מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס

שליחה על ידי גדי »

ForeverRed כתב:באמת שאני לא מבין מה אתם רוצים. תעשו טובה, די עם הדרמה.
מבחינת אלונה טובת הקבוצה מעל הכל. היא מבינה את הפוטנציאל הנפיץ של הדבר הזה ומנסה להנמיך קצת את הלהבות.

ואתם יודעים מה, היא צודקת.
אין מקום לשריקות בוז לשחקן פעיל במהלך משחק של הקבוצה.
בסופו של דבר זה לא פוגע רק בו, ככה שמפספסים את המטרה ובגדול.
נכון וממצה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

"במקום זה נתנה במה לכמה עשרות ששרקו בוז (זכותם) והכל עלה לכותרות בתקשורת, חבל."
יש לי בעיה עם המילה זכותם. הבוז הזה הוא לא רק נגד בוזגלו. הוא גם נגד בכר שבחר לשתף אותו , ונגד ההנהלה בכך שדווקא הבוז מחזק את מה שבוזגלו רוצה להשיג.
אז בוז זה מטומטם, ולא שום זכות של אף אחד .(אלא אם מטרתו לעזור לבוזגלו לקבל את הכרטיס בחינם)

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

yakar כתב:"במקום זה נתנה במה לכמה עשרות ששרקו בוז (זכותם) והכל עלה לכותרות בתקשורת, חבל."
יש לי בעיה עם המילה זכותם. הבוז הזה הוא לא רק נגד בוזגלו. הוא גם נגד בכר שבחר לשתף אותו , ונגד ההנהלה בכך שדווקא הבוז מחזק את מה שבוזגלו רוצה להשיג.
אז בוז זה מטומטם, ולא שום זכות של אף אחד .(אלא אם מטרתו לעזור לבוזגלו לקבל את הכרטיס בחינם)
אתם כנראה לא מבינים שאנחנו אוהדים, גם לשרוק בוז זה לגיטימי, לרוב עדיף שלא, אבל זה גם לגיטימי, כל עוד זה לא אלים, הכל טוב.
אתם בעצמכם אומרים שהמועדון לא חף מביקורת, אז כשזה נוגע לחולצות ולהחתמה שח חלוץ מברזיח זה סבבה; כשזה שחקן במועדון שמחרבן עליכם זה לא סבבה.
Double standart זה נקרא

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

avivgolan כתב:
אתם כנראה לא מבינים שאנחנו אוהדים, גם לשרוק בוז זה לגיטימי, לרוב עדיף שלא, אבל זה גם לגיטימי, כל עוד זה לא אלים, הכל טוב.
אתם בעצמכם אומרים שהמועדון לא חף מביקורת, אז כשזה נוגע לחולצות ולהחתמה שח חלוץ מברזיח זה סבבה; כשזה שחקן במועדון שמחרבן עליכם זה לא סבבה.
Double standart זה נקרא
לא לא לא.
אתה לא מבין מה זה אוהד אז.
במהלך המשחק המטרה של האוהד היא לתרום לקבוצה.
ביקורת היא לא להתחיל לקלל שחקנים שלך במהלך המשחק.
תפגין מחוץ למגרש מול משרדי ההנהלה בכיף.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

Totti כתב:מצטער חברים,
יש כאן התנהלות קלוקלת של המועדון ומקבלי ההחלטות בו והם שורש הבעיה.
בוזגלו היה צריך להיות מושעה מכל פעילות 5 דק' אחרי שאבא שלו יצא עם דבריו לתקשורת.
לא לטוס ליוון,
לא לשחק בטוטו,
לא לעשות פאננקה של רוברטו בג'יו.

להיות מושעה לאלתר עד שיתפנו להעמיד אותו לועדת משמעת.
ככה מתנהל מועדון כדורגל מקצועני.

הניסיון לייצר אווירה משפחתית ומחבקת היה נכון לקיץ 2013, שלוש שנים אחר כך הפועל באר שבע הקבוצה הטובה בארץ ולא אמורה להתעסק חדשות לבקרים באבא שלו, בסוכן שלה, בטוייטר שלהם, בעלבון שלנו.

הביתה בוזגלו, הביתה.
פיוס תעשה עם האמא שלך ימניוק
ההפך ..
ממועדון מקצועני אתה מצפה לשדר עסקים כרגיל, כל עוד השחקן עצמו לא עבר עבירה משמעת. יעקב בוזגלו יכול לצעוק כמה שהוא רוצה, כל עוד המועדון משדר עסקים כרגיל, זה מראה על עוצמה.
הרי מה יעקב רוצה להשיג? שחרור בחינם או במחיר זנות. והמועדון לא הולך לתת לו את מבוקשו כלכך מהר.
הכי טוב יהיה מבחינתנו להתייחס אליו כאל אוויר, יעלה בהרכב או כמחליף, סה"כ הגענו למצב שאין שחקן מעל המועדון, האוהדים כמעט תמיד מאחורי אלונה והמאמן, וזה המצב האופטימלי.

