בחירות 2019

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: בחירות 2019

שליחה על ידי yossi »

אורי אדום בנשמה כתב:
אתה בחור חכם ופיקח, אבל לא מכיר מספיק את החיים... בשביל לעשות ריבזיה מהשורש בגוף כפרקליטות המדינה, צריך להחליף את שיטת הממשל, כזו שתהיה אנטיתזה לדמוקרטיה. המנגנון משומן דיו כדי לשמר את עצמו להרבה זמן.
יש מצב,
עדיין חושב שגם יש במחשבה שלי ממש והמצב הזה הוא פשוט נוח לביבי. אז למה שירצה לשנות. והוא יכל, גם אם לא ב180 מעלות.
לתפיסתי המצב הנוכחי פשוט משרת נהדר 2 מטרות: 1. בלם לביצוע פעולות שהתחייבת עליהם, 2. גוף שאפשר להסית כנגדו וישמש כשעיר לעזאזל.

אישית אני מעריך את ביבי, רה"מ טוב לעת הנוכחית.
מרגיש שקצת איבד את זה, ההתקפות על צמרת המשטרה, צה"ל ובתי המשפט היא לא משהו שאני מצפה מראש ממשלה. גם אם הוא מרגיש רדוף.
בתביעות שהוא תבע מאולמרט בזמנו הוא איבד לגיטימציה בנושאים מסוימים, כמו שנאמר karma is a bitch.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

gooner כתב: אלדר, אני מקווה שמה שאומר לא מעליב. אתה באמת נראה בחור נחמד וענייני.
אך אני חושש שלהסבר שנתת יש כמה בעיות מובנות:
1. לא ניתן לבצע שנים של חקירות סמויות של טאייקונים ובטח לא של ראש ממשלה מכהן.
2. אני מניח שאתה מתייחס להדלפות מהחקירה.
מעבר לכך שכבר נאמר שיש אינטרסים רבים גם לעורכי הדין של הנאשמים, של עדים רגילים,
וגם של עדי מדינה, להדליף מידע מהחקירות.
אבל גם אם לא היו כאלה, הראייה שלי לגבי חקירות של איש ציבור, בטח
כל כך בכיר, הן שלא רק שהדלפות הן חשובות, אני אפילו הייתי מקווה שחקירות כאלה יהיו
אך ורק פומביות כמו שימוע בקונגרס.
מנבחר ציבור הצפייה צריכה להיות שיהיה ישר כמו סרגל, לא יעמוד על זכות השתיקה וכו'.
כל תשובה שלו בחקירה היא מידע קריטי שעל הציבור לדעת.
כיוון שזה לא החוק, ולמשל ליברמן בחר לשתוק בחקירתו, אני לוקח בכיף הדלפות.
היו כאלה בתקופת אולמרט, יש כאלה בחקירות טראמפ וזה בסה"כ חשוב מאוד לדמוקרטיה.
3. אם אתה בטוח כמו כמה אחרים פה שמדובר בקנוניה, לא ברור לי מדוע אתה חושב שזה
לא יגיע לבית המשפט, הרי אותו יועץ משפטי לממשלה אמור לקחת את ההחלטה.
ואם כבר קנוניה, אז למה לא עד הסוף, הרי עד כמה שהבנתי פה מפוסטים שונים
בית המשפט אפילו מוערך פחות ממנדלבליט.
לפי כך, אם זו קנוניה, אפשר להניח שהוא יורשע בוודאות.
אתה יודע למה אתה מנסה לשכנע ולא מצליח?
כי אתה מוטה.

אם הית הוגן הית רושם בנוסף לליברמן ששתק בחקירה שלו. גם את יצחק הרצוג. בלי להתבייש.

ואם ההדלפות זה בסדר, מה לא בסדר בזה שביבי ״מדליף״ בפנים של כל עם ישראל על יאיר לפיד, או על שי ניצן וכו וכו.

אנשים מסיתים שלא בקולם
מול אדם שמסית בקולו

מה גרוע יותר?
או מה לא בסדר כאן? (לשיטתך)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אלדר כתב: אתה יודע למה אתה מנסה לשכנע ולא מצליח?
כי אתה מוטה.

אם הית הוגן הית רושם בנוסף לליברמן ששתק בחקירה שלו. גם את יצחק הרצוג. בלי להתבייש.

