מתבייש בעיר ובמוסדות הדת שלי

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

Re: מתבייש בעיר ובמוסדות הדת שלי

שליחה על ידי YallaHapoel »

yakar כתב:
אתה מוזן יותר מידי מהתקשורת. החרדים לא מקבלים מה שהם רוצים, וגם לא כל כך הרבה.
הם מתפשרים לא מעט. עצם זה שאתה רואה לא מעט פעילות בשבתות ובחגים , זה התפשרות שלהם .
אז כן , הם מקבלים מעט יותר ממה שהם שווים ביחס לגודלם באוכלוסיה מכיוון שאין להם בעיה עם מחנה הימין והשמאל, ולכן יש להם משקל גדול יותר בממשלה.
אבל אל תאמין לכל הסיפורים בתקשורת. על פי התקשורת נתניהו עבריין , ואזרחי ההתנחלויות הם טייקונים על חשבון משלם המיסים, המדינה בדרך להתרסקות כלכלית , וכמובן שכל חרדי מרוויח מלא בלי לעבוד בכלל .
אבל אם אתה אומר שפעילות בשבתות וחגים היא התפשרות אז אתה משקף תפיסה שבה המדינה שייכת להם והם כפשרה מרשים לנו להתנהג כרצוננו בעסקים הפרטיים שלנו (מה שגם לא נכון כי לפתוח עסק בשבת דורש אישורים).
המצב הניטרלי שאני רואה שבו אף צד לא מתפשר הוא שכל אדם נוהג כרצונו תוך כדי התחשבות מהאחר. זאת נקודת הפתיחה מבחינתי.
לדוגמה יש פעילות בשבתות וחגים אבל כל אדם אשר אינו רוצה לעבוד בשבת, מקום העבודה שלו לא יפגע והוא לא יופלה בשל כך.
זה בעיני מצב לפני התפשרות, והמצב כרגע (בנושא הזה של שבתות וחגים) הוא התפשרות מהצד החילוני.
נערך לאחרונה על ידי YallaHapoel ב 12 יולי 2016, 16:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

The red one כתב: היחידים שמשמיעים את הקול שלהם נגד המצעד המתוכנן בעיר (ועושים עם זה משהו ולא רק מגיבים בפייסבוק) כרגע הם חרדים.

ולא בכדי.

מי שמעז לפצות ולצפצף כנגד, עובר מסע צלב תקשורתי בו הוא מוקע כגזען חשוך ופרימטיבי ואוייב האנושות :נוגח:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

YallaHapoel כתב: +1 שום סיבה שמארגני המצעד יתפשרו.
OK, לא יתפשרו, מה השיגו עכשיו? אין מצעד.
אם מטרתם באמת לקיים מצעד הפסידו הכל. לא חבל?

סמל אישי של משתמש
milan

שליחה על ידי milan »

Totti כתב:-יש לי לא מעט חברים בקהילה
-עסקתי בכנסת לא מעט העניין השדולה הגאה,
-אני גיי-פרנדלי לחלוטין
-אני מאמין שבכל אחד יש הומו נסתר ובסיטואציה מסויימת בחיים הוא יכול לצאת ממנו ולהתפרץ (תכף יקומו כל ההומופובים הגדולים ויצעקו עליי, "מה פתאום יהומו")

אני נגד המצעד במתכונתו הנוכחית. הייתי במצעד האחרון בתל אביב וזה היה מופע פרובוקטיבי,מיני ומוחצן ברמות הדוחות ביותר.

אני נגד המצעד בגדול. הדרך להפוך ללגיטימים, היא לחיות את החיים פשוטם כמשמעם. המצעד, הוא "אירוע",הבדלות, ייחודיות וההפך הגמור ממה שהקהילה רוצה להגיד הלכה למעשה,

אם הם לא שונים ואין בהם אף פגם, אין צורך להמשיך במופע הראוותני הזה.
תשמע יום יבוא ואני ירצה שתסכם לי את החיים
תמציתי ומדוייק
+100000000

