ציטוטים 2016/17
Re: ציטוטים 2016/17
קבלו
"הבעיה שאין לנו כח בתקשורת"
תאכלס הם צודקיםyedidel כתב:קבלו
אם אחרי שטמקא וואן וואלה וחלק לא מבוטל מהזמן גם ספורט 5 בצד שלהם ועדיין יש שופטים שאשכרה מעיזים להיות אובייקטיבים נגדם אז כנראה שבאמת אין להם "כח" לתקשורת
עריכה: מציע לא לקרוא את סיכום המשחק זה להקיא מההתחלה ועד הסוף הדוחה שכולל את סבא של ברדה
כמה שאני שונא את הקבוצה הזו!
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
"סיכום המשחק" שלו זה תת-רמה. דברים שלא ראויים לציטוט.אריאל2 כתב:סוייר בחיים?
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- ForeverRed
ציטוטים, דברו איתי בציטוטיםםםםםם
מי שכבר לכלך את ידיו, עיניו ונשמתו, המעט שיוכל לעשות זה לצטט. קדימה!
בבקשה:
"תקשיבו טוב.. ראיתי את המשחק היום וראיתי קבוצה גדולה ודגולה ברמה עולמית מול קבוצת פחים מבאר שבע ששיחקו בונקר ועקיצות.. ניצחו עם המון המון המון מזל והמון המון המון המון עזרה מהשופט. האליפות שלנו ותהיה שלנו כי אנחנו הכי טובים בארץ.
היו דקות שהסתכלתי על באר שבע והייתי בטוח שמדובר בקבוצה מהליגה הלאומית ואני לא צוחק!
אני מכבי מי אתם בכלל- אתם קבוצה מליגה לאומית"
או שזה קשוא לליגליזציה או ביפולאריות ומאניה רצינית
"תקשיבו טוב.. ראיתי את המשחק היום וראיתי קבוצה גדולה ודגולה ברמה עולמית מול קבוצת פחים מבאר שבע ששיחקו בונקר ועקיצות.. ניצחו עם המון המון המון מזל והמון המון המון המון עזרה מהשופט. האליפות שלנו ותהיה שלנו כי אנחנו הכי טובים בארץ.
היו דקות שהסתכלתי על באר שבע והייתי בטוח שמדובר בקבוצה מהליגה הלאומית ואני לא צוחק!
אני מכבי מי אתם בכלל- אתם קבוצה מליגה לאומית"
או שזה קשוא לליגליזציה או ביפולאריות ומאניה רצינית
מה שיפה בסוייר זה שהוא תואם את המודל של הטרול האינטרנטי.
גמד שחיף עם תספורת מוזרה. העיקר מאחורי המחשב הוא יודע לקלל ולאיים.
מאיפה התמונות?? שתף את החבר'ה..הפועלעולה כתב:מה שיפה בסוייר זה שהוא תואם את המודל של הטרול האינטרנטי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שכחת לשאול אם הוא ג'ינג'יTotti כתב: מאיפה התמונות?? שתף את החבר'ה..

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא להאמין כמה הם הזויים..
״נראו כמו קבוצה מהליגה הלאומית״ (כן, כי אנחנו מסרנו כל דקה החוצה)
״עשו בונקר בנוהל״ (תזכירו לי לכמה מצבים מסוכנים הגעתם? שלא לדבר על המחצית הראשונה שלא עברתם את החצי)
״הפנדל הכריע את האליפות״ (כשבדש הבקיע עם היד חגגתם כמו משוגעים. כנראה שאתם לא מספיק טובים כדי לנצח למרות הכל)
״נראו כמו קבוצה מהליגה הלאומית״ (כן, כי אנחנו מסרנו כל דקה החוצה)
״עשו בונקר בנוהל״ (תזכירו לי לכמה מצבים מסוכנים הגעתם? שלא לדבר על המחצית הראשונה שלא עברתם את החצי)
״הפנדל הכריע את האליפות״ (כשבדש הבקיע עם היד חגגתם כמו משוגעים. כנראה שאתם לא מספיק טובים כדי לנצח למרות הכל)
מת לפגוש את סוויר השניצל תירס הזה
כמה *** אנושי אתה יכול להיות יבן של זונה
זה שי !
כמה *** אנושי אתה יכול להיות יבן של זונה
זה שי !

מאחורי המסך כולם גיבוריםזה שי ! כתב:מת לפגוש את סוויר השניצל תירס הזה
כמה *** אנושי אתה יכול להיות יבן של ****
זה שי !
במגרש הוא הולך כפוף ומכונס בתוך עצמו רק מחכה להגיע ליציע כדי שליד החברים שלו הוא יוכל לחזור להיות גבר.
לצערי לגמד גינה אין פייסבוק, בעיקר יצא לי לראות אותו מחוץ לאיצטדיון.Totti כתב: מאיפה התמונות?? שתף את החבר'ה..
אבל אם אמצא אשתף
מה שאני הכי אוהב באנשים האלה וזה באמת מעורר הערצה אצלי זה איך הם מחליפים דיסקט בכזאת קלות.
בסיבוב הקודם הם ניצחו באותה תוצאה, בעטו פחות למסגרת החזיקו פחות בכדור בזבזו זמן ולא ממש יצאו קדימה כל המשחק (בקיצור עשו כל מה שצריך כדי לנצח בשיניים כמו שצריך) וזה לא הפריע להם לחגוג כמו מטורפים ולהגיד העיקר 3 נקודות, ועכשיו כשהם הפסידו הם שוב חזרו על הסיסמאות הלעוסות כמו פנדל לבש, בונקר, ניצחון בעוונטה, איזה מגעילים מבזבזים זמן, ועוד ועוד ועוד.
איך אפשר להתייחס ברצינות לאנשים שמשנים את דעתם בהתאם לתוצאה של הקבוצה שלהם? הלוואי והם היו יכולים להסתכל מהצד איזה מביכים הם, פשוט יצורים אחד אחד.
בסיבוב הקודם הם ניצחו באותה תוצאה, בעטו פחות למסגרת החזיקו פחות בכדור בזבזו זמן ולא ממש יצאו קדימה כל המשחק (בקיצור עשו כל מה שצריך כדי לנצח בשיניים כמו שצריך) וזה לא הפריע להם לחגוג כמו מטורפים ולהגיד העיקר 3 נקודות, ועכשיו כשהם הפסידו הם שוב חזרו על הסיסמאות הלעוסות כמו פנדל לבש, בונקר, ניצחון בעוונטה, איזה מגעילים מבזבזים זמן, ועוד ועוד ועוד.
איך אפשר להתייחס ברצינות לאנשים שמשנים את דעתם בהתאם לתוצאה של הקבוצה שלהם? הלוואי והם היו יכולים להסתכל מהצד איזה מביכים הם, פשוט יצורים אחד אחד.
- The red one
מה אז הוא לא ג'ינג'י?!הפועלעולה כתב: לצערי לגמד גינה אין פייסבוק, בעיקר יצא לי לראות אותו מחוץ לאיצטדיון.
אבל אם אמצא אשתף