ואם ההדלפות זה בסדר, מה לא בסדר בזה שביבי ״מדליף״ בפנים של כל עם ישראל על יאיר לפיד, או על שי ניצן וכו וכו.

אנשים מסיתים שלא בקולם
מול אדם שמסית בקולו

מה גרוע יותר?
1+
שים לב גם שעל הודעתי האחרונה אליו, שריסקה קטע אחר קטע את המנטרות הקלושות השלו, הוא דילג ולא בכדי... :ugeek:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

גאנר, אני רואה שאתה פטריוט שרק החוק והמוסר עומדים לפניך, לא דעות פוליטיות חס וחלילה.

מבקש ממך הסבר איך אתה כאיש החוק קיבלת ומקבל הפרת חוק מדי שישי במשך לפחות שנתיים מצד אברמוביץ' והמשובטים שלו, שיבוש חקירות ברמה הגבוהה ביותר.
בהתחלה הדלפות מהמשטרה ואחר כך הדלפות מהמשפטנים עובדי המדינה.
לא הדלפות של מילה פה מילה שם, תמלילים מלאים וכמובן חד צדדיים מהחקירות. שטיפת מוח יום יומית ללא שום נסיון לעצור את זה מצב רשויות החוק. למה שיעצרו את זה, הם המדליפים.

איך אתה מסביר שהחוקר הראשי טען טענה קשה ביותר שהנחקר שלו (נתניהו) שלח קצינת משטרה להכשיל אותו, והטענה ההזויה הזו נאמרת על ידי המפכל ללא בושה אבל גם בלי הוכחה, ואין כאן ניגוד עניינים ברמה הכי גבוהה?

פרשות אלו יהיו יום הכיפורים של המשטרה והפרקליטות. הם מבינים את זה ולכן ניסו לפתות את נתניהו "בנדיבות", לוותר על השלטון והם יוותרו בתמורה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

כל מי שטוען לאנשים "מוטים" - אתם אובייקטיבים?

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

אלדר כתב: אתה יודע למה אתה מנסה לשכנע ולא מצליח?
כי אתה מוטה.

אנשים מסיתים שלא בקולם
מול אדם שמסית בקולו

מה גרוע יותר?
ברור שאני מוטה, אתה לא מוטה?
הזכרתי את ליברמן ולא את הרצוג כי זה מה שזכרתי ברגע הכתיבה,
ואני מודה שזה כנראה בגלל שכמו כל אחד, אני זוכר מה שנוח לי.
אין לי כוונה להיות לא הוגן, אבל לפעמים זה קורה.
מה אתה חושב שיצא לי מוויכוח לא הוגן?
אני לא הולך להרוויח אישית שום דבר אם תהיה בארץ פחות שחיתות.
ניצחון בבחירות אני לא מעלה על הדעת אפילו, אני בכל זאת גם שמאלני, גם אוהד ארסנל וגם הפועל ב"ש.
וגם ניצחון היפוטתי כזה רק יגרום לי לתחושות טובות יותר לגבי המדינה, לא משהו מעבר.

ועדיין, זו הייתה רק דוגמא לחשיבות של פרסום הדלפות -
כמו שאתה מרוצה שזכית לדעת על ההדלפה של הרצוג, חשוב לדעת את התוכן של כל החקירות של אנשי ציבור. זו דעתי.
ההדלפות הן של שאלות שקשורות לחקירה של עובד ציבור והתשובות שלו,
לא הבנתי איך זה קשור להכפשות של פוליטיקאים אחרים, שזה כמובן מותר, אם אתה אוהב את הסגנון.
מצד שני שראש ממשלה יאיים על פרקליט ציבור זה מסוכן לדמוקרטיה, בדיוק כמו הדיבורים על העלאת D9 על בית המשפט.
אם אתה היית עושה את זה, ייתכן שהיית נתבע על העלבת עובד ציבור.
אפס ממלכתיות.

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

אורי אדום בנשמה כתב:
1+
שים לב גם שעל הודעתי האחרונה אליו, שריסקה קטע אחר קטע את המנטרות הקלושות השלו, הוא דילג ולא בכדי... :ugeek:
עליך אני מדלג רק בגלל הסגנון האלים שלך,
וגם בגלל שאין לי מושג על איזה אדבוקט אתה מדבר.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

gooner כתב:
ניצחון בבחירות אני לא מעלה על הדעת אפילו, אני בכל זאת גם שמאלני, גם אוהד ארסנל וגם הפועל ב"ש.
וגם ניצחון היפוטתי כזה רק יגרום לי לתחושות טובות יותר לגבי המדינה, לא משהו מעבר.

