מאור בוזגלו
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס
חברים, רק אני רוצה להזהיר שמוגילבסקי ושלמה וייס מסתובבים פה בפורום ומצטטים מכאן ״ידיעות״. תיזהרו עם מה שאתם כותבים כי מחר תראו ידיעה בוואלה ״הקהל של באר שבע מאוכזב מאלונה״.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לא מסכים איתך אורן, חושב שלקחת את זה אישי מידי, אני לא חושב שאלונה יצאה על הקהל או על הארגון, חושב שאלונה עשתה מהלך חכם, כי אם במשחק גביע הטוטו שרקו לו 20-30 אנשים בוז היא רוצה למנוע את ה 500-1000 איש שישרקו לו ברביעי, כי אם יהיו 1000 כאלו הארגון לא יוכל למנוע אותם, לא חושב שזה שהארגון הוא מספר 1 בארץ ומרים תפאורות ברמה הכי מטורפת בארץ אומר שאלונה עכשיו לא יכולה לפנות לקהל יותר, בנוסף כמו שהארגון עושה תפאורה מטורפת אז אומרים אוהדי הפועל באר שבע בתצוגת ארגון מטורפת אותו הדבר כשרק חלק קטן שורק בוז אז אומרים אוהדי ב״ש שרקו בוז, ואלונה לא תוציא הודעה הארגון אחלה שאר האוהדים ששרקו בוז אני מאוכזבת מכם, אני בטוח שהיא גאה בקהל ובארגון ועדיין כשהיא מסתכלת על טובת המועדון ולשרוק בוז לבוזגלו זה לא לטובת המועדוןoranu כתב:
+1 ציטוט מאכזב עם בחירת מילים לקויה.
אלונה היא קונצנזוס והיא יכולה להרשות לעצמה למעוד בלשונה ובכל זאת, על איזה קהל את מעבירה ביקורת???
על הקהל הכי טוב בארץ? על 16,000 שכל משחק מכניסים קבוצות אורחות להלם? על ארגון שעודד כמה שיותר חזק את הקבוצה בזמן שריקות הבוז וניסה כמה שיותר להסיט את תשומת הלב מבוזגלו לקבוצה?
על איזה קהל את מעבירה ביקורת? על הקהל שעצבני על שחקן פוזיונר ואבא דביל שפותח את הפה המסריח שלו לפני משחק אליפות בחיפה ולפני משחק במוקדמות צמפיונס מול הקבוצה הטובה ביותר במוקדמות ביי פאר?
פאקינג משפחת בוזגלו גרמה לאלונה לצאת נגד הקהל שלה, "התאכזבה".
אלונה יכולה להחליט אך ורק על עצמה אם לסלוח למאור או לא ולשדר עסקים כרגיל.
אין לה שום זכות לדרוש זאת מהקהל ואין לה שום זכות להביע אכזבה ממנו.
בינתיים הקהל שלנו מנווט היטב, מגיעים ביום רביעי לדחוף את הקבוצה ולא להתעסק בשטויות מסביב, בוזגלו לא מעניין, לטעמי הביקורת שלה נעשתה מכוונה טובה כדי למנוע שריקות בוז אבל היא גורמת לנו להצטייר כקהל רע והכי גרוע היא כביכול מנסה לחנך את הקהל.
אם השנה הייתה 2006 הייתי אומר בסדר, צודקת הקהל שלנו חרא
היום הקהל שלנו הכי טוב בליגה, אין גזענות, עידוד אדיר ומבצר ביתי עם תפאורות ותצוגות שכל הליגה יכולה רק לחלום עליהם.
במקום לנסות לחנך את הקהל שהוא ממש אבל ממש לא הבעיה פה הייתה צריכה להמשיך לשדר עסקים כרגיל וכבר ביום רביעי היא הייתה רואה שאף אחד לא מתעסק בו, במקום זה נתנה במה לכמה עשרות ששרקו בוז (זכותם) והכל עלה לכותרות בתקשורת, חבל.
