מי שחושב שערבי ישראלי אזרח של המדינה שלנו ופלשתינאי ששייך ליישות אויב זה אותו דבר, הוא גזען.אריאל2 כתב: ביטוי יפה ומכובס "סלידה מערבים". בגולים של ראדי בטח היית בדיסוננס רציני.
כשגרים באילת גם יטבתה היא הצפון. מי שחושב שהתפיסה לפיה בני האדם שווים בערכם זה לזה היא קיצונית מוטב שיברר איפה הוא ממוקם על הציר שבין ספר בראשית, האיגרת על הסובלנות של ג'ון לוק, אמנת החמאס והפרוטוקולים של זקני ציון.
בחירות 2019S
Re: בחירות 2019S
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ועוד יותר יפה, אם כי פחות מכובס, זו העריכה הסלקטיבית וההוצאה מההקשר... מההקשר של עיקר של המשפט והוא ''שקוראים להשמידנו''... ושהקורא עם היושר האינטלקטואלי יעבד נתונים מחדש וישפוט... אז אולי אתם שם בשמאל הסהרורי עם מקדשים את הפוליטקלי קורקט על חשבון אמירת האמת הפשוטה, אבל לא כך כולם... ותודה לאל אתם מיעוט שבמיעוט.אריאל2 כתב: ביטוי יפה ומכובס "סלידה מערבים". בגולים של ראדי בטח היית בדיסוננס רציני.
כשגרים באילת גם יטבתה היא הצפון. מי שחושב שהתפיסה לפיה בני האדם שווים בערכם זה לזה היא קיצונית מוטב שיברר איפה הוא ממוקם על הציר שבין ספר בראשית, האיגרת על הסובלנות של ג'ון לוק, אמנת החמאס והפרוטוקולים של זקני ציון.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הפרשנות שלך שמיעוט לאומי בהכרח שואף למדינה עצמאית היא ממש לא האפשרות הסבירה,bs war כתב:
גם הפרשנות שלך למדינה יהודית לא תוכל להתקיים במדינה של המשותפת.
חוק השבות סותר את עיקרון השוויון המוחלט שלהם וחגי ישראל לא יצוינו ברמה הלאומית כי התרבות והסמלים צריכים לשקף את כלל הציבור.
בקיצור אף גרסה של מדינה יהודית לא יכולה להתקיים תחת הגישה שלהם.
ועוד לא דיברתי על זכות שיבה.
יש הבדל מהותי בין מיעוט למיעוט לאומי, מיעוט לאומי שואף להגדרה עצמית ולמימוש הלאומיות (מדינה), מיעוט רגיל לא.
הדרוזים וערביי ישראל (כרגע) הם מיעוט, הקטלונים בספרד הם מיעוט לאומי.
אני בטוח שתבין את ההבדל ואת המשמעות שבהגדרת ערביי ישראל כמיעוט לאומי.
והיא גם לא הגיונית בישראל, שבה אין איזור גיאוגרפי מובהק לערביי ישראל מחוץ לאיזור המשולש.
ובכלל כל הדיון הזה מופרך. אתה פתאום חרד לגורלה היהודי של המדינה?
יש פה מיעוט שחובטים פה בלי הפסקה ומנדים אותו, ורוב יהודי גדול עם הסכמה פנימית
של כמעט 100% לגבי היותה של המדינה יהודית (לגבי הדמוקרטית לצערי הרבה פחות).
לא מאזרחי ישראל הערבים יגיע האיום על מדינה יהודית ודמוקרטית, חפש יותר בבלוק55.
- ForeverRed
כבר התרגלנו שהמנדט על הצדק, אהבת האדם והחכמה נמצא בידכם.אריאל2 כתב: ביטוי יפה ומכובס "סלידה מערבים". בגולים של ראדי בטח היית בדיסוננס רציני.
מזל שיש אתכם.
- ForeverRed
רחמנות ממש.gooner כתב: יש פה מיעוט שחובטים פה בלי הפסקה ומנדים אותו
והנה הפגנת את חוש הצדק, אהבת האדם, והחוכמה עליהם דיברת בתגובה הקודמת שלך.ForeverRed כתב: רחמנות ממש.