כמו שאתה מרוצה שזכית לדעת על ההדלפה של הרצוג, חשוב לדעת את התוכן של כל החקירות של אנשי ציבור. זו דעתי.
לא הבנתי איך זה קשור להכפשות של פוליטיקאים אחרים, שזה כמובן מותר, אם אתה אוהב את הסגנון.
מצד שני שראש ממשלה יאיים על פרקליט ציבור זה מסוכן לדמוקרטיה, בדיוק כמו הדיבורים על העלאת D9 על בית המשפט.
אפס ממלכתיות.
מספיק אחי באמת.. אני לא מצביע ביבי.
אין לי מה להגן עליו. אני ימינה ממנו. מבחינתי יוסי צודק שהוא אומר שביבי רק מדבר ונוח לו שיש בגץ ויש מתנגדים.
אבל זה פוליטי וצריך לקושש קולות.

אתה יודע זה מצחיק.
בית המשפט והפרקליטות וכל ״שומרי הסף״ שאתה מגן עליהם.

תמיד מטפטפים ש״ביבי שיכור מכוח״ ״הוא חושב שהמדינה שלו״
ועוד שלל משפטים.

רק תגיד לי, אז מה נגיד על הפרקליטות? או על בתי המשפט?
מדובר באנשים שממנים את עצמם ואת מכריהם.
מדובר בחבורה ששמה את עצמה מעל העם. חבורה שבאמת אבל באמת שיכורה מכוח. חוג סגור שסיגלו לעצמם כוח בלתי נגמר.

עד רמה שאסתר חיות נשיאת בית המשפט העליון הרשתה לעצמה לחנות את הרכב שלה על אדום לבן מחוץ למסעדה ששהתה בה וכל מי שצילם ותיעד נעצר על ידי מאבטחים. לא עריצות?

ואללה.. תעשה פרצוף מופתע.

בזיון שזה בית המשפט והפרקליטות שלנו.
פשוט מתבייש בגוף שאמור להגן עלינו ממושחתים. הם לא חפים משחיתות בעצמם. הם בני אדם בשר ודם.

אף אחד לא חסין. ומי שמושחת שילך לכלא.
אבל כרגיל. העם לא טיפש. אי אפשר לעבוד עלינו.

זה פוליטי נטו. נסיון פוטש אמיתי.

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

MikiRed כתב:גאנר, אני רואה שאתה פטריוט שרק החוק והמוסר עומדים לפניך, לא דעות פוליטיות חס וחלילה.

מבקש ממך הסבר איך אתה כאיש החוק קיבלת ומקבל הפרת חוק מדי שישי במשך לפחות שנתיים מצד אברמוביץ' והמשובטים שלו, שיבוש חקירות ברמה הגבוהה ביותר.
בהתחלה הדלפות מהמשטרה ואחר כך הדלפות מהמשפטנים עובדי המדינה.
לא הדלפות של מילה פה מילה שם, תמלילים מלאים וכמובן חד צדדיים מהחקירות. שטיפת מוח יום יומית ללא שום נסיון לעצור את זה מצב רשויות החוק. למה שיעצרו את זה, הם המדליפים.

איך אתה מסביר שהחוקר הראשי טען טענה קשה ביותר שהנחקר שלו (נתניהו) שלח קצינת משטרה להכשיל אותו, והטענה ההזויה הזו נאמרת על ידי המפכל ללא בושה אבל גם בלי הוכחה, ואין כאן ניגוד עניינים ברמה הכי גבוהה?

פרשות אלו יהיו יום הכיפורים של המשטרה והפרקליטות. הם מבינים את זה ולכן ניסו לפתות את נתניהו "בנדיבות", לוותר על השלטון והם יוותרו בתמורה.
אני אנסה לענות על טענותייך אחת לאחת:
כמובן שיש לי דעות פוליטיות, אני שמאלני וזה כבר ברור, יש לי תחושה שגם לך יש דעה פוליטית.
מרכיב מאוד מרכזי בדעה הפוליטית שלי הוא היחס לשחיתות ודמוקרטיה.
פעם היו גם אנשי ימין שזה היה חשוב להם, למשל מנחם בגין. שרון, אולמרט וביבי אני מתרשם קצת פחות בקטע.