אז על אותו משקל אני יכול להגיד לך שיכולה הייתה להגיד למאמן שלה אל תעשה צעדים דרסטיים.blueman כתב: לא מסכים איתך אורן, חושב שלקחת את זה אישי מידי, אני לא חושב שאלונה יצאה על הקהל או על הארגון, חושב שאלונה עשתה מהלך חכם, כי אם במשחק גביע הטוטו שרקו לו 20-30 אנשים בוז היא רוצה למנוע את ה 500-1000 איש שישרקו לו ברביעי, כי אם יהיו 1000 כאלו הארגון לא יוכל למנוע אותם, לא חושב שזה שהארגון הוא מספר 1 בארץ ומרים תפאורות ברמה הכי מטורפת בארץ אומר שאלונה עכשיו לא יכולה לפנות לקהל יותר, בנוסף כמו שהארגון עושה תפאורה מטורפת אז אומרים אוהדי הפועל באר שבע בתצוגת ארגון מטורפת אותו הדבר כשרק חלק קטן שורק בוז אז אומרים אוהדי ב״ש שרקו בוז, ואלונה לא תוציא הודעה הארגון אחלה שאר האוהדים ששרקו בוז אני מאוכזבת מכם, אני בטוח שהיא גאה בקהל ובארגון ועדיין כשהיא מסתכלת על טובת המועדון ולשרוק בוז לבוזגלו זה לא לטובת המועדון
עושה רושם שמדובר בקהל האצבע על ההדק קלה יותר.
המילה "אכזבה" ממש לא מתאימה כאן.
לא מסכים וגם רשמתי את זה בהודעה קודמת. אפשר לעשות המון דברים שיבהירו לבוזגלו שהוא עשה טעות וזה מבלי לשרוק לו בוז ומבלי לפגוע בקבוצה. אחד מהם הוא להבהיר לו - או שאתה מחויב ואז תקבל מעמד בהתאם או שאתה לא מחויב ואז לא תקבל מעמד בהתאם לדוגמא סרט הקפטן. דבר שני, נניח ואני מקבל את מה שאתה אומר ובכר טעה, אתה באמת מצפה שאלונה תגיד את זה לבכר דרך העיתונות? ברור שלא, אז אני מניח שגם אם היא לא אהבה את המהלך הזה היא תתפוס את בכר לשיחה ותסגור את זה בניהם מה ששנינו מבינים שהיא לא יכולה לעשות עם הקהל. סה"כ אני לא חושב שהיא הוציאה הודעה מוגזמת, היא אומרת דברים נכונים, אנחנו באים מאהבה, ככה באנו כל השנה שעברה ומאור עם כל ההתנהלות האחרונה עדיין תרם למועדון מלא, יש לה פה אינטרס כפול, היא לא ביקרה את הארגון, ולא הוציאה איזה הודעת אני שוקלת לעזוב, סה"כ אמרה דברים שרובנו אמרנו פה בעצמנו בפורום.אדום זקן כתב: אז על אותו משקל אני יכול להגיד לך שיכולה הייתה להגיד למאמן שלה אל תעשה צעדים דרסטיים.
עושה רושם שמדובר בקהל האצבע על ההדק קלה יותר.
המילה "אכזבה" ממש לא מתאימה כאן.
עם כל הכבוד, אנחנו אוהבים והיא קונצנזוס ואף אחד לא יכול להגיד שאני בא נגד המועדון, אבל עם כל הכבוד, גם אם 20 שרקו בוז היא לא חייבת להגיב ולא לדבר על הקהל, כאילו כשמדובר בבוזגלו צריך לשמור את זה בפנים, כנל אופיר או כל משהו תקשורתי אחר וסוגרים אל זה בפנים, אבל כמה שורקים בוז אז היא מוציאה הודעה. בשורה התחתונה מותר לנו לתמוך, לעודד, לדחוף, ולהוציא כסף. אם משהו לא מוצא חן בעינינו (וזה לא משהו מופרך, הם בעצמם החליטו שהוא לא ראוי להיות קפטן) אז דעתנו כבר לא נחשבת. לפעמים סייג לחוכמה שתיקה, גם אם זה הכסף שלה.
- ForeverRed
באמת שאני לא מבין מה אתם רוצים. תעשו טובה, די עם הדרמה.
מבחינת אלונה טובת הקבוצה מעל הכל. היא מבינה את הפוטנציאל הנפיץ של הדבר הזה ומנסה להנמיך קצת את הלהבות.
ואתם יודעים מה, היא צודקת.
