מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
אישית אקלל אותו כל משחק ומשחק.
ברחב יותר? מאמין ומקווה שגם רוב הדרומי ושאר האצטדיון שלא מחפש להתייפיף כמו חלק מכאן.
נהייתם קהל מביך ברמות מטורפות, אשכרה מתרצים ומסבירים למה הוא טוב לנו.
אל תדאגו איתו ובלעדיו לא תקחו שנה הבאה אליפות.
ברחב יותר? מאמין ומקווה שגם רוב הדרומי ושאר האצטדיון שלא מחפש להתייפיף כמו חלק מכאן.
- simply-red
+1RedHell כתב:אישית אקלל אותו כל משחק ומשחק.
יופי התחלתם לחלק ציונים לקהל
- ForeverRed
אם המועדון החליט שהוא לא מעוניין להכיל את החבילה שנקראת מאור בוזגלו כשעוד היה בשיאו, אין סיבה שיכיל אותה כעת כשהוא רחוק משם.
מקצועית נטו, אני חושב שלמרות הירידה ביכולת כן יש לו מה לתרום.
הטאצ' בכדור עדיין שם, גם חכמת המשחק והנייחים. בביתר הוא ידע להגיע לאזורים המסוכנים ולאיים על השער מדי משחק, גם אם החמיץ.
בנוסף זה חיזוק לחדר ההלבשה.
ומכאן לחלק של המועדון.
אם יש ניסיונות אמיתיים להחזיר אותו אז זו רק הוכחה נוספת לאובדן הדרך של השנים האחרונות.
חוסר מדיניות, קיבעון מחשבתי, התפשרות על הקל והמוכר על חשבון הקשה והמאתגר שאולי יעיף אותך קדימה.
ממועדון יוזם עם אסטרטגיה הפכנו לכזה שמחפש גימיקים שייצרו סביבו באז.
וזה בדיוק מאור בוזגלו, למרות חילוקי הדעות, באז שיווקי אחד גדול.
הטאצ' בכדור עדיין שם, גם חכמת המשחק והנייחים. בביתר הוא ידע להגיע לאזורים המסוכנים ולאיים על השער מדי משחק, גם אם החמיץ.
ומכאן לחלק של המועדון.
אם יש ניסיונות אמיתיים להחזיר אותו אז זו רק הוכחה נוספת לאובדן הדרך של השנים האחרונות.
חוסר מדיניות, קיבעון מחשבתי, התפשרות על הקל והמוכר על חשבון הקשה והמאתגר שאולי יעיף אותך קדימה.
אבל המועדון כן היה מוכן להכיל את "החבילה" הזאת.ForeverRed כתב:אם המועדון החליט שהוא לא מעוניין להכיל את החבילה שנקראת מאור בוזגלו כשעוד היה בשיאו, אין סיבה שיכיל אותה כעת כשהוא רחוק משם.
הוצע לו חוזה גבוה יותר ממכבי חיפה. ולשנתיים!!! לא לשנה!! ובלי סעיף שאם הוא נפצע שוב אז החוזה מבוטל(כמו שעשו שחר וחוגג).
אלונה, בכר ובכלל כל המערכת, היו מוכנים להכיל את בוזגלו ואת כל מה שסביבו.
זאת טענה שאני עוד יכול להבין.ForeverRed כתב:אם המועדון החליט שהוא לא מעוניין להכיל את החבילה שנקראת מאור בוזגלו כשעוד היה בשיאו, אין סיבה שיכיל אותה כעת כשהוא רחוק משם.
ומכאן לחלק של המועדון.
מצד שני,מועדון שחלק גדול מאוד מתקציבו הולך להיות בנוי ממנויים וכרטיסים,לא יכול להתעלם מהעניין השיווקי,וכן זה חלק מהיותך מועדון גדול.
השטויות שאנשים מוציאים כאן מהפה מביכות אפילו את עצמם.
"נקלל אותו כל משחק", צמח לכם האף קצת.
מי מקלל שחקן של הקבוצה שלו? אויבים גדולים יותר עשו שלום,ברגע שהאינטרסים משותפים.
מי ישמע גנב לכם כסף וזיין לכם ת'חברה מאחורי הגב,יאללה תתקדמו.
- ForeverRed
תעמיד סגל שחקנים איכותי, תראה לקהל שלמועדון יש עדיין שאיפות גבוהות ואסטרטגיה ברורה לשנים הבאות והמנויים ימכרו כמו לחמניות, בדיוק כפי שהיה בשנים האחרונות.אדום זקן כתב: זאת טענה שאני עוד יכול להבין.
מצד שני,מועדון שחלק גדול מאוד מתקציבו הולך להיות בנוי ממנויים וכרטיסים,לא יכול להתעלם מהעניין השיווקי,וכן זה חלק מהיותך מועדון גדול.
מי מקלל שחקן של הקבוצה שלו? אויבים גדולים יותר עשו שלום,ברגע שהאינטרסים משותפים.
מנסיוני כאוהד ספורט, לגימיקים בדרך כלל יש מחיר והם מגיעים במטרה לטשטש ולפצות על חוסרים במקומות אחרים.
כנראה שבהנהלה יודעים למה הם הולכים לכיוון הזה, וזאת בעיקר בשורה רעה לנו כאוהדים.
בינתיים הכל בלבול ביצים של כתב אחד.ForeverRed כתב: תעמיד סגל שחקנים איכותי, תראה לקהל שלמועדון יש עדיין שאיפות גבוהות ואסטרטגיה ברורה לשנים הבאות והמנויים ימכרו כמו לחמניות, בדיוק כפי שהיה בשנים האחרונות.
מנסיוני כאוהד ספורט, לגימיקים בדרך כלל יש מחיר והם מגיעים במטרה לטשטש ולפצות על חוסרים במקומות אחרים.
כנראה שבהנהלה יודעים למה הם הולכים לכיוון הזה, וזאת בעיקר בשורה רעה לנו כאוהדים.
מיותר להסיק מסקנות כרגע.
בעינייך מה שאני אומר זה שטויות.אדום זקן כתב: זאת טענה שאני עוד יכול להבין.
בעיניי הרבה אחרים כנראה שלא.
אם במועדון ממש רוצים להוסיף לכל המצב המחורבן שוב גם מלחמות קהל פנימיות זה אחלה דרך.
מי שמצפה שהארגון איכשהו איי פעם יחזור לתמוך בו חיי באשליה.
מוקדם מדי להסיק מסקנות,הכל עדיין ספוקלציות שאני בכלל בספק אם יקרו.RedHell כתב: בעינייך מה שאני אומר זה שטויות.
בעיניי הרבה אחרים כנראה שלא.
אם במועדון ממש רוצים להוסיף לכל המצב המחורבן שוב גם מלחמות קהל פנימיות זה אחלה דרך.
מי שמצפה שהארגון איכשהו איי פעם יחזור לתמוך בו חיי באשליה.
זרקו בלון לאוויר ומריחים את השטח.
הכול זה ביזנס
- yanivnew91
מוגילבסקי בחיוג מהיר אצל יעקב בוזגלו..
מקווה שגם הפעם מדובר בשטויות
מקווה שגם הפעם מדובר בשטויות
- Red_Shadow
- Title: הגמל מהצפון
צנציפר עכשיו גם כותב שאיביץ׳ רוצה את בן שהר.Red_Shadow כתב:השאלה אם זה אמין בכלל לא יודע אם לסמוך על ynet
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
יכול לומר שהחיוך לא ירד לי יומיים מהפרצוף אחרי שנפצע בטרנר, מבחינתי היה קארמה מושלמת ומה שהגיע לו וליעקב במיוחד.RedHell כתב:אישית אקלל אותו כל משחק ומשחק.
מה לעשות זמנים משתנים, אם הכתבה הייתה לפני שנה כנראה הייתי מגיב כמוך, אבל אחרי העונה הזו ומה שנראה שמעכשיו יהיה ירידה בתקציב ולא נלחם יותר על "שמות", זאת הזדמנות אולי חד פעמית להביא שחקן ישראלי שאתה יודע שהוא בכושר אתה תקבל כוכב כדורגל לליגה הזו, לא אומר שזה יקרה, אומר שצריך לתת את הצאנס ואפשר יותר להרוויח מלהפסיד