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

YallaHapoel כתב: אבל אם אתה אומר שפעילות בשבתות וחגים היא התפשרות אז אתה משקף תפיסה שבה המדינה שייכת להם והם כפשרה מרשים לנו להתנהג כרצוננו בעסקים הפרטיים שלנו (מה שגם לא נכון כי לפתוח עסק בשבת דורש אישורים).
המצב הניטרלי שאני רואה שבו אף צד לא מתפשר הוא שכל אדם נוהג כרצונו תוך כדי התחשבות מהאחר. זאת נקודת הפתיחה מבחינתי.
לדוגמה יש פעילות בשבתות וחגים אבל כל אדם אשר אינו רוצה לעבוד בשבת, מקום העבודה שלו לא יפגע והוא לא יופלה בשל כך.
זה בעיני מצב לפני התפשרות, והמצב כרגע (בנושא הזה של שבתות וחגים) הוא התפשרות מהצד החילוני.
+כמה שתרצה.
מסכים איתך בהחלט.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

delta7 כתב: OK, לא יתפשרו, מה השיגו עכשיו? אין מצעד.
אם מטרתם באמת לקיים מצעד הפסידו הכל. לא חבל?
המצעד הוא לא המטרה, המצעד הוא אמצעי והבלאגן שיש כרגע יעלה את הנושא לסדר היום הרבה יותר מכל מצעד.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

YallaHapoel כתב: המצעד הוא לא המטרה, המצעד הוא אמצעי והבלאגן שיש כרגע יעלה את הנושא לסדר היום הרבה יותר מכל מצעד.

פפפפפפפ שראשי הקהילה הלהט"בית לא ישמעו אותך :בהלם:

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

אורי אדום בנשמה כתב:

פפפפפפפ שראשי הקהילה הלהט"בית לא ישמעו אותך :בהלם:
לא בתוך שזה לא מה שהם אומרים בינם לבין עצמם, מבחינתם הם צריכים להסביר כמה שהמצעד חשוב כדאי להחזיק את המדורה חיה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

YallaHapoel כתב: לא בתוך שזה לא מה שהם אומרים בינם לבין עצמם, מבחינתם הם צריכים להסביר כמה שהמצעד חשוב כדאי להחזיק את המדורה חיה.

אתה מתכוון בטוח שזה מה שהם אומרים בינם לבין עצמם, ורק בינם לבין עצמם, ולא בכדי :נוגח:

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

רעש וצלצולים. בנוהל.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אורי אדום בנשמה כתב:

אתה מתכוון בטוח שזה מה שהם אומרים בינם לבין עצמם, ורק בינם לבין עצמם, ולא בכדי :נוגח:
אתה טועה, אורי. מלכתחילה הדבר הזה תוכנן כ'מצעד מחאה נגד עיריית באר שבע' על כך שהם לא תוקצבו מעולם. (העירייה טוענת שהם לא ביקשו...אגב)

מהרגע שהם הכניסו לפרסום את צמד המילים "מצעד גאווה" אז חברייך נזעקו בצעקות גוועלד. יש פה חוסר הבנה מאוד גדול. הם כלל לא מכוונים למצעד פרובוקטיבי. הם מכוונים לשלטים, מחאה ושירה - סה טו.

לא משהו שצריך לפגוע באף רגש של אף אדם, ואפילו לא צריך "לזהם" את האדמה שדורכים עליו. בדיוק כמו צעדות מחאה שממש לא מזמן עשו ראשי הערים למען תקצוב דיפרנציאלי, ממש כמו הצעדה של ויקי כנפו.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

אורי אדום בנשמה כתב:

ועוד פעם, מה הבעיה עם זה. זה פוליטיקה וזה נמצא בכל מקום.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

התנהלות שפלה. כל חלקה טובה במדינה הזאת הדת תהרוס. מתאים לבית שמש, לא לעיר מתפתחת.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

nir767676 כתב:תמונהfree photo hosting
דווקא תגובה שמוציאה את המצעד רע.
הנה הם מודים שהתוואי עובר ליד בית כנסת גדול.
והם משווים את הפועל באר שבע. כמה משחקים שיחקנו בשבת בבאר שבע בשנה האחרונה?
גם להזכירו אנחנו לא הפגנו. והקבוצה לא פוגעת ברגשות של אף אחד .

באמת שכבר נמאס מהבכי של הקהילה. תצעדו לא ליד בית כנסת וזהו. זה שהחרדים לא רוצים שתעברו ליד בית כנסת לא הופך אותם לחשוכים , לא כל מי שחושב שונה מהם הוא חשוך.

שלח תגובה