אין מקום לשריקות בוז לשחקן פעיל במהלך משחק של הקבוצה.
בסופו של דבר זה לא פוגע רק בו, ככה שמפספסים את המטרה ובגדול.
מבחינת אלונה טובת הקבוצה מעל הכל. היא מבינה את הפוטנציאל הנפיץ של הדבר הזה ומנסה להנמיך קצת את הלהבות.
++++ForeverRed כתב:באמת שאני לא מבין מה אתם רוצים. תעשו טובה, די עם הדרמה.
זה לא לגיטימי לקהל לקלל שחקן פעיל של הקבוצה. נקודה. במיוחד בוזגלו שגם המקניטים הגדולים ביותר שלו לא יכולים להתעלם מהתרומה האדירה שלו למועדון שלנו.
מצטער חברים,
יש כאן התנהלות קלוקלת של המועדון ומקבלי ההחלטות בו והם שורש הבעיה.
בוזגלו היה צריך להיות מושעה מכל פעילות 5 דק' אחרי שאבא שלו יצא עם דבריו לתקשורת.
לא לטוס ליוון,
לא לשחק בטוטו,
לא לעשות פאננקה של רוברטו בג'יו.
להיות מושעה לאלתר עד שיתפנו להעמיד אותו לועדת משמעת.
ככה מתנהל מועדון כדורגל מקצועני.
הניסיון לייצר אווירה משפחתית ומחבקת היה נכון לקיץ 2013, שלוש שנים אחר כך הפועל באר שבע הקבוצה הטובה בארץ ולא אמורה להתעסק חדשות לבקרים באבא שלו, בסוכן שלה, בטוייטר שלהם, בעלבון שלנו.
הביתה בוזגלו, הביתה.
פיוס תעשה עם האמא שלך ימניוק
בוזגלו היה צריך להיות מושעה מכל פעילות 5 דק' אחרי שאבא שלו יצא עם דבריו לתקשורת.
לא לטוס ליוון,
לא לשחק בטוטו,
הניסיון לייצר אווירה משפחתית ומחבקת היה נכון לקיץ 2013, שלוש שנים אחר כך הפועל באר שבע הקבוצה הטובה בארץ ולא אמורה להתעסק חדשות לבקרים באבא שלו, בסוכן שלה, בטוייטר שלהם, בעלבון שלנו.
הביתה בוזגלו, הביתה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
+ כמה שתרצהTotti כתב:מצטער חברים,
לא לטוס ליוון,
לא לשחק בטוטו,
הביתה בוזגלו, הביתה.
ואיזה עילה יש לך להדביק לו תג מחיר של מיליון יורו?Totti כתב:מצטער חברים,
לא לטוס ליוון,
לא לשחק בטוטו,
הביתה בוזגלו, הביתה.
או לפחות סכום מכובד?
אתה צריך אותו לא פחות משהו צריך אותך. והוא משחק די טוב את המשחק, בסופו של דבר הוא עצמו לא אמר מילה.
לעשות אבו עלי זה לא תמיד חכם.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אביב ואורן, אתם מפתיעים אותי.oranu כתב:
אלונה היא קונצנזוס והיא יכולה להרשות לעצמה למעוד בלשונה ובכל זאת, על איזה קהל את מעבירה ביקורת???
על הקהל הכי טוב בארץ? על 16,000 שכל משחק מכניסים קבוצות אורחות להלם? על ארגון שעודד כמה שיותר חזק את הקבוצה בזמן שריקות הבוז וניסה כמה שיותר להסיט את תשומת הלב מבוזגלו לקבוצה?
על איזה קהל את מעבירה ביקורת? על הקהל שעצבני על שחקן פוזיונר ואבא דביל שפותח את הפה המסריח שלו לפני משחק אליפות בחיפה ולפני משחק במוקדמות צמפיונס מול הקבוצה הטובה ביותר במוקדמות ביי פאר?
בינתיים הקהל שלנו מנווט היטב, מגיעים ביום רביעי לדחוף את הקבוצה ולא להתעסק בשטויות מסביב, בוזגלו לא מעניין, לטעמי הביקורת שלה נעשתה מכוונה טובה כדי למנוע שריקות בוז אבל היא גורמת לנו להצטייר כקהל רע והכי גרוע היא כביכול מנסה לחנך את הקהל.
