האם המסר שכתוב על החולצה הוא ראוי? בעיניי לא.
האם הוא חריג? גם לא, ויתרה מכך הוא גם מופיע ביציעים כבר מזה שנים באמצעות דגלים וחולצות עם הכיתוב ACAB, ככה שמראש הדיון הזה היה נועד לכישלון מבחינת המשטרה, הם יכולים לספר אלף ואחד סיפורים אבל בפועל הם נכנסו למאבק הזה נטו מאגו וזה היה ניכר בדיון, 0% טיעונים ענייניים, 100% ציור האוהד כדורגל הישראלי כבריון אלים .
מסכים שאל מול ארגון כזה מלא אגו שלא מתבייש להביך את עצמו בשידור חי מול המדינה ומול שופטי בג״ץ אני בהחלט הייתי נזהר אילו הייתי אוהד בבלומפילד בשבת, בכלל לא מופרך שהם ינסו לייצר כאוס ביציע כדי להגיע עם תמונות קשות לדיון הבא בביהמ״ש.
אגב אם המשטרה לא רוצה פוליטיקה ביציעים שתתחיל ביציעים של בית״ר בן גביר ירושלים
2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
הפרוש הוא גם חלאה( כשמתכוונים לאנשים זה חלאת אדם)yossi כתב: ↑18 דצמבר 2025, 23:05הפירוש הנכון למה שרשום על החולצה זה זוהמה ולא חלאות. מותר לי לומר שגוף במדינה הוא מזוהם, תומכי ביבי אומרים את זה על בית המשפט כל בוקר. אתה מציע שנפעל נגדם?
ההפך הוא הנכון, בהחלטת בגצ יצאה הפוליטיקה מהכדורגל.
אין לאף שוטר סמכות לאסור על חולצה כזו, ועצם ההגעה שלהם לדיון מראה כמה האגו שלהם מנופח ומנותק, כי אין שום סרט שבמדינה דמוקרטית שוטר רשאי לאסור על בן אדם להיכנס לאצטדיון בגלל חולצה כזו.
מביש שאין אף שוטר עם מעט שכל כדי לעצור, ולהגיד ח'ברה אנחנו הולכים לבזות את עצמנו.
המשטרה זה גוף רקוב (מקווה שלא ירחיקו אותי מהפורום בגלל זה, זלזול במוסד מדינה) שאין לו שום רצון לעצור את האלימות בספורט.
גוף שרק רוצה להראות שיש אלימות כדי למצוא פרנסה לאלפי שוטרים שבאים לראות משחק בשכר. אחלה בילוי.
גוף נקמן שפיצוץ הדרבי הוא רק בגלל ההשפלה שאכל מאוהדי הפועל. ופיצוץ הדרבי הוא רק דוגמא.
גוף אבטחה שלוקח מיליונים על אירוע שהוא גורם הבלגן הראשי בו, וכשהוא מחליט שאין אירוע, אין לו שום אחריות לדבר. איפה נשמע דבר כזה.
כאזרח שחשוב לו שתהיה משטרה מתפקדת, לראות את הגוף הזה יוצא מגדרו בגלל 4 אנשים עם חולצה שאותם מתסיסה, זה מדאיג.
מראה שאין שם איזון, שיקול דעת, יכולת בסיסית לאפשר מרחב ציבורי עם קשת רחבה של אנשים ודעות.
מניח שבג"ץ לא יאשר שאני אסתובב עם חולצה שהפרקליטות חלאות או השופטים
וכולנו התעצבן אם אוהדי סכנין יסתובבו עם חולתות שקוראוץ לחיילי צהל זוהמה נכון?
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
ברור שבגצ יאשר לך.
אתה יכול להתעצבן כמה שבא לך. אין לך שום אפשרות לעשות משהו חוץ מלשתות מים קרים.
וטוב שכך. אנחנו במדינה דמוקרטית בה יש חוק, ושוטר לא יכול להחליט עם איזה חולצה בא לו שאסתובב.