עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
תקציב מכבי תל אביב נחשף - 140 מיליון ש"ח. הגבוה בתולדות הכדורגל הישראלי.
העלייה לאלופות עשתה רק טוב, הא?
אם היא לוקחת אליפות העונה, התקציב יגיע לכיוון 200 מיליון בעונה הבאה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
CrazyRed7 כתב:תקציב מכבי תל אביב נחשף - 140 מיליון ש"ח. הגבוה בתולדות הכדורגל הישראלי.
לא מתרשם מגודל התקציב.
מה שקובע זה הסגל שמעמידים.
והעונה עם כל התקציב המפלצתי שלהם, אנחנו לא נופלים מהם.
מכבי בצ'מפיונס טוב או לא - זה צל"ש או טרש. הכל תלוי אם ננצל את העייפות שלהם וניקח אליפות, ובינתיים הכיוון הוא חיובי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- ForeverRed
לא יודע על איזה עייפות אתה מדבר.אורי אדום בנשמה כתב:
לא מתרשם מגודל התקציב.
מה שקובע זה הסגל שמעמידים.
והעונה עם כל התקציב המפלצתי שלהם, אנחנו לא נופלים מהם.
מכבי בצ'מפיונס טוב או לא - זה צל"ש או טרש. הכל תלוי אם ננצל את העייפות שלהם וניקח אליפות, ובינתיים הכיוון הוא חיובי.
בינתיים הם רק 5 נקודות מתחתנו, כשקצב צבירת הנקודות שלנו הוא מהגבוהים בהיסטוריה.
העייפות היחידה שם היא כתוצאה מאי רענון הסגל בתחילת העונה ובינואר.
אז העונה אנחנו אולי לא נופלים מהם, אבל לאורך זמן, בסכומים שמושקעים שם, זאת לא באמת תחרות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם נזכה באליפות ונצליח באירופה גם אנחנו נוכל להמשיך להשתפר ולעלות ברמה.ForeverRed כתב: לא יודע על איזה עייפות אתה מדבר.
אז העונה אנחנו אולי לא נופלים מהם, אבל לאורך זמן, בסכומים שמושקעים שם, זאת לא באמת תחרות.
אבל קודם אנחנו חייבים לקחת העונה אליפות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
מה זאת אומרת 'לא יודע על מה אתה מדבר' - במילים הבאות הסברת בדיוק על מה הוא מדבר.ForeverRed כתב: לא יודע על איזה עייפות אתה מדבר.
הפער 5. זה משנה למה? זה משנה מתי? אפשר להאשים בזה -רק- את העייפות של ליגת אלופות? לא בטוח (לא זוכר מתי היה איבוד הנקודות שלהם) אבל בטח שאפשר להגיד שזה השפיע!
"לאורך זמן בסכומים שמושקעים שם" - האורך זמן הזה קורה כבר עכשיו. 3 עונות. לפי ההקשר שלך, אחרי 3 עונות שלהם בטופ ושכל שנה גודל התקציב, הפער עכשיו היה צריך להיות 5 לטובתם. אתה רוצה להתחייב לי שאם ברק בכר עומד על הקווים לפני עונה אתה לא לוקח אליפות? אני בטוח שלא. הם ממש לא היו כאלה טובים. הסיבה היחידה שלא לקחת אליפות ב2 העונות האחרונות זה אך ורק אתה בעצמך. כשהיה לך מאמן על הקווים שלאחר מכן אמר "יכלנו לגנוב תואר למכבי" זה מראה לך כמה לוזר היה הקודקוד בקבוצה וכולנו ראינו איך זה השליך.
זה לא תלוי בתקציב שלהם וזה לא תלוי בסכומים שמושקעים. אורי צודק לגמריי.
אני מעריך שההכנסות באיזור 80 מיליון בגלל העליה לצמפיונסCrazyRed7 כתב:תקציב מכבי תל אביב נחשף - 140 מיליון ש"ח. הגבוה בתולדות הכדורגל הישראלי.