היום הקהל שלנו הכי טוב בליגה, אין גזענות, עידוד אדיר ומבצר ביתי עם תפאורות ותצוגות שכל הליגה יכולה רק לחלום עליהם.
במקום לנסות לחנך את הקהל שהוא ממש אבל ממש לא הבעיה פה הייתה צריכה להמשיך לשדר עסקים כרגיל וכבר ביום רביעי היא הייתה רואה שאף אחד לא מתעסק בו, במקום זה נתנה במה לכמה עשרות ששרקו בוז (זכותם) והכל עלה לכותרות בתקשורת, חבל.
אתם באמת לא מבינים מה עומד מאחורי ההודעה של אלונה?
אלונה יודעת שבאווירה הקיימת, בטח במקרים כמו גביע הטוטו שבוזגלו הולך להרים קרן והקהל שורק לו בוז, יהיה לבכר קשה מאוד לשתף את בוזגלו מבחינה מקצועית.
אם בכר לא יוכל לשתף אותו מקצועית, בטח באווירה הקיימת, המחיר של בוזגלו ירד, והקבוצה לא תוכל למקסם את המכירה שלו, מה שיפעל כמובן לידיים של משפחת בוזגלו.
אלונה רוצה להגיע למשא ומתן העתידי בנוגע למכירת בוזגלו כשהיא בעמדת הכוח, ולא במצב שהיא מגיעה למשא ומתן עם שחקן שהקהל מקלל אותו ולכן לא ניתן להשתמש בו מבחינה מקצועית.
לפעמים צריך לדעת להיות חכם ולא צודק.
יכלה גם לא להגיד כלום. מי ישמע זה שעכשיו הוא לא קפטן שני זה ממש להגיד "הוא שחקן חשוב".Sir Alex Ferguson כתב: אביב ואורן, אתם מפתיעים אותי.
אלונה יודעת שבאווירה הקיימת, בטח במקרים כמו גביע הטוטו שבוזגלו הולך להרים קרן והקהל שורק לו בוז, יהיה לבכר קשה מאוד לשתף את בוזגלו מבחינה מקצועית.
אם בכר לא יוכל לשתף אותו מקצועית, בטח באווירה הקיימת, המחיר של בוזגלו ירד, והקבוצה לא תוכל למקסם את המכירה שלו, מה שיפעל כמובן לידיים של משפחת בוזגלו.
אלונה רוצה להגיע למשא ומתן העתידי בנוגע למכירת בוזגלו כשהיא בעמדת הכוח, ולא במצב שהיא מגיעה למשא ומתן עם שחקן שהקהל מקלל אותו ולכן לא ניתן להשתמש בו מבחינה מקצועית.
הם לא יכולים לנקוט נגדו סנקציות ולהגיד "הכל בסדר" ולשדר עסקים כרגיל, זאת עבודה בעיניים.
בשורה תחתונה אני כן סומך עליהם אבל הם לא יכולים להוציא הודעה נגד הקהל, נקודה, אם הם לא רצו לא לעשות מזה עניין אז הם עשו בדיוק ההפך, כי עשו על זה כתבות והנה אנחנע האוהדים מדברים על זה.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
מסכים לגמרי. באוירה הקיימת תקבל את בוזגלו מסופסל או לחלופין לא מרוכז, המשכורת שלו תמשיך לדפוק, וככה תמשוך עד ינואר כשאז לא תקבל עליו שום תמורה. טובת הקבוצה דורשת - כל עוד בוזגלו איתנו, לתת לו את כל התמיכה.Sir Alex Ferguson כתב: אביב ואורן, אתם מפתיעים אותי.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
ממש ממש לא מסכים. יש לה זכות להביא אכזבה. למה לך יש זכות ולה לא? כמה פעמים היא צריכה להגיד שהקהל שלנו זה דבר מיוחד ומדהים בכדי שתהיה לה זכות להגיד את דעתה?oranu כתב:
היא אמרה שהיא מאוכזבת ממי ששרק לו בוז. גם אני מאוכזב.
אשמח מאוד אם הוא יעזוב אבל לא אשכח לו את רגעי האושר שנתן לי. כנראה שגם אלונה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה