עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות

שליחה על ידי South Boy »

CrazyRed7 כתב: כן אה, איזו סיבה יש לחזור לישראל אחרי הרבה שנים לחוזה של 2.5 מיליון יורו ל5 שנים באחת משתי הקבוצות המפוארות בישראל?
במכבי הוא לא יכל לקבל את אותם תנאים? אני מאמין שאפילו בבאר שבע.
עוד פעם עם הקבוצה המפוארת הזאת? גם הפועל פתח תקווה קבוצה מפוארת, נחנקנו מהסיסמאות הלעוסות האלה מכבי חיפה היום לא אטרקטיבית יותר מבאר שבע ומכבי עד שהם יוכיחו אחרת.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

דקה 20
שער ענק של קאיו
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

בשבילך היא לא יותר אטרקטיבית. בשביל מויאל, עטר, קהת, דמארי, גרשון וכו׳ היא יותר אטרקטיבית.
ומה אתה דוחף לי את הפועל פתח תקווה?עצם ההשוואה הזאת שלך מראה כמה אתה לא מבין איזה הבדלים יש בין המועדון שלנו למכבי חיפה. שלא נדבר על כך שיש להם יותר כסף להציע ומעמד גבוה בסגל.
עם עובדות קשה להתווכח.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

CrazyRed7 כתב:בשבילך היא לא יותר אטרקטיבית. בשביל מויאל, עטר, קהת, דמארי, גרשון וכו׳ היא יותר אטרקטיבית.
ומה אתה דוחף לי את הפועל פתח תקווה?עצם ההשוואה הזאת שלך מראה כמה אתה לא מבין איזה הבדלים יש בין המועדון שלנו למכבי חיפה. שלא נדבר על כך שיש להם יותר כסף להציע ומעמד גבוה בסגל.
עם עובדות קשה להתווכח.
תחזיר את כל אלה חוץ מגרשון אחורה בזמן והם עדיין הולכים עם הקבוצה "המפוארת"? די זה פשוט שטויות.
באר שבע מנוהלת הרבה יותר טוב, התוצאות שלה בשנים האחרונות ה-ר-ב-ה יותר טובות משל חיפה, עם כל הכבוד לארון התארים של חיפה והמסורת שלהם בליגה אתה באמת חושב שזה מעניין שחקן כזה או אחר יותר מהזדמנות לשחק אצל אלופת המדינה עם סיכוי לצ'מפיונס וקמפיין אירופי מובטח שנה שניה ברציפות? זה מגוחך.
אני לא משווה בין חיפה להפועל פתח תקווה אני רק מנסה להסביר שכל עניין הקבוצה המפוארת הזה שווה לתחת, באר שבע לא מועדון מפואר כמו מכבי חיפה אבל בנקודת הזמן הנוכחית מדובר בקבוצה יותר טובה יותר בריאה ויותר יציבה ממכבי חיפה וכנ"ל גם לגבי מכבי, אם שחקן מקבל הצעה כספית ממכבי או באר שבע שדומה או זהה להצעה ממכבי חיפה הוא צריך להיות אידיוט ממש גדול כדי להעדיף את חיפה עד שהם יוכיחו שהם יצאו ממעגל הבינוניות המתמשך הזה שעדיין לא נגמר בגלל החתמה אחת.
אין לי ספק בכלל שאם אלונה או ג'ורדי מניחים לרמי על השולחן הצעה דומה לזו של חיפה הוא מעמיס את נטע על הגב והם באים ברגל לקריית שלום\באר שבע. מפוארת בתחת שלי.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אתה לא אובייקטיבי, וזה בסדר ומובן.
אני מבין למה יש שחקנים שבוחרים ומעדיפים להגיע לשם וזה לגיטימי בסה״כ.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 13 אוגוסט 2017, 20:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

South Boy כתב:
במכבי הוא לא יכל לקבל את אותם תנאים? אני מאמין שאפילו בבאר שבע.
עוד פעם עם הקבוצה המפוארת הזאת? גם הפועל פתח תקווה קבוצה מפוארת, נחנקנו מהסיסמאות הלעוסות האלה מכבי חיפה היום לא אטרקטיבית יותר מבאר שבע ומכבי עד שהם יוכיחו אחרת.
מסתבר שהן יותר אטרקטיביות, שנתיים אליפות ברצף זה עדיין לא עשור של שליטה בכדורגל

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

אני אומר שחור על גבי לבן שחיפה מועדון הרבה יותר מפואר מבאר שבע, אני מוסיף ואומר שבנוסף לבאר שבע מכבי זה מקום הרבה יותר טוב בשבילו מאשר חיפה ואני לא אובייקטיבי. טוב.
רמי גרשון בחר להגיע לשם כי לא היו לו הצעות רציניות ממכבי ובטח שלא הצעה מבאר שבע, אני רק אומר שכל המעבר הזה נראה לי מוזר כי אם היו לו הצעות כאלה הוא לא היה פוזל לכיוון של חיפה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