כלומר 60 מיליון הוציא מכיסו, בדולרים זה 15 מיליון
ביחס למליארד שיש לו זה בערך 1.5 אחוז לשנה
זה כמו ששכיר ממוצע בארץ משלם 1200 שקל בשנה לפנאי
ההתקדמות שלהם נעצרת בעיקר כי שחקנים מובילים לא רוצים להגיע לשם ואם תהיה מסורת של עלייה לאלופות גם זה יגיע
אנחנו כאן כדי להציל את הכדורגל הישראלי ממונופול
- ForeverRed
אתה טוען שהעייפות מליגת האלופות משפיעה, אני טוען שלא.אדום בלב בנשמהההה כתב: מה זאת אומרת 'לא יודע על מה אתה מדבר' - במילים הבאות הסברת בדיוק על מה הוא מדבר.
הפער 5. זה משנה למה? זה משנה מתי? אפשר להאשים בזה -רק- את העייפות של ליגת אלופות? לא בטוח (לא זוכר מתי היה איבוד הנקודות שלהם) אבל בטח שאפשר להגיד שזה השפיע!
"לאורך זמן בסכומים שמושקעים שם" - האורך זמן הזה קורה כבר עכשיו. 3 עונות. לפי ההקשר שלך, אחרי 3 עונות שלהם בטופ ושכל שנה גודל התקציב, הפער עכשיו היה צריך להיות 5 לטובתם. אתה רוצה להתחייב לי שאם ברק בכר עומד על הקווים לפני עונה אתה לא לוקח אליפות? אני בטוח שלא. הם ממש לא היו כאלה טובים. הסיבה היחידה שלא לקחת אליפות ב2 העונות האחרונות זה אך ורק אתה בעצמך. כשהיה לך מאמן על הקווים שלאחר מכן אמר "יכלנו לגנוב תואר למכבי" זה מראה לך כמה לוזר היה הקודקוד בקבוצה וכולנו ראינו איך זה השליך.
זה לא תלוי בתקציב שלהם וזה לא תלוי בסכומים שמושקעים. אורי צודק לגמריי.
בשנה שעברה מכבי לא שיחקה בשום מפעל אירופי והיו לה פחות נקודות מאשר בעונה הנוכחית, כך שגם אם יש השפעה היא מינורית.
מצד שני אפשר לזהות מגמה של רכישות זרים בסכומים גבוהים, מגמה שכמעט ולא הייתה קיימת בשנים האחרונות.
התקציב הולך וגודל וזה קורה בעיקר בעקבות ההשתתפות במפעלים האירופיים.
אתה יכול להתכחש לזה כמה שאתה רוצה, אבל בסופו של דבר הכסף עושה את ההבדל.
אם במכבי ישכילו לנתב בצורה נכונה יותר את הכסף (או לחלופין יביאו מנג'ר רציני) אז הם ידרסו את הליגה ללא תחרות.
- The red one
או, נהדר! אם. בנתיים זה לא קורה. וכבר יש להם כמה שנים של נסיון.ForeverRed כתב: אתה טוען שהעייפות מליגת האלופות משפיעה, אני טוען שלא.
בשנה שעברה מכבי לא שיחקה בשום מפעל אירופי והיו לה פחות נקודות מאשר בעונה הנוכחית, כך שגם אם יש השפעה היא מינורית.
מצד שני אפשר לזהות מגמה של רכישות זרים בסכומים גבוהים, מגמה שכמעט ולא הייתה קיימת בשנים האחרונות.
התקציב הולך וגודל וזה קורה בעיקר בעקבות ההשתתפות במפעלים האירופיים.
אתה יכול להתכחש לזה כמה שאתה רוצה, אבל בסופו של דבר הכסף עושה את ההבדל.