- ForeverRed
ידעתי שחכם ונאור כמוך יבין.gooner כתב: והנה הפגנת את חוש הצדק, אהבת האדם, והחוכמה עליהם דיברת בתגובה הקודמת שלך.
התגובה שלו הייתה צינית לדעתי (שיתקן אותי אם אני טועה)gooner כתב: והנה הפגנת את חוש הצדק, אהבת האדם, והחוכמה עליהם דיברת בתגובה הקודמת שלך.
להגיד שהם מנודים זו טעות חמורה. הם יכולים לעשות מה שירצו- המון רופאים, עורכי דין ועוד מגיעים מהמגזר הערבי, לא נשללת מהם שום זכות אזרחית, הם לומדים מה שירצו ובאיזה מוסד שמתחשק להם בקלות כזאת שהלוואי עליי, הנציגים שלהם יושבים בכנסת (הטאבו הזה על ישיבה בקואליציה הוא אך ורק בגלל הפעולות של הנבחרים שלהם שגם עושים להם עוול עצום לדעתי). הפער בחברה הוא תרבותי נטו ומזכיר אגב את הפער התרבותי בין החברה החילונית לחברה החרדית הסגורה
אתה יכול לעבוד במשרד החוץ, אבל אני לא שגריר הולנד, אז לא צריך להתמם.dor69 כתב: התגובה שלו הייתה צינית לדעתי (שיתקן אותי אם אני טועה)
להגיד שהם מנודים זו טעות חמורה. הם יכולים לעשות מה שירצו- המון רופאים, עורכי דין ועוד מגיעים מהמגזר הערבי, לא נשללת מהם שום זכות אזרחית, הם לומדים מה שירצו ובאיזה מוסד שמתחשק להם בקלות כזאת שהלוואי עליי, הנציגים שלהם יושבים בכנסת (הטאבו הזה על ישיבה בקואליציה הוא אך ורק בגלל הפעולות של הנבחרים שלהם שגם עושים להם עוול עצום לדעתי). הפער בחברה הוא תרבותי נטו ומזכיר אגב את הפער התרבותי בין החברה החילונית לחברה החרדית הסגורה
אני די בטוח שאם קצת תתאמץ תיזכר בכמה דוגמאות אחרות שראית בחייך.
אם לא תצליח אני אוכל לספר לך על כמה מקרים שאני נתקלתי בהם.
יש הבדל בינך לבין יהודי שגר באירן או בלונדון?yedidel כתב:
מי שחושב שערבי ישראלי אזרח של המדינה שלנו ופלשתינאי ששייך ליישות אויב זה אותו דבר, הוא גזען.
אל חשש. עוד כמה שנים עם בלוק 55 וגם אלו יעלמו.ForeverRed כתב: כבר התרגלנו שהמנדט על הצדק, אהבת האדם והחכמה נמצא בידכם.
מזל שיש אתכם.
ברור. אני אזרח ישראלי, הם אזרחים בריטיים/איראניםאריאל2 כתב: יש הבדל בינך לבין יהודי שגר באירן או בלונדון?
וואלה בגלל מליקסון אני רואה היום חדשות 12 אחרי המון זמן.
איזה תת-רמה. תפרו כתבה על ההפגנה של אתמול בלי טיפה של עיתונאות בסיסית
איזה תת-רמה. תפרו כתבה על ההפגנה של אתמול בלי טיפה של עיתונאות בסיסית
ולשיטתך אזרחות יוצרת גזע?yedidel כתב:
ברור. אני אזרח ישראלי, הם אזרחים בריטיים/איראנים
כלומר אתה וטאלב טוואטחה גזע אחד ושאקיל אוניל וג'רי סיינפלד הם גזע אחר?
לא. אזרחות זאת אזרחות, לא מבין איך הגעת לזה.אריאל2 כתב: ולשיטתך אזרחות יוצרת גזע?
כלומר אתה וטאלב טוואטחה גזע אחד ושאקיל אוניל וג'רי סיינפלד הם גזע אחר?
איך אתה חושב שאזרחי אנגליה יגיבו אם יהיו להם בפרלמנט אנשים שתומכים בהשמדת אנגליה?