נותנים לגיטימציה למשתמטים...

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

Re: נותנים לגיטימציה למשתמטים...

שליחה על ידי אריאל2 »

The red one כתב: אל תגזים. אתה מציג את זה כאילו כל המהדורות של ערוץ 2 ו10 וגיליוני דיעות אחרונות מתעסקים אך ורק בביבי. זה לא ככה.
לא עוסקים רק בו. אבל עוסקים הרבה יותר בזוטות (יחסית, וחבל שכך האיש מתנהג ויש לדון בכך אבל בפרופורציה) כמו שמפניות וסיגרים והקפריזות של שרה וגם בעמונה מאשר בעניינים מהותיים כמו איך מקרבים את הפריפריה למרכז או להיפך, איך מפחיתים את תאונות הדרכים, את העוני, את הפשיעה במגזר הערבי, איך משפרים את החינוך במגזר הדתי, פניה של ישראל בשנת 2050 וכו'.
אם אספר לך באלו פערים אני נתקל כשאני פוגש סטודנטים באקדמיה תתפחלץ. זה לא יותר חשוב מהבילויים של יאיר נתניהו?

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

גדי כתב:

שרון קיבל הגנה גם מנתניהו ומרוב הליכוד. אסור לשכוח. לא השמאל יצא מעזה וגם לא התקשורת. היו שם נתניהו, הנגבי, זאב אלקין (כן זה הוא שעבר לקדימה) ועוד חברים יקרים
לגבי כהונתו אז אני לא מסכים.

מאוד חצוי לגבי אולמרט. ברור שמקומו בכלא. גם לגביו אני שואל מה הוא חשב לעצמו?

מלחמת לבנון השנייה בפרספקטיבה של 11 שנים נראית לא רע. הלוואי שגם החמאס היה מורתע כמו חיזבאללה.
אולמרט פעל נגד הכור הסורי. זה לזכותו כי מה שנעשה שם היה מנהיגות תוך לקיחת אחריות. אם משווים את זה לכמות הדיבורים של נתניהו על אירן אז זה שם את נתניהו במקום מביך של כרגיל רק מדבר.
עופרת יצוקה? לא יודע אם זה היה כושל. בוודאי שלא גרוע יותר מעמוד ענן או צוק איתן.

לצערי מאז רבין, שמיר, בגין יש לנו ראשי ממשלה שמתנהגים כמו סולטנים שיש להם נתינים. כולם כולל כולם מנצלים את השליחות הציבורית שלהם להתעשר באופן לא ישר (לצערי לפרס עשו הנחת סלב ולא באמת עמדו על מי האיש) עכשיו זו המשמרת של נתניהו.

גדי הכל אפשר להגיד ועם הרוב שרשמת אני מסכים אבל אל תציג את ביבי כתומך בהתנתקות.

הוא הצביע בעד בעיקר כי היה חלק ממפלגה שהעומד בראשה וראש הממשלה הוביל מהלך ולא יוצאים נגד ראש המפלגה שלך.

מיד לאחר ההחלטה ביבי התנגד בכל תוקף להחלטה, פרש מתפקידו כשר האוצר בעקבותיה ויצא נגדה בכל כלי תקשורת אפשרי ובעצם גרם לכך ששרון הקים את קדימה כי נמאס לו מהבעיות בתוך הליכוד.

גם חברי הליכוד הצביעו ברוב גדול נגד ההתנתקות.

אני לא חושב שהוא מושלם, גם לא קרוב, אבל חשוב שנציג דברים כמו שהם.

ובנוגע לתקשורת - היא נתנה לביבי את השלטון על מגש של כסף, פשוט טיפשים.

בתור איש ליכוד ואדם מאוד מעורב פוליטית - הלוואי ויקום מחליף ראוי לביבי, די הוא מיצה את עצמו.

כל עוד האלטרנטיבות זה יאיר ובוזי אני אישית לא אתן להם את הקול שלי.

כרגע אני עם בנט, אם יקום אדם ראוי ויתמודד נגד ביבי על ראשות הליכוד אצביע לו בלי למצמץ.

מסכים עם מה שאמרת על אולמרט.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לא יהיה כלום כי אין כלום

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

שנה וחצי. זה העונש.
לדעתי יצא די בזול. פחדתי שיקבל עונש קשה יותר.

עשה טעות חמורה והיה צריך להודות בטעות במקום הדרך שבחר, אני חושב שהפרשה הייתה מסתיימת מזמן. מסכנה המשפחה שלדעתי פעילי ימין הם אלו שהרסו להם את החיים בחודשים האלה.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

שמעון א כתב:שנה וחצי. זה העונש.

עשה טעות חמורה והיה צריך להודות בטעות במקום הדרך שבחר, אני חושב שהפרשה הייתה מסתיימת מזמן. מסכנה המשפחה שלדעתי פעילי ימין הם אלו שהרסו להם את החיים בחודשים האלה.
השורה התחתונה שלך מדויקת לדעתי.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

שמעון א כתב:שנה וחצי. זה העונש.

פעילי ימין הרסו?
למה לא שר הביטחון שיצא בהצהרה על חייל שסרח עוד לפני תחילת חקירה?
למה לא הרמטכל מזהה התהליכים? שקידם שופטת במיוחד למשפט ויצר מצג שווא של משפט צדק כשהכל היה בעצם משפט ראווה שנתפר מראש?

הדרג העליון הוכיח שיושבים שם חבורת סמרטוטים מושחתים
הצבא שלנו נמסר למפקדים גרועים שלהזכירך מונו לתפקיד בגלל פרשיות שיצרו (או צצו לפתע) לעמיתיהם המוכשרים צ'יקו תמיר עימאד פארס והרשימה עוד ארוכה שהודחו על הרבה הרבה פחות מבוכריס לדוגמא

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אלדר, פעילי הימין למינהם גרמו למשפחה של החייל ולחייל עצמו להאמין שהוא גיבור ישראל.

הוא לא גיבור אחי.
הוא חייל שעשה טעות. כואב לי על הנזק שנגרם בעקיפין בגלל ההמולה התקשורתית, אבל החייל יכל לסיים את זה מהר יותר. לצערי הקשיב לאנשים הלא נכונים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אלדר כתב: פעילי ימין הרסו?
למה לא הרמטכל מזהה התהליכים? שקידם שופטת במיוחד למשפט ויצר מצג שווא של משפט צדק כשהכל היה בעצם משפט ראווה שנתפר מראש?

הצבא שלנו נמסר למפקדים גרועים שלהזכירך מונו לתפקיד בגלל פרשיות שיצרו (או צצו לפתע) לעמיתיהם המוכשרים צ'יקו תמיר עימאד פארס והרשימה עוד ארוכה שהודחו על הרבה הרבה פחות מבוכריס לדוגמא
שולח אותך להיזכר מי פירסם את שמו כשעוד היה חסוי וחשף אותו ואת משפחתו לגיהנום שעברו.
רמז- לא בוגי ולא גדי

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

פעילי הימין הפעילו לחצים נגדיים למכבש שנוצר מהצד השמאלי במפה.

הנרטיב של גיבור נוצר ליצור הד ולסחוף כמה שיותר אנשים
בסיטואציה שנוצרה כל האמצעים כשרים.

להגיד על חייל שסרח ולצאת בהצהרות מרחיקי לכת לפני שבכלל עשו תחקיר לאירוע?

הכל פה התנהל בצורה מכפישה
גם אם הוא אשם אי אפשר להסכים עם זה מסיבה פשוטה שמשפט צדק לא היה כאן.
היה פה קרקס מדיני צבאי משטרתי פוליטי ומשפטי
וילד אחד מסכן (גם אם טעה)

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אלדר כתב: פעילי ימין הרסו?

הילד מסכן. אין ספק. באופן יחסי, יצא בזול.
אם תקופת המעצר הפתוח נחשבת אז בכלל.
מה שרשמת על המפקדים הגרועים ועל הפרשיות "שיצרו" הוא שטות גמורה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

izguy83 כתב: הילד מסכן. אין ספק. באופן יחסי, יצא בזול.
אם תקופת המעצר הפתוח נחשבת אז בכלל.
מה שרשמת על המפקדים הגרועים ועל הפרשיות "שיצרו" הוא שטות גמורה.
תקרא את המפה.
זה לא אני המצאתי.
הפרשיות יוצאות לרוב לפני קבלת תפקיד בכיר כמעט בכל תפקיד ציבורי.
בדיוק כמו הבחורות שטראמפ ״הטריד מינית״ לפני 20 שנה ויצאו מהחורים בבחירות... ממש במקרה הא?
כמו יואב גלנט שנתפס במקרה על שסלל כביש לא חוקי במושב
שניה לפני שהתמנה לרמטכל

תפתח עיניים גבר זה לא קונספירציות
זה מרפקים מלוכלכים

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אלדר כתב:
תקרא את המפה.
זה לא אני המצאתי.
בדיוק כמו הבחורות שטראמפ ״הטריד מינית״ לפני 20 שנה ויצאו מהחורים בבחירות... ממש במקרה הא?
שניה לפני שהתמנה לרמטכל

זה מרפקים מלוכלכים
בטח שזה קונספירציות. יש לך הוכחה פרקטית שמדובר במעשה מכוון? כמו למשל מסמך גלנט (שהפך למסמך הרפז ובסוף בכלל היה מזוייף) שהוא כביכול הוכחה חותכת. יש לך אחד כזה (אמיתי..לא מזוייף) לכל מועד ש"הודבקה" לו פרשה?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אלדר כתב:
תקרא את המפה.
זה לא אני המצאתי.
שניה לפני שהתמנה לרמטכל

זה מרפקים מלוכלכים
לגבי גלנט מסכים, וכבר הוכח שהוא לא עשה משהו שמצדיק את ביטול המינוי שלו.
לגבי השניים שהזכרת אז הם חטאו באמינות. ודווקא בגלל דרגתם הודחו מהצבא. אי אפשר לטעון למערכת לא ישרה ולטעון מנגד שעשו להם לינץ'.
זה אבסורד.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

איך אמר החכם מכל אדם?

"וְעוֹד רָאִיתִי תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ מְקוֹם הַמִּשְׁפָּט שָׁמָּה הָרֶשַׁע וּמְקוֹם הַצֶּדֶק שָׁמָּה הָרָשַׁע"...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

קח משהו מהיום: (תקרא ולמטה תבין את הקשר)

סיימון ושוסטרס ביטלו את הוצאת הספר של העיתונאי השמרן מילו יונפלוס (Milo Yiannopoulos)

הספר של העיתונאי השמרן מילו יונפולוס (Milo Yiannopoulos): "מסוכן" (Dangerous) עתיד היה לצאת בעוד כמה חודשים לאור בהוצאת סיימון ושוטרס היוקרתית. הספר מצא את עצמו בראש רשימת המכר של אמאזון לפני שהוא עוד הודפס.
העיתונאי סיפר אתמול בפייסבוק שלו שהוצאת הספרים ביטלה איתו את העסקה. העסקה בוטלה ככל הנראה בגלל לחץ של גורמי תקשורת ליברליים על ההוצאה, שמתנגדים לדעותיו של יונפולוס.
ההוצאה פרסמה הודעה זו: "אחרי שיקול דעת זהיר, החלטנו לבטל את הוצאת הספר של מילו יונפולוס".

בתקופה האחרונה, מילו ספג אש רבה מארגוני שמאל. כנס שערך בברקלי בוטל לאחר שארגוני שמאל העלו באש את הקמפוס ותקפו משתתפים. בנוסף, CNN וגורמי תקשורת אחרים תקפו בימים האחרונים את מילו בהאשמות על תמיכה בפדופיליה. מילו הכחיש באופן גורף שהוא תומך בכל צורה של ניצול מיני של ילדים וטוען שהוציאו את דבריו במכוון מחוץ להקשר כדי להשתיק אותו ולעשות לו ולדעותיו דה לגיטימציה.

דף הבית של אמאזון הוריד את האפשרות לרכישת ספרו של מילו: https://www.amazon.com/Dangerous-Milo-Y ... 1501173081" onclick="window.open(this.href);return false;

הפייסבוק של מילו: https://www.facebook.com/myiannopoulos/ ... fy_me_page" onclick="window.open(this.href);return false;

מקור: https://www.yahoo.com/news/publisher-ca ... 46571.html" onclick="window.open(this.href);return false;

------------------
יש לזה הוכחות? וואללה לא... גם זו יכולה להיות קונספירציה.(לגבי הרצון שלך להוכחה על מרפקים ומזימות במטכל)
אבל הנה - ספר שהוכיח את עצמו כלכלית ויצר עניין ציבורי רב עוד לפני שיצא - ביטלו איתו חוזה... למה? הוא טוען א׳ אחרים יכולים להגיד ב׳ וזה לא ניתן להוכחה. ואנחנו מדברים סהכ על ספר כן?
אז מה זה רמטכלים בעלי השפעה ושטויות אחרות לעומת ספר? (ציני)

תבין, אנחנו חיים בעולם שאפשר להפיל כל אחד בשניות על העבר שלו (גם אם לא קרה כלום)
אם אלאור גיבור או לא זה נתון לויכוח.
אני בטוח שאף אחד לא יכול להתווכח שהמשפט הזה פשוט היה פארסה אחת גדולה.
וזה בדיוק כמו שוטר שנותן לך דו״ח על מהירות ולא מילא נכון את הטופס - הדוח מתבטל.
גם כאן - צריך לזכות אותו רק בגלל הליך משפט לא תקין.

אנחנו במדינת חוק או שיש בעלי השפעה שמושכים בחוטים?

שלח תגובה