על החשיבות המבורכת של הדלפות מחקירות אנשי ציבור כבר כתבתי קודם לכן בהרחבה, לפני מספר פוסטים.
זה כמובן שקר לומר שלעיתונאים יש אחריות פלילית על הדלפות, יש חוקים מבורכים שמגנים על עיתונאים ועל חסיון עיתונאי.
אבל זה רק הידע המוגבל שלי במשפטים, אולי אני לא מדייק בשמו של החוק.
המדליף הוא לא העיתונאי שעושה עבודה מבורכת, אלא מי שהעביר לו את המידע.
מי העביר לו את המידע? יכולים להיות גורמים רבים. ואגב, לטעמי גם הדלפה מכוונת יכולה להיות
טקטיקת חקירה מצויינת שיכולה להלחיץ נאשמים ולגרום להם לחשוף מידע. אבל אני לא שוטר.
אני מניח שגם ישראל היום השיג הדלפות למרות שלא קראתי שם, אני מקווה שקראת אותם גם בהטייה הנוחה לך.
אפשר היה גם לעשות פוליגרף לכל החוקרים, אבל זה בסמכות השר ארדן, שעד כמה שזכור לי הוא מהליכוד.
אפשר גם לכל פרקליטות המדינה, זה תחת השרה שקד.

ושאלה כללית בשבילך - הרי מה שקובע בסוף (מבחינה חוקית, לא פוליטית) הוא כתב האישומים של היועץ המשפטי לממשלה.
הדלפות לא משנות כהוא זה את המצב המשפטי.
אתה לא חושב שזה ספין, להתמקד בעניינים האלה? אם היית אמא של ביבי הייתי מבין למה אתה כל כך דואג לבן שלך.
ובסופו של דבר, האישומים יצאו דומים לדעתי להדלפות, אז כנראה שעיוות גדול לא היה פה.

לא מכיר עד הסוף את סיפור קצין המשטרה, אבל אם הבנתי נכון הוא חשב שהוא מואשם בהטרדה והסיבה היחידה
לפי דעתו שזה יצא בעיתוי הזה, היא שהוא היה שקוע בחקירות נתניהו.
האם זה הזוי? אני לא כל כך בטוח, לפי הקונספירציות שרצות פה, זה אפילו תאורייה טבעית, אבל בלי הוכחות, לא הייתי מעלה את העניין וקשה להוכיח דבר כזה.
אני מניח שהמפכ"ל התייחס לזה כי התלונה קרתה והייתה פומבית, והקצין כנראה הביע את דעתו בפניו.
האם זה היה חכם להתראיין על זה, כנראה שלא, אבל כבר שמעתי על פליטות פה קשות מאלו בייחוד אצל אנשים שפחות רגילים להתראיין.

לא יודע איזה הצעות קיבל נתניהו, לא יודע עם זה טוב או רע, אבל זה כמובן לא נכון לטעון שרק הוא קיבל כאלה.
קצב קיבל הצעה כזו, סירב ונכלא בסופו של דבר.
רבין בקדנציה הראשונה שלו קיבל הצעה זהה על תיק פעוט, ודווקא התפטר. זה הצעד הממלכתי לעשות.
ועוד מי הציע את ההצעה לרבין? עוכר ישראל אהרון ברק

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

gooner כתב:

אפס ממלכתיות.
סכנה לדמוקרטיה?
היועץ המשפטי מפרסם חשדות בכפוף לשימוע ומדגיש שהפרוטוקולים לא יפורסמו על מנת לא להתערב בהליך הבחירות.
לפרקליט המדינה זה פחות מתאים. הוא קיווה להאשמות הרבה יותר חמורות, לפלפולים שיכבלו את ביבי לתיקים, כנראה שבעיקר בגללו ובעקבות הלחץ שהפעיל תיק נוסף נותר תלוי ועומד ועדין לא נפל.
אז הוא (או מי מטעמו) מתחיל להדליף. לא קטע פה קטע שם, אלא פרוטוקולים שלמים, הישר לכתבי החצר בתקשורת.
למה לחכות לאחרי הבחירות כשאפשר כבר עכשיו להשפיע על דעת קהל, להכות בברזל כשהוא חם ולחסל את ראש הממשלה.
למי אכפת מהחוק, מהבחירות, מהתקדימים או מההחלטה של היועץ המשפטי (לכאורה).
כתבתי כבר בראשית הדיון שדמוקרטיה זה לשני הכיוונים.
אצל השמאל זה תמיד לכיוון אחד, זה שמשרת את האינטרסים שלהם.
כשפחות מתאים אז כל האמצעים כשרים.
זאת רק דוגמא אחת מיני רבות.

אז בוא, חבר, תפסיק לבלבל לנו את המוח עם מגילות.
אי אפשר לדבר על חוק אחד לכולם ובאותה נשימה לתמוך בעבירות על החוק רק בגלל שמשרתות את האג'נדה ואת האינטרסים של עצמך.
אם אתה לא מסוגל לנהל דיון הוגן (או חלילה אובייקטיבי) אז חבל על הזמן של כולנו.

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

אלדר כתב: מספיק אחי באמת.. אני לא מצביע ביבי.
אין לי מה להגן עליו. אני ימינה ממנו. מבחינתי יוסי צודק שהוא אומר שביבי רק מדבר ונוח לו שיש בגץ ויש מתנגדים.
אבל זה פוליטי וצריך לקושש קולות.

אתה יודע זה מצחיק.
בית המשפט והפרקליטות וכל ״שומרי הסף״ שאתה מגן עליהם.

תמיד מטפטפים ש״ביבי שיכור מכוח״ ״הוא חושב שהמדינה שלו״
ועוד שלל משפטים.

רק תגיד לי, אז מה נגיד על הפרקליטות? או על בתי המשפט?
מדובר באנשים שממנים את עצמם ואת מכריהם.
מדובר בחבורה ששמה את עצמה מעל העם. חבורה שבאמת אבל באמת שיכורה מכוח. חוג סגור שסיגלו לעצמם כוח בלתי נגמר.

עד רמה שאסתר חיות נשיאת בית המשפט העליון הרשתה לעצמה לחנות את הרכב שלה על אדום לבן מחוץ למסעדה ששהתה בה וכל מי שצילם ותיעד נעצר על ידי מאבטחים. לא עריצות?

ואללה.. תעשה פרצוף מופתע.

בזיון שזה בית המשפט והפרקליטות שלנו.
פשוט מתבייש בגוף שאמור להגן עלינו ממושחתים. הם לא חפים משחיתות בעצמם. הם בני אדם בשר ודם.

אף אחד לא חסין. ומי שמושחת שילך לכלא.
אבל כרגיל. העם לא טיפש. אי אפשר לעבוד עלינו.

זה פוליטי נטו. נסיון פוטש אמיתי.
בית המשפט, הפרקליטות והמשטרה לדעתי אף פעם לא טענו שביבי סובל משכרון כח.
אזרחים אחרים ופוליטיקאים כנראה שכן, ובצדק.

בממנים את עצמם אתה כנראה מתכוון לשופטים. זה כמובן לא נכון לפרקליטות המדינה ולמשטרה,
אלא עברו מבחני קבלה כמו כל עובד משרד ממשלתי. כנראה למדו כמו שצריך בזמן האוניברסיטה.
שופטים מתמנים ע"י הוועדה למינוי שופטים, ולשופטים אין בה רוב, והוספת שופט לעליון מצריכה רוב מיוחד.
למעשה כבר 4 שנים השופטים הם במיעוט קיצוני עקב תרגיל אנטי-דמוקרטי שביצעו ביבי ושקד, אשר הכניסו
נציג של ליברמן בתקן שבאופן ג'נטלמני שמור לאופוזיציה. ג'נטלמניות זה כנראה לא הקטע שלו ושלה.
בתקופה זו מונו שופטים רבים שסגולתם העיקרית היא כיפה על הראש ו/או תא דואר בהתנחלות.

חנתה באדום-לבן? מה אתה שח? מעולם לא שמעתי על בעל רכב שעשה זאת, היא כנראה הראשונה.

