאת בעיני אחרים)
יש לי בעיה עם המשפט האחרון שלך. בגלל השמאל הרדיקלי (ארגון בצלם ודומיו) המילה שמאלני הפכה לקללה.RedRock כתב:עונש מוות בישראל.
כאן ועכשיו. עקרונית עוד אתמול...
מעבר לזעזוע ולתחושות הקשות שזה גורם לך כשאתה רואה את התמונות, הנזק שאירועים כאלה עושים לעם היהודי, למדינה, לימין - רק אלה שווים לראות את הרוצחים השפלים האלה תלויים בכיכר המרכזית לעיני כל.
- בדיוק כמו כל רוצח שפל ערבי וכל מיני שליסלים למיניהם. יימח שמם וזכרם, זונות.
רק בית משפט חזק יוכל לפתור אירועים מן הסוג הזה.
וכן, מכריי לא יוכלו להאשים אותי בשמאלנות.
אני מכיר המון אנשים שהם שמאלנים בדעותיהם והם אוהבי הארץ ונלחמו עליה לא פחות מהימניים. לא כל שמאל זה יהודי שימכור שטחים עבור נזיד עדשים.
מדבר בתור ימני
הגיע הזמן לחוקק חוק מוות למחבלים. בכלל לא מעניין אם הוא פלסטיני או יהודי.
מכיוון שזה לא יקרה, צריך לתפוס את הרוצחים ולהושיב אותם מאסר עולם בכלא פלסטיני.
מתבייש.
מתבייש.
אכן. לפחות תהיה להם זכות הבחירה בין זריקה, תלייה או כיסא חשמליCrazyRed7 כתב:הגיע הזמן לחוקק חוק מוות למחבלים. בכלל לא מעניין אם הוא פלסטיני או יהודי.
מתבייש.
- The red one
חייב עונש מוות למחבלים (וגם לזה מחברת פייסבוק שקבע ששפת האפליקציה תהיה השפה של המכשיר בלי אופציה לשינוי, מה שאומר שעכשיו הפייסבוק שלי בעברית) . זה יפתור פה כל כך הרבה דברים..
+100Totti כתב:1. כן, הוא נרצח. הסמנטיקה חשובה כאן
2. כן, יהודים נרדפים ונהרגים כל יום. בקתבים ואבנים הם עניין שבשגרה בירושלים ובגדה ופיגעי דריסה ודקירה מתרחשים חדשות לבקרים.
כן, הכל נכון.
ועדיין...אנחנו לא הם, לא מתיימרים להיות ולא שואפים. מי שהורג חפים מפשע רק כי חפים מפשע בצד שלו נהרגו מביא על עמו חורבן.
הגיע הזמן שבחטיבה היהודית בשב"כ יתחילו לספק תוצאות, כי את הדם שישפך בעקבות האירועים הלילה החטיבות הקונבנציונליות שלהם לא יצליחו למנוע
מחזקאביאל כתב:הצבעתי לבית היהודי.
מחזיק בדעות של גדי ושי בנושא הזה.
אנשים שלוקחים את החוק לידיים זה הדבר הגרוע שיש.
אגב המדינה שלנו מתברכת בהרבה כאלה גם במישורים האחרים.
האשמה היא בהנהגה. בגופי הביטחון. במשטרה. בבתי המשפט.
מדיניות הפנים והחוץ חייבת להשתנות. להקשיח. כלפי מחבלים וכלפי עבריינים. גיל דת ומין לא משנה לאף אחד.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
למקרה שלא הובנתי - מסכים איתך.dor69 כתב: יש לי בעיה עם המשפט האחרון שלך. בגלל השמאל הרדיקלי (ארגון בצלם ודומיו) המילה שמאלני הפכה לקללה.
אני מכיר המון אנשים שהם שמאלנים בדעותיהם והם אוהבי הארץ ונלחמו עליה לא פחות מהימניים. לא כל שמאל זה יהודי שימכור שטחים עבור נזיד עדשים.
מדבר בתור ימני
"כמה מחבריי הטובים ביותר" נגועים בשמאלנות (סתם, סתם...שמאלנים).
התכוונתי שאנשים פה לא ינסו לבטל את הדברים שכתבתי כאן ב'עוד שמאלני ממורמר' אלא דווקא כאדם שמצביע בנט (ולא מתנצל על זה).
כן הובנת אבל המון אנשים אם אתה לא ליכודניק ימינה מבטלים אותך ומקטלגים אותך כאילו אתה אחרון שונאינו וזה לא נכון.RedRock כתב:
למקרה שלא הובנתי - מסכים איתך.
"כמה מחבריי הטובים ביותר" נגועים בשמאלנות (סתם, סתם...שמאלנים).
התכוונתי שאנשים פה לא ינסו לבטל את הדברים שכתבתי כאן ב'עוד שמאלני ממורמר' אלא דווקא כאדם שמצביע בנט (ולא מתנצל על זה).
הרבה אנשים שוכחים שמי שבנה את הארץ הזאת, היה בשלטון בעשוריה הראשונים והביא למדינה הקטנטנה הזאת הישגים שמנפחים לכם את החזה עד היום זו מפלגת שמאל.