אם במכבי ישכילו לנתב בצורה נכונה יותר את הכסף (או לחלופין יביאו מנג'ר רציני) אז הם ידרסו את הליגה ללא תחרות.
על פניו אכן 3 אליפויות רצופות, אבל אני מסרב להתלהב כפי שכתבתי בהודעה הקודמת. לפחות 2 מ3 האליפויות האלה היו יכולות להיות בסכנה הרבה יותר גדולה אם היה לנו מאמן אחר על הקווים או קבוצה רצינית אחרת בישראל.
עכשו אני מבין למה צריך לסגור לרגל השיפוצים:
אישרנו בזה הרגע בוועדה המקומית את שדרוג ושיפוץ אצטדיון בלומפילד מ-16 ל-24 אלף מקומות
אישרנו בזה הרגע בוועדה המקומית את שדרוג ושיפוץ אצטדיון בלומפילד מ-16 ל-24 אלף מקומות
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על פי ONE מכבי תל אביב הולכים לפתוח בהרכב מאוד התקפי מול בני יהודה:
הסרבי, אבי ריקן, בלם, בלם, אלי דסה, גל אלברמן, מדוניאנין, דור מיכה, טב"ז, ערן זהבי וסה.
בהחלט הרכב מעניין מאוד שלהם אם זה באמת יהיה ההרכב, וכמובן שאני אחזיק אצבעות לבני יהודה בכל מקרה.
הסרבי, אבי ריקן, בלם, בלם, אלי דסה, גל אלברמן, מדוניאנין, דור מיכה, טב"ז, ערן זהבי וסה.
בהחלט הרכב מעניין מאוד שלהם אם זה באמת יהיה ההרכב, וכמובן שאני אחזיק אצבעות לבני יהודה בכל מקרה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הרכב כזה יכול לכתוש את היריבה מצד אחד.
אבל מצד שני יהיה חשוף מאוד בהגנה ואין לו שום כלי משמעותי בספסל שיכול לשנות משהו.
יכול להיות שזה יעבוד נגד בני יהודה אבל היריבות הבאות ילמדו אותם מצויין.
אבל מצד שני יהיה חשוף מאוד בהגנה ואין לו שום כלי משמעותי בספסל שיכול לשנות משהו.
יכול להיות שזה יעבוד נגד בני יהודה אבל היריבות הבאות ילמדו אותם מצויין.
4-2-2-1-1דר אדום בנשמה כתב:על פי ONE מכבי תל אביב הולכים לפתוח בהרכב מאוד התקפי מול בני יהודה:
טבח ומיכה בכנפיים
זהבי מתחת
סה בחוד
יכול לעבוד , אבל מנגד יכול לתת לבני יהודה אפשרות לעקוץ
- ForeverRed
עם הרכב התקפי מכבי אמורה לפרק יריבות.
הייתי מעדיף שיעלו הגנתי יותר.
מצד שני, באמת אין להם כוח מהספסל וזה משמעותי.
את רוב המשחקים שלהם הם רגילים להכריע בסוף, כך שאם בני יהודה תחזיק מעמד במחצית הראשונה אז הכל אפשרי.
הייתי מעדיף שיעלו הגנתי יותר.
מצד שני, באמת אין להם כוח מהספסל וזה משמעותי.
את רוב המשחקים שלהם הם רגילים להכריע בסוף, כך שאם בני יהודה תחזיק מעמד במחצית הראשונה אז הכל אפשרי.
מי ישמע בני יהודה מחזיקים את שרינגהאם וסולשיאר בספסל
- ForeverRed
יש הבדל בין להקים את טב"ז ואורלנדו סה מהספסל במחצית השנייה וכשהיריבה כבר עייפה, לבין לעשות את זה עם עדן בן בסט.Noam98 כתב:מי ישמע בני יהודה מחזיקים את שרינגהאם וסולשיאר בספסל
אין קשר לספסל של היריבה.