South Boy כתב:
תחזיר את כל אלה חוץ מגרשון אחורה בזמן והם עדיין הולכים עם הקבוצה "המפוארת"? די זה פשוט שטויות.
באר שבע מנוהלת הרבה יותר טוב, התוצאות שלה בשנים האחרונות ה-ר-ב-ה יותר טובות משל חיפה, עם כל הכבוד לארון התארים של חיפה והמסורת שלהם בליגה אתה באמת חושב שזה מעניין שחקן כזה או אחר יותר מהזדמנות לשחק אצל אלופת המדינה עם סיכוי לצ'מפיונס וקמפיין אירופי מובטח שנה שניה ברציפות? זה מגוחך.
אני לא משווה בין חיפה להפועל פתח תקווה אני רק מנסה להסביר שכל עניין הקבוצה המפוארת הזה שווה לתחת, באר שבע לא מועדון מפואר כמו מכבי חיפה אבל בנקודת הזמן הנוכחית מדובר בקבוצה יותר טובה יותר בריאה ויותר יציבה ממכבי חיפה וכנ"ל גם לגבי מכבי, אם שחקן מקבל הצעה כספית ממכבי או באר שבע שדומה או זהה להצעה ממכבי חיפה הוא צריך להיות אידיוט ממש גדול כדי להעדיף את חיפה עד שהם יוכיחו שהם יצאו ממעגל הבינוניות המתמשך הזה שעדיין לא נגמר בגלל החתמה אחת.
אין לי ספק בכלל שאם אלונה או ג'ורדי מניחים לרמי על השולחן הצעה דומה לזו של חיפה הוא מעמיס את נטע על הגב והם באים ברגל לקריית שלום\באר שבע. מפוארת בתחת שלי.
כמו שבן שהר ושיר צדק העדיפו את באר שבע לפני האליפויות, ככה רמי גרשון העדיף את חיפה.
הוא רואה בחיפה מקום טוב שיחזור למקומו הטיבעי בקרוב, ורוצה להיות חלק מזה.

מבין את ההחלטה שלו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

South Boy כתב:אני אומר שחור על גבי לבן שחיפה מועדון הרבה יותר מפואר מבאר שבע, אני מוסיף ואומר שבנוסף לבאר שבע מכבי זה מקום הרבה יותר טוב בשבילו מאשר חיפה ואני לא אובייקטיבי. טוב.
שים עצמך במצב של גרשון ותגיד לי מה אתה לוקח; מועדון X שמציע 100 אלף יורו יותר, מעמד של בלם בכיר ומועדון סופר מפואר או מועדון Y שמציע 100 אלף יורו פחות, מעמד קצת יותר נמוך משל צדק ובוודאי ויטור ומועדון, מה לעשות, פחות מפואר(גם אם הקבוצה כרגע יותר מצליחה).

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

CrazyRed7 כתב: שים עצמך במצב של גרשון ותגיד לי מה אתה לוקח; מועדון X שמציע 100 אלף יורו יותר, מעמד של בלם בכיר ומועדון סופר מפואר או מועדון Y שמציע 100 אלף יורו פחות, מעמד קצת יותר נמוך משל צדק ובוודאי ויטור ומועדון, מה לעשות, פחות מפואר(גם אם הקבוצה כרגע יותר מצליחה).
זה יפה מה שאתה אומר, רק שלא מכבי ולא באר שבע הציעו לו שום הצעה.
אתה קצת מפספס את הנקודה שלי, אני לא מצפה מרמי גרשון לחתום בבאר שבע או במכבי במאה אלף יורו פחות וגם בדיון של פקהארט אמרתי לך את זה, אני רק אומר שהמעבר הישיר הזה מגנט לחיפה של שחקן שרק אומר כמה טוב לו בחו"ל זה מאוד מוזר לדעתי וגם מעיד על חיפה כסוג של ברירת מחדל והוא בטח שלא חתם שם כי מדובר ב"מועדון מפואר" שזה בולשיט גדול לדעתי.
אני יגיד שוב אתם שוכחים שבאר שבע מעולם לא התעניינה בו ורק פה דיברו עליו בהקשר שלנו, אני רק אומר שבמצב היפותטי שבו מכבי או באר שבע נכנסות לתמונה עם הצעות דומות לשל חיפה לדעתי הוא בחיים לא מתקרב לשם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אתם מתווכחים על כלום.
אני לא שמעתי בשום פלטפורמה שבכלל פנינו לגרשון.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

אלונה וגורדי בחיים לא הייו מציעים לו חוזה ל5 שנים ב 500 אלף יורו

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

הבן אדם בעוד יומיים בן 29, אבל כותבים 28... שחר לא למד. חוזה סגור לחמש שנים בגיל הזה אחרי פציעה???

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

MikiRed כתב:הבן אדם בעוד יומיים בן 29, אבל כותבים 28... שחר לא למד. חוזה סגור לחמש שנים בגיל הזה אחרי פציעה???
פציעה שיגרתית מה אתם חופרים עליה..
וחוזה כזה עד גיל 34 לבלם זה סביר.

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

MikiRed כתב:הבן אדם בעוד יומיים בן 29, אבל כותבים 28... שחר לא למד. חוזה סגור לחמש שנים בגיל הזה אחרי פציעה???
יעקב שחר עקוץ בעיניים ובאוזניים, כנראה בגלל זה לא למד.
דודו דהאן קוסם, לא פחות מזה.
גם עלינו הוא עשה, ויעשה קופה (אלחמיד).
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

שלח תגובה