ביום שתיפסק שנאת אחים בארץ זה יהיה גם היום שנצליח לפתור את כל הבעיות שלנו
- ForeverRed
ומי לדעתך אשם במצב הזה?dor69 כתב: כן הובנת אבל המון אנשים אם אתה לא ליכודניק ימינה מבטלים אותך ומקטלגים אותך כאילו אתה אחרון שונאינו וזה לא נכון.
הרבה אנשים שוכחים שמי שבנה את הארץ הזאת, היה בשלטון בעשוריה הראשונים והביא למדינה הקטנטנה הזאת הישגים שמנפחים לכם את החזה עד היום זו מפלגת שמאל.
ביום שתיפסק שנאת אחים בארץ זה יהיה גם היום שנצליח לפתור את כל הבעיות שלנו
זאת אחת הבעיות המדינה, שמתעסקים בעל מי להפיל את התיק במקום על איך פותרים את הסיטואציה בצורה הטובה ביותרForeverRed כתב: ומי לדעתך אשם במצב הזה?
תשמעו אני פעור פה. אורי, אדום זקן, כדאי שתקראו שוב את מה שכתבתם.
אני לא מאמין שבאמת אתם תומכים או אפילו מצדיקים שריפה של תינוק בן שנה.
בשם מי? בשם מה?
תינוק לא נולד שונא אף אחד. הוא גדל ולומד לשנוא, וכשם שהוא לומד לשנוא כך הוא יכול ללמוד לאהוב. (מנדלה)
בשם מי? בשם מה?
תינוק לא נולד שונא אף אחד. הוא גדל ולומד לשנוא, וכשם שהוא לומד לשנוא כך הוא יכול ללמוד לאהוב. (מנדלה)
רק אהבה תנצח...
שמע,אני באמת אבל באמת לא אוהב לדבר על פוליטיקה,אז אני אגיב כאן על הנאמר ובזה אסיים את העניין מבחינתי.nitsande כתב:תשמעו אני פעור פה. אורי, אדום זקן, כדאי שתקראו שוב את מה שכתבתם.
בשם מי? בשם מה?
לא לוקח את דבריי בחזרה,אפילו עוד הייתי עדין.
מי שמתפוצץ באוטובוסים,יורה טילים,והורג ללא אבחנה ילדים,נשים,מבוגרים אז אין לי עליו טיפה של רחמים.
לא מרחם עליהם כמו שהם לא מרחמים עליי.
בסוף אתם תבינו,שזה או אנחנו או הם,לא יהיה שום פתרון אחר.
הדברים נאמרים בכאב,אבל מהסתכלות למציאות בעיניים והבנה את השטח.
הדבר היחיד שכואב לי עליו,שנקמה בוא תבוא,והיא תהיה אכזרית בדיוק כמו שערבים יודעים להיות,איפשהו בשטחים יש משפחה שהולכת להיות זל.
תמשיכו להאכיל את עצמכם בסיפורי שלום ודו קיום זה עוזר לבנות תקווה שלא קיימת.
יש כאן כאילו שאפילו צבא עדיין לא עשו,אני מאמין אחרי שיחוו מה שיחוו תפיסת עולמם תשתנה והם יבינו מצויין מול מי הם עומדים.
גם אחרי סדיר,קבע וכבר כמה שנים במילואים בתור לוחם אין לי מושג על מה אתה מדבר אדום זקן. חוויתי הכל, פיגועים ומשחקי חתול ועכבר עם פעילי טרור, מאבקים עקרים עם פעילים אירופיים שמשימת חיים להשמיץ את חיילי צהל וגם מאבקים עם נערים וילדים יהודים שמשחררים כלפייך את המילה נאצי ובוגד כאילו מדובר בברכת בוקר טוב. אותם נערים שגולשים פה ועתידים להתגייס לא הולכים לחוות משהו שיאיר את עינייהם. הם הולכים לקבל את הסכסוך הזה כמו בוקס בבטן ולהבין שהדעה האישית שלהם נשמרת בארון ל3 שנים.
ובאשר לדיון, אני אפילו לא אתעסק בימני או שמאלני ,כיבוש או לא.
אנחנו מחזיקים מעצמנו עם מוסרי, לא מושלם אבל מתחנכים ומחנכים על ערכים.
תינוק שנרצח זה מעשה מזוויע ,פשע חמור ושפל משני צידי המתרס. אם אתה אדום זקן ואורי חושבים שהכל לגיטימי ב"הישרדות" שלנו כאן אז אתם טועים. היינו בעבר במצבי הישרדות וזה לא המצב. ישראל חזקה ואיתנה ואנחנו עוד לא נלחמים על חיינו, תאמין לי לפני שבועיים באימון הגדודי אפילו היה זמן לקפה
ובאשר לדיון, אני אפילו לא אתעסק בימני או שמאלני ,כיבוש או לא.
אנחנו מחזיקים מעצמנו עם מוסרי, לא מושלם אבל מתחנכים ומחנכים על ערכים.
תינוק שנרצח זה מעשה מזוויע ,פשע חמור ושפל משני צידי המתרס. אם אתה אדום זקן ואורי חושבים שהכל לגיטימי ב"הישרדות" שלנו כאן אז אתם טועים. היינו בעבר במצבי הישרדות וזה לא המצב. ישראל חזקה ואיתנה ואנחנו עוד לא נלחמים על חיינו, תאמין לי לפני שבועיים באימון הגדודי אפילו היה זמן לקפה