ולקטע של העם טיפש - כמובן שהעם טיפש בהרבה מאוד מקרים.
למשל, העם בוחר אדם וכעבור זמן קצר מעיף אותו - או שהוא היה טיפש כשהוא בחר אותו או כשהוא העיף אותו.
ולגבי אינטיליגנציה כללית - מבחני פיזה של ילדינו לא מבשרים טובות.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הנה עמית סגל עם הדלפה מחקירת גבי אשכנזי מפרשת הרפז. סכנה לדמוקרטיה!!11

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

ForeverRed כתב: סכנה לדמוקרטיה?
היועץ המשפטי מפרסם חשדות בכפוף לשימוע ומדגיש שהפרוטוקולים לא יפורסמו על מנת לא להתערב בהליך הבחירות.
לפרקליט המדינה זה פחות מתאים. הוא קיווה להאשמות הרבה יותר חמורות, לפלפולים שיכבלו את ביבי לתיקים, כנראה שבעיקר בגללו ובעקבות הלחץ שהפעיל תיק נוסף נותר תלוי ועומד ועדין לא נפל.
אז הוא (או מי מטעמו) מתחיל להדליף. לא קטע פה קטע שם, אלא פרוטוקולים שלמים, הישר לכתבי החצר בתקשורת.
למה לחכות לאחרי הבחירות כשאפשר כבר עכשיו להשפיע על דעת קהל, להכות בברזל כשהוא חם ולחסל את ראש הממשלה.
למי אכפת מהחוק, מהבחירות, מהתקדימים או מההחלטה של היועץ המשפטי (לכאורה).
כתבתי כבר בראשית הדיון שדמוקרטיה זה לשני הכיוונים.
אצל השמאל זה תמיד לכיוון אחד, זה שמשרת את האינטרסים שלהם.
כשפחות מתאים אז כל האמצעים כשרים.
זאת רק דוגמא אחת מיני רבות.

אז בוא, חבר, תפסיק לבלבל לנו את המוח עם מגילות.
אי אפשר לדבר על חוק אחד לכולם ובאותה נשימה לתמוך בעבירות על החוק רק בגלל שמשרתות את האג'נדה ואת האינטרסים של עצמך.
אם אתה לא מסוגל לנהל דיון הוגן (או חלילה אובייקטיבי) אז חבל על הזמן של כולנו.
אז זה אומר שפיענחת את ההפיכה? זה בסוף היה שי ניצן כמו שהמנהיג הדגול אמר?
ביבי באמת אמר ששי ניצן הוא המדליף? כי אפשר לקבל על זה תביעת דיבה, או שהוא בחר להפיץ מסרים לא מבוססים ברשתות חברתיות?
באמת למי אכפת מהחוק, זרקת את זה פה, כאילו שיש לך מידע כלשהו.

אני עונה פה בענייניות ובהגינות הכי טובים שאני יכול לספק. צר לי אם התשובות שלי לא משמחות אותך.

לא רק עלי אתה נובח פה, נראה לי שאתה האחרון שיכול לדבר על דיון הוגן, חוץ מההוא עם האדבוקט.

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

The red one כתב:הנה עמית סגל עם הדלפה מחקירת גבי אשכנזי מפרשת הרפז. סכנה לדמוקרטיה!!11
כמו שאומר שימי ריגר - בפרצוף שלך :)
בטח צפויה הפגנת ימין לנוכח הידיעה על ההדלפה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

gooner כתב:
אז זה אומר שפיענחת את ההפיכה? זה בסוף היה שי ניצן כמו שהמנהיג הדגול אמר?
ביבי באמת אמר ששי ניצן הוא המדליף? כי אפשר לקבל על זה תביעת דיבה, או שהוא בחר להפיץ מסרים לא מבוססים ברשתות חברתיות?
באמת למי אכפת מהחוק, זרקת את זה פה, כאילו שיש לך מידע כלשהו.

אני עונה פה בענייניות ובהגינות הכי טובים שאני יכול לספק. צר לי אם התשובות שלי לא משמחות אותך.

לא רק עלי אתה נובח פה, נראה לי שאתה האחרון שיכול לדבר על דיון הוגן, חוץ מההוא עם האדבוקט.
לא שמעתי את ביבי מדבר על ניצן, לא ידוע לי אם אמר ומה אמר.
בניגוד לאחרים אני לא אוכל בכפית את מה שנאמר בתקשורת או בפורומים כאלה ואחרים, ממליץ גם לך.
התשובות שלך הן העניין שלך.
בחרת קו מסוים, לפחות תהיה נאמן לעצמך ותלך איתו עד הסוף.
הדברים שאני כותב הם ענייניים ולא מתפלספים, וגם אם לפעמים חדים, מי שחש איתם לא בנוח כנראה יודע למה.
נראה לי שמיצינו.

שלח תגובה