סמל אישי של משתמש
milan

שליחה על ידי milan »

אני הראשון לשחוט את הכבשה בוזגלו ומוכן גם להיות זה שיתכבד לבעוט לו בתחת ולאבא שלו בראש..

אבל אתם מחטיאים את המטרה!!! הפועל היא מעל הכל ואם אדון בוזגלו רוצה ללכלך את המועדון אני מוכן בתור קהל לספוג גם עלבונות מאלונה וגם מעידן וגם מדודו עזריה וגם שרוביק ירק עלינו מהגג בטרנר. זה לא מעניין

העיקר שהמלוכלך האמיתי יצא לאור ולשם אתם צריכים לכוון ולשם המועדון מכוון ואנחנו צריכים לנשוך שפתיים אחרת נהיה כמו מכבי חיפה וניתן לחרא של אחרים לקלקל אותנו מבפנים.

אם קודם הסמל אז אנחנו נעמוד ונספוג חרא. העיקר שהסמל ישאר נקי ולא ניתן ליעקב וחבריו ללכלך לנו את השם!!

אסור לשחק לידיים שלהם!!

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

yakar כתב: לא לא לא.
אתה לא מבין מה זה אוהד אז.
במהלך המשחק המטרה של האוהד היא לתרום לקבוצה.
ביקורת היא לא להתחיל לקלל שחקנים שלך במהלך המשחק.
תפגין מחוץ למגרש מול משרדי ההנהלה בכיף.
לשם ההבהרה אני לא משורקי הבוז. אבל מי אתה שתקבע מה זה אוהד? מתחסדים, כאילו אף אחד פה לא מקלל שחקן אף פעם, אין הבדל בין השניים.
אני לא בעד בוז אבל אם מישהו ישרוק נגדו אני אבין, ובניגוד לשאר הזמן אני גם לא אנסה להשתיק.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

avivgolan כתב:
Double standart זה נקרא
בהתייחסות להשוואה שלך, לי הייתה המון ביקורת על ההחתמה של לוסיו.
זה לא אומר שאני אשרוק לו בוז בכל פעם שיקבל את הכדור.
גם ביקורת יש דרך להעביר.

גם אני מבין את האוהדים. מבין בדיוק מאיפה בא הכעס והרצון לצעוק ולקלל.
אבל שוב, אם זה פוגע בקבוצה (ושלא יהיה ספק, זה יפגע) אז זה פשוט לא שווה את זה.

אנשים צריכים לנהוג בחכמה ולא כמו בהמות.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

avivgolan כתב:
לשם ההבהרה אני לא משורקי הבוז. אבל מי אתה שתקבע מה זה אוהד? מתחסדים, כאילו אף אחד פה לא מקלל שחקן אף פעם, אין הבדל בין השניים.
אני לא בעד בוז אבל אם מישהו ישרוק נגדו אני אבין, ובניגוד לשאר הזמן אני גם לא אנסה להשתיק.
אוהד מטרתו לתרום לקבוצה? מסכים?
איך תורמות קללות לשחקן שמשחק אצלך?

אני בכוונה לא דוחף את בוזגלו. לא צריך לקלל אף שחקן שמשחק בקבוצה.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

לא ברור לי למה אנחנו צריכים להיכנס למשחקי אגו עם משפחת בוזגלו.
הכדורגל כבר מזמן הפך להיות עסק לכן אין טעם להיעלב מכל אמירה של איזה שחקן.
אותנו אמור לעניין רק טובת המועדון וכל עוד מאור בקבוצה ואנחנו יכולים לנצל את היכולות שלו מה טוב.
מאור לא נמצא בקייטנה שהוא יכול לקום ולעזוב מתי שמתחשק לו, הוא תחת חוזה ואם הוא לא יביא הצעה הוא יישאר שחקן שלנו גם אם זה אומר להיות שחקן ספסל.
בדבר אחד אני בטוח, במידה ומאור יישאר אנחנו לא נקבל ממנו שביתה איטלקית/הרס של חדר ההלבשה כי הקריירה שלו יותר מידי חשובה לו.
אז בואו נבלע רוק וכמו שאמרתי אם נוכל "לנצל" את מאור ולקבל ממנו מספרים אז מעניין לי את התנוך מה הוא או אבא שלו אומרים, אותי מעניין אך ורק האינטרס של המועדון.
כמו שאמרתי בעבר אני לא מתומכיו הנלהבים של בוזגלו אבל כרגע לא רואה איזו אופציה חלופית מעניינת בהישג יד.

סמל אישי של משתמש
Cameo
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Cameo »

וואו רמת ההתחסדות פה שוברת שיאים.
לא לגיטימי לשרוק בוז לשחקן ששם עצמו כדרך קבע מעל המועדון? שמוצא לנכון בכל פעם מחדש להפריע ולקלקל בזמן שהמועדון ניצב בפני רגעים היסטוריים?
מטריף אותי לראות הודעות כמו "מה עוזר שריקות הבוז" ו"למה זה טוב" בזמן שאנשים פה חושבים שמדובר במריונטות על הדשא וכמה שריקות עלולות לפרק אותם ולא על שחקנים מקצוענים שלקחו בחשבון את רזי המקצוע.
חוץ מזה שאני בטוח ב 100 אחוז שאף אחד מהשחקנים לא יראה את זה כפעולה כפויית טובה.
שוב, לא מדובר פה על יכולת חלשה, מדובר פה בשחקן אנוכי שמבחינתו קבוצת כדורגל זו הצגה של איש אחד גם אם זה אומר פגיעה בהישגים הקבוצתיים, אני אישית לא אשרוק לו בוז אבל בטח שלא אשתיק אחרים שיעשו זאת.

ודבר אחרון לכל מי ששואל למה זה טוב, תחזרו אחורה לקיץ 2016, בוזגלו האב והבן מטנפים על המאמן ומאיימים בעזיבה (למרות אליפות היסטורית אחרי 40 שנה כן?), הקהל הבליג, העניין נשכח, קצת יותר מחודש(!) אחר כך קארים בנזמה הישראלי משתמש בדיוק באותו התרגיל בצורה כל כך שפלה לפני משחק חשוב, אתם באמת חושבים שהוא היה עושה את זה אם הוא היה מבין שיש להתנהגות שלו השלכות בפעם הראשונה?
נערך לאחרונה על ידי Cameo ב 01 אוגוסט 2016, 12:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

Cameo כתב:וואו רמת ההתחסדות פה שוברת שיאים.
לא לגיטימי לשרוק בוז לשחקן ששם עצמו כדרך קבע מעל המועדון? שמוצא לנכון בכל פעם מחדש להפריע ולקלקל בזמן שהמועדון ניצב בפני רגעים היסטוריים?
מטריף אותי לראות הודעות כמו "מה עוזר שריקות הבוז" ו"למה זה טוב" בזמן שאנשים פה חושבים שמדובר במריונטות על הדשא וכמה שריקות עלולות לפרק אותם ולא על שחקנים מקצועיים שלקחו בחשבון את רזי המקצוע.
חוץ מזה שאני בטוח ב 100 אחוז שאף אחד מהשחקנים לא יראה את זה כפעולה כפויית טובה.
שוב, לא מדובר פה על יכולת חלשה, מדובר פה בשחקן אנוכי שמבחינתו קבוצת כדורגל זו הצגה של איש אחד גם אם זה אומר פגיעה בהישגים הקבוצתיים, אני אישית לא אשרוק לו בוז אבל בטח שלא אשתיק אחרים שיעשו זאת.

ודבר אחרון לכל מי ששואל למה זה טוב, תחזרו אחורה לקיץ 2016, בוזגלו האב והבן מטנפים על המאמן ומאיימים בעזיבה (למרות אליפות היסטורית אחרי 40 שנה כן?), הקהל הבליג, העניין נשכח, קצת יותר מחודש(!) אחר כך קארים בנזמה הישראלי משתמש בדיוק באותו התרגיל בצורה כל כך שפלה לפני משחק חשוב, אתם באמת חושבים שהוא היה עושה את זה אם הוא היה מבין שיש להתנהגות שלו השלכות בפעם הראשונה?
אז אתה אומר בעצם , שכל אלה ששרקו בוז , בעצם מבינים מקצועית טוב יותר מאשר בכר ואלונה? שהם יודעים טוב יותר איך שאר השחקנים יגיבו?

סמל אישי של משתמש
Cameo
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Cameo »

yakar כתב:
אז אתה אומר בעצם , שכל אלה ששרקו בוז , בעצם מבינים מקצועית טוב יותר מאשר בכר ואלונה? שהם יודעים טוב יותר איך שאר השחקנים יגיבו?
היי אתה, שומע? מכיר את המושג הזה פוליטקלי קורקט? זה מין מושג כזה שאומר שגורמים מסויימים חייבים לנהוג בתקינות פוליטית ומקבל משנה תוקף בעיקר לנוכח מעמדם ותפקידם.
על הקהל זה לא חל.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

Cameo כתב: היי אתה, שומע? מכיר את המושג הזה פוליטקלי קורקט? זה מין מושג כזה שאומר שגורמים מסויימים חייבים לנהוג בתקינות פוליטית ומקבל משנה תוקף בעיקר לנוכח מעמדם ותפקידם.
על הקהל זה לא חל.
בכר ואלונה היו חייבים לא להעניש את בוזגלו? לתת לו לשחק בגביע הטוטו? אתה לא חושב שהם קצת יותר מעורים בפרטים?

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

yakar כתב: בכר ואלונה היו חייבים לא להעניש את בוזגלו? לתת לו לשחק בגביע הטוטו? אתה לא חושב שהם קצת יותר מעורים בפרטים?
תפריד.
אלונה חושבת כלכלית- יש לה ביד משהו שבקיץ ישוחרר בחינם, מנסה למנוע פגיעה. בערך שלו על מנת למקסם רווח.
בכר חושב מקצועית-ולראיה שלל ממנו קפטן ונתן לו לשחק 90 דקות במשחק זניח(שוקו) בין אולימפיאקוס לאלימפיאקוס..

נעול